İlla İtalyan'mı getirecekler yahu. Dünyaca ünlü bir teknik adam getirsinler artık.
İlla İtalyan'mı getirecekler yahu. Dünyaca ünlü bir teknik adam getirsinler artık.
Mourinho Inter'in başında iken Ranieri ile dalga geçiyordu, 60 yaşına gelmiş hiçbirşey kazanamamış diye. Şimdi onlar düşünsün.
al gasperiniyi vu raineriye ah moratti ah avrupada en sevdiğim takımı ne hallere düşürüyosun al aykutu![]()
Sao Paulo'nun Brezilyalı defans oyuncusu Rhodolfo büyük ihtimalle Ocak ayında Juventus'a transfer oluyor.
Kötü bir 2 puan kaybettik yine.
Conte'deki Quagriealla takıntısını anlamak zor.Matri ile tek forvet mümkün değil yürümez.Kaldı ki benim gözümde 2.sınıf bir oyuncudur Matri.Bize de yakışan bir klası yoktur.
Bu takımda tek forvet oynayacak 2 oyuncu var biri Qua diğeri Vucinic.
Inter'in 2004 yılında Juventus'a karşı oynadığı ve 2-2 biten maçta hakemin ayarladığını gösteren telefon kaydı ortaya çııkarıldı.
Neden bilmiyorum, Türk basınında hala konuyla ilgili bir haber yok.
Goal'ün international kısmından gelişmeleri takip edebilirsiniz. Onlar da çoğu zaman bu haberleri Türkçe'ye çevirmeye tenezzül etmiyor.
http://www.goal.com/en/news/10/italy...ll-from-before
Başkan Mario Cognigni, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Riccardo Montolivo'ya olan kızgınlığını gizlemiyor.
Geçtiğimiz günlerde, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Riccardo Montolivo'ya, Fiorentina Başkanı Mario Cognigni'den tepki var.
Sezon sonunda kontratı sona erecek olan oyuncu, transfer döneminde Fiorentina ve Roma'nın sağladığı anlaşmaya rağmen Başkent ekibine gitmeyi reddetmiş ve takımda kalmıştı. Ancak 26 yaşındaki yıldızın fikir değiştirmesi, Başkan Cognigni'yi sinirlendirmişe benziyor.
Corriere Fiorentina'ya konuşan Cognigni, Montolivo'nun bu kararıyla kendilerine saygısızlık yaptığını dile getirirken, "Bu çok tatsız bir şey. Montolivo ve menajeri, kontrat uzatacakmış gibi hareket etmişlerdi. Biz Riccardo'ya inanmıştık. Takımın kaptanı olarak bizim değerlerimizi yansıtması gerekiyordu." şeklinde konuştu.
Montolivo'nun kararını sindiremediğini belirten Cognigni, "Roma ile 10 milyon avro ve ek ücret karşılığında anlaşmıştık ama kendisi bize saygısından dolayı teklifi kabul etmek istemediğini söyledi. Bize olan saygısını, sezon sonunda takımdan bedelsiz olarak ayrıldığında mı göstermiş olacak?" dedi.
2006 yılında Atalanta'dan transfer edilen Riccardo Montolivo, Fiorentina ile 200'ün üzerinde maça çıktı. Yıldız orta saha ile ilgilenen takımların başında Milan geliyor.
Aşık olduğum Fiorentina kadrosu ne hallere geldi.. Toni, Pazzini, Mutu, Montolivo, Jorgensen, Donadel, Ujfalusi, Gamberini, Dainelli, Frey. Üzülüyorum valla.
Napoli Kulübü Başkanı Aurelio De Laurentiis'den iddialı açıklamalar...
Napoli Kulübü Başkanı Aurelio De Laurentiis, takımının Şampiyonlar Ligi'ndeki gidişatından oldukça memnun olduğunu ve hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.
Walter Mazzarri'nin öğrencileri A Grubu'ndaki ikinci maçında Villarrel'i 2-0'lık skorla mağlup ederek puanını dörde yükseltmişti.
Radio Marte'ye konuşan De Laurentiis, "Henüz önümüzde uzun bir yol var. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak. Bayern Münih'in Manchester City'yi yenmesi iyi oldu. Ancak Almanları yenmek zorundayız. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı çok isteriz. Bunun imkansız olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Napoli cumartesi günü ligde Inter ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Biri Başkanı Tatlı Uykusundan Uyandırsın Lütfen
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kendilerine gelmeleri tek bir barça maçına bakar
Football is simple,but Football Manager is not
Rüyada bu kadar fazla abartısını göremez . Maksimum çeyrek final oynarlar maksimum
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Porto yaptı onlarda yapabilir.
İmkansız kelimesi az kalır bu konuşmaya karşı.
Bu sene Barcelona final göremeyecek bence.
Günün birinde neden olmasın.
fazla hayalci bir başkan
Sakin ol şampiyon
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Atalanta'yı ağırlayan Roma, karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Roma, kendi evinde Atalanta'yı ağırladı.
Yeni sezondaki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Parma deplasmanında alan Roma, rakibini 3-1'lik skorla geçerek taraftarları önünde de ilk galibiyetini almış oldu.
Roma'yı öne geçiren gol, maçın 20. dakikasında Daniele De Rossi'nin asistinde Barcelona'dan transfer edilen Bojan Krkic'ten geldi. Bir diğer yeni transfer Pablo Osvaldo ise, 31. dakikada sahneye çıktı ve takımının 2. golünü attı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Atalanta, 48. dakikada Udinese'den kiralanan Arjantinli golcü German Denis ile farkı bire indirdi. Maçın skorunu belirleyen gol ise, 81. dakikada Roma'nın Lyon'dan transferi Miralem Pjanic'in asistinde Fabio Simplicio'dan geldi: 3-1.
Roma bu galibiyetle ilk haftası ertelenen Serie A'da 5 maçta 10 puana ulaştı. Lige -6 puan ile başlayan Atalanta ise 4 puanda kalmış oldu.
Roma 7. haftada Lazio deplasmanında Roma derbisine çıkarken, Atalanta Udinese'yi ağırlayacak.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Böyle bir olasılığı olsa bile açıklama çok gereksiz, oyunculara moral vermeyecek ve dediklerinin inandırıcılığı azalacak.
juventus - milan oynanıyor şu an , juventus üstün taraf ama değiştirir alırız umarım maçı =)
Ya arkadaş Şu Serie A'yı hala almadı mı adam gibi bi kanal ? :/ Yani ben Juve'min maçını zorlaya zorlaya,takıla takıla izlemek zorundamıyım ?
Ya arkadaş Şu Serie A'yı hala almadı mı adam gibi bi kanal ? :/ Yani ben Juve'min maçını zorlaya zorlaya,takıla takıla izlemek zorundamıyım ?
vucinic çok tehlikeli adam ya iyi transfer yaptı juventus ,
nocerino da iyi transfer milan'ım için , ikinci yarı ortada geçiyor cassano bu maçı çevirecek adam gibi geliyor bana
cassano oyunu değiştirir dedim , cassano çıktı emanuelson girdi =) vardır allegri'nin bir bildiği diyelim
İbo atar alırız bence...