Khedira'nın forması satılan formalar arasından çıkarılmış,transferi birkaç güne açıklar gibi Arsenal
Khedira'nın forması satılan formalar arasından çıkarılmış,transferi birkaç güne açıklar gibi Arsenal
wenger ufak ufak almanlari topluyor takimapodolski, mertesacker, mesut ozil derken khedira da geliyor. cok iyi olucaz bu sene. ozellikle khedira transferi olursa mukemmel olucak.
manu van gaal ile orta sira takimi olur, liverpool luiz suarezi kaybetti. city ve chelsea en ciddi rakipler, chelsea kadrosu da bebe dolu. ilk 3 garanti bu sene, transferler nokta atisi gidiyor.
Ya abi siz istediğiniz topçuları alın yine de Arsenal değişmez. Adamlar artık dördüncülüğün değişmez ismi olmuşlar ne yapsanız etseniz kurtulamazsınız bundan
Ama ManU konusunda katılmıyorum. Van Gaal Manu'yu 2. yapar bu sene. Lider zaten belliÜçüncü Chelsea olur kesin. Dördüncü daha lig falan başlamadan belli yani Arsenal
Liverpool falanda sürünür aşağılarda işte
![]()
Arsenal bir de şöyle baba bir forvet alsa tam olacak.(balotelli vs. değil)
So what?
Saike
arsenal'in khedira dışında 11'e transfer yapacağını düşünmüyorum ben. sanchez'i de aldılar. walcott zaten yıllardır beni forvet oynat hoca diye debelenip duruyor.
giroud,walcott,podolski,sanchez yeterli görecektir wenger. tamam belki groud haricinde hiç biri nokta st değil ama wenger oyun stili gereği yeterli görecektir.
Campbell var forvette oynar o rahat. Forvet almazlarsa da çok sıkıntı olmaz bu sene ManU ve Arsenal maçlarını hiç kaçırmam özellikle 2 takımdan da iyi işler bekliyorum.
Arsenal ile Real Madrid, Khedira için 25m€'luk bonserviste anlaşmışlar.
Çok sağlam lig olacak. (Şu anki durumda) ben Liverpool'un ŞLye gidemeyeceğini düşünüyorum (ya da öyle umuyorum) Arsenal ManU City ve Chelsea çok sağlam takım oldular.
Filipe Luis 25 Milyon Avro karşılığı Chelsea'de
Arda da alınsın tam olsunChelsea sömürdü adeta
Filipe Luis muhteşem transfer. Chelsea alabileceği en iyi sol beki aldı. Çok iyi kadroları oldu. Bu sene ilk 3 içinde olacağı kesin gibi. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek bu sene.
Suarez gitti bu yıl sancılı geçecek bizim için ancak yinede yaptığımız transferler tatmin edici özellikle Lallana ve Emre Can.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Liverpool & Everton peşinde!
Aynı şehrin iki takımı, Lille forması giyen Kalou için yarışıyor!
Kaynak: Daily Express
Mikel satışta..
Chelsea, Nijeryalı John Obi Mikel'i bu yaz satmayı planlıyor. İtalyan birkaç kulübün istediği Mikel için Chelsea 5 milyon sterlin paha biçti.
Kaynak: Daily Mail
Filipe Luis Chelsea'de.
Bence Emre Can takıma hemen monte edilmez. Ben Lallana hayranıyım, Suarez'in yeri dolmasa da takıma çok faydası olur, ayrıca Markovic de iyi transfer harika bir kondisyon var. Bence asıl sorun stoper, bu sene çok sıkıntı yaşandı stoperde sağlam birisi alınmadı bildiğim kadarıyla. Sol bek te alınmalı. Liverpool'un ne kadar çok eksiği varmış bee.
Chelsea çok iyi transferler yaptı. Takım bu transferlerden sonra da savunma takımı olursa artık diyecek bir şey yok.
Liverpool Bakkali yarışında
Tottenham ve Valencia'nın ardından PSV'de forma giyen Bakkali için Liverpool da devrede...
Kaynak: Sport Foot Magazine
Bojan ve Stoke?
Bojan'ın Stoke City'e kiralık gitmek üzere olduğu iddia edildi.
Kaynak: The Sun
Şimdi de Chelsea!
Arsenal'in ardından Chelsea'nin de Khedira'nın peşinde olduğu iddia edildi.
Kaynak: Daily Mirror
Ordan oraya gidip geliyorsun Bojan bakalım sonun neye benzeyecek merak ediyorum.
West Ham United, Enner Valencia'yı kadrosuna kattı.
Tottenham Griezmann için devrede
Tottenham, Bayern Münih, Arsenal, Chelsea ve PSG'nin de transfer listesinde olan Real Sociedadlı oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçiyor.
Kaynak: The Times
Debuchy , 12milyon pounda Arsenal'de
Debuchy iyi oyuncuda biraz pahalıya kaçmış
Yani baya bi fazla vermiş Arsenal Aurier, Corchia gibi daha birçok Wenger'in yoğurup kullanabileceği genç yetenek varken yazık olmuş.
Debuchy ne kadar abartıldı, Arsenal kazık yedi bence.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Obi Mikel o paraysa Liverpool şu orta saha yokluğunda alsaya kendisini.
Yine paraları çarçur ediyor bizimkiler. Sattın Suarez'i 3 ya da 4 tane iyi adam al bırak. Örneğin; Reus, Obi Mikel(ucuz olduğu için), Sol bek ve stoper.
Gelen paraya bu transferler yapılabilirdi çok da iyi olurdu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
QPR, Rio Ferdinand transferini bitirdi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers, Manchester United'ın eski oyuncusu Rio Ferdinand'ı renklerine bağladı.
Manchester United'da 12 yıl forma giyen ve geçen sezon sonunda takımdan ayrıldığını açıklayan 35 yaşındaki savunma oyuncusu Ferdinand, bu yıl yeniden Premier Lig'de mücadele edecek Queens Park Rangers ile anlaştı.
Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Londra ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzalayan Ferdinand, dünyada birçok kulüpten teklif aldığını, ancak Premier Lig'de oynamanın kendine daha cazip geldiğini söyledi. Ferdinand, daha önce Redknapp'ın görev yaptığı dönemde West Ham United forması giymişti.
Manchester United formasıyla 455 maça çıkan Ferdinand, Premier Lig'de altı, Lig Kupası'nda iki ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de bir kez şampiyonluk sevinci yaşadı.