Ya Fırat abi Sergen artık bitmiş yahu.Tamam Delgado geçen sene iyi oynayamadı bizde ama onun kalitesi belli.Bu sene geçen seneden dolayı kendini affettirecek.Sergen kaç tane maç 90 dakika oynayabilecek.Sergen'den artık medet ummamalıyız.O defter geçen sene kapandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kartal Assunçao'da ısrarlı
Beşiktaş Real Betisli Marcos Assunçao'da ısrar ediyor. Makelele ve Gravesen'den olumlu yanıt alamayan, Edmilson'dan sakatlığı nedeniyle vazgeçen, Helguera'yı Racing Santander'e kaptıran Siyah-Beyazlılar 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Assunçao'yu almak için dört koldan harekete geçti.
Ligtv'nin haberine göre Başkan Yıldırım Demirören ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın onayını da alan futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in önümüzdeki bir kaç gün içinde İspanya'ya giderek Betis kulübüyle masaya oturacakları öğrenildi. Assunçao ile el sıkışan yönetimin bu futbolcuyu 7 Temmuz'daki Avusturya kampına yetiştirmeye çalıştıkları belirtildi. 1.78 Boyunda 74 kg ağırlığında olan Assunçao bu sezon 27 maç oynadı ve 2 gol attı. 5 Sezondur Real Betis forması giyen Assunçao daha önce de İtalya'nın Roma takımında görev yapmıştı. Assunçao'nun en büyük özelliği orta alanda bitmek bilmeyen enerjisi ve mesafe tanımaksızın attığı frikik golleri.
So what?
Saike
valla emrah abi bişey dediyse doğrudur Fıratcan bekleyip görücez bence bu transfer olursa.......
I'm back...
Bence lyon alır
Peşindeki klüpleri yazayım
West Ham United,
Zaragoza,
Tottenham*
Manchester United*
Newcastle*
Juventus *
* Gelen, giden durumlarına göre değişken takımlar..
Suanda cogu cekildi Lyon biz falan kaldik En fazla parayida biz verdik
e onların arasında lyon yok![]()
ya beyler saviola real madridle kaç ay önce anlaştı siz hal saviola forması için para arıyonuz komiksiniz yawwww
Adriano Fb'ye gelebilir ama R.Madrid veya Arsenal gibi kulüpler teklif yaparsa gelmez.
So what?
Saike
emrah abi süpersin valla![]()
I'm back...
Süper montaj..
Bu arada abdullaharıcı92 her konuda Galatasaray'a sataşmaktan vezgeç.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Lyon isim olarak 1adım önde ama para da önemli Bakalım inş... GS ye gelir Saviola...
Lyon bence önde falan değil.Parayım kim verirse ona sıcak bakar..
Sonuçta GS de bir avrupa devi..(Bunu sadece ben söylemiyorum, Avrupalılarda söylüyor.)
Volkan, resmi sitede yok..
Resmi alinti yaptim koyan kisi falan kesin gozuyle bakiyor
Cok haklisin onunda bize gelesi var nazli sadece hep bizi ve taraftarlari iyi taniyor malum barcelona ile samiyen cehennemine cikti istanbula geldi falan filan
Ertugrul kardes suan bekliyoruz bir haber olursa koyarim tavsan dusunmek icin zaman istemis sanirim
Akşam akşam gerginlik olsun diye demedim ben ama senin lafın bireşyi değiştirmez Lyon GS den daha popüler daha önde Avrupa da senin kabul edip etmemeN bişeyi değiştirmez... Ayrıca Para bazen ün den sonra gelebilir... Yani brz daha fazla verdin diye size gelecek diye bişey yok...
GS de Avrupa Devi tamamda eskidendi... Ama İnş... yeni başarılar gelir bu seNe...
Tuttuğun takım gerçekleri görmeni engellemesin arkadaşım....