Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
http://www.sporx.com/futbol/dunya/in...SXHBQ397761SXQ
Ada'da Chelsea ve Arsenal dışındaki her takım akıl almaz paralar ödüyor ve bu da So'ton gibi takımların işine geliyorShaw'a verilen para normal bence de Liverpool'un bu oyunculara bu kadar vermesine anlam veremedim açıkçası
Hepsinin wonderkid olduğunu biliyordukta bir sezon da hepsinden vazgeçeceklerini şahsen ben beklemiyordum. Transfer sezonunda da pek etkin rol oynamadılar alış olarakalttan yenileri mi geliyor baksana 2si daha gidiyor
![]()
yalnız southampton acaba küme mi düşmek istiyor kimse kalmadı. Jay rodriguez'de gidicek diyorlar.
Keşke sadece Jay Rodriguez olsa (: Schneiderlin ismini de okutmayı planlıyorlar.
Satılanlar:
Rickie Lambert - Liverpool - 5,50 milyon €
Calum Chambers - Arsenal - 20,23 milyon €
Dejan Lovren - Liverpool - 25,30 milyon €
Adam Lallana - Liverpool - 31,00 milyon €
Luke Shaw - Manchester United - 37,50 milyon €
Toplam: 119,53 milyon €
Alınanlar:
Graziano Pellè - Feyenoord - 10,00 milyon €
Dusan Tadic - FC Twente - 13,00 milyon €
Everton'dan orta sahaya takviye
Everton 21 yaşındaki oyuncuyu 5 milyon avro karşılığında renklerine bağladı.
Everton, 5 milyon avro karşılığında Ferencvaros'tan orta saha oyuncusu Muhamed Besic'i transfer etti. Genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.
Bosna Hersek forması ile Dünya Kupası'nda da görev yapan 21 yaşındaki oyuncunun transferi ile ilgili olarak konuşan Everton Menajeri Robeto Martinez, "Muhamed, genç bir oyuncu. Son iki sezonda kendisini çok geliştirdi. Dünya Kupası'ndaki performansı ile de dinamikliği ve teknik kapasitesi ile orta sahada ne kadar başarılı olduğunu gösterdi. Bize güö katacağını ve takımımızın önemli bir parçası olacağını düşünüyorum." dedi.
Everton bu yaz daha önce de Gareth Barry ile sözleşme imzalamıştı.
tadic te iyi transfer şimdi
Origi, Liverpool'da.
Bu yaz 5 oyuncusunu satan Southampton'ın başkanı Krueger "Jay Rodriguez ve Morgan Schneiderlin satılmayacak" dedi.
Ohh bee
İkisi de en geç 1 hafta içinde Tottenham'ın yolunu tutar.
Bu arada Romelu Lukaku, Everton ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Southampton, Chelsea'nin sol bek oyuncusu Bertrand'ı 1 yıllığına kiraladı.
Jose Mourinho, Chelsea'deki geleceği tartışma konusu olan İspanyol golcüsü hakkında net konuştu.
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, bazı yabancı uyruklı oyuncularla yollarını ayırmaya ihtiyaçları olmasına rağmen Fernando Torres'i takımda tutmak istiyor.
Premier Lig'de her takımın belirlemesi gereken 25 kişilik kadroda 17'den fazla yabancı oyuncu bulunmaması gerekirken, Diego Costa, Didier Drogba, Cesc Fabregas ve Filipe Luis transferleriyle Chelsea'de bu sayı 18'e çıkmış durumda.
Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Mourinho, "Kadromuzda üç tane forvet bulunması gerekiyor ve bizde de üç tane var. Torres de bu isimlerden birisi. İyi bir kadromuz var. İdeal kadromuz, bu 18 yabancı oyuncuyu da içermeli ancak ortada bir kural var. Buna uymak zorunda kalacağız." dedi.
Gelecekte daha fazla İngiliz uyruklu futbolcuya ihtiyaç duyacaklarını da belirten Portekizli teknik adam, "Şu an liste dışında kalacak olan oyuncunun kararını vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.
Torres'in adı son dönemlerde eski takımı Atletico Madrid ile anılsa da, İspanyol kulübünün başkanı Enrique Cerezo bu iddiaları yalanlamıştı.
West Ham, Arsenal'den Jenkinson'ı kiraladı.
Fulham, Bulgar defans Nikolay Bodurov'u 3 yıllığına kadrosuna kattı.
Habere göre Frank Lampard 6 aylığına Manchester City'e kiralanmış.Yada öyle sanıyorum.
http://www.thescore.com/mls/news/547354
Evet New York City'nin sahibi Man City'nin de sahibi "kardeş kulübe gönder" gibi bi şey yapmışlar
Eric Dier Tottenham flörtü resmiyete döküldü.Bonservis 4M £ sözleşme 5 yıllık.
Juventus CEO'su Beppe Marotta: Mauricio Isla'yı bir yıllığına QPR'a kiralama konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardık.
Newcastle United, Shakhtar Donetsk hücum oyuncusu Ferreyra'yı 1 yıllığına kiraladı.
Manchester City, New York City'den Frank Lampard ile 6 aylık sözleşme imzaladı
http://www.mirror.co.uk/sport/footba...s-reds-3985633
Mirror Arda için United'in Kagawa'yı kullanacağını yazmış.
M City vs M City
Javi Garcia, Micah Richards , Rodwell, Guidetti de var daha
Yedek kadromuzla çıksak lige gene şampiyon oluruz bee![]()
Şu kadrodan birini ver, Avrupa'da UEFA'yı Türkiye'de tüm kupaları alsın![]()
Liverpool,A.Madrid forması giyen Javier Manquillo'yu 2 yıllığına kiraladı.Futbolcu bu hafta içi sağlık kontrolünden geçecek
Sunderland, Manchester City'den Jack Rodwell ile 5 yıllık anlaşma sağladı.
Last edited by Leonadias : 05.Ağustos.2014 at 18:17
Manchester United, FK Vojvodina’nın 17 yaşındaki kalecisi Vanja Milinkovic ile sözleşme imzaladı.
Webb artık teknik direktör!
İngiltere’nin en önemli hakemlerinden Howard Webb, 25 yıl sonra düdüğünü astı. Webb, İngiltere’de Profesyonel Maç Hakemleri Birliği’nde (PGMOL) teknik direktör olarak çalışacak
İngiltere’nin önde gelen hakemlerinden Howard Webb emekli oldu. 25 yıllık hakemlik kariyerini noktalayan Webb, Profesyonel Maç Hakemler Birliği’nin (PGMOL) yeni teknik direktörü oldu.
Webb hakemlerin saha içi performanslarını değerlendirecek, bu alanda standartları belirleyecek, antrenman programlarını oluşturacak, en alttan en üst kategoriye kadar kademeleri ve terfi sistemlerini belirleyecek. Webb, hakemlik hakkında bilgi veren ve eğiten yüz olarak vitrinde bulunacak. Beyin takımına katıldığı PGMOL Genel Müdürü Mike Riley’e doğrudan rapor verecek.
“DENEYİMLERİMİ PAYLAŞMA ZAMANI”
Webb, kararı hakkında Premier League’in internet sitesine yaptığı açıklamada “Kariyerimde yeni bir sayfa açarken çok heyecanlıyım. Yıllarca Premier League maçlarını en iyi koltuktan takip ettim. 9 UEFA-FIFA turnuvasında yer aldım. Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupası finali yönettim. Hakemlik bana çok şey verdi. Şimdi oyunun içinde kalıp bilgilerimi, deneyimlerimi paylaşma zamanı” dedi.
1989’da hakemliğe başlayan Webb, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’nda ikişer kez görev aldı. 2010’da aynı yıl hem Şampiyonlar Ligi hem de Dünya Kupası finalini yöneten ilk hakem oldu.