Fikret Orman'ın seçimden çekilebileceği söyleniyor, kulübe yakın bazı dernek üyeleri tarafından. İbrahim Altınsay ile birleşseler, gözüm kapalı desteklerim de, bu birleşme mümkün olacak mı bakalım. Önder Özen de, devam etmiş olur hem görevine.
Fikret Orman'ın seçimden çekilebileceği söyleniyor, kulübe yakın bazı dernek üyeleri tarafından. İbrahim Altınsay ile birleşseler, gözüm kapalı desteklerim de, bu birleşme mümkün olacak mı bakalım. Önder Özen de, devam etmiş olur hem görevine.
Serdar Adalı çok antipatik bir isim gibi.Açıklamaları olsun,hitap şekli olsun.O yüzden bence Beşiktaş'a Fikret Orman yakışıyor.Hem Fikret Orman modern bir anlayışa sahip.
İbrahim Seten'in iddiasına göre stadyumun yıkımına izin çıkmamış. Fikret Orman çok emin konuşuyor ama bana hala tıpkı bize Sami Yen'de olduğu gibi İnönü'yü de çeşitli bahanelerle yedirmeyeceklermiş gibi geliyor. Stadın kaba inşaatı bitene kadar da bu düşüncem değişmeyecek galiba.
Bence stadı yedirmemek değilde Fikret Orman'a başkanlığı yedirmemek için birileri kamuoyunu etkilemeye çalışıyor. Bana öyle geliyor. Ben Seten'in yazdıklarına kesinlikle inanmam. Fikret Orman'ın yapacağı açıklamaları merakla bekliyorum. Özellikle stat konusunda neler diyecek.
ibrahim seten allah 1 dese durup dusunurum bir an. zerre kadar ciddiye alinacak bir isim degil. pazar gunu kazmalar vurulacak deniyor. eger oyle olmasa boyle bir vebalin altina girer mi yonetim akil var mantik var.
Lepiska saçları duruyor mu daha İ.Seten'in?Pek atıp tutmuştu Samet Aybaba ile ilgili.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, akşam saatlerinde gündeme düşen Beşiktaş'ın yeni İnönü Stadı Projesi'ne GSGM'den izin verilmediği ve kulübün sadece stat otoparkını yıkacağına dair yapılan iddialara yanıt verdi.
Başkan Orman Sporx'e yaptığı açıklamada yapılan bu söylemlerin asılsız olduğunu belirtirken, 'böyle bir şey söz konusu değil, stat için gerekli izinler alınmıştır' sözleriyle iddiaları yalanladı.
Öte yandan Serdal Adalı'nın bugün düzenlediği basın toplantısının ardından bu tip bir iddianın gündeme düşmesi dikkatlerden kaçmadı.
ORMAN'DAN 'İKİ HAZİRAN' AÇIKLAMASI
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Stat projesi ben gelidiğimde izni var diye biliniyordu. Ama öyle bir şey yoktu. Bu proje ile tek tek ben uğraştım. Orası stat olarak işlenmiş ve onaylanmış bir yer. Buranın irtifa hakkı 40 sene daha Beşiktaş'ın elinde. Biz tüm izinleri almışız, pazar günü yıkıma başlayıp oraya yeni bir stat yapacağız." demiş ve yıkım tarihini iki Haziran olarak açıklamıştı.
Ergin Aslan @erginaslan
Bilgi: İbrahim Altinsay seçime girmiyor...
Beşiktaşımız başarılı olsun da kimin geleceğinin önemi yok.
Canım FEDA olsun sana !
Bugün stadın yıkımına başlanıyor, hayırlısı olur inşallah.
Canım FEDA olsun sana !
Hadi hayırlı olsun. Bu arada Fikret Orman'ın listesi belli olmuş diye yazıyorlar.
Seçimi kazanmak istiyorsa çok güçlü bir liste hazırlaması lazım başkanın.
Canım FEDA olsun sana !
Ben de öyle biliyorum ama bu gencolar biraz erken davranmış![]()
O sıkılan su neyin nesi ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Toz kalkmasın diye zannediyorum.
FM Gazetesi
Bizim stada ne oldu bilen var mı akşam üstü öyle bi su sıktılar iki kepçe vurdular ama![]()
Sembolik olarak başladılar.Al sana fotoğraf abi ;
http://www.haber1903.com/Foto-365-in...basladi.html-1![]()
Canım FEDA olsun sana !
Aynen öyle![]()
Zaten yalan olacak gibi baksanıza![]()
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Aslında millet yıksa ne güzel olurdu. Yasak falan da kalmazdı![]()
FM Gazetesi
Sen fazla gerilmişsin kardo git rahatla biraz![]()