hoşbuldukda yer yok galiba![]()
hoşbuldukda yer yok galiba![]()
gel ömer gel şu arka masayı sıkıştırırız "abicim sen biraz şöyle kaysan müşteri ayakta kalmasın"![]()
ben geldim masayı boşaltın![]()
Abi Sanayi Mahallesi diye bi yer var burda(ki bende orda oturuyorum)resmen Palet bölge.
Yani bir insana ceza vereceksen Sanayi Mahallesinde oturmasını sağla o kişi sana ölene dek söver.
.Gazeteye iş ilanı veriyoruz,arayana adresi veriyoruz en sonuna Sanayi Mah. deyince karşıdaki insan "hmm neyse deyip" kapatıyo.
.
Ama Allah'ıma bin şükür ki 2-3 ay sonra Çekmeköy'e taşınıyoruz...![]()
ooo aygün gelmiş hoşgelmiş
biliyorum abi orayı mavi mavi minibüsler geliyo o tarafa dimi her daim tıklım tıklım olan.hadi bakalım hayırlısı olsun kardeşim.
yok aygün daha ısınma turları sen gelmeden başlarmıyız hiç![]()
s.a TSI gençlik..
Amanında Amanın Kim GelmişErdem abi gelmiş.Selamlar.
a.s murat hoşgeldin.ya beyler bişey soracam bu windows movie maker varya ona benzer bi program bileniniz varmı???
ya bi komuşunun çocuğunun fotoğrafları varmış onlardan bişey hazırlıycam yani resimleri slayt yapmak için.aa bak bu senin uzmanlık alanına giriyodur sahi dimi??![]()
abi sen niye yapıyon komşunun çocuğu yapamıyomu![]()
abi powerpointten olmuyomuki???
yapıyoda bilgisayar arızalıymış aygün rica ettiler yoksa 1 yaşında olduğuna bakma ben kullanamıyorum laptop mouse kullanıyo velet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla bilmiyorumki murat hiç denemedim ama olabilir bak bi deneyeyim ama Erdem den bi cevap alalım o işin kurdu.![]()
bill gates kim şimdiden geçti onu çocuk yakında patlatıyor bombayı windows linux mac halt etmiş bi işletim sistemi sürecekki piyasaya sorma![]()
Emre abi MovieMaker'la yap işte .
Önereceğim program Proshow Gold.Tüm resimlere tek seferde farklı Slaytlar verebiliyorsun.Ancak zoom olayını hepsine birden vermen için tek tek uğraşman lazım...
sağol Erdem bi bakayım deneme sürümü falan bulabilirim heralde.ya movie maker iyide çok kısıtlı.
ya bırak bu işleri bn bikere bulaştımda sinir oldum boşwer sen çayını iç![]()
kardeş aslında ben tanımam adamı falan çocuğuda ama işin aslı benim kız arkadaşın komşusu biliyon mu aslında o yapacaktıda bana kaldı![]()
bende şu yapmadığım ödevimi yapıyımsonra gelirim
gönder aygün ben yapayım kardeşimabi kotayı zorlar ya şimdi ne gerek var dimi movie maker e talim
![]()
aygün sen kaça gidiyodun![]()
6 yada 7 sanırım gelsinde soralım![]()
galiba yaşı 13 dolayısıyla 7.sınıf olması lazım...