Sayfa 155 / 483 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
4,621 ile 4,650 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

RT @Fenerbahce: Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.

Fenerbahçe resmi twitter hesabı.

Hani milli takımı bırakıyordun ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hala bunu nasıl tartısabiliyorsunuz. sizin takımınıza yapılsaydı merak ediyorum ne yapacaktınız. sen benim takımıma şikeci damgası vur avrupadan men et. ben gelip milli takım için oynayım ha. güldürmeyin beni..
    biliyorum fenerbahçe'yi türkiye,türkiye'yi fenerbahçe olarak görüyorsunuz çoğu kişi bunu takımı için düşünür.ama türkiye bu sonuçta tff değil milli takımın adı.bende baştaki hükümet kötü,herkeste bundan var bende yok diye protesto amaçlı askere falan gitmeyin olur mu hiç öyle şey yazık günah vallaha
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

hala bunu nasıl tartısabiliyorsunuz. sizin takımınıza yapılsaydı merak ediyorum ne yapacaktınız. sen benim takımıma şikeci damgası vur avrupadan men et. ben gelip milli takım için oynayım ha. güldürmeyin beni..

inşallah devamı gelir diğer branşlarla..

gs'nin istediği gibi temiz futbol.. oynasalar uefa gelip 8 yıl men eder ya.. dün MAA diyordu. biz ülkemize zarar vermek istemeyiz.
    Öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki kulüp suçsuz fedarasyon oyun olsun diye clden men ediyor

Kim dedi Bunu merak ettim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki kulüp suçsuz fedarasyon oyun olsun diye clden men ediyor
    sende öyle bir konusuyorsun ki sanki suçlu olduğuna karar verilmiş...

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

sende öyle bir konusuyorsun ki sanki suçlu olduğuna karar verilmiş...
    verilmese, şampiyonlar liginden men edilirmiydi sence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

verilmiş olsa hala şampiyon olup süper lig de kalır mıydı sence..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Varmı elinde belgen kardeşim şike yaptımıza dair varsa belgen böyle konuş yoksa hiç burda ortamı germe.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

UEFA,TFF sitede kararı açıklamadan 15 dakika önce kendi sitesinde kuraya katılacakların isimleri yazdı ve Fenerbahçe vardı. Ancak UEFA TFF ye şöyle demiş. Biz alırız ancak lig ortasında suçluluk kararı çıkarsa oynadığı maçları yok sayar çok ağır cezalar veririz. Zaten MAA, tedbiren gitmemesi kararı aldık demişti toplantı çıkışında. Yani ortada suçluluk garantileşmiş diye bir durum yok. Bizim TFF'nin ya suçlu çıkarsa korkusu durum.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence TFF'nin elinde birşeyler olmasa bu kararı vermezdi, buna rağmen Fenerbahçe'yi küme düşürmeme sebebi ise, yayın gelirleri, havuz sistemi, klüp büyüklüğü, tepkiler vb. şeyler olabilir.

Sadece benim görüşüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

UEFA haklı karar aldıysa denilcek bişey yok haklıyız veya haksısız ama artık kimse bu klüpten eskisini beklemesin bitmiştir bu klüp büyük bi krize girecek klübüde kimse kolay kolay sahiplenmez riske girmez.

Nesil
    2006

Temiz olduğumuza artık sonuna kadar inanıyorum, düşürsünler bizi bank asyada gümbür gümbür geliriz... Umrumda bile değil, digitürk batar, benide en çok bu sevindirir... Bu TFF digitürk batmasın diye play-off sistemi getirmiştir, işte böyle ürünler böyle kararlar veriyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

arkadaslar demin uefayi aradim
    Kendimi serbest gazeteci olarak tanitim ve medya bölümüylen görüstüm...
    Dediklerim ve aldigim cevaplar aynen söyle.

Ben: Türkiyedeki durumu biliyorsunuzdur.?
    UEFA: Evet biliyoruz...
    Ben: Peki, dün TFF bir aciklama yapti, eger ki Fenerbahce men edilmesze 8 sene ceza alacaksiniz demissiniz bu dogru mu?
    UEFA: Hayir böyle birsey olamaz böyle bir durum söz konusu degil ve biz bunu aciklamadik.
    Ben: Peki Fenerbahce baskani hapiste.TS baskaninin yurtdisi yasagi oldunu biliyrmuydunuz ?
    UEFA: Hayir bilmiyordum
    Ben: TS sike olayinin icinde neden onlari aliyorsunuz sampiyonlar liginine?
    UEFA: bu konuda bilgim yok...
    Ben; Bakin ben Fenerbahce taraftariyim ve bu olay böyle bitmeyecek. Bizi men edemesiniz.Nasil bu karari kuradan bir gün önce verirsiniz.
    UEFA: bu karari TFF aldi
    Ben: Peki TFF bu karari almasaydi siz bizi men edicekmiydiniz.
    UEFA: Bilgim yok.
    Ben: Bunun hesabini kim verecek peki.Sucsuz yere bizi men ediyorsunuz
    UEFA: Bu konuda daha fazla birsey diyemem. Ama bu 8 sene olayi yalan ve bu karari TFF aldi.
    Ben: Bu kura cekimini yapmayin cok kötü hesap verirsiniz.aciklama istiyoruz.durdurun bu olayi dedim ve telefonu kapatim

aramak isteyen arkadaslar icin
    +41 848 00 2727

medya bölümünü isteyin
    ve aciklama yapmalarini isteyin

kaynak = gencFB forum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by vFor View Post
    arkadaslar demin uefayi aradim
    evden mi aramış cepten mi? inandırıcı mı şimdi bu gfb linin dediği? koca uefa abi tüpçü mü.

Nesil
    2006

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik‚ Fenerbahçenin Avrupa kupalarından men edilmesi kararının alındığı toplantıda yer almadığını söyledi. Erzik‚ UEFA karar için artık federasyonu zorlamaz dedi.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik‚ Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden ihraç edilmesi hakkında ilk kez konuştu.

CNBC-e´ye özel açıklamalarda bulunan Şenes Erzik‚ UEFA´nın bundan sonra Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) Fenerbahçe ile ilgili kararlar hakkında herhangi bir zorlaması olmayacağını‚ federasyon yönetiminin kararlarını bekleyeceğini söyledi.

Kendisi taraf olduğu için Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden ihraç edilmesi hakkında "UEFAda konuşacak son kişi olduğunu" belirten Erzik‚ "Kararlar kapalı kapılar ardında alındı ve prosüdür gereği o toplantılara alınmadım" açıklamasında bulundu.
    ..........

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sadri Şener'in yurt dışına çıkma yasağı kaldırıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadri Şener'in yurt dışına çıkma yasağı kaldırılmış.Son derece gerekli bir hamleydi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadri Senerin yurt disi yasagi kalkti haberleri var, yeri degil ama konuda lafi geciyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

eleştrileri susturma hamlesi...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Şike soruşturması kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e verilen yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı. Kaynak : Sporx

Hahahahahaha. Komediye bak komediye. Olay siyasi değilmiş artık kesinlikle anladım bunu.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çok doğru ve gerekli bir karardı. ŞL'ye giden Trabzon'un maçlarını takip edemezdi yoksa.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uefa kendi organizasyonundan çıkardı. Zaten artık seneye kadar karışmaz ve zorlamazda.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Herkesten özür diliyorum. Olay siyasi diyordum. Bu yurt dışı yasağının kaldırılmasıyla olayın siyasi olmadığını anladım helal olsun...!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Herkesten özür diliyorum. Olay siyasi diyordum. Bu yurt dışı yasağının kaldırılmasıyla olayın siyasi olmadığını anladım helal olsun...!
    abi anlamadım da ben alakası nedir açıklayabilirmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık".

Emre efendi, Galatasaray taraftarı milli maçta ıslıklayınca ne demiştin? "Eleştirileri başka maçta anlarım ama milli maçta olmaz". Peki şimdi sen ne yapıyorsun? Klüpte yaşadığın sorunlar nedeniyle milli takıma gitmeyecekmişsin. Ancak bu kadar iki yüzlü olunabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan İstifa Etti.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık".

Emre efendi, Galatasaray taraftarı milli maçta ıslıklayınca ne demiştin? "Eleştirileri başka maçta anlarım ama milli maçta olmaz". Peki şimdi sen ne yapıyorsun? Klüpte yaşadığın sorunlar nedeniyle milli takıma gitmeyecekmişsin. Ancak bu kadar iki yüzlü olunabilir.
    Emre yalanladı bunu. Böyle birşey yok.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post

Emre'nin böyle bir açıklaması yok, olur olmaz bilemem, belki yapar ama şu ana kadar yapmadığı ortada.

Başkanının yurt dışına çıkma yasağı var deniyordu, bu konuşuluyordu hemen kaldırıldı yurt dışına çıkış yasağı, ne oldu da ne değişti soruşturmada da kaldırıldı?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan İstifa Etti.

Mesaj Yetkileri