Sayfa 151 / 569 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon
4,501 ile 4,530 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk %80 ihtimal son haftaya kaldı.Ben şampiyonluğu kazansakta,kaybetsekte bunun Kadıköy'de olmasını istiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Galatasaray Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun Profesyonel Disiplin Talimatının 58. maddesinin değiştirilmesi ve yine aynı talimata 105. maddenin eklenmesine yönelik kararına karşı Galatasaray Sportif ve Sınai Yatırımlar A.Ş kararın iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Tahkim Kurulu nezdinde talepte bulunmuştur.

Tahkim kurulu nezdinde yapılmış olan talepte;
    1- TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin, UEFA; kurallarına, düzenlemelerine ve talimatlarına aykırı olduğu,

2- UEFA'nın TFF nin 58. maddede değişiklik yapma isteğine , "Genel Kurulda onaylanması şartı ile" izin verdiği,

3-Yapılan Genel Kurulda değişiklik talebinin reddedildiği,

4-Buna rağmen Yönetim Kurulunun 58. maddeyi değiştirmesinin "Karar almada en üst organ olan Genel Kurulun iradesine ters bir işlem olduğu,

5-Bu şekilde TFF Yönetim Kurulunun hem TFF statüsüne hem UEFA nın somut olaydaki talimatına,hem de UEFA statüleriyle Disiplin Talimatlarına aykırı davrandığı ifade edilmiştir.

6- Yine TFF Yönetim Kurulunun 105. madde "cezaların ertelenmesine ilişkin" düzenlemesinin her ne kadar UEFA disiplin talimatının "15bis" maddesinden esinlendiği gözükse de, UEFA disiplin talimatının bu maddesinin aynı talimatının 15. Maddesindeki "Kişilere İlişkin Yaptırımlar" maddesinin devamı niteliğinde olduğu,

7- Oysaki TFF Yönetim Kurulunun düzenlemesi ile bu ertelemelerin Kurumlar aleyhinde alınacak cezai kararlara da uygulanabileceği,

8-Halbuki Futbolda bir kurumun veya bir kulübün aleyhine verilecek olan, ve neticesinde bir hak kaybına sebep olacak cezaların, bir başka kurum veya kulübün hak kazanımı olarak tezahür edeceği, cezanın ertelenmesi nedeniyle hak kazanımı sağlayamayacak olan kurum veya kulübün haklarının zayi olacağı,

9- Bu şekilde toplumdaki adalet duygusunun zedeleneceği belirtilmiştir.

10-Aynı başvuruda TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin kişiye özel af niteliğinde olduğu, bunun evrensel hukuk kurallarına aykırılığı ve sporun genel prensiplerinden olan "Oyun ve Ligler Başladıktan Sonra Kural Değişmez" ilkesine aykırı olması sebebiyle de hem genel hukuka hem de FIFA, UEFA ve TFF düzenlemelerine aykırı olması sebebiyle iptali gerektiği ifade edilmiştir.

Kamuoyuna Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu haber cok iyi degistirirler umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Pazar 20.45'te şampiyonuz olabiliriz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="64WSNsEkxew"]İnandık Biz Sizlere![/YOUTUBE]

Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haftaya Trabzonspor galibiyetinde Beşiktaş karşısında berabere bile kalsak şampiyonuz. Yani haftaya şampiyonluk için sahaya çıkıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sakin renktaslarim 5.ci haftada hersey belli olcak

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Keşke şampiyonluk son maça kalsa. 90+3 te Sabri uzaktan vursa, gol olsa biz de şampiyon olsak Çok mu şey istiyorum ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Keşke şampiyonluk son maça kalsa. 90+3 te Sabri uzaktan vursa, gol olsa biz de şampiyon olsak Çok mu şey istiyorum ?
    çok şey değil imkansıza kaçtın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sabri'yi çıkar ordan gerisi olabilir ama Sabri imkansız kılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haftasonu bitsin abi son maça yürek dayanmaz.Son maça kalırsa o maç izlediğimiz ve izleyebileceğimiz en önemli derbi maçı olacak.Kalpler kaldırmaz o maçı O maçta şampiyon olacak olsak bile o stres o heyecan çok fena olur.Kalmasın o maça

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

süper finalse süper olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yok yok Fenere kaybedip şampiyonluğu onlara vermek acayip koyar Feneri yenip şampiyon olmak hiç olmadığı kadar sevindirir coşturur ama kalmasın o maça düşünmek bile heyecanlandırıyo insanı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

son maça kalmaz heralde ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    son maça kalmaz heralde ya
    Ağzından bal damlıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

totemin dibine vuruyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    totemin dibine vuruyorum
    Totem ne yemek gibi bir şey mi ?

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Totem ne yemek gibi bir şey mi ?
    Öyle deme baatıl maatıl işe yarıyor
    Bugün Bursaspor maçında oturduğum yerden kıpırdayamadım gol yicez diye Ayağım uyuştu iki dakika uzatayım dedim, 2 gol yedik. Sonra oturdum yerime maça başladığım pozisyonda ( bağdaş kurarak ) Batalla'nın golü geldi Bir' daha sıkıyosa kıpırda yerinden.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bugün Bursaspor maçında oturduğum yerden kıpırdayamadım gol yicez diye Ayağım uyuştu iki dakika uzatayım dedim, 2 gol yedik. Sonra oturdum yerime maça başladığım pozisyonda ( bağdaş kurarak ) Batalla'nın golü geldi Bir' daha sıkıyosa kıpırda yerinden.
    Desene her maç öyle yapsan Bursasspor Şampiyonlar Ligi'ni alacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

: )
    Evimde beleş beleş maçları izlemek varken, Bendeki batıl inanç ya şu süper final'in ilk maçını gittim kahvede izledim, kazandık, sonraki hafta yine gittim, sonra yine... ilk 3 maçta baktım kazanıyoruz saf ve temiz duygularımla kerametin kahvede olduğunu varsayarak tekrar gittim, sonra ne mi oldu ?

Batıl inanç bize ters , Her zaman beklediğiniz çıkmayabilir
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007

Bence de son maça kalmasın. Kalırsa bu şehirde kan bile çıkar. Normal derbileri bile kaldıramayan taraftarlarımız böyle bir derbiyle şampiyonluğu kaybederse ciddi olaylar çıkabilir iki taraf açısından da konuşuyorum. Zaten sinirler iyice gerilmiş durumda...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sampiyonluk son haftaya kalirsa kan govdeyi goturur turkiyede

hadi cimbomum kupa askina 2 hafta daha kaldi

Olamaz mı, olabilir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olamaz mı, olabilir
    Bir Eylül akşamında

Edit:Yok be o şarkı öyle değildi

Her maça farklı totem yapacaz o zaman Totemity!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşAllah son maça kalmaz, Pazar günü şampiyon olarak turlarız, inşAllah tabi.

Vallahi ben Pazar günü saat 19:00'da son ses müzik, kulağımda kulaklık 2 saat yani 21:00'a kadar dışarıda yürüyeceğim. Heykel taraflarına gideceğim. Anlayacağınız 2 saatliğine dünyadan kopacağım. Cidden bu heyecanı izlersem, kalpten gidebilirim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İnşAllah son maça kalmaz, Pazar günü şampiyon olarak turlarız, inşAllah tabi.

Vallahi ben Pazar günü saat 19:00'da son ses müzik, kulağımda kulaklık 2 saat yani 21:00'a kadar dışarıda yürüyeceğim. Heykel taraflarına gideceğim. Anlayacağınız 2 saatliğine dünyadan kopacağım. Cidden bu heyecanı izlersem, kalpten gidebilirim.
    Ama o an şampiyon olursak o mütiş zevkten mahrum kalacaksın Denizli senesindeki mutluluğu hatırla
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Denizli maçında da aynı stili uygulamıştım. Hatta 07-08 senesi Fener maçında da.

Cidden bana aşırı birşeyler oluyor, kalp atışlarımı sayamıyorum, yeminle. Engelleyemiyorum kendimi. He yeter ki şampiyon olalım, zaten o zaman hepsini unuturum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sen bilirsin o zaman

Bende denizli senesinde uğursuzluk getiriyor diye radyodan dinlemeyi kesmiştim. TV deki skor bölümüne bakıyordum. O da her alt yazı geçişinde gidip geliyordu bende maç bitti diye heyecanlanıyordum. Ama en sonunda o yazı gitti ve bir daha hiç geri gelmedi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer son maça kalırsa Kadıköy'deki maçta çok büyük olaylar çıkar şampiyonluğu orada alırsak.Türk futbolunun iyiliği açısından bu pazar bitirelim biz bu işi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri