metin ali feyyaz prekazi![]()
bi tanesini tutturdun![]()
![]()
Sondaki bülent uygun![]()
en soldaki aykut kocaman![]()
adidas da amam görmemişlik yapmış zamanında şimdi küçücük bi logo var o zaman govsune kocamn yazmışlar adidas diye![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
aykut feyyaz oğuz asker bülent dörtlüsü
Feyyaz'lar Tanju'lar hep para için geldiler oynadılar bizde bu senelerde.Para hep bizdeymiş demekki![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Feyyaz pek para için geldi denemez. Haksızlık olur.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
doğru cevaplar gelmiş![]()
Stat dışına barkovizyon kurulacak mı? Bilgisi olan var mı?
bağdat caddesinde kurulucak diye biliyorum ama sen twitterdan ömer temelliye sor![]()
sordumUmarım bugün twitter'a girer.
6 saat netin başında bekleyip alamadık bilet, neymiş efendim kart pinim yanlışmış, bak sen ; hadi benim yanlış , arkadaşımınki de mi yanlış onu geçtim enişteminkide mi yanlış ? mağdurum da mağdurumbilet alamadık ama kadıköy civarlarında olacağız, bakarsınız alırlar stada belli mi olur. olmadı artık oralarda bir yerlerde izleyeceğiz Fenerbahçemizi
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım: "Sizler için çarpan bir baba yüreğinden "KOCAMAN" selam ve sevgiler yolluyorum."
bizim için değil bu adam için alın bu maçı
[YOUTUBE="sh8Pd8xluDs"]Çok yakında güneşli günler ![/YOUTUBE]
18in hüsran günü
[YOUTUBE="sOruep3-O-A"]Muhteşem Fenerbahçe[/YOUTUBE]
"Neden saçımızı çekiyorlar ağabey?"
Trabzon'da bir oyun
7 yaşındaki Deniz, Trabzonspor maçının ardından "Neden saçımızı çekiyorlar?" diye sormuştu bana... Ne koridorda Samet'in güzel saçlarına yapışanlar, ne "Bana küfretti diyerek Semih Şentürk'ün üstüne yürüyüp tartaklamaya çalışan başkan ne de sahaya yağan çakmak ve tokmaklar..."
Kirli oyuna alet olmayacağım
Hayır bunları yazmayacağım... Yaşananlar hafızama kazındı bir kez. Ne 1996'yı unuturum ne de 2012'yi. Ama detaylarla vurup büyük fotoğrafı görmemizi istemiyorlar. Aslolan da bu kirli oyuna alet olmamak...
Umrumda değil şampiyonluk
Fatih Terim'in cezası ertelendi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, karşılarında büyük bir ittifak olduğunu ve bu ittifakı yenmelerini çok zor olduğunu açıkladı. Hayır bunlar da çok önemli değil. Altı üstü Kadıköy'de oynanacak bir 'derbi' sonuçta... Şampiyonluğu ilan edecek olsa da...
Bu havalar da dövüşenler de var!
Topyekûn bir saldırı karşısında, piyade birliklerinin bir cephede ilerleyişine ne kadar önem atfedilebilir ki! 3 Temmuz'da başlayan adı temiz kendi kirli operasyonun ardından ne şampiyonluk umurumda oldu ne kupa... Benim nazarımda şampiyon 4 Temmuz'dan itibaren direnen ve hâlâ direnmeye başlayan çubuklulardır. Sahada, adliyede, sokakta hayatın her alanında direnen itaatsizlerdir.
"Bizi ele geçiremediler Deniz"
Yazmadım ama Samet'in saçlarını çekenleri, Semih Şentürk'ün üzerine yürüyenleri ve onların ruh hallerini çok iyi biliyorum. Nasıl 1996'da Aykut Kocaman'ın maç sonu yaptığı açıklamalar aklımdan çıkmıyorsa 2012'de yaşananları da belleğimin en sağlam noktasına sakladım. Hiç unutmayacağım unutturmayacağım...
Aynen Deniz'e verdiğim cevap gibi bir ömür boyunca aklımdan hiç çıkarmayacağım: "Bizi ele geçiremediler Deniz. Bütün mesele bu. Ondan saçımızı çekiyorlar..."
Cem KERPİÇÇİLER
fenerbahçemiz şampiyon olursa semih fbnin 6 şampiyonluğunu gören futbolcusu olacakmış buda fb için rekormuş
FENER GOL GOOOL GOOOOLLLL
İKİ KUPA GELİYOOOOOOR
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
izmire harika bi yağmur yağdı rahmet ve bereketin sonucu fenerbahçenin de gollerinin yağmur gibi yağması dileğiyle
FENER GOOOL GOOOL GOOOOL...!!!
Milyonlarca insanı bu strese SEN SOKTUN SEN ÇIKART Fenerbahçe...
Şampiyon olsak da olmasak da böyle zor bir senede bu takımı buraya getiren futbolcularımızı yürekten alkışlamak lazım