ben bu tartışmayı sonlandıralım diyorum ama sen hala devam ediiyorsun ama ben buna rağmen senin yaşına hürmet edip susacağım seninde dediğin gibi biz fenerlider efendi ve delikanlı adamız
ben bu tartışmayı sonlandıralım diyorum ama sen hala devam ediiyorsun ama ben buna rağmen senin yaşına hürmet edip susacağım seninde dediğin gibi biz fenerlider efendi ve delikanlı adamız
Beyler kimse dikkat etmemiş ama bizim orta sahamız çok zengin oldu...Kiradakiler gelince özellikle..Oğuz Sabankay,muhteşem tekniğe sahip bir oyuncu..İleride iyi bir oyuncu olacak gibi..Zafer de toplara sert vuran,ön libero ve Ofansif Orta Saha oynayabilir..Mülayim ofansif orta saha oynuyor..Cafercan hem forvet hem Ofansif Orta Saha oynuyor..Yani yedek kulübemiz seneye çok geniş olacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya bak genelleme yapıyorsun...Biliyoruz bir grup Fenerbahçe taraftarının 1-2 sene önce otobüste gelirken futbol holiganlıktır..Futbol adam bıçaklamaktır diye yaptığı tezahüratı..Ana haberlerde yayınlanmıştı..Şimdi gelmiş genelleme yapıyorsun..Galatasaraylılar arasında yok mu sanıyorsunuz uç tipler..Bazı takımlar da var işte..
gago kardeşim konuya bir fenerbahçeli penceresinden değilde objektif bir pencereden bakıyo ve kendisini haklı buluyorum ama dünya basının bu haberleri yazmasıda biraz kuşku verici
evet gsnin gençleri çok iyi kaliteli ve gelcek vaat ediyo umarım ilerde türk futbolu için hayırlı olurlar
Özellikle Oğuz'u,Zafer'i ve Cafercan'ı çok severek izliyorum...İnşallah bu sene Kalli Aydın'ı oynatır da Aydın kendinden bir şeyleri kanıtlar..
Aydın geçen sene sakat olduğu için pek fazla forma şansı bulamamşıtı inşallah bu sene iyi bir performans sergiler.
Valla daha transfer olmaz insallah.ben gencleri izlemek istiyorum
bence Kabze ve hasan sas i gondersinler, Ozgurcan ve aydin oynasin
ama saviola gibi getirebeirse, getirsinler lol
Bence de Kabze ve Şaş gitsin gençler banko yedek olsunlar.
Şöyle bi baktımda genelde gençlerden bahsedilmiş ama en önemli gençlerimizden birisini unutmuşsunuz..Arkadaşlar forvette Ü.Karan, Necati, H.Kabze, H.Şükür, Özgürcan, Cafercan var..Bu isimleri hepiniz söylemişsiniz..Bir de ben ekliyim o zaman..Geleceği hem Özgürcan'dan hem H.Kabze'den hem de Cafercan'dan daha parlak iki oyuncumuz var..CEM SULTAN ve SERKAN ÇALIK..Cem daha 16 yaşında..Yani daha profesyonel bir oyuncu bile olmamasına karşın Galatasaray'ın ve Türk futbolunun çok şeyler beklediği birisi..Serkan Çalık'ı da Kalli getirdi ve o da gerçekten çok yüksek potansiyele sahip..
Böyle bir durumda biz Galatasaray için 8 tane forvet oyuncusundan bahsediyoruz..Daha ne gerek var G.Ünal'a Saviola'ya..Tamam Saviola büyük bir yıldız olabilir ama forvette çok oyuncumuz var..Onun yerine orta sahaya başka bir büyük yıldız transferi için çabalasa yönetim daha makule geçer bence..
walla ben de fazla umitlenmek istemiom haberlerin dogru olup olmadii hakkinda bilgm olmadiindan...yani posterini alacagimizdan deil onu alirisda gercekten ilgileniormuyuz onu bilmiom.....
Serkan Çalık bu sene zaten ilk 11'de oynarsa şaşmayın..Cem Sultan'ı ise hiç izlemedim..Açıkçası bu sene FM'de duydum adını..
Yeni Oyuncularımız 25 Haziran Pazartesi Basınla Buluşuyor
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın yeni oyuncuları Servet Çetin, Ismael Bouzid, Orkun Usak, Barış Özbek ve Serkan Çalık 25 Haziran Pazartesi saat 14.00'te Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenecek olan törenle basın mensuplarına tanıtılacaktır.
Oyuncular aynı gün sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceklerdir.
Aslında gerçekten de forvet hattımız çok iyi..Saviola gerçekten geliyorsa gelsin ama sağ bekimiz yok..![]()
Bence Saviola gibi bir forvet çok gerekli tamam 8 tane forvetimiz olabilir ama bunlardan 4 tanesi Uefa için yeterli potansiyele ve tecrübeye sahip değiller Şükür'ünde miladı doldu,Necati de formundan baya uzak gözüküyor bu yüzden Karan'ın yanına mutlak yabancı bir forvete ihtiyacımız var.
uğur uçar var ya sağ beke duruma göre sabri oynar hiç olmadı cihan oynar
Cem & Serkan'ın şişirilme dönemleri başlamış aynen zamanında(bkz: Fatih Terim dönemleri ...) Cafercan'a, Mülayim'e yapıldığı gibi..
Her sezon başında hazırlık kampında varlar sonra kayıplarda..
ayak parmağından ameliyat olan & kaburgasındaki sakatlığı geçen "sağlam" bir KRAL ne genç bırakır ne Kalli.
nihayet kurtuldunuz cihan'dan![]()
Cem sultan dan cok iyi seyler duydum, ama 16 yasinda, cok genc,
Serkan Calik i hic izlemedim, Saviola sag acik da oynabelir mi?
birinci sezon orada oynar, ikinci sezon Hakan gider saviola onun yerine
Volkan'a karşılık Fevzi
Galatasaray, Antalyasporlu Volkan Yaman'ı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar Volkan için kulübü Antalyaspor'a kaleci Fevzi ve bir miktar para verecek.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, daha önce anlaşma sağladığı Volkan Yaman için, kulübü Antalyaspor ile de el sıkıştı.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstüner ile Antalya'da yaptıkları görüşme sonunda, Galatasaray ile Volkan Yaman konusunda prensipte anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Galatasaray, Volkan Yaman'a karşılık Antalyaspor'a kaleci Fevzi ve para verecek. Verilen para, Antalyaspor'u tatmin edecek düzeyde'' dedi.
Peker, Galatasaray'ın kamp programı sonunda gelecek yıl takımda düşünmedikleri oyuncuların da öncelikle Antalyaspor'a verileceğini, yapılan görüşmede de Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki iyi ilişkilerin sürmesi kararının alındığını bildirdi.
ALİ BİLGİN'E BAŞKA TALİPLİLER DE VAR
Peker, Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda görüşmelerin sürdüğüne işaret ederek, ''Fenerbahçe, Ali Bilgin'i istiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fenerbahçe'nin yanısıra Ali Bilgin'e Türkiye'den başka kulüpler de talip oldu. Ali Bilgin'in bonservis ücretini 4 milyon Euro olarak belirlemiştik. Ali Bilgin transferi Antalyaspor'un lehine olacak bir sonla bitecektir'' diye konuştu.
NTVSpor
Volkan YAMAN Cimbom'da
Cimbom Volkan'ın işini bitirdi
23 Haziran 2007 Cumartesi 22:45
Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Volkan Yaman'ın işini bitirdi
Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Volkan Yaman konusunda Antalyaspor Kulübü ile prensip anlaşmasına vardı.
Sarı-kırmızılı kulüp yöneticilerinin, Volkan'ın ardından Antalyasporlu yöneticilerle de prensipte anlaştığı ve bu oyuncunun gelecek sezon Galatasaray forması giyeceği öğrenildi.
Galatasaray'ın, Volkan'ın transferine karşılık bir miktar paranın yanısıra kabul etmesi durumunda kaleci Fevzi'yi de Antalyaspor'a vereceği bildirildi.
Hadi Hayırlı Olur İNŞALLAH !!!!!
changeTarget(document.getElementById("news_content "))
Orhan Ak belki ayrılır aslında çok iyi oyuncu ama bir türlü şansı dönmedi...
Zor yahu Adriano 50m€ kesin para verilmesi lazım ona... N.Ş.A da bir de Türkiye ye getirmek için ikna yani 55m€ malüm bize gelmeleri için ekstra... Yani bgn 55-60m€ ayırması zor FB nin... Yani o kadarda değil Real Kaka' ya 80m€ veriyo Tüm Dünya çıldırmış diyo Real içiN... Ronaldo galiba 31oldu... 10-12m€ karşılında ikna da edilirse Brezilya Rüzgarı olan takıma monte edilerbilir...