Sayfa 152 / 163 İlkİlk ... 52102142150151152153154162 ... SonSon
4,531 ile 4,560 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bu arada İstanbul / Yeniköy'de Bir olay olmuş..

200 Kişi toplanmış.Galiba park içine mescit istemiyorlarmış..

20 kişilik bir grup siz nasıl Cami istemiyorsunuz diyip saldırmış ..

Saldıranları 4 kişinin twitter hesaplarını bulmuşlar..

Saldırıyı planlayan kışkırtan Yeniköy Muhtarı diyorlar.
    Benim bildiğim orada forum düzenleniyordu Taksim dayanışması tarafından, İstanbul'un birçok yerinde de düzenleniyor hatta. Mescit istemiyoruz dediklerini düşünmüyorum ama olabilirde kesin konuşmamak lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Spy.94

Araştırdım..

İlk Önce haber : http://www.sariyerposta.com/yenikoy-...ti-cami-buldu/

Sonra foto.

Last edited by petrol_fb12 : 21.Haziran.2013 at 03:06

Nesil
    2006

Hala maddi kayıplar konuşuluyor ne önemi var giden canın yanında... Anlamı yok.

Bu arada bu ülkenin camiiden çok okula, hastahaneye ihtiyacı var. Adım başı bir tane camii yapmanın mantığı nedir yerine kötü olan camiiler onarılsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Spy.94

Araştırdım..

İlk Önce haber : http://www.sariyerposta.com/yenikoy-...ti-cami-buldu/

Sonra foto.

Durum böyleyse o zaman mantıklı taleplerde bulunmuşlar. Ülkede virane halde yatan onlarca tarihi yapı varken tarihi canlandırıyoruz diyerek o eserleri yapmak saçma geliyor bana önce diğerlerini halletmek lazım. Hem o camiide yapılmayı versin nolcak yani kalsın orası park şeklinde.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Hala maddi kayıplar konuşuluyor ne önemi var giden canın yanında... Anlamı yok.

Bu arada bu ülkenin camiiden çok okula, hastahaneye ihtiyacı var. Adım başı bir tane camii yapmanın mantığı nedir yerine kötü olan camiiler onarılsın.
    İyi de adamlar üniversite açıyor, her yere üniversite mi açılır eğitimin kalitesi düşüyor olur. Hastane yapılır, ambulans alınır, helikopterli ambulans alınır hava atmak için yapıyor denir. Camii yapılır, camiiye ne gerek var denir. Kentsel dönüşüm yapılır, kesin rantları vardır olur. Ne yapsın bu adamlar, ne yapsalar suç

6. Default

Milletimizin büyük bir kısmı böyle.Biraz objektif olabilsek daha ilerlere gidebiliriz ülke olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Gezi Parkı olayi ile ne ilgisi var diyebilirsiniz ama alkol düzenlemesiyle de ilgili çok şey konuşulduğu için buraya yazıyorum.

http://www.cnnturk.com/2013/yasam/di...7.0/index.html

Şu gördüğünüz yer dünyanın en güzel yerlerinden biri emin olun. İnsanı dünyanın en iyi insanı , tatilcisi dünyanın en medeni insanı ve her şeyden öte 10 yıla yakın geçmişiyle çok sevimli bir etkinlik ama bunu çok görenler ve yaptırım uygulama seviyesine getirenler yüzünden bakın durum ne.

Ada'nın en önemli gelir kaynakları festivalleri zaten. Tatilcisi inanılmaz sayıda fazla ama festivallerde bu sayı doruk noktasına ulaşıyor. Geçen sene festival haftası 3 günde adaya 40.000 araç gitti geldi. İçindeki insanlarla birlikte ortalama 100.000 kişi hatta belki de daha fazla.

Buradaki maddi kaybı karşılama gibi düşüncesi var mı acaba bu yaptırımı uygulayanların?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Ne demek istediğimizi şimdi anlıyor musunuz arkadaşlar ? Derdimiz hiç bir zaman karşıt görüşle olmadı , "dar görüş"le oldu.

10. Default

Fakat bunu uygulayanların görüşü dar görüşlü. Dertleri gelen turist , ekonomi , itibar değil.Zaten bunları istemiyoruz kafasındalar. Turistin bile kapalı olanından yanalar. İçki olmasın , sosyal olanaklar sınırlandırılsın biz kendi kendimize kendi kafa yapımla aynı insanlarla kısıtlı ve gerici şartlarda yaşıyım düşüncesindeler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Benim baş örtülü bacılarıma saldırdılar"..

"Cami'de içki içtiler"

Cami'de içki içilen görtüntüler Geçen Cuma günü verilicekti.Verilmedi 2 Cuma geldi gene verilmedi..

Baş örtülü bacılarıma saldırdılar.Denildi.Lakin onun videosu verilmedi..

Dünkü Yeniköy olayının 1 Dakikalık videosu 2 saat sonra İnternete düşürken bunların

Yaklaşık 3 haftadır sunulmaması düşündürücü.

Dünkü Yeniköy olayında yeni kişiler ortaya cıktı.Olayın Azmetirici Muhtar olduğu kesinleşti.7-8 kişi Twitter ve facebook hesaplarında itiraf etmişler.İtiraf edenlerin 2-3 kişinin Video yüzleri ile Profil fotoları tutuyor.
    Last edited by petrol_fb12 : 21.Haziran.2013 at 16:19

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Başörtülülere sözlü ve fiili taciz yapıldı şahit oldum ve bir sürü arkadaşımın da başına geldi daha önce de yazdım ama burdaki herkez gezicileri sütten ak her şeyden temiz gördükleri için anlamıyorlar anlamayacaklar anlamaya da çalışmayacaklar
    Bize at gözlüğüyle bakıyo diyenler sadece kendi açıdan söylenen yalan iddialarını koymuşlar gezicilerin yalanları neden konmadı
    Sizde haklısınız hangi birini koyacaksınız

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Başörtülülere sözlü ve fiili taciz yapıldı şahit oldum ve bir sürü arkadaşımın da başına geldi daha önce de yazdım ama burdaki herkez gezicileri sütten ak her şeyden temiz gördükleri için anlamıyorlar anlamayacaklar anlamaya da çalışmayacaklar
    Bize at gözlüğüyle bakıyo diyenler sadece kendi açıdan söylenen yalan iddialarını koymuşlar gezicilerin yalanları neden konmadı
    Benim bulunduğum yerde de, yürüyüş sırasında başörtülüler de katıldılar aramıza ve bizimle beraber Atatürk pankartını tuttular. Onu ne yapacağız? Başörtülüye yapılan tacizlerden ötürü, herkesi genelleyemezsin. O kendini bilmezlerle, aynı kefeye koyamazsın bizi! Laf olsun, torba dolsun diye konuşuyorsunuz! Bir bitmediniz, insanları tahrik etmekten başka işiniz yok sanırım!
    Last edited by footballer33 : 21.Haziran.2013 at 16:37

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Doğru söylüyorsun kesinlikle başörtülülere saldırılmıştır bu olaylarda işte kanıtı https://www.youtube.com/watch?v=fA6KALKRa_4

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kanıt video resim ?

Artık kimse kimse inanmıyor.Fotolaman lazımdı.Saldırıldığına dair..

Başbakan diyor Saldırdılar.Yanlız İstanbul'da Ankara'da o kadar kamera varken ortaya cıkmamış..

Eğer öyle bir şey olsaydı O günün akşamı ortaya cıkardı..

Gezi'de o kadar başörtülü vardı kimseye saldırılmadı..

Lakin sen saldırıldı diyorsun.Kanıt yok..Bende anlamadım gitti bu işi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu bizim de başörtülü yakınlarımız olacağını düşünemiyor musunuz ? Kendini bilmez kişiler ayrımcılık yapıp başörtülü kişilere laf atınca,saldırınca falan biz de mi öyle oluyoruz ? Hem saldıranların,hem de saldırıldı deyip başörtülü insanları toplumdan ayrıştıranların suçunu biz niye üstlenmek zorundayız ? Ha başörtülü ha başörtüsüzü ikisi de kadındır,benim gözümde başka bir statüye giremezler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neden gezicileri temiz görüyoruz neden onları sütten çıkmış ak kaşık olarak görüyoruz biliyor musun ? Çünkü GİTTİK, GÖRDÜK, YAŞADIK. 3-5 "marjinalin" yaptığını ordaki herkese yıkamazsın. Nasıl her AKP'liye gerici demiyorsak sende her direnişçiyi böyle yaftalayamazsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Kanıt video resim ?

Artık kimse kimse inanmıyor.Fotolaman lazımdı.Saldırıldığına dair..

Başbakan diyor Saldırdılar.Yanlız İstanbul'da Ankara'da o kadar kamera varken ortaya cıkmamış..

Eğer öyle bir şey olsaydı O günün akşamı ortaya cıkardı..

Gezi'de o kadar başörtülü vardı kimseye saldırılmadı..

Lakin sen saldırıldı diyorsun.Kanıt yok..Bende anlamadım gitti bu işi.
    İşte kanıtı buyrun yolcu doğru söylüyor https://www.youtube.com/watch?v=fA6KALKRa_4

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bize ne diyorlar? Başbakan gençleri dinlemiyor diyorlar. Kendilerini çağırıp Bakanlar Kurulu toplantısından daha fazla dinledim. Peki o dinlediklerim genç de buradakiler genç değil mi? Orada yakıp yıkanlarla beraber olanlar, siz bu gençliğin sesini nereye koyacaksınız? Yok öyle. Onu da dinle bunu da dinle. Bunun yeri neresi; sandık. Öyleyse sandığa saygı duy.

Necati Şaşmaz,Hülya Avşa bunlar mı genç Göz göre göre'de yalan olmaz !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özlettin kendini kaç gündür yoksun.

(Bknz: Ben magdurun daniskasıyım !)

Bu arada, evet "Geziciler" sütten çıkma ak kaşıktır.
    Gerçek ak hea yalandan ak değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonymous Fena saldırmış.

Köşk de siber saldırıya uğradı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın açıkladığı son 2-3 hafta içinde Türkiye’ye yönelik yoğun siber saldırıların en önemli hedeflerinden birinin de Çankaya Köşkü olduğu ortaya çıktı.

Köşk kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı, 3-5 Haziran tarihlerinde 72 saat süren aralıksız siber saldırıya uğradı. Saldırılar üzerine alarma geçen Köşk’ün Bilişim Teknolojileri Başkanlığı, oluşturduğu özel bir ekiple, TÜBİTAK, Telekom ve ODTÜ’lü uzmanlardan da yardım alarak Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesini çökertmeyi hedefleyen saldırıya karşı koydu.

INTERPOL DE DEVREDE

Hürriyet'in haberine göre saldırıların arkasında ünlü “hacker” grupları Anonymous ve Rechack’ın olduğu saptanırken, geliştirilen özel bir program aracılığıyla “hacker” saldırıları yanıltılıp farklı nokta ve adreslere yönlendirildi. Köşk’ün bu savunmasını aşamayan “hacker” grupları da bir süre sonra saldırılarına son verdi. Köşk’ün bilişim uzmanları, incelemeleri sonucunda saldırıların yüzde 70’inin yurtdışından olduğunu saptadı. Yurtdışından yapılan saldırılara ilişkin saptanan bilgisayarların IP numaraları Interpol’e bildirilirken, Türkiye’den yapılan saldırılar için de savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu.

AYNI ANDA 10 MİLYON TIK

Köşk kaynakları, Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesinin günde ortalama 500 bin-1 milyon arasında tıklandığı, ancak bu son saldırılar sırasında siteyi tıklayanların sayısının bir anda 10 milyonu aştığı bilgisini verdi. Hackerların bu yolla siteyi yavaşlatıp işlevsiz hale getirmeyi amaçladığı belirtilirken, yapılan incelemede, korsanlarının kullandıkları çeşitli yazılımlarla başka bilgisayarları kontrol altına alıp saldırılarını da bu bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirdiği saptandı. Uzmanlar, “Bilgisayar oyunları ve mesajlar gibi çeşitli yöntemlerle sızılan bilgisayarlar daha sonra bu amaçla kullanılıyor. Bilgisayarı kullanılanların ise bundan haberi bile olmuyor” bilgisini verdiler.

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Gezi parkı eylemlerine katılan öğretmen ve eğitim yöneticilerini tespit etmek için Türkiye genelindeki il milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderdi. Gönderilen yazıdan, “Eylemlere katılan eğitim çalışanları ve öğretmenlerin isimlerinin bakanlığa bildirilmesi” istendi.
    Last edited by petrol_fb12 : 21.Haziran.2013 at 18:26

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

%10 secim baraji kalkmali, konunun baslarinda da yazmistim yine hatirlatayim. bu zirvaliklarin onunu kesmenin tek yolu mecliste daha fazla katilimli bir olusumun meydana getirilmesidir. secim baraji yuzunden verilen oylarin bir cogu cope giderken bunlarin hepsinden faydalanan sadece iktidar oluyor maalesef. ortaya da %50 zirvaligi cikiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

buraya yazmıştım daha önce. dün dediği ile bugün dediği birbirini tutmayan başbakanı dinleyen ve samanyolu, ensonhaber, kanal7, vakit gibi basın organlarından haber okuyan arkadaşları suçlamamak lazım.

samanyolu tv'nin gezi parkı olaylarından ne anladığını bi oturun da izleyin

[YOUTUBE="VaiAEwP7pJE"]saman[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Komedi olarak izlenir STV

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gülmekten öldüm. Çok iyi bir komedi olmus gercekten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burayı izleyen biri ;

''Ben bir turizm katiliyim,Allah benim belamı versin'' der.Yok böyle bir şey yahu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    buraya yazmıştım daha önce. dün dediği ile bugün dediği birbirini tutmayan başbakanı dinleyen ve samanyolu, ensonhaber, kanal7, vakit gibi basın organlarından haber okuyan arkadaşları suçlamamak lazım.

samanyolu tv'nin gezi parkı olaylarından ne anladığını bi oturun da izleyin

[YOUTUBE="VaiAEwP7pJE"]saman[/YOUTUBE]
    Ay yazııık canım polisim

29. Default

Stv mi o severek izliyoruzzz Hülooğğğğğğ

Aydın, zamanı geldiğinde o cemaatin de desteği çekilir. O zaman görücem ben onları.

Mesaj Yetkileri