evet baran canlansın. valla özlemişim uzundur girmiyorum turksportal'a guş kan kaybediyormuş..
:kafiyelioldusmile:
evet baran canlansın. valla özlemişim uzundur girmiyorum turksportal'a guş kan kaybediyormuş..
:kafiyelioldusmile:
Aşk meşk oLayı yazında güzeL gider UmutDaha bi güzeL ayrıca bence
herkese benden çay söyledim ama baran şimdi senin oraya gidene kadar çay soğur en iyisi ben sana soğuk birşeyler gönderim.![]()
Vallahi ben de tam tersi bu durum,kisin eve hapsoluyorum,hayatimin en keyifli günlerini yazin yasiyorum.Yaz tatilini beklemeye koyuldum simdiden,izmiri özledim
Oguzcugum sen oradan bi cola yolla bana,kafi benim icin![]()
Bende kışın inzivaya çekiliyorum. Kışın inziva olayı bana birşeyi anımsattı ama![]()
Ayrıca kışın herkes inzivaya çekilir, işten eve evden işe, okul varsa; okuldan eve evden işe![]()
(/s)
bu guşluk muhabbeti insanın karnını acıktırıyor..Zula'dan cipsimi çıkarim hemen..![]()
Kışında tadı başka ancak Bu Gebze de beLediye yıLLardır dogru dürüst aLt yapı çaLışması yapmadığı için kar yağması,yağmur yağması işkence haLine geliyor,sokağa cıkıp geLiyorsun camura batmamak eLde değiLyazın yine kurak murak ama kendi açımdan güzeL geçiyor
ehueheu bir imamı dicem ama @discosanırım tahmin ettiğim şeyden bahsediyosun..
Vallahi ne anladın bilmiyorum. Öyle bir laf ettim ki isteyen istediği yere çeker götürür. ehueuehueuhe![]()
artık benim fesatlığım mı bilmiyorum ama herhalde herkes kafasında ki daha yakın düşünceye çeker o anlamı..![]()
![]()
hehe disCo güzeL cevaptı isteyen istediğini aLgıLasın![]()
DisCo Senin yaş kaçtı ?
Allah Sahibine bağışLasınBen Seni 18 oLmadı 19 sanıyordum (:
bu cevaptan sonra herkes tek bir anlamı algılar..disco kesin ve net konuştu..![]()
Tamam tamam konuyu dağıtalım o zaman..
http://www.youtube.com/watch?v=FgTdrwlwunw
Umut konuyu kilitlemene gerek yok senin tahmin ettiğin video değil.. :N:
Hafiften uyku bastı :esnesmile: yarın da idmanım var, en iyisi gideyim![]()
(/s)
Görüşmek üzere Umut..
:selametlesmile:
Hadi iyi geceler herkese, kalın sağlıcakla. Söz yarın sabaha kadar sohbet ederiz![]()
(/s)
Abi denmesi taraftarı değilim. Tabi bu kişilerin saygısından geliyor. Ancak dediğim gibi bazı arkadaşlarıma söyleme zorunlulukları olmadığını belirttim. Bazı arkadaşlarımda söylüyor.
Ayrıca keşke 18-19 olsaydım. Daha geçende öyleydim. Zaman ne çabuk geçiyor.21 oldum bir anda.
Baran kimseye karışma, taşkınlık çıkarma ha![]()
(/s)
Zaman çabuk geçiyor DisCo çok hakLısın bu konudaŞunun başına oturudugmda saat yarıma geLiyordu 3 saat geçivermiş örneğin
Bende yavaştan kaçayım beyLer iyi geceLer size..
Yarın Derbi var biz Fener'LiLer için güzeL bir gün oLması diLeğiyLe