Tutar Luciano yu getirirlerse şaşmayın..
Edu'yu göndermeden hiçbir şey açıklayamazlar, hemen yargılamanın mantığı yok, kimse ile görüşülmediğini de söylememek lazım, hiçbir şey bilmiyoruz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Edu Bilica'dan iyi adam yazık olacak gönderilirse.Bilica hiç alınmayacaktı bana göre Lugano kalıp Önder ile Bekir idare ederlerdi Edu dönene kadar..
Lugano bu zamana kadar klup bulamadığına göre bizde kalacak istediği ücretten indirim yapıp gelsin başımızın üstünde yeri var..
Edu ağır Bilica ondan ağır tek hamle futbolcusu bana göre
önde bastığımız maçlarda arkada çok sıkıntı yaratır gibi hiç atletik değil
hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla ve Sivas'ında son maçlarında önde oynamaya,basmaya başladığındaki performansı bunları düşündürtüyor bana..
Zaten şurada maçların başlamasına az birşey kalmışken Güiza'yı Fenerbahçe bırakmaz. Yeni golcü arayışlarına girilecek, sonuçlanacak, görüşmeler başlayacak, futbolcu ikna edilecek, takıma ısınacak... Bunları göze almaz Fenerbahçe.
O maçların tahlilini yapayım sana..Kayseri maçında Alex,Emre,Gökhan sakatlanıp çıktı...Aragones'in inanılmaz taktik hatalarına bi de ofsayt taktiği eklenince facia bir maç oldu...
Lugano ve Edu'nun sana Avrupa'da kusursuz oynadığı 5 maçı bir çırpıda sayabilirim.
Arsenal maçı ise orta sahası dağılmış bir takımın Premier Ligin en iyi takımlarından birine ve bence en iyi menajer olan Arsene Wengerle karşı karşıya olmamızdır...O maçta da inanılmaz konsantrasyon eksikliği,kademe hataları,ofsayt kurbanlığı ve Mehmet Aureilo'nun olmaması...
Sizin Servet ve Emre ile Kocaeli maçlarındaki sorunlara da benzer bu anlattıklarım...
Edu'da şu problem var. Brezilyalı doktorlar Edu Eylül'de Takımdaki yerini alabilir diyor. Türk doktorlar ise en az 4 ay Edu yok diyor. Bu yüzden son bir rapor alınacak sanırım.
(/s)
bunun sebebi futbolun deger kazanması olabilir eskiden kurumsallaşma yoktu futbolda en azından ülkemizde yoktu simdi sadece fenerbahce degil tüm camialar daha cok para kazanıyo daha iyi oyuncular getirebiliyo falan imkanlar cok arttı.Fenerbahcemizde daha cok arttı evet ama bunda en büyük katkıda bizlerin her sene alınan kombineler fenerbahce kartları ve fenerium gelirleri diger takımlardan cok daha yüksek
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ama Fenerbahce'nin geliri besiktas ve galatasarayn nerdeyse 2 katı..Türk insanının göremeyecegi futbolcular getirdiler..Anelka,Ortega,PvH,Alex..Sampiyonlar Ligi'nde ceyrek final oynadık..Bu yönetim gün gelir giderse kim gelirse gelsin cok ararız..Gerci Aziz Baskan giderse yerine Ali Koc gelir oda cok iyi olur..
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
bende edunun bilicadan daha iyi oldugunu, bilicanin abartildigi kadar iyi futbolcu olmadigini dusunuyorum.
fenerbahce gecen sene en guclu oldugu yeri, defansin ortasini kaybetti bana gore.
Hasan Çetinkaya, Profesyonel Futbol Takımımızın idaresine yönelik yapılan değişiklikler kapsamında, İdari Menajerlik görevine getirilmiştir. Hasan Çetinkaya'ya görevinde başarılar diliyoruz.
Volkan Ballı noldu
Ben şahsen Guiza'yı verip üstüne birde para verdikten sonra Gignac'I falan almam.
Guiza kalsın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Biraz eski bir mesaj ve konudan uzak ama cok yanlis buldugum bir mantigi ortaya attigin icin bir iki satir yazmak istedim.
Bundan onceki Fenerbahce yonetimleri kotu, ve de mevcut yonetim eski yonetimlerden daha iyi ise herseyi dogru yapiyorlar veya kendilerinden daha iyi yapabilecek kimse olmadigi dusuncesi hic dogru degil.
Pekala bir sonraki yonetim icin de ayni sozleri sarf etmenizin ihtimalinin oldugunu unutmamak lazim. Sonucta yonetimler, camialara hizmet etmek icin bu gorevi aliyorlar. Bu yukun altina kendi ozel hayatlarindan buyuk fedakarliklar yaparak giriyorlar. Ancak bu demek degil ki elestirilmemeliler. Bu demek degil ki elestiriler (yapici oldugu surece) haksiz.
Tabii bir de 18 yasinda oldugun icin Aziz Yildirim oncesini pek hatirlamasi mumkun olmayan bir genc olarak baskalarinin ezbere soylediklerini tekrar etmek hic de hos degil.
Unutmamak lazim ki Aziz Yildirim oncesinde yasananlar olmasaydi (son 10 yilda 1 sampiyonluk, 20 yilda 4 sampiyonluk - yani Fenerbahce tarihinde daha once hic olmadigi kadar dibe vurmustu), belki de Fenerbahce camiasi Aziz Yildirim'in yapmayi ongordugu isleri yapmasi icin (sportif basarisizliga ragmen) kendisine zaman vermeyecekti. Tipki kendisinden onceki donemlerdeki yonetimlere zaman verilmedigi gibi. Aziz Yildirim oncesindeki yonetimlere zaman verilse ne olacagini hic bir zaman da bilemeyecegiz.
Aziz Yildirim pekala Fenerbahce icin onemli isler yapmistir. Ancak hem kendisinin, hem de yonetiminin her hamlesinin dogru oldugunu varsaymak, kendisini bir insandan daha fazla gormek ile esdegerdir. Zira her insanoglu hata yapar. Hata yaptiginda da dogru yola sokmak icin yapici elestiriler gerekir.
yönetimi eleştirince bazı arkadaşlar bozuluyor ama ne yazık ki bizim istediğimiz tarzdaki transferleri başka takımlar yapıyor biz har vurup harman savuyoruz sadece.
Ben size söyliyim çok yakında büyük bir transfer yapıcak fenerbahçe![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Daum:''Şart değil ama belki 1 transfer daha yapabiliriz.'' Fenerbahçe taraftarı bu sene bişey beklemesin bence.
Burası Fenerbahçe transfer haberleri konusu. Konu dışı mesaj yazanlar ceza alır..
Galatasaray bence transferde hem gecen seneye hemde bu seneye damgasini vurdu. Aziz Yildirim'in artik bir bomba patlatmasi gerek taraftarin gönlünü almasi icin.