Sayfa 157 / 896 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
4,681 ile 4,710 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Carlos kötü oynuyor diyenler ezberden konuşuyorlar.
    Defansif yönü çok az Eren abi.Yani bazen çok komik çalımlar yiyebiliyor.Artık yaşlandı ve bence bu böyle gitmez.Santos'u almalarının nedeni Uğur'u kesmek değil Carlos kötü olduğunda onun yerine oynatacak kaliteli bir adam istemeleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Cristian bence +2 felan olmaz Selcuk+Deniz+Maldonado+Josico x 2= Cristian cabuk oynuyor selcuk ile deniz gibi hantal degil attigi paslar isabetli defansta etkili oldugu kadar hücumda da bir okadar etkili gördüm ben umarim bu performansi sezon sonuna kadar sürdürür Fenerbahce'nin aradigi ön libero bu adamdir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Cristian bence +2 felan olmaz Selcuk+Deniz+Maldonado+Josico x 2= Cristian cabuk oynuyor selcuk ile deniz gibi hantal degil attigi paslar isabetli defansta etkili oldugu kadar hücumda da bir okadar etkili gördüm ben umarim bu performansi sezon sonuna kadar sürdürür Fenerbahce'nin aradigi ön libero bu adamdir bence.
    2 Gündür yorumlarını okuyorum ve beni çok güldürüyorsun.Allah'ta seni güldürsün.Sağol

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ibob View Post
    2 Gündür yorumlarını okuyorum ve beni çok güldürüyorsun.Allah'ta seni güldürsün.Sağol
    gülünecek ne var ? performansi hakkinda yorum yaptim sonucta onu izlememis bir sürü insan var hepside merak ediyor bu mu komigine giden ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Defansif yönü çok az Eren abi.Yani bazen çok komik çalımlar yiyebiliyor.Artık yaşlandı ve bence bu böyle gitmez.Santos'u almalarının nedeni Uğur'u kesmek değil Carlos kötü olduğunda onun yerine oynatacak kaliteli bir adam istemeleri.
    Açık alan bırakırsan çalım yer, dünyada açık alanda çalım yemeyecek hiçbir futbolcu yoktur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Edu maçtaydı. Ya tamam ya devam denilmek için İstanbul'a çağrılmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

R.Carlos'a kötü diyenlere birşey demiyorum. Onun gibi oyuncu 10 milyon €'dan aşağı bulamassınız bakın biz Santos'u bulduk o 10 milyon €.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Haklisin dediklerine katiliyorum bence Carlos 40 yasina kadar rahat oynar böyle giderse..

Bir frikikten gol attı diye abartmayın. Göreceğiz bu yıl savunmadaki performansını, geçen yıl son hafta Gökhan Ünal'ı izleyişi gibi izlemesin de yine.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

dün akşam maçı izledim bilica ve cristian ı ne diye almışlar merak ettim doğrusu fener yakışan adamlar değil cristian +2 olur bu takımda ne defansda topa basarken ne topu oyuna sokarken gördük kendisini zaten geçon sezon yanlış hatırlamıyorsam tek sarı kart görmüş defans yapan adam kart görmezmi?demek ki oyun yapısı sert değil

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    dün akşam maçı izledim bilica ve cristian ı ne diye almışlar merak ettim doğrusu fener yakışan adamlar değil cristian +2 olur bu takımda ne defansda topa basarken ne topu oyuna sokarken gördük kendisini zaten geçon sezon yanlış hatırlamıyorsam tek sarı kart görmüş defans yapan adam kart görmezmi?demek ki oyun yapısı sert değil
    hak veriyorum her maç kırmızı görmesi gerekiyor.

Hoijdounk da bir aralar 16 maç mı ne sarı kart görmemişti bu adam sert oynamıyor anlamına mı gelir yoksa oyunu iyi kullanan ve zamanlaması iyi bir oyuncu özelliğini mi taşır ?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

[quote=World.Hollow;1508545]hak veriyorum her maç kırmızı görmesi gerekiyor.

ne alakası var benim burda söylemek istediğim mevki itibarı ile ilk toplara basan sert oynayan fiziği ile rakibi yıpratan aynı zamanda topu oyuna sokmada fazla sıkıntısı olmayan sürekli oyunda görünen bir adama ihtiyaç var o bölgede deniz in 2-3 gömlek üstü mesala bence şu haliyle bile deniz cristian ı keser .Dünkü maçda emre ile cristian ı kıyaslayın bakalım ne olacak bu adama ikinci emre deniyordu ,rakibi öpecek adam cristian değil onu demeğe getiriyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Deniz yavaş kessin Cristian'ı. Ön yargılı bakmayın şu maçlara lütfen. Brezilya'lı oyuncudan afrikalılar gibi koşmasını sert oynamasını bekleyemezsiniz. Zamanlaması iyiyse adam kartta görmez takımını yanlızda bırakmaz. Dün ben özellikle Cristian'ı izledim hem Brezilyalı arkadaşlarıma bilgi vermek için hemde çok merak ettiğim için. Adam kaç tane uzun top attı hepside direk oyuncunun ayağına. Pozisyon alması çok iyi. Bilica ileri çıktığında defansın arasına giriyo Aurelio gibi.

Bilica'nın nesini beğenmedin anlamadım. Lucio gibi sürekli hucuma çıkıp etkili oluyo. Yanına oyuncu geldiğinde daha iyi olacaktır. Veyada Önder biraz daha oyuna ısınırsa Bilica - Önder tam yerinde ikili olur. Bilica yavaş Önder çok çevik oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Deniz yavaş kessin Cristian'ı. Ön yargılı bakmayın şu maçlara lütfen. Brezilya'lı oyuncudan afrikalılar gibi koşmasını sert oynamasını bekleyemezsiniz. Zamanlaması iyiyse adam kartta görmez takımını yanlızda bırakmaz. Dün ben özellikle Cristian'ı izledim hem Brezilyalı arkadaşlarıma bilgi vermek için hemde çok merak ettiğim için. Adam kaç tane uzun top attı hepside direk oyuncunun ayağına. Pozisyon alması çok iyi. Bilica ileri çıktığında defansın arasına giriyo Aurelio gibi.

Bilica'nın nesini beğenmedin anlamadım. Lucio gibi sürekli hucuma çıkıp etkili oluyo. Yanına oyuncu geldiğinde daha iyi olacaktır. Veyada Önder biraz daha oyuna ısınırsa Bilica - Önder tam yerinde ikili olur. Bilica yavaş Önder çok çevik oyuncu.
    İnş. dediğin gibi olur ama ben öyle düşünmüyorum başımızı ağrıtacak bence
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ön yargılı değil seyrettiğim maça göre söylüyorum önce defansif görevini yapsın sonra ileride etkili olsun
    Last edited by murat taşlı : 31.Temmuz.2009 at 14:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

demekki iyi seyretmemissin cristian'i dediginin aksine oyuna topu cabuk sokabilen bir futbolcu isabetli paslar atiyor selcuk gibi hantal degil cabuk oynuyor üstelik deivid ile kazim'a kac tane uzun pas atti ben bile sayamadim bos gördügü adamin ayagina pasi atiyor sanki eliyle vermis gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    kadronun : volkan - gökhan önder bilica santos - özer cris emre topuz - alex - güiza şeklinde olması lazım ..
    Carlos ve Emre oynamazsak biteriz.Kazımda çok iyi kendini çok iyi geliştirmiş böle oynarsa satarız büyük klübe.

Default Büyük olmak için büyük düşünmek gerek

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısında yer alan "Büyük olmak için büyük düşünmek gerek" başlıklı başyazısı şu şekildedir:

"Sevgili Fenerbahçeliler,

Futbol Takımımızda yaptığımız kan değişimi, yeni idari yapılanma, yeni teknik kadromuz ve yeni transferlerimizle birlikte yeni bir sezonun öncesine geldik. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda, iyi ve faydalı olacağını inandığımız transferler gerçekleştirdik. Yeni yapılanma ve yeni transferleri sadece Fenerbahçe'nin bugününü kurtarmak için yapılmış hamleler olarak görmüyor, Fenerbahçe'nin geleceği için atılmış adımlar olarak da kabul ediyoruz. Şu da iyi bilinmelidir ki, Fenerbahçe'de her türlü transfer çalışması, takımın ihtiyaçları ve tüm yetkililerin ortak görüşü doğrultusunda yapılmaktadır. Türkiye'yi, Fenerbahçe'yi ve şartlarını yakından tanıyan tecrübeli Teknik Direktörümüz Sayın Daum, bilgisine ve çalışma disiplinine güvendiğimiz Sportif Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman ve oluşturduğumuz güçlü kadromuzla, hedeflediğimiz başarıları yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz. Ancak transfer için hala vaktimizin olduğunu, istenmesi ve gerekli görülmesi halinde, Takımımıza yeni takviyeler yapabileceğimizi de buradan bildirmek istiyorum.

Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedefleri de her zaman büyüktür. Büyük hedeflere de ancak büyük kadrolarla ulaşılabilir. Büyük olmak ve bunu sürdürmek için ilk şart da büyük düşünmektir. Bu göz ardı edilemez gerçekten hareketle, transferdeki ana düşüncemiz, koyduğumuz büyük hedeflere bizi taşıyacak büyük kadroların oluşturulması ve bu kadroların muhafaza edilmesidir. Biz Fenerbahçe için bu yol haritasını çizdik ve bundan sonra da böyle davranacağız. Büyük olmak için büyük düşünme gerekliliği, Fenerbahçe'de sadece futbol takımının transferlerinde izlenen bir yöntem değil, Kulübün yapılanması, ekonomik olarak gelişmesi ve her türlü projesi için de vazgeçilmez bir düsturdur. Yani Fenerbahçe'de yapılan her türlü faaliyet, günübirlik politikalar doğrultusunda tabir-i caizse görüntüyü kurtarmak için değil, tüm Dünya'nın kabul ettiği büyüklüğü devam ettirmek ve tekrar tekrar hatırlatmak için yapılmaktadır.

fenerbahce.org

TuNdRaLoWeR Misafir

Yap bir büyüklük getir bize Robben'i Aziz Baba

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Muhtemelen eksik yere transfer olur. Stopere yani..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Açık alan bırakırsan çalım yer, dünyada açık alanda çalım yemeyecek hiçbir futbolcu yoktur.
    Beşlikten yediği çalımlardamı açık alandan?

R.Carlos'tan bahsediyoruz.Doğal olarak beklentiler büyük.

Bence şu an stoperden de önemli olan bir forvet lazım takıma, yedek forvet. Dün Güiza çıktı, oyuna girecek adam yok. Güiza ve Semih var şu an forvetimiz, eğer büyük hedeflere koşmak istiyorsak bir tane daha forvet gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bundan sonra max 2 transfer olur.Bir stoper bir forvete ..Forvete alınması çok zor ama belki bir ihtimal gurbetçi felan alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

sercan tam isabet olur.

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    sercan tam isabet olur.
    Bu saatten sonra Sercan zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sercan sözleşme imzaladı yollarmı kulüb onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Sercan sözleşme imzaladı yollarmı kulüb onu
    Turşusunu kurarlar artık.Adamın geleceğiyle oynuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

En iyisini yaptılar.Ellerindeki kozu kullanıyor işte Bursa.Satıp kadrosunu bozabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Turşusunu kurarlar artık.Adamın geleceğiyle oynuyorlar.
    Semih'in yedek kaldığı takımda Sercan mı oynayacak ? İlk 11 garantisi yok giderse belki geleceği ile oynar. Bursaspor'da en azından her maç banko oynuyor kendini daha da geliştirmesini sağlar bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Semih'in yedek kaldığı takımda Sercan mı oynayacak ? İlk 11 garantisi yok giderse belki geleceği ile oynar. Bursaspor'da en azından her maç banko oynuyor kendini daha da geliştirmesini sağlar bu.
    Semih'le Sercan kıyaslanamaz Reis.Sercan gelirse eğer çift forvet oynanabilir.Ayrıca Fenerbahçe ile idmana çıkmak bile onun için bir hediye olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ne alaka Adamı Manchester United takip ediyor. En az 2 sene daha Bursa'da kalıp kendini geliştirmeli. Gittiği takımda oynayıp oynayamayacağı belli değil.

Mesaj Yetkileri