Sayfa 155 / 1204 İlkİlk ... 551051451531541551561571652052556551155 ... SonSon
4,621 ile 4,650 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ehueheueheu...

emre güngör emre aşık lucas neill servet çetin gökhan zan ın yanı sıra semih kaya ve gerektiğinde stoper oynayabilen hakan balta mehmet topal ve uğur uçar. ne kadar alternatifsiziz değil mi??.

orta sahada;

aydın yilmaz barış özbek elano blumer arda turan abdul kader keita mehmet topal mustafa sarp ayhan akman harry kewell sabri sarioğlu caner erkin gibi isimler var. ortadaki üçlüde oynyabilecekler;

barış özbek, elano blumer, arda turan, mehmet topal, mustafa sarp, ayhan akman. gerektiğinde de hakan balta uğur uçar sabri sarıoğlu gibi adamlar da ön liberoya kayabiliyor.

mesajı ilk okuduğumda buna güldüm, ama daha komiği; galatasaray ın şampiyonluk şansını düşük görmen, bunun sebebi de kadro alternatifleri.. sen de diğer takımlarınkini yazsaydın da görseydik de iddian destekli olsaydı
    Benim klavyemden alternatifsizlik gibi bir kelime cikti mi? Ben kaliteden bahsediyorum. Diger takimlarin eksiklikleri bana gore ilk 11'de GS kadar degil. Fenerbahce bana gore goze carpan tek eksiklik yedek stoper ve yedek sagbek sorunu, BJK'da ise en buyuk eksiklik ofansif oyuncularin kendi form grafigine ulasamamasi. GS'liler gecen senenin devre sonunda da yuksekten otuyordu, sonunu biliyoruz. Simdi de yuksekten ucmayin derim ben yine de, cunku BJK'da tek hedef kaldi ve illa ki bazi oyuncularin formu duzelecek, FB'nin ise inanilmaz bir fikstur avantaji var....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1.si ben orda oynayabileceğini düşünüyorum demişim ve örnekle açıklamışım Elano çift yönlü oynuyor dememişim yani gerekirse onuda koyar oynatırız 1-2 maç anlamına çıkıyor bu laf. Ayrıca Fener'i göze çarpan en büyük sorunu bence Emre'yle Cristian'ın bölgesi Emre olmayınca Fener'in takım savunmasının tamamen çöktüğünü hiç görmedin sanırım Cristian'ın Emre'nin olmadığı maçlarda yokları bile oynayamadığını nerdeyse hiç görmedin galiba ayrıca şu anda GS'nin istediği çift yönlü bir orta saha oyuncusu bunu dünyada yapabilen kaç tane ucuz ya da devre arasında takımdan ayrılıp Türkiye'ye gelip hemen yerleşecek adam var onada bir bak istersen
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ali turan ve Dos Santos hayırlı olsun . Yakında(pazartesi) resmi sitede.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ali turan ve Dos Santos hayırlı olsun . Yakında(pazartesi) resmi sitede.
    Kesinleştimi acaba o olaylar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Kesinleştimi acaba o olaylar
    Kuşlar söyledi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kuşlar söyledi
    ne tür kuşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    TR'de 2 sezonda attığı gol sayısı kadar gol ile Anelka orada gol kralı oldu. Koklamadığım için havasını bilmiyorum, okuduğumu gördüğümü söyledim.
    Milan Baros da Portsmouth'da 12 maçta hiç gol atamadı, hemen sonraki sezon Galatasaray forması altında 29 maçta 24 gol attı. Bunlar ölçüt değil. Jo İngiltere'de kötüyse burada da kötü olacağı anlamına gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Cihan sana güveniyorum ve haberi herkeze yayıyorum

Yalan çıkarsa keserim kuşlarını

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    1.si ben orda oynayabileceğini düşünüyorum demişim ve örnekle açıklamışım Elano çift yönlü oynuyor dememişim yani gerekirse onuda koyar oynatırız 1-2 maç anlamına çıkıyor bu laf. Ayrıca Fener'i göze çarpan en büyük sorunu bence Emre'yle Cristian'ın bölgesi Emre olmayınca Fener'in takım savunmasının tamamen çöktüğünü hiç görmedin sanırım Cristian'ın Emre'nin olmadığı maçlarda yokları bile oynayamadığını nerdeyse hiç görmedin galiba ayrıca şu anda GS'nin istediği çift yönlü bir orta saha oyuncusu bunu dünyada yapabilen kaç tane ucuz ya da devre arasında takımdan ayrılıp Türkiye'ye gelip hemen yerleşecek adam var onada bir bak istersen

O cift yonlu orta saha oyuncusunun ornegini gecen senenin devre arasinda gayet guzel gorduk bence.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post

Milan Baros da Portsmouth'da 12 maçta hiç gol atamadı, hemen sonraki sezon Galatasaray forması altında 29 maçta 24 gol attı. Bunlar ölçüt değil. Jo İngiltere'de kötüyse burada da kötü olacağı anlamına gelmiyor.
    Zaten Türkiye geneli hep bu tip isimli oyuncuları alıyoruz. %70i tekrar form tutuyor, %30'u aynı çizgide devam ediyor. Tutmayan Kezman örneği var tutan Baros örneği var. Anelka örneği var herşey olabilir yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Herkes fikrini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde belirtebilir.Kimseye yeter artık yazma deme hakkına sahip değilsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Elano, Alex benzeri pek koşmayan, yardım etmeyen bir oyuncudan farklı bir tablo çizdi diyemem.Top ayağında iken ofansif performansı tabi o ayrı değerlendirilmeli, kastettiğiniz o ise Anadolu takımları oynatmamaktan çok oynamaya çalışıyorlar artık.

Cristian yaratıcılığı kısıtlı bir oyuncu ama Emre olmadığı zaman kötü oynuyor demek doğru değil.Gayet iyi bir performans tablosu çizdi.Galatasaray'da ortası eksik olan şey ise Fenerbahçe'de bulunuyor, Emre gibi hem bozan hem yaratıcı, pasör ve teknik bir oyuncu.

Galatasaray'da Topal-Sarp ve Barış aynı tip oyuncular, basit kısa paslar ile oynarken baskı yediklerinde top teknikleri ve yaratıcılıkları takıma yeterli olamadığı için çok geriye yaslanan oyuncular.Ayhan burada öne çıkıyordu, Beşiktaş'a gelirken ofansif oyun kurucuydu, Galatasaray'da önliberoya düştü.Sakatlıklarından sonra toparlanamadı bu yıl kanımca, yine de oyuna kendisini verirse o bölgede açığı kapatabilecek tek oyuncudur.

Galatasaray, öndeki oyuncuların geriye hiç yardım etmemesini gerideki 3 orta saha oyuncusunu stoperlerin önüne yaslamakta çözümü buluyor, bu sayede stoperlerini ön çıkardıklarında orta sahada stoperler arasında fark kalmadığı için 5 savunmacı ile oynamış gibi de oluyorlar denilebilir bir bakıma (hatta Hakan Balta da katılabilir, 6 denilebilir)

İBB ve Manisa gibi takımlar 4-3-3 oynarken ön alan baskısı yaparak top çıkartamayan savunmayı çok yordular ve pas hatalarına sürüklediler.Maç kazanmak problem değil, önemli olan kritik dönemeçleri geçmek.Zayıf Anadolu takımlarına karşı Elano'nun orta sahanın ortasında MC oynaması Galatasaray hedeflerini yansıtmaz, zira baskı olmadığı zaman herkes çok rahat pozisyon alabilr, daha verimli olabilir.Kritik maçlarda Elano'yu tercih edip etmemesi Rijkaard'ın tercihi olacak.

Demek istediğim Elano 433 formatına uygun bir oyuncu değil.Rijkaard Barcelona'da başladğında ısrarla 4231 oynatan, başkanın ısrarı sonucu 433 deneyen ama her fırsatta 4231 deneyebilen bir hocaydı.433 oynatacağım demesi normaldir ama aklında 4231 olduğu herkes biliyor.4231 formatında Alex gibi yaratıcılığı ile forvet arkasında 2. forvet olarak oynatması halinde başarılı olabilir ama bu azmi ile, hareketsiz oyunu ile ortada oynaması çok zor.

Bence Lincoln başarılı bir oyuncuydu, eğer bu kadar problemli olmasaydı Galatasaray'ın bu riske girmesine gerek kalmayacaktı.

Rotasyon demişken henüz bir deneyimi bulunmayan Semih Kaya, stoperde yeterli verim alınamadığı için stoper oynatıldığında eleştirilen Hakan Balta (ki bek oynamasından daha doğru olabilirdi aslında) stoper rotasyonunu oluşturmuyorlar.Bu yüzden Gökhan Zan ve Emre'nin eksikliklerinde ciddi sıkıntı yaşadı Galatasaray ve sorunun çözümünü Neill ile aramaya çalışıyor.

Çift yönlü satın alabilmek değildir mesele, ortaya konulan formatta bir eksiklik var, herkes bunu dile getirmeye çalışıyor.Arda, Kewell ya da Keita çok fazla ileride kalıp bireysel beceriler ile pozisyon yaratıyorlar, top yeterli ölçüde dolaşamadığı için Galatasaray beklediği kadar oyunu domine edemiyor.Geçen seneki formattaki bir ofansif orta saha oyuncusu yerine daha defansif bir oyuncu geldi ilk 11e, sağ kanat eksikliği giderildi.Değişen bir şeyler var ama istenilen oyun için yeterli mi siz değerlendirin.Geçen seneki lig zaafi zaten açıklanamaz, Sivas'ın orada olması 3 büyüklerinden kötünün kötüsü olarak dökülmesini gösterir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Cristian yaratıcılığı kısıtlı bir oyuncu ama Emre olmadığı zaman kötü oynuyor demek doğru değil.Gayet iyi bir performans tablosu çizdi.Galatasaray'da ortası eksik olan şey ise Fenerbahçe'de bulunuyor, Emre gibi hem bozan hem yaratıcı, pasör ve teknik bir oyuncu.
    Abi Cristian'ın alıcı gözle izlemedim hiç sen Fenerli olduğun için daha iyi analiz edersin ama Cristian'ın performansı Emre ile çok farklı oluyor ve Emre'nin de sakatlığı olduğunu gözardı etmeyip bir orta saha alınırsa bence Fener'in takım savunmasıda güçlenir ama bu tabi ki benim düşüncemdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar konu ile alakasız ikili münakaşalarınızı özelden yapın lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    34

idmandan Güzel bir görüntü (: Dos Santos hakkında çok yazılıp çizilmeye başlandı hayırlısı.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sporx'te Jo'nun opsiyonsuz aldığı belirtiliyor kafam iyice karıştı opsiyonlu mu geldi opsiyonsuz mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Opsiyonsuz geldi sanırım 6 ay oynayıp geri gidecek..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Opsiyonsuz geldi sanırım 6 ay oynayıp geri gidecek..

opsiyonsuz geldi ama iyi performans sergilerse gideceğini sanmıyorum... ne yapıp edip tutar bu yönetim onu takımda...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gio'yu istemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Jo'nun opsiyonu yok diye birşey demedi Murat Yalçındağ. GS TV transfer olduğu gün opsiyonu bizde demişti. Gazetecenin sorusu fiyattı, Yalçındağ da "fiyat konusunda henüz kesin birşey yok, konuşulmadı" dedi.

Gio'yu sezon başından beri takımda hayal ediyorum. Bu sefer olsun artık.
    http://www.youtube.com/watch?v=T6RqXuTe4N8
    Umarım alınır da başlığı "Galatasaray youngstar" diye değiştiririm

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün birisi 4-6-0 oynayalım yeterki Gio gelsin diyoduda oda gelirse Galatasaray 4-0-6 oynayacak : ) Hep aynı bölgeye adam alıyo Galatasaray. Hep kanatlara yığıyolar adamları. Ortasahada Emre tarzında takımı ileriye götürecek oyuncu alsalar daha iyi olur. Jenas benim çok beğendiğim oyuncudur mesela. Bu tarz adam lazım. Sarp - Mehmet Topal - Barış hep düz geriyi çok iyi yapan ama ileride olmayan adamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Rijkaard'a gidiyorum"
    Dos Santos, sarı kırmızılı takımla anlaştığını, Galatasarayımız'ın eski defans oyuncusu Sergio Almaguer aracılığıyla duyurdu.

Devre arasında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasarayımız, Lucas Neill ve Jo'nun ardından üçüncü bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Tottenham'ın 20 yaşındaki Meksikalı yıldızı Giovanni Dos Santos, sarı kırmızılı takımla anlaştığını, Galatasarayımız'ın eski defans oyuncusu Sergio Almaguer aracılığıyla duyurdu.

2002-2003 sezonunda Galatasaray'la 4 lig maçına çıkan Almaguer, adı sarı kırmızılı takımla sıkça anılan vatandaşını arayarak haberlerin doğru olup olmadığını sordu.

Kiralık olarak gidiyormuş
    Dos Santos'tan, “Evet, doğru. Rijkaard'ın takımına gidiyorum. Galatasaray'la anlaştım” yanıtını alan Almaguer, bu bilgiyi Meksika'da yayın yapan La Verdad gazetesiyle paylaştı. Sarı kırmızılı takımın eski defans oyuncusu, “Giovanni bana, ‘Rijkaard'ın takımına gidiyorum' dedi. Galatasaray'la kiralık olarak anlaşmaya varmış” dedi.

Jo'nun transferinden sonra İngiltere'de kalıp Dos Santos için girişimlerde bulunan G.Saray yöneticisi Haldun Üstünel bu transferde sona yaklaştı.

Opsiyona yanaşmıyorlar

Tottenham Kulübü'nün yöneticileriyle kıran kırana pazarlık yapan Üstünel, sezon sonuna kadar kiralama bedeli olarak 600 bin Sterlin önerip, sezon bitiminde satın alma opsiyonunun da kendilerine verilmesini önerdi. İngilizlerin 600 bin Sterlin'i kabul ettiği ancak anlaşmaya ‘satın alma opsiyonu' maddesinin konulmasına “Rijkaard faktörü ile yükelişe geçer. Elimizden kaçırırız” korkusuyla karşı çıktıkları öğrenildi. Giovanni Dos Santos'un Tottenham'la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

G.Saray yönetiminin, Dos Santos transferini birkaç gün içerisinde sonlandırması bekleniyor.
    Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Elano, Alex benzeri pek koşmayan, yardım etmeyen bir oyuncudan farklı bir tablo çizdi diyemem.Top ayağında iken ofansif performansı tabi o ayrı değerlendirilmeli, kastettiğiniz o ise Anadolu takımları oynatmamaktan çok oynamaya çalışıyorlar artık.

Galatasaray'da Topal-Sarp ve Barış aynı tip oyuncular, basit kısa paslar ile oynarken baskı yediklerinde top teknikleri ve yaratıcılıkları takıma yeterli olamadığı için çok geriye yaslanan oyuncular.Ayhan burada öne çıkıyordu, Beşiktaş'a gelirken ofansif oyun kurucuydu, Galatasaray'da önliberoya düştü.Sakatlıklarından sonra toparlanamadı bu yıl kanımca, yine de oyuna kendisini verirse o bölgede açığı kapatabilecek tek oyuncudur.

Galatasaray, öndeki oyuncuların geriye hiç yardım etmemesini gerideki 3 orta saha oyuncusunu stoperlerin önüne yaslamakta çözümü buluyor, bu sayede stoperlerini ön çıkardıklarında orta sahada stoperler arasında fark kalmadığı için 5 savunmacı ile oynamış gibi de oluyorlar denilebilir bir bakıma (hatta Hakan Balta da katılabilir, 6 denilebilir)

İBB ve Manisa gibi takımlar 4-3-3 oynarken ön alan baskısı yaparak top çıkartamayan savunmayı çok yordular ve pas hatalarına sürüklediler.Maç kazanmak problem değil, önemli olan kritik dönemeçleri geçmek.Zayıf Anadolu takımlarına karşı Elano'nun orta sahanın ortasında MC oynaması Galatasaray hedeflerini yansıtmaz, zira baskı olmadığı zaman herkes çok rahat pozisyon alabilr, daha verimli olabilir.Kritik maçlarda Elano'yu tercih edip etmemesi Rijkaard'ın tercihi olacak.

Demek istediğim Elano 433 formatına uygun bir oyuncu değil.Rijkaard Barcelona'da başladğında ısrarla 4231 oynatan, başkanın ısrarı sonucu 433 deneyen ama her fırsatta 4231 deneyebilen bir hocaydı.433 oynatacağım demesi normaldir ama aklında 4231 olduğu herkes biliyor.4231 formatında Alex gibi yaratıcılığı ile forvet arkasında 2. forvet olarak oynatması halinde başarılı olabilir ama bu azmi ile, hareketsiz oyunu ile ortada oynaması çok zor.

Bence Lincoln başarılı bir oyuncuydu, eğer bu kadar problemli olmasaydı Galatasaray'ın bu riske girmesine gerek kalmayacaktı.

Rotasyon demişken henüz bir deneyimi bulunmayan Semih Kaya, stoperde yeterli verim alınamadığı için stoper oynatıldığında eleştirilen Hakan Balta (ki bek oynamasından daha doğru olabilirdi aslında) stoper rotasyonunu oluşturmuyorlar.Bu yüzden Gökhan Zan ve Emre'nin eksikliklerinde ciddi sıkıntı yaşadı Galatasaray ve sorunun çözümünü Neill ile aramaya çalışıyor.

Çift yönlü satın alabilmek değildir mesele, ortaya konulan formatta bir eksiklik var, herkes bunu dile getirmeye çalışıyor.Arda, Kewell ya da Keita çok fazla ileride kalıp bireysel beceriler ile pozisyon yaratıyorlar, top yeterli ölçüde dolaşamadığı için Galatasaray beklediği kadar oyunu domine edemiyor.Geçen seneki formattaki bir ofansif orta saha oyuncusu yerine daha defansif bir oyuncu geldi ilk 11e, sağ kanat eksikliği giderildi.Değişen bir şeyler var ama istenilen oyun için yeterli mi siz değerlendirin.Geçen seneki lig zaafi zaten açıklanamaz, Sivas'ın orada olması 3 büyüklerinden kötünün kötüsü olarak dökülmesini gösterir.

Abi benim ne demek istedigimi cok guzel aciklamissin, helal olsun.
    GS'lilerin resmen gozu boyaniyor, transferde isimlere bakip takimin o oyuncuya ne derece ihtiyac duyduguna bakmiyorlar. Birisi yazmis yine, Gio gelsin 4-6-0 oynayalim diye, bu yeterli kanit sanirim.
    GS'lilerin kendi bilecegi is, ancak o kadar otup otup ligi 5. bitirince de hic konusmasinlar hoca diye hakemler diye. Bence FB ve BJK'nin kadrosu daha dengeli......

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu mantığa göre Kewell'ın alınmasıda hataydı.

O bölgede Arda vardı. Yeri geldiğinde Ayhan'da oraya geçebildiği gibi Aydın Yılmaz'da yeterli bir yedekti. Oysa Kewell'ın yaptıkları ortada.

Elano adamları sıraya dizip gol atmaz. Bizim genel olarak beklentimiz bu yönde olduğundan bunu yapanlar yararlı yapamayanlar yararsızdır.

Elano'nun ne kadar koşan bir oyuncu olduğunu izleyerek görmek lazım. Kameranın gösterdiği kadarıyla değil. Oyunu ne kadar yönlendirdiğinede bakmak lazım. Savunma konusuna gelince Elano'nun son savunma oyuncusu gibi top çıkardığı en az 5 pozisyon gösteririm. Bu 5 pozisyon bile savunma yapmıyor denen bir oyuncu için iyi bir referanstır.

Galatasaray artık belirli bir kalitede, yararlı olabilmesi muhtemel, kadro genişliği sağlayacak ve en önemlisi satmaya kalktığında eline kalmayacak oyuncuları almaktadır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alakası yok. Rijkaard dan iyi mi bileceksiniz neyin ne olduğunu?
    Kewell 2 ay yok. 2 ay sonra antrenmanlara başlayacak. Isınması tam hazır olması falan eder 2.5 ay. ee 1.5 ay sonra da lig bitiyor zaten. Onun mevkiinde de oynayabilecek Gio ismi geçiyor işte. Ayrıca avrupada forvet oynayabilecek bir Nonda kaldı elimizde. Nonda oynayacağına o bölgede oynayabilen Gio bin kere daha iyi oynar. 20 yaşında oyuncu, neler yaptığını; yapabileceğini biliyoruz. Meksika milli takımının en iyi 2-3 oyuncusundan biri, önümüz dünya kupası. Gelirse muhteşem bir transfer daha yapmış oluruz.
    Basında adı çıkmayan bir ortasaha da gelebilir ama oklar Gio yu gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Gio pazartesi gece saatlerinde geliyormuş Herkez öyle söylüyo

27. Default

Nerde Buluyor Bu Paraları Polat Yav Haraç mı Kesiyor Napıyor Bari Bizim Tüpçüyede Verin Birazda Adamın Borçlarını Ödeyek Kurtulak Şu Adamdan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Jo transferinde resmiyette opsiyon yokmuş ama iki takımın iyi ilişkileri açısından Man city ilk Gs ile görüşecekmiş.Galiba Gio kesinleşmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu mantığa göre Kewell'ın alınmasıda hataydı.

O bölgede Arda vardı. Yeri geldiğinde Ayhan'da oraya geçebildiği gibi Aydın Yılmaz'da yeterli bir yedekti. Oysa Kewell'ın yaptıkları ortada.

Elano adamları sıraya dizip gol atmaz. Bizim genel olarak beklentimiz bu yönde olduğundan bunu yapanlar yararlı yapamayanlar yararsızdır.

Elano'nun ne kadar koşan bir oyuncu olduğunu izleyerek görmek lazım. Kameranın gösterdiği kadarıyla değil. Oyunu ne kadar yönlendirdiğinede bakmak lazım. Savunma konusuna gelince Elano'nun son savunma oyuncusu gibi top çıkardığı en az 5 pozisyon gösteririm. Bu 5 pozisyon bile savunma yapmıyor denen bir oyuncu için iyi bir referanstır.

Galatasaray artık belirli bir kalitede, yararlı olabilmesi muhtemel, kadro genişliği sağlayacak ve en önemlisi satmaya kalktığında eline kalmayacak oyuncuları almaktadır.
    Oh be Elano'yu dikkatli izleyen biri daha çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

elano savunma yapmıyor diyen çarpılır yemin ediyorum...

Mesaj Yetkileri