ya beyler bırakın online işini ne güzel konuşuyoz burda 10 kişi online mı olur heralde yarın sabah oynarsınız ilk maçı![]()
ya beyler bırakın online işini ne güzel konuşuyoz burda 10 kişi online mı olur heralde yarın sabah oynarsınız ilk maçı![]()
eet çağırın msn eOriginally Posted by enesao
![]()
tmm anladik aynisi bi önceki sayfadada var...Originally Posted by efeibrahim
harbi ne yapıyor o ya var bi işler ama çıkar kokusuOriginally Posted by sekopej
![]()
hade ben kaçtım ii geceler ii kuşluklar by by we by by![]()
harbiden ya kalın konuşak siz giderseniz beni derin sessizlik içinde bi gece beklioOriginally Posted by SefaReis66
amma dramatik konuştum beah
![]()
nereye gidionuz yaw geçe daha yeni başlıo
bizi satıp galiba fm oynayacaklar onlineOriginally Posted by efeibrahim
![]()
evet şu ana elimize gelen net sayı 13 kişi olduğumuzu gösteriyo
admin inşallah mesajları incelemez yoksa yedin cezayı carlos![]()
toplaşana kada burdayısOriginally Posted by büyükpivot
![]()
nie ki yav
Originally Posted by efeibrahim
valla biz burdayız dün saat 6 ya geliyodu yattığımdahem turnuvada 1 gün yarım satte geçtiği için genelllilke oyundan çok burda oluyoz
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kardeş boşverein sonra toplaşırsınız benim bu konudaki ilk gecem daha önce bu konunun olduunu bilmiodum hem gece fm oynayanın uyurken bi tarafları açıkta kalırmış![]()
11e kadar indik beyler
onca konuyu görüntüleyen var az önceki yazışma hızı gitti e hadi yazsanıza
uyuyanlar için geçerli oOriginally Posted by büyükpivot
![]()
![]()
şimdi arada kaldım fm mi forum mu ? ikisini bir arada yapabilirmiyim ki ??
valla ben 2 kere makinayı restartlamak zorunda kaldım.Huge database ile oyun açarken makina kafayı yiyor.Large'de açacağım.
ortaya bi tartışma konusu atayım da etraf kızışsın
bence fm nin en kötü oyuncusu ronaldinho
ama large da da problem oluo oyuncuların hepsini gremiosun ki .. makinay zaten gene kasıo
uyumayanların da forum arkasından ağlarmış![]()
abi tamam tarışma yapalır da ronaldinho da tartışılmaz ki hele oyunculuğuOriginally Posted by büyükpivot
![]()
Eray burdan sana sesleniyor, kınıyorum abi seni.. duy artık sesimi ya, Allah Allah..![]()
abi bırak ortalık kızışsın sonra ben ortaya çıkıp "ben öle bişi demedim" diycemOriginally Posted by efeibrahim
arakdaşlar genlde saat kaç gibi gionuz
Originally Posted by SefaReis66
bence baştan bizim mesajları okuyohiç sesi çıkmadığına göre
en sonunda da bunlar ne kadar saçmalamış diye hepimize kuşluğa girmeme cezası vermesin
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
gionuz
what is gionuz???
veya "gece gushları" uzak durunuz diye özellik name-tag hazırlamakla uğraşıyor![]()
![]()
I think gionuz means gidiyonuzOriginally Posted by büyükpivot
aib bu ne 12 konu görüntüleyen var bu hızın rezilliği ne yazın bişeyler yaa sıkıldım yatcam şimdi
arkadaşlar aslında bu fm akıllı adamın oynayacağı oyun değil oturup noktaların dansını seyredion siz nedersiniz