Tahkim kuralar belli olduktan sonra kararı kaldırırsa ne olur?
Tahkim kuralar belli olduktan sonra kararı kaldırırsa ne olur?
Yakında serdar adalı ve tayfurda cıkartırlar.Güzelim ülmekin hukuk sistemi ne güzel
Tahkim kararını açıklayacakmış birazdan...
TariboWest
E tamam ama öyle olursa 33 takımla olur ŞL, UEFA buna izin verecek mi ? İzin verecekse madem 31 takımla oynatsaydı Trabzonspor'u almak yerine.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Tahkim kararı bozarsa Trabzon'nun yapıcağı açıklamaları merakla bekliyorum.
Eğer öyle olacaksa Trabzonspor'u neden çağırdı ki ? Mantıksız bir süreç olur, Fenerbahçe'nin kararı dönse bile torbalara alınacağını düşünmüyorum. Eğer alınırsa Trabzonspor alınmaz, e alınmazsa Bilbao gruplara gidemez, e o gidemezse maç yapmak zorunda kalırlar, bu böyle devam eder.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bu arada tahkim kurulu kararlarını http://www.tff.org/default.aspx?pageID=445 buradan takip edebilirsiniz.Sanırım yazılı bir açıklama yapıcaklarmış.Muhtemelen buradan yayınlanır.
Tahkimin kararı bozmaya niyeti olsa 18.45 i ısrarla beklemezdi grup çekildikten sonra iş işten geçeeeer gider.
Sabah 9'da tahkime itiraz yapıldı ama beyefendiler 10 saattir karar vermediler.Şu dakikadan sonra fenerbahçenin hakkını nasıl geri vereceksin,10 dakika sonra gruplar belli oluyor.
5 dakika sonra kura çekimi başlayacak tahkimin ne karar verdiği belli değil mi?
ya gerçekten artık şu ligde oynamamız gerekiyo herkesinde faydasına olacaktır olamaz böyle bişey ya.
Tahkim kararı bozmaz. Kura çekilecek zaten...
Önceki mesajları okumamıştım Fenerbahçe yerini alıyor mesajını okuyup Ntvspor'u açtım Trabzonspor'un rakiplerini yazıyorduTahkim kararı bozacak olsa bunca saat bekler miydi
1 dk kaldı kuralara.Kuraların ortasında da öyle bir karar verilemeyeceğine göre.
hahaha 18.45 tahkim kararı ve kura çekimi düşük olan ihtimal bunla beraber hiç kalmıyor ne diyim ki ben size gülüyorum sadece .....
Kura çekimi başladı hiç bi şey değişmez bu saatten sonra.
Tahkim kararı bozmasa çoktan açıklardı diye düşünüyorum, toplantı biteli kaç saat oldu sonuçta. Ne biçim iştir, iki saat dediler 6 saat oldu...
Kulüpler Birliği başkanlığını bırakmış Aziz Yıldırım.Yahu bunun bi önemi mi var? Adam gibi bir şeyler yapmak istiyorsanız takımı ligden çekin yani çıkmayın ilk 2 maça otomatikman küme düşürülmüş olsun takım.Ya da yapamıyosanız bunu kulüpler birliğinden ayrılın,hiç bir deplasmana gitmeyin,zamanında Haluk Ulusoy nasıl stadımıza gelemiyosa MAA ve ekibi de gelemeyecek duruma gelsin.Havuzdan çıkın,maddi olarak zarar edin ama çıkın havuzdan.
"F.Bahçe amatöre kadar düşer!"
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Hakimi ve Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı Av. Kısmet Erkiner, Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumu hakkında konuştu.
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Hakimi ve Spor Hukuku Ens. Başkanı Kısmet Erkiner, Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi durumunda olabilecekleri anlattı.
AA'nın haberine göre Fenerbahçe'nin TFF Tahkim Kuruluna yaptığı başvuruyu eksik bulan Erkiner, tahkimin vereceği kararın iç hukuka göre olacağını söyledi.
Erkiner, TFF'nin Fenerbahçe hakkında aldığı kararlardan sonra Sarı Lacivertli takımın ligden çekilmesinin faturasının ağır olabileceğini söylerken, "Fenerbahçe ligden çekilirse cezası ağır olur. TFF takımı Amatör Lig'e kadar indirebilir" ifadelerini de sözlerine ekledi.
goal.com/tr
peşinen gidip biz ligden çekiliyoruz denildiğinde bu olabilir o konudaki mevzuatı,işleyişi bilmiyorum.Ama 2 maça çıkmamak farklı şeyler oyuncu sayımız yeterli değil,maddi gücümüz yeterli değil gibi sebeplerle maça çıkamayıp bir alt lige düşen bir sürü takım var alt liglerimizde.Aynı şey fenerbahçenin yapması gereken.
Zaten amatöre düşmeye de razı taraftarımızın büyük bölümü bu da ayrı tabiki.