juninho pernambucano
sivok
lebohang mokoena
juninho pernambucano
sivok
lebohang mokoena
Originally Posted by Silent Island
siz yine şanslısınız biz her gece burda 4 5 kuş ortalamayla takılıyoz bugün 12-13 kişi varız kıymetini bilin![]()
"YÜCE ATATÜRK"
efetOriginally Posted by sekopej
![]()
![]()
![]()
enesao kardeş illa mc mi olacak, amc mi, yoksa dmc mi
aa azalıyoruz diye bi de yaf
arkadaşlar şükredin serkan ın dediği gibi biz 5 kişiyle konuşuyoduk her gece burda![]()
abi keşke 5 kişi olsa herkes tak tak cvp yazsa bunların yarısı 15 dk. 1 cvp yazıo o bence daha kötü
haa bu arda unutmadan sölim, Eray gelirse iletirsiniz benim isteğimi![]()
amc ve mc olsunOriginally Posted by büyükpivot
emre belözoğlu
xavi(barca daki)
maxi rodriguez
adam kalmadı rezilliğe bak en aktif yazıcılar gitti kalanlar hiçbirşey yazmıo uyumayın kardeşim yazın
matias fernandez tek geçerim.Al 1,5 m €'ya sat 15-20 milyonlara.Ben tottenham ile oyun açtım.Mokoena-Vilakazi-Vitti-Gioda-Matias Fernandez-Carlos Magno kadroma katacağım isimler.Belki John Obi Mikel'i de alabilirim.
aimar
riquelme
kaka
arkadaşlar ben eskiden bu sitenin bu kadar güzel olduğunu bilmiodum sadece halı saha maçlarına bakıodum onada gidemedimsonra baya bi sevdim tam alıştım derken site yenilendi
türksportal a hala girmemim sebebi böle kafeler var arkadaşlar var ve en büyük artısı reklam yok yani yazıların arasında nerdeyse diğer tüm forum sitelerinde yazının arasında reklam var ve bence iğrenç\\\siz hep böle kalın reklam koymayın nolur?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bide bişi sorcam o kadar yazı yazıom msj sayısı nie artmıo 198 de kaldı
pivot sakin ol burdayız yaf burası msn değil ki anında cevap gelsin
bekliyceksin biraz ee daha daha nasılsınız başka konu da yok ki bundan konuşcaz artık![]()
kardeş bura gece kuşları deil bilgisayar başı uykucuları konusuna döndü ben yatayım şimdi. kimsenin bişi yazdığı yok
iyi dedin hoş dedin de az önce bura böle miydi ya hemen tak tak cvp gelioduOriginally Posted by SefaReis66
evet ya büyükpivot msn mi bura. sen şükret haline mesaj yazıyoz![]()
"YÜCE ATATÜRK"
anlaşılan gece benim için bitti neyse beyler arın görüşürüz ii geceler
o zaten kuşluk rekoruydu bir daha olur mu bilmem sen alış bu haline buranın...Originally Posted by büyükpivot
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ii bari neyse ii geceler
o her zaman olmuyo işte milletin uykusu geliyo yatıyo sabaha kadar burda durcak halleri yok
neyse bi konu açta konuşalım o zaman
Mesaj hiçbirşeydir muhabbet herşey![]()
abi bu sene Türkiye 2. lig b'ye hangi takımlar yükseldi acaba???
biz yükseldik yani zeytinburnu ve bizim gruptan gebze yükseldi öteki grupları bilmiyomOriginally Posted by Silent Island
arkadaşlar Can da artık bişeyler yazar klavye sorununu azıcık çözdük...
"YÜCE ATATÜRK"
ii hosgeldiin...![]()
azıcık değil şu anlık çözülmüş durumda
ama benim şaşırdığım konu şu ben nerdeyse 10 senedir pc kullanıyom ve bu ekran klavyesini yeni görüyom![]()
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpOriginally Posted by SefaReis66
Pc hakkında yardım isterseniz elimden geldiğinde yardım edebilirim....
"YÜCE ATATÜRK"
Normalinden bi farkı yok sadece gözümü yoruyor![]()