Sayfa 151 / 436 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251 ... SonSon
4,501 ile 4,530 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o basligi atan ibrahim setenmis ; twitterdede soledi fenerbahce sampiyon olsa yine ayni baslik atilcakti dedi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 Temmuz diyorsunuzda Aykut Kocaman'ın elinde yinede iyi bir kadro vardı. Dünkü maça bakıyorumda sanki beraberlik yeten takım Fenerbahçe gibi sahaya çıkmışlardı. Mehmet Topuz yedek sahada 3 ön libero var. Selçuk Şahin takımı atağa çıkaramıyor , Cristian'da çok etkisizdi. Bitmiş Semih'ten sırf bir tane frikik golü attı diye umut arıyor. Galibiyet için gol bulmanız lazım oyuna giren adam Gökhan Gönül. Aykut Kocaman çok başarısızdı dün.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    3 Temmuz diyorsunuzda Aykut Kocaman'ın elinde yinede iyi bir kadro vardı. Dünkü maça bakıyorumda sanki beraberlik yeten takım Fenerbahçe gibi sahaya çıkmışlardı. Mehmet Topuz yedek sahada 3 ön libero var. Selçuk Şahin takımı atağa çıkaramıyor , Cristian'da çok etkisizdi. Bitmiş Semih'ten sırf bir tane frikik golü attı diye umut arıyor. Galibiyet için gol bulmanız lazım oyuna giren adam Gökhan Gönül. Aykut Kocaman çok başarısızdı dün.
    Söylediklerin dünkü maç içinse, Sakat Sow, Alex ve Gökhan Gönül kadronun hücum yönünde belini büktü. Dia'nın da oyundan atılması işin tuzu biberi oldu. Takım savunma ve orta alan olarak iyi ama hücum yönünden eksik olunca gol yollarında da aksaklık oldu. Ayrıca Gökhan Gönül oyuna girmedi. Özellikle playoff sürecinde sakat ve cezalı oyuncular Fenerbahçe'yi oyun olarak çok etkiledi, Buna rağmen 6 maçta toplanan 13 puan takdir işidir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Dün akşamki maç konusunda söylediğin bazı şeylere katılırım.Tüm Fenerbahçe taraftarını katmıyım ama kendi adıma 3 temmuzdan beri yaşananlardan dolayı buralara kadar gelmemiz bile inanılmaz bir başarı bana göre.Samimiyetimle söylüyorum Başkanın tutuklandığı gün ve devamında ilerleyen süreçte, bu sezon ilk 5 bile hayal diyordum çevremdeki herkese.Ona rağmen Play ofda ezeli rakibinle arandaki 5 puan farkı kapatıp şampiyonlukta iddialı duruma geliyorsun ve lig kupasında finale çıkıyorsun.Eldeki kadronun zayıf olduğunu söyleyemez kimse.Ama futbolda mentalite diye, moral diye birşey var.Sen hiç kendini bir Fenerbahçe'li yerine koydun mu?Her hafta farklı bir haber, farklı bir spekülasyon.Neler yazıldı neler çizildi az çok hepimiz biliyoruz.E futbolcular görmüyor mu bunları?Yine diyorum ne olursa olsun final ayağına geldi.Galatasaray'ı dün akşam yensek bitmişti olay.Ama bu olmadı diye koca sezon mücadele edip işi buraya kadar getiren teknik adamından tut, malzemecisine kadar bütün takımın ve tabiki taraftarımızın verdiği mücadeleyi ve duruşunu çöpe atamam.Canları sağolsun.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

polis : Sıkarım bak !

taraftar : Sıkmassan adam değilsin !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adamın sağ elinde ne var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Görüntülerden izlediğim kadarıyla elinde taş var. Polis Silahı çekmeden önce beyazlının yanındaki eleman taşı atıp kaçıyor. Adamda ellerini geriye götürüyor ne malum eli havada olsa polis sıkabilir.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu bilmeye gerek yok ki ama abi !!!11

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bil bakalım buradaki taraftarların ellerinde ne var.
    Bence işine gelen kareleri buraya koymamalısın.

Bana olayın başından sonuna yer alan tüm kareleri koyarsan karşılıklı daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Silahlı fotoğrafı gören herkesin düşüneceği şey normaldir.

"Polis durup dururken silah çekmiş, Fenerbahçe seyircisi olunca çekersin hımmmmm"

Vücut dilini anlayan çok rahat görebilir ki orada bir vukuat var. Vukuat üzerine polis silah çekmiştir. Silah çekilen Fenerbahçeli taraftarda "bakın bana silah çekiyor" derken aynı zamanda vukuat aracını diğer eliyle gizliyor.

Bu anlattığım komple hikaye olabilir. Bazen acayip hikayeler yazabiliyorum. Amacımda fikir çarpıştırmak yoksa ne polisseverim ne Fenerbahçesever. Önce insanlık.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bence işine gelen kareleri buraya koymamalısın.

Bana olayın başından sonuna yer alan tüm kareleri koyarsan karşılıklı daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Silahlı fotoğrafı gören herkesin düşüneceği şey normaldir.

"Polis durup dururken silah çekmiş, Fenerbahçe seyircisi olunca çekersin hımmmmm"

Vücut dilini anlayan çok rahat görebilir ki orada bir vukuat var. Vukuat üzerine polis silah çekmiştir. Silah çekilen Fenerbahçeli taraftarda "bakın bana silah çekiyor" derken aynı zamanda vukuat aracını diğer eliyle gizliyor.

Bu anlattığım komple hikaye olabilir. Bazen acayip hikayeler yazabiliyorum. Amacımda fikir çarpıştırmak yoksa ne polisseverim ne Fenerbahçesever. Önce insanlık.
    Senin tabirinle işime gelen karelerle, gelmeyen kareleri koysak, yine işime gelen kareler ağır basar emin ol.Hemde sadece dün akşam için değil, tüm sezon boyunca polisin bize karşı göstermiş olduğu tutum ve müdahaleleri az çok gündemi takip eden herkes bilir.

Şimdi bildiğin hikaye yazarım bunun üstüne ama sadece sana şu kadarını soruyorum; bdpliler şehrin göbeğinde içinde insanlar olmasına rağmen molotof kokteyliyle halk otobüsü yakarken, etraftaki ne kadar dükkan varsa hepsini yakıp yıkarken, olaylara sadece seyirci kalan polis bize niye böyle davranıyor?Niye yere yatan taraftarın etrafında 4 polis jopluyor veya suratına tekme atıyor?Elini vicdanına koy, objektif ol ve bu sorumu cevapla.Sadece bunu istiyorum senden.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vücut dilini anlayan çok rahat görebilir ki orada bir vukuat var. Vukuat üzerine polis silah çekmiştir. .
    Taraftarda zevkinden dellenmedi ya elbet birşey yapılmıştır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post

polis : Sıkarım bak !

taraftar : Sıkmassan adam değilsin !
    ikiside sıkıyo

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bir tane yöneticide çıkıp taraftarı korumadı yazık 19 mayısta hiçbiri kalmasın görevde 3 tane aziz yıldırım olsun yeter bize

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bir tane yöneticide çıkıp taraftarı korumadı yazık 19 mayısta hiçbiri kalmasın görevde 3 tane aziz yıldırım olsun yeter bize
    1 tanesi türk futboluna yetti üç tanesi çok fazla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bir Fenerbahçe forması giyip , Fenerbahçe'nin bir organizasyonuna katılmayı öneririm herkese. o zaman anlarsınız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bir Fenerbahçe forması giyip , Fenerbahçe'nin bir organizasyonuna katılmayı öneririm herkese. o zaman anlarsınız.
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Çarşamba günü kupa maçında Ankara'da statta olacam. Sadece formamı giyer giderim diyordum ama Biber gazı için limon, plastik kurşun için çelik yelek, cop yememek için hızlı koşmama yardımcı olacak bir spor ayakkabı gibi teçizatımı da yanımda bulundurmam gerekecek.
    Çarşamba günü cümbüş var desenize : )
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Çarşamba günü cümbüş var desenize : )

bide başkentte hiç kaçışın yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bide başkentte hiç kaçışın yok
    Acilen bu adamla irtibata geçip koruma olarak yanıma almalıyım, Adam özel Tim : )

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=8i-5fpOsmUY"]Özel Tim[/YOUTUBE]
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Fotoğraftaki polis silah çekmiştir, çünkü adamın elinde taş vardır; adamın elinde taş vardır, çünkü bir kaç dakika evvel kafasına cop yemiştir; adam bir kaç dakika evvel kafasına cop yemiştir, çünkü taraftar polis arabasını devirmiştir; taraftar polis arabasını devirmiştir, çünkü polis taraftarın üstüne araba sürmüştür... Hz. Adem'in elma yiyişine kadar gider bu.

Bu tür kitlesel olaylarda değil sorumlu, başlangıç noktası tespit etmek bile genelde mümkün olmuyor. En iyisi herkesin kendine mukayyet olması ve kendi mesuliyetini değerlendirmesi.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Fotoğraftaki polis silah çekmiştir, çünkü adamın elinde taş vardır; adamın elinde taş vardır, çünkü bir kaç dakika evvel kafasına cop yemiştir; adam bir kaç dakika evvel kafasına cop yemiştir, çünkü taraftar polis arabasını devirmiştir; taraftar polis arabasını devirmiştir, çünkü polis taraftarın üstüne araba sürmüştür... Hz. Adem'in elma yiyişine kadar gider bu.

Bu tür kitlesel olaylarda değil sorumlu, başlangıç noktası tespit etmek bile genelde mümkün olmuyor. En iyisi herkesin kendine mukayyet olması ve kendi mesuliyetini değerlendirmesi.
    Buna katılıyorum ama tarafsızlıkla söylüyorum ki şunu %90 polis baslatıyor olayı bu herşeyde böyle oluyor.Konser olsun siyasi bir protesto olsun yada böyle birşey.Herkesi ayaklandıran polis oluyor.Ki zaten şu sopayla müdahale herşeyi açıklıyor.Durup dururken neden polise saldırsın ki insanlar olay baslatmak icin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post

Adem ve Havva'ya gitmeye gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu sene ilk kez uygulanan Play-Off sistemi Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. Dün sezonun son maçında yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'ye en az 5 maç saha kapama cezası gelmesi bekleniyor.

ALKIŞLAR ALEX’E
    Fenerbahçe ‘Kaptanı’ Alex ise, Galatasaray soyunma odasına giderek şampiyon olan takımın futbolcularını tek tek kutladı. Brezilyalı yıldızın bu jesti büyük takdir topladı. Teknik Direktör Terim de, Alex’e teşekkür etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dün söyledim, bu olayların suçu 8 de 6 emniyettedir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş-Bursa maçında saha dışında böyle olaylar olmuştu galiba tam hatırlamıyorum ama bizi aydınlatabilirmi acaba nekadar ceza gelmişti takımlara hatırında olan varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Beşiktaş-Bursa maçında saha dışında böyle olaylar olmuştu galiba tam hatırlamıyorum ama bizi aydınlatabilirmi acaba nekadar ceza gelmişti takımlara hatırında olan varmı ?
    Bursaspor'a 4-6 maç arası bir ceza gelmişti ama uygulanmadı neden uygulanmadı hala bilmiyoruz.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Bursaspor'a 4-6 maç arası bir ceza gelmişti ama uygulanmadı neden uygulanmadı hala bilmiyoruz.
    Haberini de buldum.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), Bursaspor’a geçen sezon oynanan Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar nedeniyle verilen 5 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasının kaldırıldığı bildirildi.

Bursaspor Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF’nin Bursaspor’a verilen cezada indirime gidildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: "Geçtiğimiz sezon Beşiktaş maçı öncesi saha dışında çıkan olaylar nedeniyle, kulübümüze verilen iç sahadaki 5 maçı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iptal edildi.
    Neden kaldırıldığı muallak tabi : ) Kimi yerde şartlı yazıyor, kimi yerde başka bir şey. Sene başındandır bu kulüp üzerinden "Vurun K.hpeye" oyunu oynayanları düşündükçe olası her türlü cezanın gelmesi beni şaşırtmayacaktır.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

en az 5-6 maç gelmesi lazim

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

5 mac gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

işte zihniyet burda başlıyor uygulamassan herkez aynı şeyi yapıyor nasılsa veriyorlar uygulamıyorlar caydırıcılık yok bizde herşey erteleniyor sonra unutulup geçiştiriliyor GS'li veya FB'li değilim sadece yrumumu yazıyorum amacım böyle olayların önüne geçilebilmesi mesela yönetmelikte ne yazıyorsa uygula arkadaş diğerleride cesaretlenmesin sadece bu olay için söylemiyorum nice olay için say say bitmez bizde ya ceza verilmez ya verilir ertelenir ya verilir yarıya düşürülür böylece diğer yapacaklarda cesaretlenir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Polis'in Fenerbahçe taraftarıyla ne alıp veremediğiolur Allah aşkına ? Galatasaray ya da Trabzon seyirisi de yapsa aynı şekilde müdahale ederler.O insanlar evlerine ekmek götürüyo. Özel güvenliğin sırtına uçan tekmeyle giren taraftarı görmeyip, yerde yatan taraftara tekme atan polisi görmek yerine maça giden taraftarın maçı izledikten sonra rakibine şampiyonluğu kaybedince dellenip sahaya girmek ya da saha dışında devletin polis arabasını devirip yakmak ve ortalığı savaş alanına çevirmek yerine ,rakibi alkışlamasa bile ,tahrik unsurları olsa bile sinirlerine hakim olup sakince evine gitse bunların hiçbirini konuşmazdık. GS-FB maçında FB'li oyuncular sahanın ortasında sevinirken,M.Topuz kangal takliti yaparken nasılki bizim seyircilerimiz izlemiş ve sonrasında sahanın dışına çıkınca evlerine gitmişlerse ,dün akşam Fenerbahçe taraftarından da bu beklendi.ama işte unutulan birşey vardı. Bu maçı kaybeden şampiyonluğu kaybdecekti ve sinir,stres ve gerginlik çok daha üst düzeyde yaşandı.Bunu önceden görmesi gereken TFF yönetimi yine sınıfta kaldı. Ama bu bile saha dışında ortalıgı savaş alanına çevirenleri haklı hale getirmez.Yazıklar olsun o polis arabalarını devirip yakanlara!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri