Beyler, A. Madrid'i elersek eğer, Jo'yu nasıl alacaz ki listeye? Everton oynadı UEFA'da?
Beyler, A. Madrid'i elersek eğer, Jo'yu nasıl alacaz ki listeye? Everton oynadı UEFA'da?
Jooo Jooo Jooo.![]()
Haldun Reis adaşından 1 oyuncu daha aldıBu transferlerde Murat Yalçındağ da Haldun Üstünel kadar önemli yer tutuyor, hakkını vermek lazım. Sabah 11 gibi uA forumda akşam 22.00 gibi istanbulda olacağı söylenmişti hava alanı çalışanı olan bir üye tarafından. Uçakta Kewell'ın eşi, Murat yalçındağ ve Jo olacak demişti. Akşam transfer resmi olarak açıklandı ve Jo akşama burada. Haldun Üstünel yolcu listelerinde yoktu insanın aklına takılıyor. Yoksa dün denildiği gibi Jo nun yanında diğer hedef de Gio dos Santos mu?
Neyse Jo çok iyi transfer. Hayırlı olsun.
Harika bi transfer oldu bu bizim için artık gol yollarında sıkıntı çekmeyiz.
Madem bu kadar iyi bir adam niye oynamadi City'de ? Vasat transfer oldu bence.
Şaka yaw küfretmeyin hemen
Gerçekten transferin kralını yapıyor Galatasaray. Rakiplerine oranla çok üst düzey bir kadrosu var. Bu transfer anlayışının akaretler bayırınada yayılmasını temenni ediyorum. Hayırlısı olsun. Tebrikler.
Yanlız gs.org daki jo resminde arkadaki oyuncununda elano olması " bakın city'i soyduk soğana çevirdik" mesajı veriyorşahsen bana veriyor.
Jo Cska'daki gibi oynarsa işimiz zor.Nese Galatasaraya hayırlı olsun.Sıra bizde demi yahu![]()
GS'a ve Türk futboluna hayirli olsunVallahi kiskandim ezeli rakibimizi artik bizde bir bomba bekliyoruz
![]()
Kiralık olarak alınması GS için iyi bir hamle. İyi çıkmazsa başı ağrımaz fazla, hemen gönderir. Ama bence çok iyi bir transfer yaptılar Türkiye şartlarında. Yaşı da henüz 23, geleceği var yani. Ama yarar sağlar mı sağlamaz mı, o konuda kesin bir şey konuşmak için erken.
Elano için de harika oldu..
Harika,müthiş ve de süper bir golcü.Haldun Üstünel ve ekibini tebrik ediyorum.Bu adam Türkiye'de çok iş yapar seneye de bizde kalır kesin.Tebrik ediyorum tüm camiayı![]()
Neill - Premier Lig
Linderoth - Premier Lig (Everton'da oynadı)
Kewell - Premier Lig
Elano - Premier Lig
Baros - Premier Lig
Nonda - Premier Lig
Premier Ligi soyduk soğana çevirdik![]()
Süper oldu süper hayırlı olsun camiamıza işte transfer budur tebrikler Haldun Üstünel ve emeği geçen diğer yöneticilerimize![]()
Jo hayırlı olsun.Artık Süper Lig şampiyonluğu için mazeret kalmadı bir zahmet olalım şampiyon![]()
İyi transfer.. Çok yararlı olacaktır lig için.
Dos santos aLınırsa o da mı UEFA da oynayamayacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eğer madrid'i nondaya rağmen geçersen bir üst turda Jo oynayabilecek.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Joao Alves De Assis Silva'nın bu akşam saat 22.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmesi beklenmektedir.
Eğer potansiyelini gösterirse uçurur Galatasaray'ı, tebrikler.Baroş yedek mi kalacak tek sorun o.
Profil resmim nasıl olmuş.![]()
Tottenham avrupa kupalarında yoktu. Yazıldığı gibi Santos da alınırsa uefada oynayabilir.
Yalnız Gio'yu Tottenham'dan almaktan çok Nonda'yı yollamak zorlar bence bizi. Yönetim böyle bir hamle de yapmayabilir. Yalnız Haldun Üstünel'in Jo ile gelmemesi de düşündürüyor yine insanı.
Kiralık + opsiyon en akıllıca iş devre arası transferlerinde. Baktığımız zaman bütün takımlar transferleri bu şekilde yapıyor. Olası bir kötü performansta başın ağrımadan geri yollayabilirsin. İyi oynarsa da opsiyonda anlaştığın fiyatı verip bonservisini alırsın.
Bu lig çok adaletsiz oldu ama..Haldun Üstünel'e ceza falan verilmeli.![]()
Gio falan alınmasın aman ha. Saçmalamayalım, Arda, Kewell, Keita, Elano, Jo, Nonda, Baros varken daha nerede oynayacak bu adam? Bana kalırsa bir oyuncu alınmalıysa o da MC-DM mevkisine alınmalıdır..
Kesinlikle bir forvet oyuncusu daha alınabilir. UEFA'da Nonda ile ilerleyemeyiz. Ya da Jo 1 maçta oynadıysa ( sayısını bilmiyorum ) UEFA'ya dilekçe gönderilip özel izin ile oynatılabilir. Böyle bir şartname var
http://www.uefa.com/competitions/uef...027/index.html
Malesef böyle birşey imkansız. 5 kez forma giymiş.
Last edited by TaşkınMahmut : 21.Ocak.2010 at 22:04 Reason: düzeltme
Valla heÇok yıldız alıyoruz ama aralarından 1-2 si yedek kalıcak. Sonra basın eleştiricek bu niye yedek bu niye oynamıyor diye. Sonra takım içi huzursuzluk çıkacak
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gio ileride heryerde oynayabilir. Forvet dahil. Ona bile burun kıvırabilecek konumayız ama. Çıta ne kadar yükselmiş vay beCristian, Pinto, Petre, 55 yaşındaki almaguer, geleceğin yıldızları lukunku, carruscalardan nerelere geldik
![]()