Fatih Terim PFDK'ya sevkedilmis tedbirli olarak.
Fatih Terim PFDK'ya sevkedilmis tedbirli olarak.
neden sevk edilmiş
Maç sonu konuşmalarından dolayı Fatih Terim tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildi.
soyunma odasına giderken hakemlere laf etmiş deniyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Keske bugünkü mac icin arastirilmali dikkatle izlenmeli falan deseydi hem gereksiz yere gündem yaratirdi hem de ceza almazdi.
Sanirim Imparator BJK macinda yok bi daha ki toplanti saliymis
MHK yetmedi sıra PFDK'de.Takımdan sonra Fatih Terim de sevkedilmiş.Bravo TFF'ye.
Yazıklar olsun yazıklar tek kelimeyle.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
sportlemliğe aykırı davranıştan 1 maç ceza verirler heralde ama çok gereksiz çok saçma iişler yapıyorlar zaten ortalık karışık bide böyle saçma işler ekliyorlar
Bu iş çığırından çıkıyor arkadaşlar, ülkede iç karışıklık çıkarsa herhalde bu futbol yüzünden çıkacak.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonluk %80 ihtimal son haftaya kaldı.Ben şampiyonluğu kazansakta,kaybetsekte bunun Kadıköy'de olmasını istiyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun Profesyonel Disiplin Talimatının 58. maddesinin değiştirilmesi ve yine aynı talimata 105. maddenin eklenmesine yönelik kararına karşı Galatasaray Sportif ve Sınai Yatırımlar A.Ş kararın iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Tahkim Kurulu nezdinde talepte bulunmuştur.
Tahkim kurulu nezdinde yapılmış olan talepte;
1- TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin, UEFA; kurallarına, düzenlemelerine ve talimatlarına aykırı olduğu,
2- UEFA'nın TFF nin 58. maddede değişiklik yapma isteğine , "Genel Kurulda onaylanması şartı ile" izin verdiği,
3-Yapılan Genel Kurulda değişiklik talebinin reddedildiği,
4-Buna rağmen Yönetim Kurulunun 58. maddeyi değiştirmesinin "Karar almada en üst organ olan Genel Kurulun iradesine ters bir işlem olduğu,
5-Bu şekilde TFF Yönetim Kurulunun hem TFF statüsüne hem UEFA nın somut olaydaki talimatına,hem de UEFA statüleriyle Disiplin Talimatlarına aykırı davrandığı ifade edilmiştir.
6- Yine TFF Yönetim Kurulunun 105. madde "cezaların ertelenmesine ilişkin" düzenlemesinin her ne kadar UEFA disiplin talimatının "15bis" maddesinden esinlendiği gözükse de, UEFA disiplin talimatının bu maddesinin aynı talimatının 15. Maddesindeki "Kişilere İlişkin Yaptırımlar" maddesinin devamı niteliğinde olduğu,
7- Oysaki TFF Yönetim Kurulunun düzenlemesi ile bu ertelemelerin Kurumlar aleyhinde alınacak cezai kararlara da uygulanabileceği,
8-Halbuki Futbolda bir kurumun veya bir kulübün aleyhine verilecek olan, ve neticesinde bir hak kaybına sebep olacak cezaların, bir başka kurum veya kulübün hak kazanımı olarak tezahür edeceği, cezanın ertelenmesi nedeniyle hak kazanımı sağlayamayacak olan kurum veya kulübün haklarının zayi olacağı,
9- Bu şekilde toplumdaki adalet duygusunun zedeleneceği belirtilmiştir.
10-Aynı başvuruda TFF Yönetim Kurulu düzenlemelerinin kişiye özel af niteliğinde olduğu, bunun evrensel hukuk kurallarına aykırılığı ve sporun genel prensiplerinden olan "Oyun ve Ligler Başladıktan Sonra Kural Değişmez" ilkesine aykırı olması sebebiyle de hem genel hukuka hem de FIFA, UEFA ve TFF düzenlemelerine aykırı olması sebebiyle iptali gerektiği ifade edilmiştir.
Kamuoyuna Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü
bu haber cok iyi degistirirler umarim.
Pazar 20.45'te şampiyonuz olabiliriz![]()
[YOUTUBE="64WSNsEkxew"]İnandık Biz Sizlere![/YOUTUBE]
Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Haftaya Trabzonspor galibiyetinde Beşiktaş karşısında berabere bile kalsak şampiyonuz. Yani haftaya şampiyonluk için sahaya çıkıyoruz.
Sakin renktaslarim 5.ci haftada hersey belli olcak![]()
Keşke şampiyonluk son maça kalsa. 90+3 te Sabri uzaktan vursa, gol olsa biz de şampiyon olsakÇok mu şey istiyorum ?
Football is simple,but Football Manager is not
Haftasonu bitsin abi son maça yürek dayanmaz.Son maça kalırsa o maç izlediğimiz ve izleyebileceğimiz en önemli derbi maçı olacak.Kalpler kaldırmaz o maçıO maçta şampiyon olacak olsak bile o stres o heyecan çok fena olur.Kalmasın o maça
![]()
süper finalse süper olmalı![]()
Yok yokFenere kaybedip şampiyonluğu onlara vermek acayip koyar
Feneri yenip şampiyon olmak hiç olmadığı kadar sevindirir coşturur ama kalmasın o maça düşünmek bile heyecanlandırıyo insanı
![]()
son maça kalmaz heralde ya
totemin dibine vuruyorum
Bence de son maça kalmasın. Kalırsa bu şehirde kan bile çıkar. Normal derbileri bile kaldıramayan taraftarlarımız böyle bir derbiyle şampiyonluğu kaybederse ciddi olaylar çıkabilir iki taraf açısından da konuşuyorum. Zaten sinirler iyice gerilmiş durumda...