nihat ozdemir cok iyi konustu helal olsun
nihat ozdemir cok iyi konustu helal olsun
Valla aylardır ahlak bekçisi kesilip sonra oyuncularının yaptığı davranışlara sessiz kalan Ünal Aysalı dinliceğime Nihat Özdemir'i dinlerim daha iyi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
burayi kacirmis olabilirim Cidden , aydinlatirsaniz sevinirim Kupa verilirken saha Isiklari Açikmis nihat ozdemir boyle birsey dedimi ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sen de izlememissin galiba gerci yürek dayanmaz benim sahamda ezeli rakibim kupa kaldiracak da ben izleyecegim.
Izlemediysen o kadar kör bi isik vardi ki göz gözü görmezdi. Bi kisim isik actik dedikleri buysa gercekten ya kafa buluyorlar ya da o koskoca isiklarin gücü o kadar. Kimseyi kandirmasinlar diyecegim de bu aciklamalarla gündem degistirmek istedikleri asikar yillardir GS sampiyonlugunu baltalamaya calistiklari gibi ama bu sene bir isim eksik.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Evet biz sırf Fenerbhaçe ceza alsın diye okadar sevindik Nihat Özdemir haklı.Tamamen amacımız oydu.
moussa sow takimla antremanlara baslamis.kupa finalinde oynar
yarindan itibaren uefa sopasi yine ortaya cikar
Bu atılan yorumlar tahriktir, kendi sevincini bile yaşamayı bilemeyip, rakibi tahrik ederek sevinç yaşanır sananların boş mesajlarınız. Hele ki daha da abartıp dalga geçerek bunları belirtmek, şampiyonluğun önemimden çok Fenerbahçe'nin kaybetmiş olmasının verdiği keyiftir. Kendi şampiyonluğunu ve başarısını düşünen zihniyet, böyle şeylere takılı kalıp üzerine gitmez, sevinmesine, eğlenmesine bakar.
Çıkıp yöneticiler futbolcular böyle konuşursa, bu onların arasında aralarındaki şakalaşma denemez işte. Onlar topluma mal olmuş isimlerdir, rencide edici, tahrik edici yorumlardan kaçınmalıdırlar, taraftar onları yönlendiremez, onlar taraftarı yönlendirmeli.
Bütün bu inadın, hırsın ve bastırılmış tahrikle dışarıya vurulan duygunun temeli geçen sezon Galatasaray'ın evsahipliğinde Fenerbahçe'nin kaldırdığı kupadır.
"YÜCE ATATÜRK"
birde nihat ozdemirin yaptigi ayipti "BANA GORE" unal aysal"in laflarini dinlemek istemiyorum dedi bizim baskan 10-15 dakka dinledi nihat ozdemiri , ama nihat ozdemir dinlemeden gitti , ve unal aysal yine hakli çikti galatasaray ile fenerbahçe arasinda kultur seviye farkliklari var diye buyuksun baskan diyorum ve susuyorum.![]()
Kendinizi böyle kandırabilirsiniz sizin görüşünüzdür. Ama bir Fenerbahçeli olarak, bu duyguya sahip olup olmadığımızı biz Galatasaraylılardan iyi bilemeyeceğinize göre bu düşüncenizin yanlış olduğunu size söylemek en büyük hakkımdır diye düşünüyorum.Bütün bu inadın, hırsın ve bastırılmış tahrikle dışarıya vurulan duygunun temeli geçen sezon Galatasaray'ın evsahipliğinde Fenerbahçe'nin kaldırdığı kupadır.
Yanlış düşünce, öyle birşey yok![]()
Football is simple,but Football Manager is not
@Sekopej
2-1 yenildigimiz mactan sonra Goyduk egleniyoruz deyip Melo'nun taklidini yaparsan bizimkiler de gelir en alasini cümle aleme sizi rezil ederek yapar![]()
O degil de 2 yönetici cikip 10 dk konustu birbirimize düstük. Ben GSli arkadaslara söylüyorum bundan sonra burada yorum yapmayin gidin sampiyonluk videolarini gollerimizi izleyin.
Galatasaraylı arkadaşlara tavsiyem gidip oyuncularının sevinçlerini doya doya izlesinlerzira bi dahaki şampiyonlukları ne zaman olur tahmin edemiyorum
Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe > Galatasaray
Galatasaray > Fenerbahçe
olsa ne farkedecek. Sen kendi takımını desteklemekten vaz mı geçeceksin, veya o mu değiştirecek desteklediği takımı?
bekir irtegün milli takıma çağırılıcakmış