Sayfa 157 / 476 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
4,681 ile 4,710 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Asıl bu haber olumlu işte. Siyah formanın çıkış tarihini falan haberde söylemişler , daha neden heyecan yaptırsınlar bu kadar geri sayım yapsınlar ? Üstelik site girişinde Forma için son 2 gün de demiyor , 2 Gün kaldı yazıyor sadece ucu açık.

Robinho gelirse en fazla 2 mağlubiyet alırız onlarda deplasmandaki derbiler olabilir , 2 mağlubiyetle şampiyon oluruz.
    Tamam iyi kadro kurduk,iyi bir hocamız var ama dediğin Adebayor'un gelmesinden daha zor bir durum bence.Hocamız uzun yıllardan beri süregelen bir zihniyet değişikliği yapmaya çalışıyor takımımızda.Buna takımımızın alışması uzun süre alabilir.Hatta ben bu sene şampiyon olamayabileceğimizi de düşünüyorum.Ama Schuster'in kafasındaki sistem oturduğu zaman çok iyi bir takım olacağız.Buna eminim.Bunun için de uzun bir süre sabırlı olmamız gerekebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Asıl bu haber olumlu işte. Siyah formanın çıkış tarihini falan haberde söylemişler , daha neden heyecan yaptırsınlar bu kadar geri sayım yapsınlar ? Üstelik site girişinde Forma için son 2 gün de demiyor , 2 Gün kaldı yazıyor sadece ucu açık.

Robinho gelirse en fazla 2 mağlubiyet alırız onlarda deplasmandaki derbiler olabilir , 2 mağlubiyetle şampiyon oluruz.
    Ahmet yeni transferlerin verdigi sevinc ve gazla boyle bisey yazdin herhalde , cunku futbol hicbir zaman boyle dedigin gibi degildir bunu sende biliyorsun , oyuncu almak bir arabanin parcalarini degistirmeye benzemez , aldigin parcalar tutucak diye birsey yok futbolda , Schuster birkere yeni bir mentalite yeni bir taktik oturtturmaya calisiyor , oyle 1 sezonda oturucak bir sey degil bu , eger dedigin gibi olsaydi gecen sezon 200 Milyon Euro harciyan REAL MADRID katildigi butun kupalari toplardi ama onun yerine sezonu Finalsiz kapatti !

Tamam namağlup dememişsiniz ama ha namağlup ha böyle bir ifade neyse ama direk namağlup diyen de var inanın bana. Belki aşırı fanatik olabilirler bilmiyorum. Ayrıca sizin bu başlıkta göstermiş olduğunuz sert, agresif tavırları da anlamıyorum. Bunu tartışma amaçlı yazmadım sizinde bu amaçla cevap vermeminizi umuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Tamam namağlup dememişsiniz ama ha namağlup ha böyle bir ifade neyse ama direk namağlup diyen de var inanın bana. Belki aşırı fanatik olabilirler bilmiyorum. Ayrıca sizin bu başlıkta göstermiş olduğunuz sert, agresif tavırları da anlamıyorum. Bunu tartışma amaçlı yazmadım sizinde bu amaçla cevap vermeminizi umuyorum.
    Sert tavır sergilemiyorum sadece söylemediğim şeyin "söyledin" denilmesinden hoşlanmam.

Yoksa kimseye sert tavır sergilediğimi düşünmüyorum.Neyse uzamasın bi dahaki sefere daha dikkatli okursunuz olablir böle şeyler.

Sert tavır sergilemiyorum sadece söylemediğim şeyin "söyledin" denilmesinden hoşlanmam.

Yoksa kimseye sert tavır sergilediğimi düşünmüyorum.Neyse uzamasın bi dahaki sefere daha dikkatli okursunuz olablir böle şeyler.
    Teşekkür ederim anlayışın için teşekkür ediyorum. Biz bir bomba patlatamayınca patlatana da atıp tutmak oldu yaptığım özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık. Kağıt üzerinde iyi bir kadrosu var Beşiktaş'ın ama ligimizin kalitesi oldukça yükseldi. Bahse girerim Beşiktaş ilk devrede 2den fazla mağlubiyet alır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şahsi fikirlerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben o kadar idddalı değilim. Kadromuz tamam çok yetenekli isimlerle dolu olacak ama bu kadar oyuncuyu seyretmek benim için şampiyonluktan daha önemli.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

ŞU İSMİ HERKES UNUTUYOR , BENİM İÇİN GUTİ , Q7 , ROBİNHO VS. HEPSİNDEN ÖNEMLİ , EN GÜVEN VEREN İSİM .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Adebayor olacak diyor içimden bir ses bu transferin.

City'den ayrıldığını da açıklamış sanıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Adebayor olacak diyor içimden bir ses bu transferin.

City'den ayrıldığını da açıklamış sanıyorum.
    Adebayor'da ayrılırsam Juventus'u istiyorum dedi 3 gün önce

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi City açıklama yaptı gelecek sezon 9 numarayı giyecek hiçbir yere gitmiyor diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

sabır gerekiyor artık, bu tür yazılar dedikodudan öteye gitmez.

Yok artık yahu, ne Adebayor'u.

Nesil
    2006

http://sportevai.it/calcio/2010/08/c...ti-30-milioni/
    "beşiktaş'ın 30 milyon euro'luk teklifinin yanında juventus ve ac milan kiralamak istiyormuş."
    Ekşi'de şöyle bir şey gördüm ama yok artık Adebayor yani.Beşiktaş da bi yerde durmalı artık, transferde City ile yarışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

30 Milyon Euro'luk bütçesi kaldı mı Beşiktaş'ın yahu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Sponsor veriyor parayı. Ayrıca geçen sene 25 milyon Euro harcayan bir takım için belkide hala 20-30 milyon euro bütçesi duruyor olabilir.

Beşiktaş 2-3 sene sonra çok kötü durumda olabilir finans açısından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sponsor tamam da bir yere kadar yahu 30 milyon az buz bir para değil..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Demekki vermiş işte sponsor o kadar parayı bir oyuncuya veremeyeceğine göre Beşiktaş kendi bütçesinden...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi BJK li olmak vardi :P

Saka bi yana ligimizin kalitesi Avrupa ilk 5de diyebiliriz.

Premiership
    La Liga
    Bundesliga
    Serie A
    ve Turkcell super lig

Federasyon aklini kullansa avrupayada mac yayini pazarlar.

Burdan Yildirim Demirorene tessekurlerimi yolluyorum ligimizi daha keyifli hale getirdigi icin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimizin kalitesi sadece oyuncu bakımından ilk 5te. Statlarımızın zeminleri ve durumları kötü durumda. Hull City'nın stadyumunun zemini Sami Yen'den Saraçoğlu'ndan daha iyi. Herşey iyi olabilir ama statların kötülüğü seyir zevkini düşürüyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Anadolu takımlarının tribünleri sahaya 30 metre uzak oldugu sürece hiçbir göze hitap eden şey olmaz ve liginide pazarlayamazsın. Göze hoş gelmiyor bir kere o pistler orada.

Kulüple anlaşsalar bile Adebayor asla Beşiktaşa ve Türkiye'ye gelmek istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizde gidip Stoke - Reading maci izlemiyoruzya. Buyuk maclari izliyoruz. Kendi ulkemizin buyuk maclarinida pazarliyabilmemiz lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece derbileri pazarlayabiliriz. Onlar da pazarlanıyor zaten..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim ligimiz sadece kilitli kanallarda yayınlanabiliyor bildiğim kadarıyla böyle başka liglerde var mesala Ukrayna ligide öyle galiba onun için derbileri pazarlamamız bile zor İspanya'da İngiltere'de kimse bizim ligimizi izlemek için para vermez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bizim ligimiz sadece kilitli kanallarda yayınlanabiliyor bildiğim kadarıyla böyle başka liglerde var mesala Ukrayna ligide öyle galiba onun için derbileri pazarlamamız bile zor İspanya'da İngiltere'de kimse bizim ligimizi izlemek için para vermez.
    bu da Digiturk yüzündendi galiba
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben böyle düşünüyorum olası bir transfer daha oldugunda sezon sonu tekrar konuşuruz bunları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezon sonu değil ilk yarının sonunda ben konuşmaya hazırım sanırım bazılarımız gerçeği FM'yle karışıtırıyor..

Mesaj Yetkileri