Sayfa 155 / 464 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
4,621 ile 4,650 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

UEFA'nın medyadan takip ettiği durumu gerçekten doğru olabilir.Dikkat ederseniz yayın yasağı UEFA yetkilisi savcıyla görüştükten hemen sonra bi anda ortaya çıkıverdi.Savcı başta yasak getirmeyerek ne nane yediklerini anlamış olmalı ama herşey çok geç oldu o dakikadan sonra.Medyanın bir çoğu yanlış haberi de muhtemelen UEFA'nın Fenerbahçe'ye yargısız infaz uygulamasına sebep oldu.

http://www.youtube.com/watch?v=0aJ4U...ature=youtu.be

Bu videoyu doğruluyor mektup. Videodaki telefon görüşmesi ve konuşma tamamen gerçek. Bu çok net anlaşılmış oldu. Konuşmada geçen ifadeler ile UEFA'nın mektubu örtüşüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim sembolik olarak kupayı iade etmemize artistlik yapıyorlar,kupanın verdiği haklardan da vazgeçsinler o zaman diyen Fenerbahçe'li arkadaşlara sormak istediğim bir şey var.Fenerbahçe yönetimi TFF'den kendisini düşürmesini talep etti ve büyük ihtimalle TFF'de bunu kabul etmeyecek.Fenerbahçe yönetimi bu isteğinin arkasında durup ligde 2 maça çıkmayarak ligden çekilmezse bunu da artistlik olarak algılaycaklar mı acaba?

Ben bizim yönetimin kupayı iade etmesinin doğru olmadığını düşünüyordum fakat Fenerbahçe'li arkadaşların bu tarz söylemlerine çok sinirlenmiştim.Tabii bunda o dönem soruşturmaya bizim de dahil olmamızın verdiği gerginlikte etkiliydi.Bunu sizleri sinirlendirmek için söylemiyorum.Cevaplarınızı merak ettiğim için sordum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bizim sembolik olarak kupayı iade etmemize artistlik yapıyorlar,kupanın verdiği haklardan da vazgeçsinler o zaman diyen Fenerbahçe'li arkadaşlara sormak istediğim bir şey var.Fenerbahçe yönetimi TFF'den kendisini düşürmesini talep etti ve büyük ihtimalle TFF'de bunu kabul etmeyecek.Fenerbahçe yönetimi bu isteğinin arkasında durup ligde 2 maça çıkmayarak ligden çekilmezse bunu da artistlik olarak algılaycaklar mı acaba?

Ben bizim yönetimin kupayı iade etmesinin doğru olmadığını düşünüyordum fakat Fenerbahçe'li arkadaşların bu tarz söylemlerine çok sinirlenmiştim.Tabii bunda o dönem soruşturmaya bizim de dahil olmamızın verdiği gerginlikte etkiliydi.Bunu sizleri sinirlendirmek için söylemiyorum.Cevaplarınızı merak ettiğim için sordum.
    Akşam Ali Koç söyledi. TFF başkanı BJK böyle davranarak UEFa ve bizim nezlimizde sempati kazandı dedi. Biz de sempati kazanırız madem olay bu.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

siz şu anda kupayı da iade etmediniz hala sizde. ve tüm nimetlerinden yararlanıyorsunuz. tartışmaya ne gerek var ki.. sadece süper kupa oynanmadı. onu biz de oynamadık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence kupanın verdiği haklardan vazgeçmek ile ligden çekilmek aynı orantıda değil. Ligden çekilmek çok daha maddi manevi zarar verir. Biz taraftarlar isteriz, yaparız ederiz ama yönetimlerin bu riski göze alabileceğinide sanmıyorum ki F.Bahçeli olarakta kupa olayında aleyhte birşey söylediğimide hatırlamıyorum BJK adına ama yinede fikrimi söylemek istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tabii ki de aynı şey değil.. beşiktaş ne kaybetti. hiçbir şey.. fener ise hangi şampiyonluğun nimetinden yararlanıyor ? sadece şampiyon olduğu için aldığı para. onu beşiktaş da aldı kupadan.. beşiktaş avrupa da. bakın şampiyonuz ama avrupa elimizden alındı. ne kadar komik değil mi. düşürülmüyoruz hala.. beşiktaş hangi futbolcusunu kaybetti.. hiçbirini... fener kimleri kaybetti ? yakında göreceğiz bakalım kaç kişi kalacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tff avrupa'dan men cezası ile fiili olarak şike ile suçluyor zaten. bu sebepten ötürü, ligden de düşürmesi gerekir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer talep,bizi ŞL'den men ettiğinize göre ligden de düşürmeniz gerekiyor,2 sene yerine en azından 1 senemiz yansın yönündeyse,o zaman evet aynı durum değil.Ama olaya duygusal yaklaşıp (tıpkı bizim yönetimin ve taraftarların çoğunluğunu yaptığı gibi) biz bu yaşananlardan rahatsızız,ligden de düşürün bizi gibi bir talep varsa,TFF'nin kabul etmeyeceğini bile bile sadece talep etmekle kalmak bence bizim yönetimin sembolik olarak kupayı iade etmesiyle aynı olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eğer talep,bizi ŞL'den men ettiğinize göre ligden de düşürmeniz gerekiyor,2 sene yerine en azından 1 senemiz yansın yönündeyse,o zaman evet aynı durum değil.Ama olaya duygusal yaklaşıp (tıpkı bizim yönetimin ve taraftarların çoğunluğunu yaptığı gibi) biz bu yaşananlardan rahatsızız,ligden de düşürün bizi gibi bir talep varsa,TFF'nin kabul etmeyeceğini bile bile sadece talep etmekle kalmak bence bizim yönetimin sembolik olarak kupayı iade etmesiyle aynı olur.
    Bizim yönetimin düşürülme talebiyle Beşiktaş'ın alakası yok.Şampiyonlar Ligine gitme hakkımız alınıyorsa şike veya herneyse var demektir.Buna istinaden düşürülmemiz gerekir.Aykut Kocaman güzel özetledi az önce ; Şampiyonlar Liginde değilsek neden Süper Ligdeyiz.Süper Ligdeysek neden Şampiyonlar Liginde değiliz
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bizim yönetimin düşürülme talebiyle Beşiktaş'ın alakası yok.Şampiyonlar Ligine gitme hakkımız alınıyorsa şike veya herneyse var demektir.Buna istinaden düşürülmemiz gerekir.Aykut Kocaman güzel özetledi az önce ; Şampiyonlar Liginde değilsek neden Süper Ligdeyiz.Süper Ligdeysek neden Şampiyonlar Liginde değiliz
    Tam olarak oyle degil benim anlamadigim kadariyla.

Sampiyonlar Ligine gitme izininin verilmemesi bir tedbir karari (yani bir nevi supheliye yurt disina cikma yasagi veya tutuklama karari verilmesi gibi).

Henuz nihai karari veremedikleri icin de (savunma alamadiklari nedeniyle) ligden dusme kararini veremiyor TFF.

Karari ertlemenin en buyuk sorunu buydu. Son 1.5 ayda sucsuzluk karinesi dendi, delil yok dendi, yayin ihalesi vs. vs. dendi ve karar alinamadi. Halbuki alinabiliyormus. Ama bir (hatta iki) kere TFF kendini bagladi, iddianame yazilmadan karar veremem diyerek. Kisiler uzerinde karari almadan, kulupler uzerinde alabilirdi halbuki. Kuluplerin savunmasini da kulupler yapardi. Bireyler degil. Ama tabii hukukcu degilim.. tamamen yaniliyor olabilirim.

Gerci TFF dememek lazim bence. MAA demek daha dogru. Zira kendisine gore etik kurulunun raporunu kendisi disinda kimse gormemis, okumamis.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tam olarak oyle degil benim anlamadigim kadariyla.

Sampiyonlar Ligine gitme izininin verilmemesi bir tedbir karari (yani bir nevi supheliye yurt disina cikma yasagi veya tutuklama karari verilmesi gibi).

Henuz nihai karari veremedikleri icin de (savunma alamadiklari nedeniyle) ligden dusme kararini veremiyor TFF.

Karari ertlemenin en buyuk sorunu buydu. Son 1.5 ayda sucsuzluk karinesi dendi, delil yok dendi, yayin ihalesi vs. vs. dendi ve karar alinamadi. Halbuki alinabiliyormus. Ama bir (hatta iki) kere TFF kendini bagladi, iddianame yazilmadan karar veremem diyerek. Kisiler uzerinde karari almadan, kulupler uzerinde alabilirdi halbuki. Kuluplerin savunmasini da kulupler yapardi. Bireyler degil. Ama tabii hukukcu degilim.. tamamen yaniliyor olabilirim.

Gerci TFF dememek lazim bence. MAA demek daha dogru. Zira kendisine gore etik kurulunun raporunu kendisi disinda kimse gormemis, okumamis.
    Yani bu durumda Trabzonspor gönderildiğine göre şüpheli değil mi Trabzonspor?Olanlar neyin nesiydi o zaman.Veya Beşiktaş , herneyse.

Bence son dakikaya kadar beklemesi bilerek yapılmış birşeydi.Ligden düşürmek için de aynısını yapacağını düşünüyorum.Lig tv zarar etmesin diye bir süre ligde devam ettirir.Kendi başına karar alamıyor sağolsun.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Kalan futbolcuların bir yıl boyunca para almadan oynamak istedikleri açıklandı. Helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Default F.Bahçe’nin avukatı: Devler Ligi’ni oynatmam

Fenerbahçe’nin anlaştığı Belçikalı ünlü Avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli kulübün Avrupa’ya gönderilmemesinin yanlış olduğunu savunarak, "Büyük bir hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.

Louis Dupont, Real Madrid'in hocası Jose Mourinho'nun da avukatlığını yapmıştı.

Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe, dünyaca ünlü Avukat Louis Dupont ile anlaştı.
    Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Avukat Dupont, Fenerbahçe’ye verilen yasağın büyük bir hata olduğunu söyledi.
    Fenerbahçeli yöneticilere “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” dediği öne sürülen Avukat Louis Dupont’un CAS’ta açacağı davadan da çok ümitli olduğu bildirildi.

Bosman davasının ünlü isminin sarı-lacivertliler’e “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı” dediği öğrenildi.
    Son olarak Real Madrid’in hocası Mourinho’nun avukatlığını yapan Louis Dupont’un Futbol Federasyonu’na 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro’luk dava açacağı ifade edildi.
    Avukat Dupont’un davada elini güçlendirmek adına Türkiye’den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi. ntvmsnbc
    Last edited by meddah : 26.Ağustos.2011 at 15:28

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Şemsi bu talebi her defasında biz iletiyoruz zaten. geçen gün demedi mi Nihat Özdemir Fatih Altaylı'nın programında suçluysak ne duruyorsun düşür.. MAA ne dedi? yok öyle düşür. gelin biz şike yaptık diyin biz size öyle düşürelim.. böyle düşürmem demedi.. ne yani gidip biz şike yaptık düşürün mü diyelim..

Bir de o kupa konusunu kapatmanız gerekiyor bence. kupa hala sizde hala tüm faaliyetlerde varsınız. bizim ŞL ' den men edildiysek ligden düşürün dememizi beklemeyin. ki biz bunu söyledik zaten.. çıkıp Beşiktaş dedi biz şike yaptıysak alın kupayı. eyvallah . ama eğer şike yaptıysak bizi düşürün dedi mi(taraftarları demiyorum).. aynı şey.. iki tarafta şike yaptıysa düşürülsün desen eyvallah. ama fener şike yaptı diye düşürülmeyi isteyecek, beşiktaş ise sembolik olarak kupayı verecek( ki kupa hala onda). ve bunlar eşdeğer olacak.. Yapma Allah aşkına...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milan Şike Yaptığı Kanıtlandığı Sene Ş.L. Şampiyonu Oldu MU ?
    NOKTA....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim amacım iki olayı karşılaştırmak değil.O konuda haklısın,aynı şeyler değil.Benim sorum zaten o gün Beşiktaş artistlik yapıyor diyen Fenerbahçe'li arkadaşlaraydı.Kendi takımlarının yönetiminin küme düşürmeyeceğini bildikleri halde federasyondan küme düşürmesini talep etmesini nasıl yorumlarlar merak ettim sadece.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

elbette düşürecekler. şu konuda eminim ki; bu sezon şuan ki haliyle oynanmayacak.. yönetim federasyon düşürmezse çekilir ya da ilk 2 maça çıkmaz. bir yol bulunur. zaten taraftarlar yönetim birşeyleri değiştirmezse(ligden düşürülme, çekilme vs) yanında olmayacağını söyledi..
    Şimdi biz boşuna mı Lugano'yu satıyoruz. onun maliyeti fazla gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tutmayın küçük enişteyi fotospor coşmuş yine

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    tutmayın küçük enişteyi fotospor coşmuş yine

Fotospor şike soruşturmasıyla bir evrim geçirdi adeta.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Zaten şike olayındanda,Ş.L Ligi olayındada cevabını hala cevabını doğru dürüst alamadığım iki soru var !

1-19 maçta şike var kanıtlı diyosun üstüne Fenerbahçe'ninde 5 maçın sonucu biliniyor diyorsun şikeyi futbolcular yapıyor içeride neden sadece 2-3 futbolcu var neden başka hiç kimse yok biz kimle yaptık şikeyi ?

2-Fenerbahçe Ş.L'den men ediliyor yerine Trabzon geliyor diyoruz ki madem bizim adımız var attınız neden diğer adı geçen takım Trabzon alınıyor başkanı tutuksuzda olsa yargılanıyor bazıları Fenerbahçe kadar adı geçmiyor diyo bu çok saçma bi cevap bir de Trabzon suçsuz çıkacak ki gönderiyolar diyenler var e o zaman niye kimse bişey göremedik gizlilik var elimizde hiç bişey yok diyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Şadi Büyükkeçeci: Fenerbahçe'nin Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmesi, lige şüphesiz renk katar.Ancak ligdeki diğer takımlar için bir dezavantaj da oluşturacaktır. Fenerbahçe'nin gücü belli. Bu istek kabul edilirse FB ya eksi puanla lige başlamalı ya da diğer kulüplere yeniden transfer hakkı tanınıp, lig ertelenmeli.

Fenerbahçe Bank Asya'ya gitmeden o ligdekiler de açıklamayalara başladıysa bu sezon bitmez
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Şadi Büyükkeçeci: Fenerbahçe'nin Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmesi, lige şüphesiz renk katar.Ancak ligdeki diğer takımlar için bir dezavantaj da oluşturacaktır. Fenerbahçe'nin gücü belli. Bu istek kabul edilirse FB ya eksi puanla lige başlamalı ya da diğer kulüplere yeniden transfer hakkı tanınıp, lig ertelenmeli.

Fenerbahçe Bank Asya'ya gitmeden o ligdekiler de açıklamayalara başladıysa bu sezon bitmez
    Birde şöyle bir şey var HasHüs hocam bizim taraftan fakat Fener'in düşmesine bütün Bank Asya kulüplerinin göbek atacagına eminim.

Boluspor Kulübü başaknı Necip Çarıkcı Fenerbahçe'nin Bank Asya Birinci Liginde oynama başvurusu için '' Böyle bir şey olamaz. Eğer olursa kaos olur'' dedi.

Tarihinin en zorlu günlerini geçiren Fenerbahçe'den beklenen hamle geldi. Sarı-lacivertli yönetim, Futbol Federasyonu'nun UEFA'nın da telkiniyle kulübü son anda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesine tepki olarak, Bank Asya 1. Lig'e düşürülmeyi talep etti. Boluspor Kulübü başkanı Necip Çarıkcı Fenerbahçe'nin Bank Asya Birinci Liginde oynama başvurusu için '' Böyle bir şey olamaz. Eğer olursa kaos olur. Fenerbahçe şu anda Federasyona rest çekmiş durumda. Eğer ki Federasyon Fenerbahçe'nin Bank Asya Birinci Liginde oynama talebini kabul ederse, bu etik bir karar olmaz. Baktığımızda Bank Asya ve Süper Lig'in fikstür çekimleri gerçekleşti. Eğer Fenerbahçe Bank Asya'ya gelirse Bank Asya gelirleri dahil olmak üzere ligde kaos ortamı oluşur" dedi.

Federasyonun bu talep ile ilgili olarak Bank Asya Kulüpleri ile bir araya gelme ortamı oluşması durumunda '' Bank Asya Kulüplerinin hiç birinin kabul edeceğini sanmıyorum. Buna bizde dahil olmak üzere karşı çıkarız.'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Altan Tanrıkulu: "Fenerbahçe Barcelona'yı zorlar duruma gelmişti, bu yüzden dünyada da önü kesilmek istendi."

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Altan Tanrıkulu: "Fenerbahçe Barcelona'yı zorlar duruma gelmişti, bu yüzden dünyada da önü kesilmek istendi."
    Bu lafı söylerken Altan şöyle dedi. Fenerbahçe Barcelonayı,Panathinaikos'u Olympiakos'u zorlar duruma gelmişti. Final Four'u zorlar ve Voleybola damga vuracak duruma gelmişti dedi. Yani olayı futbola bağlamadı. Bu olay Türkiye'nin spordaki bütün çıkışlarına sekte vurdu. Onu anlattı.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Mantıksız bence bu söylediği şey.Ama ilk cümlesine katılıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Arkadaşlar şike falan tartışmayın bence neyi tartışıyoruz. Durum zaten acaip..

1- ) Kuralara 1 gün kala karar açıklanıyor ( Daha önce neden açıklamadınız. Süper kupayı erken zamanda ertelemiştiniz.)

2- ) TS CL'ye çağırıl çağırılmaz müthiş işleyen hukukumuz anında Başkanının yurt dışına çıkış yasağını kaldırdı. Çıkış yasağının kaldırılması için ani bir gelişme olması gerekir. Olduysa direk TS çağırıldıktan hemen sonra mı oldu ya da madem oldu daha önce neden yasağı kaldırmadı savcılar.

Kısacası futbol açısından birbirimizle tartışıp hiç zaman kaybetmenin manası bile yok. Boşverin ne olursa olsun. Ne desek boş. Her şey tesadüflerle gelişiyor. Yasağın kalkması gibi.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bari Trabzon Cl'ye alındı onun yerine de bir takım Uefa'ya alınsaydı.Heybeden Avrupa'da bir takımımız eksildi.Yatıp kalkıp onu düşünüyorum 2 gündür.

Fenerbahçe suçlu veya suçsuz olabilir fakat ortada Türk futboluna ayıp yapıldı.Bari bu kararı 1,5 ay önce verselerdi de onun yerine Uefa'ya bir takımımızı yerleştirseydik.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bari Trabzon Cl'ye alındı onun yerine de bir takım Uefa'ya alınsaydı.Heybeden Avrupa'da bir takımımız eksildi.Yatıp kalkıp onu düşünüyorum 2 gündür.

Fenerbahçe suçlu veya suçsuz olabilir fakat ortada Türk futboluna ayıp yapıldı.Bari bu kararı 1,5 ay önce verselerdi de onun yerine Uefa'ya bir takımımızı yerleştirseydik.
    Evet haklısın. FB avrupadan çıkarıldıysa ekstra bir takımın da alınması gerekirdi eksik kaldık burda da bir haksızlık söz konusu ülke için. Kayseri'yi alıverselerdi.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Evet haklısın. FB avrupadan çıkarıldıysa ekstra bir takımın da alınması gerekirdi eksik kaldık burda da bir haksızlık söz konusu ülke için. Kayseri'yi alıverselerdi.

Yani zaten her sene Avrupa'da yokları oynuyoruz daha Eylül ayına varmadan 5 takımdan 2 tane kaldı.Trabzon'un Uefa'ya kalabileceği bir ihtimal,Beşiktaş'ta en fazla gruplardan sonra 2 takım ilerler.Sonra ah ülke puanı vah ülke puanı deriz.

Mesaj Yetkileri