Valla dünyanın en iyi forveti en büyük takımlarından birine gitti artık Barça tutulamaz.
Keşke Arsenal'de kalsaydıama Barca'de Eto'o ile müthiş bir ikili oluşturacaklar tabii Eto'o gitmezse.
So what?
Saike
Henüz hiçbir şey kesin değil,ne Henry'den,ne Arsenal'den,ne Barcelona'dan ne de Henry'nin menejerinden bir açıklama geldi
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
hucum hattına bak
ronaldinho__________messi
_________deco_________
_________henry_________
messi,eto'o,henry,ronaldinho,deco,xavi,iniesta of of of aman tanrım,şu hücum hattına bakın ya![]()
Deniz bence Eto'o'yu göndermezler.
So what?
Saike
Süper transfer olmuş..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Şampiyon Real olunca Barca anca anladı Ezquerro ile bu işin olmicanı süper bir bomba... Arsenal popülerite kaybetmeye devam ediyo...
barca heralde stacak eto'yu onun parasıylada defans alırsa özellikle bekler kimse tutamaz
Bence Henry-Eto'o gibi tarihi bir ikiliyi oynatmalı Barca bu zevki bize tattırmalı.Satmamalı.Zaten açıklanmıştı herhalde satılmayacak diye.
So what?
Saike
Henry'nin barçaya gitmesine üzüldüm Arsenalle özdeşleşmiş bir futbolcuydu keşke
öyle kalsaydı...
Boşuna satarlar ManU satılık olmadığını daha önce söyledi zaten
Ben mi körüm ne var bu Ronaldo'da anlamıyorum.Dünya üzerindeki en fazla şişirilen oyuncu tartışmasız.Real böyle bişey yaparsa büyük hata yapmış olur..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Barcelona'da kötü bir sezon geçirmesine rağmen, şampiyonada müthiş oynadı.Transfer gerçekleşirse Chelsea'de başarılı olur kanısındayım..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Scolari'nin Deco'yu götüreceği zaten biliniyordu öncedende
Mourinho'dan bu sezon flaş bir transfer bekliyorum ben
Henry muhteşem bir oyuncu uzun yıllardır İngiltere de oynuyordu ilk başlarda zorlanabilir diye düşünüyorum bu arada eto yada Ronaldinho'dan birisi mutlaka takımdan ayrılıcak
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Avrupa'da yılın transferi olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lampard flaş transfer![]()
henry ne yaptın abim sen bizim takımın efsanesiydin
Henry-Eto-Ronaldinho-Messi-Deco aynı takımda oynamaz.Eto kesinlikle ayrılacaktır.
Bence Deco gidecek.
So what?
Saike
Henry Barcelona'da!
İspanyol basını, Arsenal'den ayrılacağı konuşulan Fransız yıldız Thierry Henry'nin, 24 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olduğunu duyurdu.
İspanyol Cadena Ser radyosu ve El Pais gazetesi, Arsenal'in Fransız yıldızı Thierry Henry'nin İspanyol devi Barcelona'ya transfer olduğunu duyurdu.
Basında yer alan habere göre, Barcelona Kulübü'ne yakın bir isim, Henry'nin 24 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibine geçeceğini söyledi. Katalan kulübünün, 29 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Bu sezon İngiltere'de ayrılacağı konuşulan ve 8 yıldır Arsenal forması giyen Thierry Henry'nin pazartesi günü Barcelona ile sözleşme imzalayacağı açıklandı.
ARSENAL KARİYERİ
1999'da Juventus'tan Arsenal'e gelen ve forma giydiği 364 maçta 226 gole imza atan Fransız yıldız, İngiliz ekibi ile 2 lig şampiyonluğu yaşadı.
Henry Arsenal ile 2002,2003 ve 2005'te Federasyon Kupası'nı kazanırken, 2006 yılında Şampiyonlar Ligi, 2000 yılındaysa UEFA Kupası finali oynadı.
Fransız oyuncu ayrıca, 2002, 2004, 2005 ve 2006 senelerinde Premier Lig'de gol krallığına ulaştı.
NTVSpor
Tüh R.Carlos transferini gölgede bırakacak bu Avrupa'da![]()
Euro 2008 de oynadığı futbolu oynarsa Chelsea'ya çok yararlı olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Manu satmıyor birkere.Ayrıca Madrid bu hatayı yaparsa 1 oyuncu için çok kötü bir sezon geçirir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Etoda kalırsa süper ikili olurlar.