http://www.htspor.com/spor-haber/202...ari-verdi.aspx
böyle bir haber çıkmış ama ...
http://www.htspor.com/spor-haber/202...ari-verdi.aspx
böyle bir haber çıkmış ama ...
Zorunlu Açıklama
Bugün yayınlanan bazı gazetelerde, yeni transferimiz Joao Alves'in kulübümüzden alacağı ücrete ilişkin çeşitli rakamlar yayınlanmıştır.
Joao Alves'in ücretiyle ilgili olarak basında yeralan rakamlar kesinlikle abartılı meblağlar olup, Galatasaray'ın ücret poltikası çerçevesinde varolan dengeler gözetilerek saptanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
maaşının dörtte birini ödeceyek...
ve;
Zorunlu Açıklama
Bugün yayınlanan bazı gazetelerde, yeni transferimiz Joao Alves'in kulübümüzden alacağı ücrete ilişkin çeşitli rakamlar yayınlanmıştır.
Joao Alves'in ücretiyle ilgili olarak basında yeralan rakamlar kesinlikle abartılı meblağlar olup, Galatasaray'ın ücret poltikası çerçevesinde varolan dengeler gözetilerek saptanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
ve ve ve;
Murat Yalçındağ'dan Zorunlu Açıklama
Bugün Habertürk gazetesinde Erhan Telli imzasıyla ‘Bu Nasıl Bonus?’ başlığı altında yayınlanan ve yeni transferimiz Joao Alves’in toplamda maliyetinin 2 milyon Euro’yu bulduğunu ve bunun tarafımdan doğrulandığını iddia eden haber tamamen asılsız ve hayal ürünüdür..
Haberde imzası bulunan Erhan Telli ile bu maliyeti doğrulayan herhangi bir görüşmem ve de kendisine bir açıklamam olmadığı gibi söz konusu edilen ücretler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Kulübümüzü yıpratmaya yönelik bu tip yayınları yapanlara yasal yollardan gereken prosedürün uygulanacağını belirtirken daha önce de bu tarzda haberlere imza atan anlayışa da şahsen ‘Bu nasıl gazetecilik?’ diye sormaktan kendimi alamıyorum..
Murat Yalçındağ
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi
Ama hala satın alma opsiyonu yok dimi ? satın alma opsiyonu yoksa bu transfer tamamen saçmalık halini alır çünkü hem formsuz , hem avrupa kupasında oynayamayacak Türkiye ligini de hertürlü götürebilecek forvetlerin varken bu adamın alınması ? Jo'yu çok severim satın alma opsiyonu olsa çok akıllıca bir transfer olacağını düşünüyorum hatta oynayamasa bile oynatıp kazanılabilir ve herkesi imrendirecek bir transfer olur ama dediğim gibi yoksa opsiyon sadece dalga geçilcek bir transfer olur
Şimdi teknik adamlar, taraftarlar bu adama demediğini bırakmamış fakat hemde opsiyonsuz veriyorlar.. Bence mantık dışı.. Tahminime göre opsiyonu vardır.
ya resmi şekilde opsiyon olmasada Man.City önceliği bize verir
Screw you guys, I'm goin' home
Bu opsiyon olayı bu kadar da büyütülmemeli bence.Man City'li yöneticiler ile konuşulanlar da bir nevi opsiyon yerine geçebilir sezon sonu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
türkiye ligi ni nereye götürüyorsun yahu arkadaşım? kim var forvetinde ???
çok cüzi bir rakama malettik jo yu. kaldı ki man city ile ilişkilerimiz de ortada. belki yazılı bi anlaşma yok ama illa ki bize bi öncelik tanıyacaktır man city.
alın size bir yazı, gs sozluk ten;
manchester city'nin şu an ki menejeri roberto mancini, pazzini ya da mutu'dan birini transfer etmek istiyor. adebayor, tevez, bellamy, benjani mwaruwari, robinho gibi zengin bir forvet hattına sahip olmasına rağmen hala forvet transferi konusunda istekliler. jo'nun galatasaray ile sezon sonunda anlaşması bitse dahi, rijkaard'ın kalması yönünde karar vermesi halinde manchester city ile masaya oturulacağı kesin. jo'nun da şampiyonlar ligi'nde forma giyebileceği bir takımda kalmak istemesi yüksek ihtimal. tt arena, haldun üstünel - murat yalçındağ, şampiyonlar ligi, elano blumer, rijkaard faktörleri hesaba katıldığında sezon sonunda kendisini 3-4 yıllığına daha galatasaraylı yapacak anlaşmaya imza atması hiç de hayal değil.
bonservisi ile alınması yönünde astronomik rakamların isteneceği yönünde oluşan düşünceler için endişe etmeye gerek yoktur. bilindiği üzere uefa 3 yıl üst üste zarar eden kulüplerin avrupa kupalarına katılamayacağı yönünde karar aldı. bu karardan sonra top class takımların çoğu bütçelerinde oluşan açıklara çözüm arayışı içine girdiler. manchester city kulübü ise 100 milyon sterlin zarar ettiğini açıkladı. bu zararı bir an önce azaltmak için kadroya giremeyen futbolcuları elinden çıkarmaya bakacaktır. galatasaray jo'dan memnun kaldığı taktirde manchester city'nin kapısını çalar, sezon bitmeden transfer görüşmelerini sonuçlandırır. bilindiği üzere keita lille'den lyon'a 16 milyon euro gibi bir bonservis ücreti ile geçmişti ama biz kendisini 8 milyon euro'ya aldık. hem de 36 ay taksitle. cska moskova'dan 24 milyon euroya manchester city'ye geçen jo için talep edilecek olan bonservis bedeli azami 10 milyon eurodur. çünkü manchester city burada zararı değil, kulübün kasasına girecek olan 10 milyon euroyu düşünecektir. ha devreye başka bir kulüp girer, 15 milyon euro veriyorum derse ne olacak diye düşünenler için söyleyeyim. futbolcu mal mı lan? gitmek istemediği takıma zorla gönderilir mi?
kısaca; kiralık olarak bir takımda görev yapan futbolcu istemediği taktirde, oynadığı kulübün dışında bir kulübün kendisi için 15 milyon euro önermesi sıkıntı yaratmaz. kalması yönünde verilen karar sonrası pazarlıklar başlar ve futbolcunun da kulübüne kalmak istediğini belirtmesi halinde bonservisinde indirime gidilir.
Heyecan yapmana gerek yok ... ben Jo'ya kötü oyuncu falan demedim ... sonuçta bu adamı sene sonunda almaya kalkıp alamayacağına avrupa ligindede oynayacak bir adam getirilebilirdi hem tr liginde hem avrupada ..onu demeye çalışıyorum
gerçek jo'yu biz görürsek manchester city'de görecek kanımca.
(/s)
O gssözlükteki eleman baya iyimser düşünmüş bence.Eğer Jo burada kendine gelirse bence diğer takımların ilgisini çekecektir.Daha 23 yaşında olduğunu göz önünde bulundurursak bu olasılık dışı değil.Galatasaray satış opsiyonu koydurabildiyse çok iyi olur..
transfere saçmalık dedim ama ondan önce "eğer" dedim ama işte bir tek oraya takılmışsın...eğer böyle böyleyse saçmalık dedim hala da öyle düşünüyorum
jo burada iyi performans gösterip iyi form tutup üstüne bir de milli takım ile dünya kupasına giderse man city neden bıraksın ki galatasaray'a veya başka bir takıma. yukarıda söylediklerim gerçekleşirse yedek de olsa tutar man city. 23 yaşındadır ve hala gelişime açıktır jo.
ama diyelim ki yukarıdaki yazdıklarım olmadı. jo iyi performans gösteremedi. asıl o zaman city bırakacaktır, asıl o zaman galatasaray'ın bonservisini alabilmesi için %95 şansı vardır.
(/s)
jo burada 4 ayda ne kadar üst düzey performans gösterirse göstersin piyasası sınırlı artacaktır. bunda avrupa ligi'nde oynayamayışının ve milli takıma seçilmesinin zor oluşunun(dunga ile problemli sanırım ve forvet mevkiinde şans bulması çok zor takdir edersiniz ki ) etkisi büyük olur. bu yüzden de jo bizi memnun edecek bir performans sergilerse sene sonunda makul bir fiyata man city ile anlaşmamızın önünde hiçbir engel yok kanımca.
transfer sezonu açıldığında paslaşmaya devam ederiz.![]()
(/s)
Arkadaşlara katılıyorum Jo burada inanılmaz üst düzey performans gösterirse ve sözleşmede yazılı opsiyon yoksa büyük ihtimal Jo Man.City'ye dönmese bile iyi bir Avrupa takımına gidecektir. Ama burada takıma uyum sağlaması,teknik adamla diyaloğu,Türkiye'deki yaşantısı da çok önemli burayı da tercih edebilir sonuç olarak.
Jo maçta bile oynadı ama hala resmi sitede yok
![]()
Yok artık FanatikYok artık Üstünel!
Ada'da Neill ve Jo'dan sonra Dos Santos'u bitirmeye çalışan Haldun Üstünel'e, sıcak ilişkiler kurduğu M.City'den bomba gibi bir teklif geldi: “Robinho'yu da size verelim!”
Transferde flaş gelişme... Harry Kewell’ın da sakatlanmasıyla Giovani Dos Santos ismine ağırlık veren Galatasaray’da, Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’e çok ilginç bir teklif geldi. Teknik direktör Mancini’nin de gözden çıkarmasıyla Manchester City’den ayrılmayı kafasına koyan Robinho, bizzat City’nin 1 numaralı ismi Khaldoon Al Mubarak tarafından Galatasaray’a önerildi. Kiralık olarak anlaşmak için Brezilya kulübü Santos’la görüşmeler yapan Robinho’nun, daha önce bu kentte ailesine yapılan saldırı nedeniyle ülkesine dönmek istemediği belirtilirken, araya giren Barcelona cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşandı. Xavi ile Puyol’un, teknik direktör Guardiola’ya giderek, “Robinho gelirse takımın havası bozulur” dediği, bu nedenle transferden vazgeçildiği de gelen haberler arasında.
Opsiyon maddesi sorun çıkarırsa...
İspanya ve İngiltere kaynaklı bu haberlere ek olarak, Rijkaard’ın, “Avrupa Ligi’nde oynayacak bir golcüye ihtiyacım var” demesi de rotayı Robinho’ya çevirdi. Dos Santos’un kiralık kontratına bonservis opsiyonu konulması konusunda mutabakat sağlanamazsa, Üstünel’in Brezilyalı yıldızla görüşmeler yapacağı öne sürüldü.
Kaynak: Fanatikmüthiş kurgu yapmışlar bunlar dizi-film işine girmeli bence
![]()
komik gerçekten![]()
Ahahaha habere bak ya nasıl senaryo yapmışlar![]()
Başka işleri ne yapsınlar böyle senaryoları
Bu arada bence forvet alınmayacaksa başka transfere gerek yok.Kanat oyuncuları yeterince var takımda zaten.Arda solda Elano ortada Keita'da sağda oynayacak.Yeni bir oyuncu alınırsa kanada bu sefer kim kesilecek.Yine takım için huzursuzluk olacak.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Nonda ;
6 aylık maaşım ödenirse sözleşmemi fesh edebilirim...
Direk maçtan sonra kendi ağzından duydum.
Bu ustteki ROBINHO haberi fanatigin uydurmasi degil ispanya kaynaklidir , o yuzden ufakda olsa bi inanma payi birakiyor bana bekleyip gorucez