RT @Fenerbahce: Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.
RT @Fenerbahce: Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.
Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.
Fenerbahçe resmi twitter hesabı.
Hani milli takımı bırakıyordun ?
biliyorum fenerbahçe'yi türkiye,türkiye'yi fenerbahçe olarak görüyorsunuz çoğu kişi bunu takımı için düşünür.ama türkiye bu sonuçta tff değil milli takımın adı.bende baştaki hükümet kötü,herkeste bundan var bende yok diye protesto amaçlı askere falan gitmeyin olur mu hiç öyle şey yazık günah vallaha
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kim dedi Bunu merak ettim![]()
UEFA,TFF sitede kararı açıklamadan 15 dakika önce kendi sitesinde kuraya katılacakların isimleri yazdı ve Fenerbahçe vardı. Ancak UEFA TFF ye şöyle demiş. Biz alırız ancak lig ortasında suçluluk kararı çıkarsa oynadığı maçları yok sayar çok ağır cezalar veririz. Zaten MAA, tedbiren gitmemesi kararı aldık demişti toplantı çıkışında. Yani ortada suçluluk garantileşmiş diye bir durum yok. Bizim TFF'nin ya suçlu çıkarsa korkusu durum.
Bir Dost
Hellbells
Bence TFF'nin elinde birşeyler olmasa bu kararı vermezdi, buna rağmen Fenerbahçe'yi küme düşürmeme sebebi ise, yayın gelirleri, havuz sistemi, klüp büyüklüğü, tepkiler vb. şeyler olabilir.
Sadece benim görüşüm.
UEFA haklı karar aldıysa denilcek bişey yok haklıyız veya haksısız ama artık kimse bu klüpten eskisini beklemesin bitmiştir bu klüp büyük bi krize girecek klübüde kimse kolay kolay sahiplenmez riske girmez.
Temiz olduğumuza artık sonuna kadar inanıyorum, düşürsünler bizi bank asyada gümbür gümbür geliriz... Umrumda bile değil, digitürk batar, benide en çok bu sevindirir... Bu TFF digitürk batmasın diye play-off sistemi getirmiştir, işte böyle ürünler böyle kararlar veriyor...
arkadaslar demin uefayi aradim
Kendimi serbest gazeteci olarak tanitim ve medya bölümüylen görüstüm...
Dediklerim ve aldigim cevaplar aynen söyle.
Ben: Türkiyedeki durumu biliyorsunuzdur.?
UEFA: Evet biliyoruz...
Ben: Peki, dün TFF bir aciklama yapti, eger ki Fenerbahce men edilmesze 8 sene ceza alacaksiniz demissiniz bu dogru mu?
UEFA: Hayir böyle birsey olamaz böyle bir durum söz konusu degil ve biz bunu aciklamadik.
Ben: Peki Fenerbahce baskani hapiste.TS baskaninin yurtdisi yasagi oldunu biliyrmuydunuz ?
UEFA: Hayir bilmiyordum
Ben: TS sike olayinin icinde neden onlari aliyorsunuz sampiyonlar liginine?
UEFA: bu konuda bilgim yok...
Ben; Bakin ben Fenerbahce taraftariyim ve bu olay böyle bitmeyecek. Bizi men edemesiniz.Nasil bu karari kuradan bir gün önce verirsiniz.
UEFA: bu karari TFF aldi
Ben: Peki TFF bu karari almasaydi siz bizi men edicekmiydiniz.
UEFA: Bilgim yok.
Ben: Bunun hesabini kim verecek peki.Sucsuz yere bizi men ediyorsunuz
UEFA: Bu konuda daha fazla birsey diyemem. Ama bu 8 sene olayi yalan ve bu karari TFF aldi.
Ben: Bu kura cekimini yapmayin cok kötü hesap verirsiniz.aciklama istiyoruz.durdurun bu olayi dedim ve telefonu kapatim
aramak isteyen arkadaslar icin
+41848 00 2727
medya bölümünü isteyin
ve aciklama yapmalarini isteyin
kaynak = gencFB forum
..........UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik‚ Fenerbahçenin Avrupa kupalarından men edilmesi kararının alındığı toplantıda yer almadığını söyledi. Erzik‚ UEFA karar için artık federasyonu zorlamaz dedi.
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik‚ Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden ihraç edilmesi hakkında ilk kez konuştu.
CNBC-e´ye özel açıklamalarda bulunan Şenes Erzik‚ UEFA´nın bundan sonra Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) Fenerbahçe ile ilgili kararlar hakkında herhangi bir zorlaması olmayacağını‚ federasyon yönetiminin kararlarını bekleyeceğini söyledi.
Kendisi taraf olduğu için Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´nden ihraç edilmesi hakkında "UEFAda konuşacak son kişi olduğunu" belirten Erzik‚ "Kararlar kapalı kapılar ardında alındı ve prosüdür gereği o toplantılara alınmadım" açıklamasında bulundu.
Sadri Şener'in yurt dışına çıkma yasağı kaldırıldı.
Sadri Şener'in yurt dışına çıkma yasağı kaldırılmış.Son derece gerekli bir hamleydi.
Sadri Senerin yurt disi yasagi kalkti haberleri var, yeri degil ama konuda lafi geciyor
eleştrileri susturma hamlesi...
Şike soruşturması kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e verilen yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı. Kaynak : Sporx
Hahahahahaha. Komediye bak komediye. Olay siyasi değilmiş artık kesinlikle anladım bunu.
Bir Dost
Hellbells
Çok doğru ve gerekli bir karardı. ŞL'ye giden Trabzon'un maçlarını takip edemezdi yoksa.
TariboWest
Uefa kendi organizasyonundan çıkardı. Zaten artık seneye kadar karışmaz ve zorlamazda.
Herkesten özür diliyorum. Olay siyasi diyordum. Bu yurt dışı yasağının kaldırılmasıyla olayın siyasi olmadığını anladım helal olsun...!
Bir Dost
Hellbells
Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık".
Emre efendi, Galatasaray taraftarı milli maçta ıslıklayınca ne demiştin? "Eleştirileri başka maçta anlarım ama milli maçta olmaz". Peki şimdi sen ne yapıyorsun? Klüpte yaşadığın sorunlar nedeniyle milli takıma gitmeyecekmişsin. Ancak bu kadar iki yüzlü olunabilir.
Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan İstifa Etti.
TariboWest
Emre'nin böyle bir açıklaması yok, olur olmaz bilemem, belki yapar ama şu ana kadar yapmadığı ortada.
Başkanının yurt dışına çıkma yasağı var deniyordu, bu konuşuluyordu hemen kaldırıldı yurt dışına çıkış yasağı, ne oldu da ne değişti soruşturmada da kaldırıldı?
Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan İstifa Etti.