Bu gün öğrendim, eğer bazı oyuncular ilkonbirde oynamaz ise takımda bölünmeler başlayacakmış. Haberiniz ola... Türkler ile Brezilyalılarıın arası açılacak.(Eğer o oyuncular oynamassa)
Bu gün öğrendim, eğer bazı oyuncular ilkonbirde oynamaz ise takımda bölünmeler başlayacakmış. Haberiniz ola... Türkler ile Brezilyalılarıın arası açılacak.(Eğer o oyuncular oynamassa)
Ben de Vatanda bi haber okudum.Volkan ve Semih'in Dünya Fenerbahçeliler günündeki pasta krizi nedeniyle mutsuz olduklarını yazdı...
Ne olmuş ki aralarında?
(/s)
Uğur Boral zaten Santos'un ilk gününde garip bi izin almış...Süphelendim doğrusu...
Umarım söylediklerin sadece duyumdur doğru değildir...
Takımda rekabet olsun fakat böyle olursa...
Uğur neden üzgünki. Sezon boyu hiçbirşey yapmadı. Doğal olarak onun yerine biri alındı. İspatlasın kendini tekrar alsın formasını. Uğurun oynayabileceği oyunu daha önce gördük biz ama bir buçuk senedir bu oyundan eser yok. Takım içinde muhakkak gerginlik olacaktır ama gruplaşma olmaz, daha önce olmuştu ve dağıtılmıştı grup. Hemde en iyi oyuncularımız gönderilerek. Tekrar olursa tekrar dağıtılır.
Vallahi ne Uğur'a acırım,ne Seluk'a kaç yıldır takımdalar bir yararlarını göremedim.Daum'un takım içinde gruplaşmaya izin vereceğini sanmıyorum. Gerekli kişilere gerekli cezalar verilir kanımca.
Semih ne yapsa haklıdır.Çoktan takımdan ayrılmalıydı bana kalırsa.
Daha sezon başlamadan böyle dedikoduları kim çıkarıyor, merak ediyorum.
Takımda hiçbir problem yok şu anda, ayrıca öyle varsayımlara göre de kimse takımdan ayrılmaz veya kimse sorun çıkarmaz.
Hakeden formayı alır. Daum döneminde hatırlayın, Anelka bile yedek kalıyordu. Çalışan alır formayı, bu kadar basit.
Uğur evlilik hazırlıkları sebebiyle izinli..
Uğur Boral Aykut Kocaman'ın da sabrını taşırmış.
"Uğur Boral böyle bir dönemde evlenmeyi göze alıyorsa izninin de olmamasını bilmesi gerekir. Onunla ilgili izin kararını Daum verecektir."
haberin yalan oldugunu umuyorum ama uğur boral semih deivid selcuk yada yedek kalırsa guiza hoşlarına gitmiyolarsa giderler bu takım ne futbolcular gördü bunlar gibi sıradan oyuncuların kaprislerini çekmeme taraftarıyım kimse beni oynatmazsan söyle olur gibi tehditkar yaklaşımlara giremez
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Baskan Aziz Yıldırım T.D Daum patron Aykut..Hic bir futbolcu huzursuzluk cıkaramaz kendini kapının önünde bulur..Daum ne Aragones ne Zico adam zamanında Anelka'yı kadroya almadıgı oldu PvH'yi kadro dısı bıraktıgı oldu..Hicbir futbolcu Daum'u karsısına alamaz..
Kim yedek oturursa sırasını bekler calısır formayı alır..Ayrıca nasıl gazetici bilebilir ki huzursuzluk olacagını..Futbolcuların icini mi okuyorlar..
R.I.P Tupac
Kimin huzursuzluk çıkarmayı hakkı var ki.Futbol bu kim iyise o oynayacak.Kendine güvenenin zaten hiç bir sıkıntısı olmaz.Saçma birşey bence.
Ayrıca çok iyi bir sezon geçirdiklerini sanıyorlar sanırım yeni transferde mutsuz oluyorlar hemen.Hakeden formayı kapar.
Artık, bir gece güzel performans gösterir, bir sene yatarkarısıda tahammül edemez buna ksdjgndsag
![]()
Bence bu konustuklariniz tamamen sacmalik söylenilen gazetecinin herhalde gelecegi görme yetenegi var sezon icinde gruplasma olacagini simdiden haber veriyor ilginc gercektentartismaya bile degmez.
Uğur Boral şu takımda konuşmaması gereken ilk isimlerden birisi. Önü iki sezondur boştu. Geliştirmedi kendisini, yattı sadece. Şimdide mutsuzmuş. Yattığı günlere saysın. Daum kimseyi yatırmaz. 1 kişi haklıysa o da Semih'tir. Ne kadar konuşsa azdır. Şu ülkede golü en iyi koklayan forvet ne yazık ki takımında yabancıların hışmına uğruyor. Çok yazık.
Haddim olmadan böyle yorumlar yaptım Fenerbahçe ile ilgili. Fenerbahçe'li arkadaşlarımdan özür dilerim. Ama düşüncelerim bunlardır.![]()
I'm back...
Est.Mustafa abi.Uğur Boral kendini geliştiremedi , Metin Şentürk'te görmüştür bunu , bir Uğur Boral göremedi sanırım.
Uğur Boral FB TV'de Kamp Günlüğü programında; Benim oynayıp oynamamam hiç önemli değil, yeter ki takım başarılı olsun. Ben bu sezon çoğu maçta ilk 11'de forma giydim ama takım olarak çok kötüydük ve ben mutlu değildim. Takım olarak iyi noktalarda olduktan sonra ben kenarda da mutlu olurum demişti. Uğur Boral'ın kesinlikle bu konuda problem çıkarmayacağına eminim.
Uğur Boral ilk 11 oyuncusu olmasa da maçın gidişatına göre oyuna dahil edilip, faydalanılacak bir oyuncu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Uğur Boral ikinci yarılarda rakip takım oyundan düşmüşken oyuna girip çok iş yapar.
Santos un inanılmaz bir tekniği var Carlos olmayınca ikisi de iyi iş çıkartır..
Yeni sezonda Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımında görev alacak yerli yabancı tüm oyuncularımızın sağlık kontrolleri ve diğer işlemlerin tamamlanarak, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 2009-2010 Futbol sezonu için lisansları çıkartılmıştır.
böyle bir açıklama var ancak tff resmi sitesinde edu'nun adı yok...
Santos golü süperdi bugün..Carlos'la beraber sol kanadın tozunu attıracak..
R.I.P Tupac