Sayfa 152 / 896 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
4,531 ile 4,560 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006

Bu gün öğrendim, eğer bazı oyuncular ilkonbirde oynamaz ise takımda bölünmeler başlayacakmış. Haberiniz ola... Türkler ile Brezilyalılarıın arası açılacak.(Eğer o oyuncular oynamassa)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben de Vatanda bi haber okudum.Volkan ve Semih'in Dünya Fenerbahçeliler günündeki pasta krizi nedeniyle mutsuz olduklarını yazdı...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ne olmuş ki aralarında?
    (/s)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Ben de Vatanda bi haber okudum.Volkan ve Semih'in Dünya Fenerbahçeliler günündeki pasta krizi nedeniyle mutsuz olduklarını yazdı...
    Semih, Güiza'nın yedeği olursa bu sezon Semih gelecek sezon terkediyor takımı. Selçuk Şahin yedeğe düşer, Deivid'de Topuz'un yedeği olursa gene kavga çıkacak. Kulüp içinden bilgiler aldım, Daum'u çok zor sezon bekliyor. Uğur Boral'da Santos transferi yüzünden mutsuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Uğur Boral zaten Santos'un ilk gününde garip bi izin almış...Süphelendim doğrusu...
    Umarım söylediklerin sadece duyumdur doğru değildir...
    Takımda rekabet olsun fakat böyle olursa...

Sheriff Misafir

Uğur neden üzgünki. Sezon boyu hiçbirşey yapmadı. Doğal olarak onun yerine biri alındı. İspatlasın kendini tekrar alsın formasını. Uğurun oynayabileceği oyunu daha önce gördük biz ama bir buçuk senedir bu oyundan eser yok. Takım içinde muhakkak gerginlik olacaktır ama gruplaşma olmaz, daha önce olmuştu ve dağıtılmıştı grup. Hemde en iyi oyuncularımız gönderilerek. Tekrar olursa tekrar dağıtılır.

Nesil
    2006

Uğur Boral zaten Santos'un ilk gününde garip bi izin almış...Süphelendim doğrusu...
    Öğrendiğim bir kişi gazeteci, takım içinde çalışan birisinden öğrenmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Uğur neden üzgünki. Sezon boyu hiçbirşey yapmadı. Doğal olarak onun yerine biri alındı. İspatlasın kendini tekrar alsın formasını. Uğurun oynayabileceği oyunu daha önce gördük biz ama bir buçuk senedir bu oyundan eser yok. Takım içinde muhakkak gerginlik olacaktır ama gruplaşma olmaz, daha önce olmuştu ve dağıtılmıştı grup. Hemde en iyi oyuncularımız gönderilerek. Tekrar olursa tekrar dağıtılır.
    Bi de gidiyor izin alıyor aklınca yeni transferi niye yaptınız diye trip atıyor...Bence yönetim hata yaptı takım yine 2ye ayrıldı Türkler,yabancılar yabancılarda Güiza,Kazım (kültüründen dolayı), Brezilyalılar seklinde ayrıldı...
    Çok tehlikeli bir durum bu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Vallahi ne Uğur'a acırım,ne Seluk'a kaç yıldır takımdalar bir yararlarını göremedim.Daum'un takım içinde gruplaşmaya izin vereceğini sanmıyorum. Gerekli kişilere gerekli cezalar verilir kanımca.

Semih ne yapsa haklıdır.Çoktan takımdan ayrılmalıydı bana kalırsa.

Daha sezon başlamadan böyle dedikoduları kim çıkarıyor, merak ediyorum.

Takımda hiçbir problem yok şu anda, ayrıca öyle varsayımlara göre de kimse takımdan ayrılmaz veya kimse sorun çıkarmaz.

Hakeden formayı alır. Daum döneminde hatırlayın, Anelka bile yedek kalıyordu. Çalışan alır formayı, bu kadar basit.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Vallahi ne Uğur'a acırım,ne Seluk'a kaç yıldır takımdalar bir yararlarını göremedim.Daum'un takım içinde gruplaşmaya izin vereceğini sanmıyorum. Gerekli kişilere gerekli cezalar verilir kanımca.

Semih ne yapsa haklıdır.Çoktan takımdan ayrılmalıydı bana kalırsa.
    Seluk , Selçuk olacaktı...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Uğur Boral evlenio ondandır izin.Bugun evlenecekti sanırım..

Bence tamamen dedikodu bunlar aslı yoktur..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Uğur evlilik hazırlıkları sebebiyle izinli..

Uğur Boral Aykut Kocaman'ın da sabrını taşırmış.

"Uğur Boral böyle bir dönemde evlenmeyi göze alıyorsa izninin de olmamasını bilmesi gerekir. Onunla ilgili izin kararını Daum verecektir."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

haberin yalan oldugunu umuyorum ama uğur boral semih deivid selcuk yada yedek kalırsa guiza hoşlarına gitmiyolarsa giderler bu takım ne futbolcular gördü bunlar gibi sıradan oyuncuların kaprislerini çekmeme taraftarıyım kimse beni oynatmazsan söyle olur gibi tehditkar yaklaşımlara giremez
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Baskan Aziz Yıldırım T.D Daum patron Aykut..Hic bir futbolcu huzursuzluk cıkaramaz kendini kapının önünde bulur..Daum ne Aragones ne Zico adam zamanında Anelka'yı kadroya almadıgı oldu PvH'yi kadro dısı bıraktıgı oldu..Hicbir futbolcu Daum'u karsısına alamaz..

Kim yedek oturursa sırasını bekler calısır formayı alır..Ayrıca nasıl gazetici bilebilir ki huzursuzluk olacagını..Futbolcuların icini mi okuyorlar..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kimin huzursuzluk çıkarmayı hakkı var ki.Futbol bu kim iyise o oynayacak.Kendine güvenenin zaten hiç bir sıkıntısı olmaz.Saçma birşey bence.
    Ayrıca çok iyi bir sezon geçirdiklerini sanıyorlar sanırım yeni transferde mutsuz oluyorlar hemen.Hakeden formayı kapar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık, bir gece güzel performans gösterir, bir sene yatar karısıda tahammül edemez buna ksdjgndsag

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bence bu konustuklariniz tamamen sacmalik söylenilen gazetecinin herhalde gelecegi görme yetenegi var sezon icinde gruplasma olacagini simdiden haber veriyor ilginc gercekten tartismaya bile degmez.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Artık, bir gece güzel performans gösterir, bir sene yatar karısıda tahammül edemez buna ksdjgndsag
    aklıma erman toroğlu'nun ümit karan'a sorusu geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Uğur Boral şu takımda konuşmaması gereken ilk isimlerden birisi. Önü iki sezondur boştu. Geliştirmedi kendisini, yattı sadece. Şimdide mutsuzmuş. Yattığı günlere saysın. Daum kimseyi yatırmaz. 1 kişi haklıysa o da Semih'tir. Ne kadar konuşsa azdır. Şu ülkede golü en iyi koklayan forvet ne yazık ki takımında yabancıların hışmına uğruyor. Çok yazık.

Haddim olmadan böyle yorumlar yaptım Fenerbahçe ile ilgili. Fenerbahçe'li arkadaşlarımdan özür dilerim. Ama düşüncelerim bunlardır.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Est.Mustafa abi.Uğur Boral kendini geliştiremedi , Metin Şentürk'te görmüştür bunu , bir Uğur Boral göremedi sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Uğur Boral şu takımda konuşmaması gereken ilk isimlerden birisi. Önü iki sezondur boştu. Geliştirmedi kendisini, yattı sadece. Şimdide mutsuzmuş. Yattığı günlere saysın. Daum kimseyi yatırmaz. 1 kişi haklıysa o da Semih'tir. Ne kadar konuşsa azdır. Şu ülkede golü en iyi koklayan forvet ne yazık ki takımında yabancıların hışmına uğruyor. Çok yazık.

Haddim olmadan böyle yorumlar yaptım Fenerbahçe ile ilgili. Fenerbahçe'li arkadaşlarımdan özür dilerim. Ama düşüncelerim bunlardır.
    Estafurullah kardeşim neden özür diliyosun ki Gs lisin diye yorum yapamayacaksın diye bişey mi var ayrıca yorumların çok doğru altına imzamı atarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur Boral FB TV'de Kamp Günlüğü programında; Benim oynayıp oynamamam hiç önemli değil, yeter ki takım başarılı olsun. Ben bu sezon çoğu maçta ilk 11'de forma giydim ama takım olarak çok kötüydük ve ben mutlu değildim. Takım olarak iyi noktalarda olduktan sonra ben kenarda da mutlu olurum demişti. Uğur Boral'ın kesinlikle bu konuda problem çıkarmayacağına eminim.

Uğur Boral ilk 11 oyuncusu olmasa da maçın gidişatına göre oyuna dahil edilip, faydalanılacak bir oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Terbiyesiz seni.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Uğur Boral ikinci yarılarda rakip takım oyundan düşmüşken oyuna girip çok iş yapar.
    Santos un inanılmaz bir tekniği var Carlos olmayınca ikisi de iyi iş çıkartır..

Yeni sezonda Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımında görev alacak yerli yabancı tüm oyuncularımızın sağlık kontrolleri ve diğer işlemlerin tamamlanarak, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 2009-2010 Futbol sezonu için lisansları çıkartılmıştır.

böyle bir açıklama var ancak tff resmi sitesinde edu'nun adı yok...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    Yeni sezonda Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımında görev alacak yerli yabancı tüm oyuncularımızın sağlık kontrolleri ve diğer işlemlerin tamamlanarak, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 2009-2010 Futbol sezonu için lisansları çıkartılmıştır.

böyle bir açıklama var ancak tff resmi sitesinde edu'nun adı yok...
    TFF işleri çok geç yapıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    TFF işleri çok geç yapıyor.
    Transferleri bile bir kaç gün sonra duyuruyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Santos golü süperdi bugün..Carlos'la beraber sol kanadın tozunu attıracak..
    R.I.P Tupac

Mesaj Yetkileri