Sayfa 156 / 163 İlkİlk ... 56106146154155156157158 ... SonSon
4,651 ile 4,680 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Nazım Hikmet hiçbir zaman bölücülük yapmamıştır mesajların gittiği yerleri dikkat edelim.
    Bölücülük yapmış demiyorum. Kendimi tam olarak ifade edemedim. Olayın mantıksızlığını vurgulamak istedim orda. İçeriğe bakmak gerekli diyorum. Nazım Hikmet çok büyük adamdır, çok severim ve saygı duyarım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Bölücülük yapmış demiyorum. Kendimi tam olarak ifade edemedim. Olayın mantıksızlığını vurgulamak istedim orda. İçeriğe bakmak gerekli diyorum. Nazım Hikmet çok büyük adamdır, çok severim ve saygı duyarım.
    Anladım zaten o yüzden gittiği yerleri dikkat edelim dedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En tehlikeli lobi, iktidar ne yaparsa doğru bulan lobi. Caiz lobisi
    diye bir söz gördüm Twitter'da
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    diye bir söz gördüm Twitter'da
    Güzel söz, o lobileri not et, yarın TKP gelsin bu ülkenin başına ya ya ya şa şa şa diyecekler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

PKK ÇEKİLİYORDU, noldu o iş ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    PKK ÇEKİLİYORDU, noldu o iş ?
    Nereye çekiliyor orada ki adamı çekebilirsin yahu adam 20 yıl kalmış hiçbir anayasal hak almadan gider mi? Ülkeyi bölmeden çekilir mi?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

obama ve tayyip telefonda görüşmüş bugün ve bülent arınç'ın dediğine göre obama tatmin olmuş görüşmeden.

- tayyip noluyor orada gezi parkı fln?
    - hep faiz lobisi yha panpa

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Zaytung - Çevik Kuvvet'ten Hükümete Sitem: ''Madem adam öldürebiliyorduk, niye baştan söylemediniz?"

Konuşmuşlar mıdır

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

O değil de cidden melih gökçek niye kendini bu kadar paralıyor diye düşünüyordum. Şimdi taşlar yerine oturdu.

akpnin tüzüğüne göre en fazla 3 dönem belediye başkanlığı yapılabiliniyormuş. ama 2001'de faziletten akpye geçerek, akpli olarak ilk kez belediye başkanı sıfatı ünvanını almış melih gökçek. sonra 2 dönem daha seçilmişti.

şimdi sıkıntı, faziletteyken kazandığı belediye başkanlığından sonraki akpye geçişi de "bir dönem" olarak kabul edilecek mi, edilmeyecek mi?

şimdi anlaşıldı niye bu kadar ağladığı, çırpındığı

çok seviyorum seni melih gökçek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

POLİSTEN İNSANLIK DIŞI İŞKENCE !!!

Taksim Gezi Parkı protestoları sırasındaki polis müdahalelerine yönelik tartışmalar sürerken, Antalya'da 3 gencin 17 polis tarafından dövülmesi görüntüsünden sonra, yeni bir işkence kaydı daha açığa çıktı. İstanbul Sancaktepe'de 5 polisin dövdüğü Hakan Yaman'ı daha sonra yaralı halde sokak ortasında bıraktıklarını gösteren kayıt, savcılığa sunuldu. Suç duyurusunda ise görüntülerden daha vahim iddialar yer aldı. Avukat Elif Eylem Kınacılar, dilekçesinde, Yaman'ın vücudunda kırıklar olduğunu, görme kaybı ve yanıklar bulunduğunu belirtirken, adli tıp raporunu da savcılığa sundu. Raporda da Yaman'ın vücudunda yanık izleri olduğu belirtildi. Görüntülerde, polislerin Yaman'ı yerde sürükleyerek, yolun ortasına nasıl bıraktıkları net biçimde görülüyor.

http://www.milliyet.tv/video-izle/Bi...TSNosbak0.html

Avukat Kınacılar'ın dün İstanbul Anadolu Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği suç duyurusu dilekçesinde şöyle denildi:

Ateşe attılar
    "Hakan Yaman, 3 Haziran 2013 günü saat 22.30-23.00 sıralarında Sancaktepe Birgül Sokakta bulunan evine gitmek için Sancaktepe Demokrasi Caddesi'nden geçmekte iken TOMA'da görevli 5 polis tarafından ölümüne kast edercesine saldırıya uğramış, gözünü kaybetmiş, ciddi bir şekilde yaralanmıştır.
    Servis şoförü olarak çalışmakta olan Yaman, aracını park ettikten sonra evine gitmekte iken, o tarihte vuku bulan olaylarla ilgisi yokken (olsa bile uğradığı saldırının hukuki geçerliği yoktur) bölgede görev alan polis memurları ve TOMA'da görevli polislerin müdahale etmesi sonucu atılan gaz bombası ile sağ karın boşluğundan vurulmuştur. Yere düşmesi üzerine 5 kişilik kolluk kuvveti grubu tarafından yerde sürüklenerek ve dövülerek işkence edilmiş, bu sırada polislerden biri tarafından gözüne sert bir cisim sokularak gözü çıkarılmıştır. Yerde haraketsiz kalan Hakan Yaman o sırada yakında yanmakta olan ateşin içine polisler tarafından atılmıştır.

Canavarca his
    Olay tartışmasız biçimde işkencedir. Çünkü 5 polis dakikalarca darp etmiş, yetmemiş gözünü çıkarmış, o da yetmemiş ölmesi için ateşe atmıştır. Tüm bu olay silsilesi kayıtlar ve videodan da görüleceği üzere şüpheliler canavara bir hisle bu eylemlerini gerçekleştirmiştir.

Öldü sandılar
    Yaman'ın öldüğünü düşünen polisler olay yerinden uzaklaşmıştır. Polis memurlarının uzaklaşmasından sonra kendi çabasıyla ateşken çıkmış ve çevredeki insanların yardımı ile Sancaktepe Bölge Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Burada mağdurun durumu ağır olduğu için ilk müdahale yapılamamış ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Adli raporda da belirtildiği üzere, Yaman'ın baş ve yüz kısımnda ciddi hasar oluşmuş, elmacık ve çene kemikleri ile alın ve burun kemikleri kırılmış, sol gözde görme kaybı meydana gelmiş ve vücudun muhtelif kısımları ciddi şekilde yanmıştır."

Görüntülerde de var
    Savcılığa sunulan adli tıp raporunda da Yaman'ın vucüdunda yanık izleri bulunduğu net biçimde belirtildi. Savcılığa sunulan görüntülerde de 5 polisin Yaman'ı sürüklediği, duman çıkan bir yeri üzerine bırakarak olay yerinden ayrıldıkları görülüyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dün polisimize ateş edilmiş..Allah belasını versin ! Olayı anlamayanlar için sen gelme ULAN AYI !

Gelişen olayları göz önünde bulundurunca.

Hey Allahım !

Bu arada mecidiyeköy'de "GEÇEN HAFTA" ateş edilmiş..DHA veriyor görüntüyü..

O kadar yalan var ki buna bakıcaz..Eğer böyle bir şey varsa..Allah Polimisimize Ateş eden adamın bin belasını versin !

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Taksim Gezi Parkı olaylarına ilişkin Facebook ve Twitter'la temasa geçtiklerini ancak Twitter'ın bu konuda işbirliğine yanaşmadığını bildirdi.
    Last edited by petrol_fb12 : 26.Haziran.2013 at 13:19

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    POLİSTEN İNSANLIK DIŞI İŞKENCE !!!

Taksim Gezi Parkı protestoları sırasındaki polis müdahalelerine yönelik tartışmalar sürerken, Antalya'da 3 gencin 17 polis tarafından dövülmesi görüntüsünden sonra, yeni bir işkence kaydı daha açığa çıktı. İstanbul Sancaktepe'de 5 polisin dövdüğü Hakan Yaman'ı daha sonra yaralı halde sokak ortasında bıraktıklarını gösteren kayıt, savcılığa sunuldu. Suç duyurusunda ise görüntülerden daha vahim iddialar yer aldı. Avukat Elif Eylem Kınacılar, dilekçesinde, Yaman'ın vücudunda kırıklar olduğunu, görme kaybı ve yanıklar bulunduğunu belirtirken, adli tıp raporunu da savcılığa sundu. Raporda da Yaman'ın vücudunda yanık izleri olduğu belirtildi. Görüntülerde, polislerin Yaman'ı yerde sürükleyerek, yolun ortasına nasıl bıraktıkları net biçimde görülüyor.

http://www.milliyet.tv/video-izle/Bi...TSNosbak0.html

Avukat Kınacılar'ın dün İstanbul Anadolu Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği suç duyurusu dilekçesinde şöyle denildi:

Ateşe attılar
    "Hakan Yaman, 3 Haziran 2013 günü saat 22.30-23.00 sıralarında Sancaktepe Birgül Sokakta bulunan evine gitmek için Sancaktepe Demokrasi Caddesi'nden geçmekte iken TOMA'da görevli 5 polis tarafından ölümüne kast edercesine saldırıya uğramış, gözünü kaybetmiş, ciddi bir şekilde yaralanmıştır.
    Servis şoförü olarak çalışmakta olan Yaman, aracını park ettikten sonra evine gitmekte iken, o tarihte vuku bulan olaylarla ilgisi yokken (olsa bile uğradığı saldırının hukuki geçerliği yoktur) bölgede görev alan polis memurları ve TOMA'da görevli polislerin müdahale etmesi sonucu atılan gaz bombası ile sağ karın boşluğundan vurulmuştur. Yere düşmesi üzerine 5 kişilik kolluk kuvveti grubu tarafından yerde sürüklenerek ve dövülerek işkence edilmiş, bu sırada polislerden biri tarafından gözüne sert bir cisim sokularak gözü çıkarılmıştır. Yerde haraketsiz kalan Hakan Yaman o sırada yakında yanmakta olan ateşin içine polisler tarafından atılmıştır.

Canavarca his
    Olay tartışmasız biçimde işkencedir. Çünkü 5 polis dakikalarca darp etmiş, yetmemiş gözünü çıkarmış, o da yetmemiş ölmesi için ateşe atmıştır. Tüm bu olay silsilesi kayıtlar ve videodan da görüleceği üzere şüpheliler canavara bir hisle bu eylemlerini gerçekleştirmiştir.

Öldü sandılar
    Yaman'ın öldüğünü düşünen polisler olay yerinden uzaklaşmıştır. Polis memurlarının uzaklaşmasından sonra kendi çabasıyla ateşken çıkmış ve çevredeki insanların yardımı ile Sancaktepe Bölge Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Burada mağdurun durumu ağır olduğu için ilk müdahale yapılamamış ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Adli raporda da belirtildiği üzere, Yaman'ın baş ve yüz kısımnda ciddi hasar oluşmuş, elmacık ve çene kemikleri ile alın ve burun kemikleri kırılmış, sol gözde görme kaybı meydana gelmiş ve vücudun muhtelif kısımları ciddi şekilde yanmıştır."

Görüntülerde de var
    Savcılığa sunulan adli tıp raporunda da Yaman'ın vucüdunda yanık izleri bulunduğu net biçimde belirtildi. Savcılığa sunulan görüntülerde de 5 polisin Yaman'ı sürüklediği, duman çıkan bir yeri üzerine bırakarak olay yerinden ayrıldıkları görülüyor.
    Bu işkence de değil. İnsanlık dışı. Hitlervari.
    Çok büyük yaptırımlar gerekir çok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rabbim goruyor herseyi , bu canilere yaptiklarinin karsiligini misliyle vermesi tek dilegim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...halka-mudahale

POLİSTEN OTURAN HALKA MÜDAHALE !! İZLEYİN .. (:
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

https://twitter.com/RT_Erdogan/statu...71940857184257

Başbakanın şu tweetine takıldım. Sanki ülkede herkes zenginmiş gibi bakanlar çıkıp ekonomi diye yırtınıyor. Bu ülkede açlıktan ölen insanlar var , bu ülkede gıda dışında bir şeye harcama yapmayan insanlar var. Yoksulluk , işsizlik hat safhada. Üniversite mezunu iş bulamıyor. Kendi ceplerini doldurunca yeterli sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    https://twitter.com/RT_Erdogan/statu...71940857184257

Başbakanın şu tweetine takıldım. Sanki ülkede herkes zenginmiş gibi bakanlar çıkıp ekonomi diye yırtınıyor. Bu ülkede açlıktan ölen insanlar var , bu ülkede gıda dışında bir şeye harcama yapmayan insanlar var. Yoksulluk , işsizlik hat safhada. Üniversite mezunu iş bulamıyor. Kendi ceplerini doldurunca yeterli sanırım.
    Bunlar okumadan araştırmadan , gerçek nedir bilmeden , irdelemeden kendisine söyleneni kabullenen "vur ağzına al ekmeğini" tipindeki insanlar için uydurulan teraneler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mizahi tarafa koyamazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Şu fotoğrafdan sonra kimse kimseye kalkıpta bu ülkede demokrasi var, terör bitti vs. dememelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efsane......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

http://www.habervaktim.com/yazar/596...cocuklari.html

Yazının özetini sona koymuş:

Çıkarılacak Hisse: Gördüğünüz gibi bu insanlar Batıl, sapkın davaları için canları pahasına mücadele yolunu seçerken biz Müslümanlar sekülerleştik, dünyaya tapar olduk, kutsal davayı unuttuk, İslâm için kılımızı bile kıpırdatmaz olduk. Demokrasiden, seçimlerden medet umar olduk. Demokrasi ile İslâm’ın geleceğini zannettik. Oysa demokrası insanları saptıran beşerî bir din, helvadan bir puttu. Bunu düşünmedik. Yazık bizlere!
    Bu insanlarla aynı oksijeni aldığıma inanamıyorum

Nesil
    2006

MÜKEMMEL !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="44djeHVf_sY"]ince[/YOUTUBE]

melih gökçek'e sevgilerle.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ankara !

@Nocna Mora

Polisimiz görevini yapmış...

O Değil de Bugün Kıbrıs Genç Tv'de Gördüm Mersin'deki Akdeniz Oyunlarında Rum Kesiminin Altın Madalya Kazanmasının Ardından Rum Marşı Çalınmış

KKTC Oyunlara Davet Edilmeyi Beklemiş Ama Bizim Devletimiz Sağolsun Rumları Kabul Edip KKTC'yi Kabul Etmemişler...

Sonra Hükümet Biz Rumları Tanımıyoruz Diye Nutuk Atsın Sözde KKTC'nin Haklarını Korusun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yatan Adamlar, Beşiktaş

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    O Değil de Bugün Kıbrıs Genç Tv'de Gördüm Mersin'deki Akdeniz Oyunlarında Rum Kesiminin Altın Madalya Kazanmasının Ardından Rum Marşı Çalınmış
    Bunun nesi garip?

Garip Olan Devletin Biz Tanımıyoruz Söylemleri Ama Sonuç Aba Altından Sopa Göstermek,

Orada Rum Marşının Çalınmasında Bir Sakınca Görmüyorum Ben Ama Devletin Hep Bir Şeyi Yaparken Diğer Taraftan Zıt Davranması Garip

Zaten KKTC'de Yaşayanlar Rumları Türklerden Çok Seviyor Bizzat Şahit Olduğum İçin O Yüzden Rumların Varlığında Bir Zarar Görmüyorum Alan Razı Satan Razı
    Last edited by Nedvedmania : 27.Haziran.2013 at 23:28

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri