Cristian bence +2 felan olmaz Selcuk+Deniz+Maldonado+Josico x 2= Cristian cabuk oynuyor selcuk ile deniz gibi hantal degil attigi paslar isabetli defansta etkili oldugu kadar hücumda da bir okadar etkili gördüm benumarim bu performansi sezon sonuna kadar sürdürür Fenerbahce'nin aradigi ön libero bu adamdir bence.
Edu maçtaydı. Ya tamam ya devam denilmek için İstanbul'a çağrılmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
R.Carlos'a kötü diyenlere birşey demiyorum. Onun gibi oyuncu 10 milyon €'dan aşağı bulamassınız bakın biz Santos'u bulduk o 10 milyon €.
Haklisin dediklerine katiliyorum bence Carlos 40 yasina kadar rahat oynar böyle giderse..
Bir frikikten gol attı diye abartmayın. Göreceğiz bu yıl savunmadaki performansını, geçen yıl son hafta Gökhan Ünal'ı izleyişi gibi izlemesin de yine.
dün akşam maçı izledim bilica ve cristian ı ne diye almışlar merak ettim doğrusu fener yakışan adamlar değil cristian +2 olur bu takımda ne defansda topa basarken ne topu oyuna sokarken gördük kendisini zaten geçon sezon yanlış hatırlamıyorsam tek sarı kart görmüş defans yapan adam kart görmezmi?demek ki oyun yapısı sert değil
[quote=World.Hollow;1508545]hak veriyorum her maç kırmızı görmesi gerekiyor.
ne alakası var benim burda söylemek istediğim mevki itibarı ile ilk toplara basan sert oynayan fiziği ile rakibi yıpratan aynı zamanda topu oyuna sokmada fazla sıkıntısı olmayan sürekli oyunda görünen bir adama ihtiyaç var o bölgede deniz in 2-3 gömlek üstü mesala bence şu haliyle bile deniz cristian ı keser .Dünkü maçda emre ile cristian ı kıyaslayın bakalım ne olacak bu adama ikinci emre deniyordu ,rakibi öpecek adam cristian değil onu demeğe getiriyorum.
Deniz yavaş kessin Cristian'ı. Ön yargılı bakmayın şu maçlara lütfen. Brezilya'lı oyuncudan afrikalılar gibi koşmasını sert oynamasını bekleyemezsiniz. Zamanlaması iyiyse adam kartta görmez takımını yanlızda bırakmaz. Dün ben özellikle Cristian'ı izledim hem Brezilyalı arkadaşlarıma bilgi vermek için hemde çok merak ettiğim için. Adam kaç tane uzun top attı hepside direk oyuncunun ayağına. Pozisyon alması çok iyi. Bilica ileri çıktığında defansın arasına giriyo Aurelio gibi.
Bilica'nın nesini beğenmedin anlamadım. Lucio gibi sürekli hucuma çıkıp etkili oluyo. Yanına oyuncu geldiğinde daha iyi olacaktır. Veyada Önder biraz daha oyuna ısınırsa Bilica - Önder tam yerinde ikili olur. Bilica yavaş Önder çok çevik oyuncu.
Last edited by murat taşlı : 31.Temmuz.2009 at 14:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
demekki iyi seyretmemissin cristian'i dediginin aksine oyuna topu cabuk sokabilen bir futbolcu isabetli paslar atiyor selcuk gibi hantal degil cabuk oynuyor üstelik deivid ile kazim'a kac tane uzun pas atti ben bile sayamadim bos gördügü adamin ayagina pasi atiyor sanki eliyle vermis gibi
Başkanımız Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısında yer alan "Büyük olmak için büyük düşünmek gerek" başlıklı başyazısı şu şekildedir:
"Sevgili Fenerbahçeliler,
Futbol Takımımızda yaptığımız kan değişimi, yeni idari yapılanma, yeni teknik kadromuz ve yeni transferlerimizle birlikte yeni bir sezonun öncesine geldik. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda, iyi ve faydalı olacağını inandığımız transferler gerçekleştirdik. Yeni yapılanma ve yeni transferleri sadece Fenerbahçe'nin bugününü kurtarmak için yapılmış hamleler olarak görmüyor, Fenerbahçe'nin geleceği için atılmış adımlar olarak da kabul ediyoruz. Şu da iyi bilinmelidir ki, Fenerbahçe'de her türlü transfer çalışması, takımın ihtiyaçları ve tüm yetkililerin ortak görüşü doğrultusunda yapılmaktadır. Türkiye'yi, Fenerbahçe'yi ve şartlarını yakından tanıyan tecrübeli Teknik Direktörümüz Sayın Daum, bilgisine ve çalışma disiplinine güvendiğimiz Sportif Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve oluşturduğumuz güçlü kadromuzla, hedeflediğimiz başarıları yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz. Ancak transfer için hala vaktimizin olduğunu, istenmesi ve gerekli görülmesi halinde, Takımımıza yeni takviyeler yapabileceğimizi de buradan bildirmek istiyorum.
Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedefleri de her zaman büyüktür. Büyük hedeflere de ancak büyük kadrolarla ulaşılabilir. Büyük olmak ve bunu sürdürmek için ilk şart da büyük düşünmektir. Bu göz ardı edilemez gerçekten hareketle, transferdeki ana düşüncemiz, koyduğumuz büyük hedeflere bizi taşıyacak büyük kadroların oluşturulması ve bu kadroların muhafaza edilmesidir. Biz Fenerbahçe için bu yol haritasını çizdik ve bundan sonra da böyle davranacağız. Büyük olmak için büyük düşünme gerekliliği, Fenerbahçe'de sadece futbol takımının transferlerinde izlenen bir yöntem değil, Kulübün yapılanması, ekonomik olarak gelişmesi ve her türlü projesi için de vazgeçilmez bir düsturdur. Yani Fenerbahçe'de yapılan her türlü faaliyet, günübirlik politikalar doğrultusunda tabir-i caizse görüntüyü kurtarmak için değil, tüm Dünya'nın kabul ettiği büyüklüğü devam ettirmek ve tekrar tekrar hatırlatmak için yapılmaktadır.
fenerbahce.org
Yap bir büyüklük getir bize Robben'i Aziz Baba![]()
Muhtemelen eksik yere transfer olur. Stopere yani..
(/s)
Bence şu an stoperden de önemli olan bir forvet lazım takıma, yedek forvet. Dün Güiza çıktı, oyuna girecek adam yok. Güiza ve Semih var şu an forvetimiz, eğer büyük hedeflere koşmak istiyorsak bir tane daha forvet gerekiyor.
Bundan sonra max 2 transfer olur.Bir stoper bir forvete ..Forvete alınması çok zor ama belki bir ihtimal gurbetçi felan alınabilir.
sercan tam isabet olur.
Sercan sözleşme imzaladı yollarmı kulüb onu![]()
En iyisini yaptılar.Ellerindeki kozu kullanıyor işte Bursa.Satıp kadrosunu bozabilirdi.
Ne alaka Adamı Manchester United takip ediyor. En az 2 sene daha Bursa'da kalıp kendini geliştirmeli. Gittiği takımda oynayıp oynayamayacağı belli değil.