SON DAKİKA! PALALI DA, SİLAHLI DA TUTUKLANDI! ELİNDE PALAYLA SALDIRIP İNSANLARI YARALAYAN SONRA DA GÖZALTINDAN SERBEST BIRAKILAN SALDIRGAN İLE ETRAFA ATEŞ AÇAN KİŞİ BU KEZ ÇIKARILDIKLARI MAHKEMEDE TUTUKLANDILAR!
Allah'ından bulsunlar.
SON DAKİKA! PALALI DA, SİLAHLI DA TUTUKLANDI! ELİNDE PALAYLA SALDIRIP İNSANLARI YARALAYAN SONRA DA GÖZALTINDAN SERBEST BIRAKILAN SALDIRGAN İLE ETRAFA ATEŞ AÇAN KİŞİ BU KEZ ÇIKARILDIKLARI MAHKEMEDE TUTUKLANDILAR!
Allah'ından bulsunlar.
Hükümet TMMOB ve STK'ların kapatılması için yasa tasarısı vermiş.Meclise.Torba Kanun içinde..
simdi yandas basin bir bir cikarir istiklaldeki iftar yemeginin arkasindaki gercekleri. kim finanse etmis, hangi hesaptan karsilanmis, arkasinda kimler var, kimlerin oyunu bir bir aciklanir![]()
Örnekler :
- İstiklal'i Popçu Kışlası yapacağız
- Zaten oruç değillerdi
- Benim milletim iftarını Hilton'larda, restorantlarda açar
- Benim milletim yerde yemek yemez
- Analarını da alıp iftar sofrasından çekilsinler
- Bindirilmiş kıtalarla iftar açtılar
- Kiliseden topladıkları adamlara iftar açtırdılar
- Arkalarında iftar lobisi var
Football is simple,but Football Manager is not
Su guzelim iftar sofrasini gorup hirsindan kuduranlar var. Bunu bilmek o kadar guzel ki. Allah kabul etsin..
Insanlarin ekmegine goz dikmeye baslayacaklar yakinda.
Gezi parki projesini mahkemeye tasiyip iptalini saglayan muhendisler mimarlar odasi jet bir operasyonla kapatildi.
Dün mecliste AKP taşradaki sağlık çalışanlarının şartlarında iyileştirmeye gidilmesine yönelik bir önerge sundu ve oylandı. CHP milletvekiller bu önergeye destek çıktılar ve evet oyu kullandılar. AKP'li milletvekiller evet oyu kullanan CHP'yi görünce, alışkanlık bu ya, Hayır oyu kullandılar. Sonra itiraz etseler de değişmedi...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
olayın iç yüzünü dün akp'li vekiller açıkladı yahuHerkes grup başkan vekillerine bakıp ona göre oy veriyormuş zaten. "o kadar çok madde görüşülüyor ki takip etmekte zorlanıyoruz,zaten günlerdir gece gündüz demeden yogun çalışınca böyle bir hata yaşandı" dedi açıklama yapan vekil. yani akp grupbaşkan vekili muhtemelen daldı ve hayır diye el kaldırınca diğer akp vekilleri de hayır oyu kullanmışlardır. sonra iptaline uğraşmışlar ama olmamış...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bir genc daha yasamını yitirdi. Hastanede yasam savası veriyordu. Allah belasını versin bu hükümetin de bu hükümeti destekleyenlerinde. İnsan öldürmeyi meşru gösteren ve zulme ses çıkarmayan herkesi, tarafsız kalıyorum ben diyen herkes zalimin, zulmedenin, gencecik insanları KATLEDENLERİN tarafını secenlerdir.
Ayrıca alın okuyun polis vahşetini bir tanıgın gözünden daha.
http://eksisozluk.com/entry/35139913
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
5 yasam goctu gitti birilerinin iktidar hirsindan, egosundan .. deger mi insan yasamini sonlandirmaya ocaklari sondurmeye insanlari evlat es dost acisiyla birakmaya..
He bu arada cenk akyola yapilani nasil aciklayacaksiniz??
Cenk Akyol'a da ne olmus adas?
Eskişehirde bir yoldaş Daha Öldü Mutlumusunuz Akpliler?
Hala neden sokaklardasınız diyenler var ya burada onlara söylüyorum. İNSANLAR ÖLDÜRÜLDÜ. Bu yüzden sokaklardayız. Siz bir taraflarınızı yayıp bana batan bir sey yok diyerek size söylenen yalanlara inanmaya devam edebilirsiniz ama doğrunun ve insanlığın tarafında olanlar bu zulme ses çıkaranlardır siz degil.
Futbolcu Bilgileri
Bu gün bir bakan aylığı 49bin tl olan bir villada oturuyor ve oğlu TED'den fakirlik bursu alarak eğitimini sağlıyor.
İnsanlar ölmesinden daha üzücü bir şey varsa o da bu ölümleri prim haline getirenleri izlerken bende oluşan dehşet izlenimdir. 2 tarafın kutup başları da olaylardan üst derece nemalanıp cımbızla çektiklerini sürüklüyor, olan ise gencecik insanlara oluyor. Hiçbir dava bir insanın canından önemli değildir, yorum yapma değildir.
...
HATAY !
![]()
Genclerin olmedigi ana babalarin aglamadigi bir surecten geciyoruz dedi basbakan.
Yahu allah askina koca memleketle dalga gecmeyi birakin artik. Ar damari catlamis bunlarin goz gore gore yalan soylenir mi el insaf!
Bu zamana kadar "benim gibi dusunmeni istemiyorum sadece dusunmeni istiyorm" dedik durduk ama artik yeter siz de bir tepki koyun bir seyler yapin be !
Isine gelince din iman allah kitap isi goturmeyi biliyorsun tayyip efendi ama bunca insanin ahı nasil cikacak hic dusunmuyorsun.
Benim vicdanım kaldırmadı.Bulmak istiyenler internetten bakabilir.
Last edited by petrol_fb12 : 13.Temmuz.2013 at 02:21
Bugün neler öğrendik?
* 3. köprünün yeri yanlışmış.
* SBS sonuçları hatalıymış.
* Serbest bırakılan Palalı Sabri Fas'a kaçmış.
* Ali İsmail Korkmaz'ı döverek öldürenlerin güvenlik kamerası kayıtlarında 20 dakikalık bölüm kayıpmış.
* Ali'nin Antakya'daki cenazesinden sonra yapılan yürüyüşe polis saldırmış.
* Dün gece sopalı bıçaklı faşistler Kocamustafapaşa forumuna saldırıp bir kişiyi yaralamış.
* Okmeydanı'nda sabah 7'de ekmek almaya giderken, kaskı numarasız polisin gaz fişeğiyle kafatası patlayan 14 yaşındaki Berkin'in komadaki 27. günüymüş.
* Emniyette gözaltında tutulduğu dönemde, dün serbest bırakılan Mimarlar Odası İstanbul Şubesi Genel Sekreteri 62 yaşındaki kalp hastası Mücella Yapıcı'ya ilaçları verilmemiş, arama sırasında çamaşırları çıkartılmış ve çömeltilerek öksürmesi istenmiş.
* Tüm bunların üzerine başbakan twitter'da şunları yazmış: "Gençlerin ölmediği, ana ve babaların gözyaşı dökmediği, herkesin umutla geleceğe baktığı güzel bir süreçten geçiyoruz"
Futbolcu Bilgileri
'Ne yapıpdurun, denizde durupdurum'
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Gezi eylemlerine destek ve gösterilerdeki ölümleri protesto etmek amacıyla düzenlenen 'Gümüşlük Direnipduru' eylemine aralarında oyuncu Nejat İşler'in de bulunduğu yaklaşık bin 200 kişi katıldı
Gümüşlük ile 300 metre uzunluğundaki Tavşan Adasını el ele tutarak denizden insan zinciriyle köprü oluşturan eylemciler sık sık solgan attı. Yaklaşık bir saat denizin içinde süren eylem alkışlarla sona erdi.
İlçeye bağlı Gümüşlük Beldesi'nde bugün akşam saatlerinde Bodrum-Taksim Platformu tarafından düzenlenen 'Gümüşlük Direnipduru' eylemi renkli görüntülere sahne oldu.
ÜÇ BİN YILLIK ADA İLE KARAYA BAĞLANDILAR
Gümüşlük sahiline 300 metre uzaklıktaki üzerinde üç bin yıllık tarihi kalıntıların bulunduğu ve kazıların devam ettiği Tavşan Adası'na yürüyerek geçen tatilciler ellerinde pankartlarla denizin içerisinde renkli görüntüler oluşturdu. Tiyatro sanatçısı Nejat İşler ile yaklaşık bin 200 kişinin katıldığı eylemde 200 kişi denizden 1000 kişi karadan el ele tutundu. Mayo ve bikinileri ile eyleme koşan tatilciler Çayıraltı Plajı ve Tavşan adası arasında karadan ve denizden birbirine bağladı. Sık sık `Heryer Taksim Her Yer Direniş' atan eylemcilerin `Gümüşlük Direnipduru' `Napıpdurun Durupdurum' yazılı dövizler dikkat çekti.
TURİSTLERDE EYLEME DESTEK VERDİ.
Ankara, İstanbul ve İzmir'den tatile gelenlerinde denizde durma eylemine büyük destek verdiği görüldü. Eyleme Ankara'dan tatile gelen 53 yaşındaki Gülay Tatar "Tatil için geldiğimiz Bodrum'dan Taksim gezi eylemlerini büyük bir dikkatle izliyoruz. Çünkü bu olaylar sadece Taksim'i değil, Tüm Türkiye'yi tüm insanları ilgilendiriyor. Bu nedenle bugün denizde düzenlenen eyleme plajdan çıkıp geldik, tatilcilerin bir saat süren eyleme destek vermeleri görülmeyi değerdi, toplumda duyarlı insan sayısının artması sevindirici, Ankara'daki eylemlere de destek vermiştik. Bodrum ve Gümüşlük'ün simgesi olan Tavşan adasında denizden eylem vermek farklı ve güzeldi" dedi. Yaklaşık bir saat süren eylem, alkışlarla sona erdi.
http://gundem.milliyet.com.tr/-ne-ya...ShowPageSkin=1
Screw you guys, I'm goin' home
Körü olayını dün akşam öğrendim. AKP iktidarının en talihsiz, en sorumsuz hatalarının başına yerleşti bu. İnanılır gibi değil.
FM Gazetesi
[YOUTUBE="BE6MYLwVO0s"]fragman[/YOUTUBE]
güzel olmuş
Football is simple,but Football Manager is not
Çocuğu yaşındaki kıza tecavüzde suç üstü yapılan şerefsizler, göz göre göre adam öldürenler dışarıda üniversite öğrencileri tutuklu , sadece bayrak satıp ekmeğini kazanmaya çalışan adam tutuklu.
ADALET ve kalkınma partisi'nin eserleri.
Ben artık yazmaktan yoruldum , tüm bu haksızlıklar karşısında ister menfaatinden ister sadece parti sempatizanlığından veya her ne zıkkımsa susanı Allah bildiği gibi yapsın , beter duruma düşürsün. Yazık günah.
Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi, Ethem Sarısülük'ün ölümüne ilişkin sanık polis memuru A.Ş. hakkındaki davanın, "yargılama izni alınmadan açıldığı" gerekçesiyle "yargılamanın durmasına" ve "gereğinin yerine getirilmesi için dosyanın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine" karar verdi.
Ailenin avukatı Kazım Bayraktar, bunun tamamen polis Şahbaz’ın yargılanmasını engellemeye yönelik bir karar olduğunu, hukuki olmadığını ifade etti: “İzin, ancak görevle ilgili suçlar için geçerlidir. Ancak savcı Veli Dalgalı da zaten iddianamenin tamamına bakıldığında, mealen Şahbaz’ın göreviyle ilgili bir suç işlemediğini ifade ediyor."
“Önümüze yeni bir sorun çıkardılar”
“Mahkemeyi hukuka aykırı şekilde uzatmaya çalışıyorlar. Savcı Dalgalı bu tür suçlara bakan bir savcı, bu suçun görevle ilgili olmadığını bildiği için de izin talebine başvurmaksızın iddianameyi hazırladı. Zaten iddianame polisi kurtarmak amacıyla hazırlanmıştı. Ancak mahkeme polisin bu iddianameyle bile yargılanmasını önlemeye, polisi sanık sandalyesine oturtturmamaya çalışıyor.” “Soruşturmanın başladığı andan itibaren, siyaset-polis-yargı işbirliğinin yeni bir engeli bu karar.”
Ankara Valiliği’nin soruşturma izni vermemesi halinde ise idari mahkemeye başvurmaları gerekeceğini söyleyen Bayraktar, “Bu da yıllara yayılan bir süreçtir. Polis açıkça korunuyor” diye konuştu.
PKK 19 temmuzda (yarın) suriye'de özerk devlet kuracağını açıkladı. Hani birileri nasıl diyordu , ee şey "sevinin".