Cuma günü hangi sonuç çıkarsa, diğer sonuçlarda ona uyuyor. Yarın ki maçta da atan kazanır![]()
Cuma günü hangi sonuç çıkarsa, diğer sonuçlarda ona uyuyor. Yarın ki maçta da atan kazanır![]()
Mersin düştü gibi bir şey artık.Buradan döndürmeleri çok zor.Ordu'da hoca değişikliği ivme kazandırmazsa onlar da gidici.Umarım üçüncü takım Elazığ ve Akhisar değil de İBB olur.
So what?
Saike
Nedir bu İBB nefreti ben çözemedim,herkes İBB düşsün istiyor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Az ama öz taraftarı var, ben seviyorum İ.B.B.'yi ve onun taraftar grubunu. Ama Abdullah Avcı bu takım için her şey imiş, o belli oldu. Akhisar ve Elazığ ligde kalmak için maksimumunu sahaya yansıtıyor, bu dişi rakipler karşısında Ordu, İ.B.B.'nin pek şansı olmaz gibi geliyor bana.
İBB düşsün, seneye Beşiktaş'a +6 puan ekleyin. O derece yani.![]()
holmen visca doka gibi adamları olan ibb düşmemeli bence umarım düşmez hepimiz baykuşuz![]()
Bilica Sedat Orhan ak gibi oyuncuları olan Elazıg düşsün
Bir de Mustafa Sarp var, kesin düşsün![]()
Mersin kesin olarak düştü
Mustafa Sarp'ı alan takımlar küme düşüyor samsun mersin ve kayserierciyes spor..
akhisar kesinlikle ligde kalmayi hak ediyor eldeki kadroyu hamza hoca cok iyi kullaniyor kadrolari resmen bank asya kadrosu 35"lik sertanlarla emrahlarla vs vs ler ile cokda iyi oynuyorlar goze hos geliyor futbollari.
Umarım, Elazığ ve Akhisar gibi takımlar ligde kalır da; İBB, G.Antep ve Ordu takımlarından 2'si düşer Mersinle birlikte. Elazığ ve Akhisar, bulundukları konumu kesinlikle hak etmiyorlar.
Bugün İBB-Antep maçını kim kaybederse ligden düşer.Elazığ ve Akhisar'a ihtimal vermiyorum.
31. haftanın programı açıklandı.
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/sup...elli-oldu.html
2006/2007'den sonra ilk kez muhtemelen şampiyonluk son haftaya sarkmayacak.
Mersin düştü, Ordu'da düştü gibi. Düşecek son takımın Elazığ ya da Akhisar olmasını istemiyorum ben, çalışarak, azmederek bir şeyler yapmaya çalışan, futbol oynamaya çalışan mütevazi takımlar, kalsınlar STSL'de, hakediyorlar.
Screw you guys, I'm goin' home
Haftaya Elazığ - Karabük maçı var, kaybeden büyük yara alabilir. İBB'den hala umudum var.
İBB inşAllah kalır ligde.Taraftarları gayette var ayrıca lige renk katıyorlar en sevdiğim ekiplerden birisi.Webo gitmeseydi şu an çok farlı yerde olurlardı aranan forveti bulamadılar.Bence İBB kurtulacaktır buradan ama kim düşer onu kestiremiyorum.
Belediyelerin sporun içinde profesyonel olarak yer almalarına karşı olduğum için belediye takımlarına karşıyım. Hatta futbolda amatör-profesyonel tüm belediye futbol takımlarına antipatim var. Her ne kadar çok sevsem de kendi ilçe takımımız da dahil.
Belediyeler sporun içinde yer alacaksa getirisi nedeniyle rağbet görmeyen spor dallarında gençlere hizmet versinler. Ülkede fazlasıyla futbol takımı var. Futbol oynamak isteyenler rahatlıkla oynayabilecek takım bulur kendine.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ben şu Muhabbeti anlamıyorum.Yok taraftarı yokmuş yok şusu yokmuş busu yokmuş ?
EE nerde taraftarı olan iyi olan takımlar ? Şehir takımları ? Belediye takımları lige geliyor diye isyan ediyorsunuz.Demmeki adamlar daha iyi işler yapmış ki burdalar.Futbol taraftarla oynanmıyor Futbolcuyla oynanıyor.Diğer taraftarı olan takımlar adam gibi topcular alsınlar Süper Lige cıksınlar.
32.Hafta Programı
3 Mayıs Cuma
20.00: Gençlerbirliği - Kasımpaşa
4 Mayıs Cumartesi
20.00: Orduspor - Bursaspor
20.00: Kayserispor - Trabzonspor
5 Mayıs Pazar
16.00: Eskişehirspor - Beşiktaş
20.00: Karabükspor - Gaziantepspor
20.00: Mersin İY - SB Elazığspor
20.00: MP Antalyaspor - Akhisar
20.00: Galatasaray - Sivasspor