Sayfa 157 / 447 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
4,681 ile 4,710 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Polis'in Fenerbahçe taraftarıyla ne alıp veremediğiolur Allah aşkına ? Galatasaray ya da Trabzon seyirisi de yapsa aynı şekilde müdahale ederler.O insanlar evlerine ekmek götürüyo. Özel güvenliğin sırtına uçan tekmeyle giren taraftarı görmeyip, yerde yatan taraftara tekme atan polisi görmek yerine maça giden taraftarın maçı izledikten sonra rakibine şampiyonluğu kaybedince dellenip sahaya girmek ya da saha dışında devletin polis arabasını devirip yakmak ve ortalığı savaş alanına çevirmek yerine ,rakibi alkışlamasa bile ,tahrik unsurları olsa bile sinirlerine hakim olup sakince evine gitse bunların hiçbirini konuşmazdık. GS-FB maçında FB'li oyuncular sahanın ortasında sevinirken,M.Topuz kangal takliti yaparken nasılki bizim seyircilerimiz izlemiş ve sonrasında sahanın dışına çıkınca evlerine gitmişlerse ,dün akşam Fenerbahçe taraftarından da bu beklendi.ama işte unutulan birşey vardı. Bu maçı kaybeden şampiyonluğu kaybdecekti ve sinir,stres ve gerginlik çok daha üst düzeyde yaşandı.Bunu önceden görmesi gereken TFF yönetimi yine sınıfta kaldı. Ama bu bile saha dışında ortalıgı savaş alanına çevirenleri haklı hale getirmez.Yazıklar olsun o polis arabalarını devirip yakanlara!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Polis'in Fenerbahçe taraftarıyla ne alıp veremediğiolur Allah aşkına ? Galatasaray ya da Trabzon seyirisi de yapsa aynı şekilde müdahale ederler.O insanlar evlerine ekmek götürüyo. Özel güvenliğin sırtına uçan tekmeyle giren taraftarı görmeyip, yerde yatan taraftara tekme atan polisi görmek yerine maça giden taraftarın maçı izledikten sonra rakibine şampiyonluğu kaybedince dellenip sahaya girmek ya da saha dışında devletin polis arabasını devirip yakmak ve ortalığı savaş alanına çevirmek yerine ,rakibi alkışlamasa bile ,tahrik unsurları olsa bile sinirlerine hakim olup sakince evine gitse bunların hiçbirini konuşmazdık. GS-FB maçında FB'li oyuncular sahanın ortasında sevinirken,M.Topuz kangal takliti yaparken nasılki bizim seyircilerimiz izlemiş ve sonrasında sahanın dışına çıkınca evlerine gitmişlerse ,dün akşam Fenerbahçe taraftarından da bu beklendi.ama işte unutulan birşey vardı. Bu maçı kaybeden şampiyonluğu kaybdecekti ve sinir,stres ve gerginlik çok daha üst düzeyde yaşandı.Bunu önceden görmesi gereken TFF yönetimi yine sınıfta kaldı. Ama bu bile saha dışında ortalıgı savaş alanına çevirenleri haklı hale getirmez.Yazıklar olsun o polis arabalarını devirip yakanlara!
    Hocam yanlışın var. Bu olaylar taraftarın şampiyonluğu kaçırmasından dolayı olmadı. Polisin önceki olaylarda durup dururken sıktığı biber gazları ile ortalığı gene bu maçta karıştırmasıyla oldu. Taraftar maç bitiminde sizi alkışladı zaten kaybedildi diye dellenip sahaya girilmedi. Bilmeden konuşmasak daha iyi olur ama neyse
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cezanın 3'ü çekildikten sonra kalan 3 maçlık ceza kaldırılmıştı.. İlla ki ceza gelecektir ancak olayları başlatan emniyetken ceza yemek içime oturur benim..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Polisin bocek oldurur gibi stadi ilaclamasi taraftar olarak degil insan olarak icimi acitti. Oraya sampiyon olma heyecaniyla belki ilk defa belki cok defadir gelmis coluk cocuga yapilanlardan sonra polisi nasil hakli gorebilirim ki. Orantisiz guc kullanimi olmustur ve maalesef emniyet ve valilik her kimse sorumlusu sinifta kalmistir. Binlerce insani zivanadan cikaran polisin tutumudur. Federasyon stad guvenligi ile ilgili artik Avrupadan mi alacak Amerikadan mi alacak, bir ornek bulup uygulamaya gecmelidir. Belli ki alinan onlemler yetersiz. Holiganlari statlardan uzaklastirin da rahatca maca gidip izleyebilelim. Bu isler hasiralti edildikce daha cok boyle gunler yasariz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilmem ne alıp veremediği olur ?

Su şişesi atılınca bile anında biber gazına sarıldı, ilk Beşiktaş maçı şimdi de bu maçta stadın ortasında biber gazı gibi dünya tarihinde bir ilki yaptı, kendini savcı bile değil hakim yaptı "şike" tespit etti!, Fenerbahçe'li taraftarları kovalarken Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe'ye küfür etti, Çağlayan'da plastik mermi kullandı hatta biber gazlarını mermi niyetine kafa hizasında yolladı taraftara.

Bu arada yazdıklarım senin gibi adli kurum sever insanlara üzdüyse özür dilerim. Aman yanlış anlama adli kurum sonuçta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Polis o duruma getirdi ki isi, o arabayı deviren her kimse alnından öpmek isterim. Bu taraftar neler çekiyor polisten aylardır, bu sefer yapılana dayanamadılar iste. Taraftarı cildirttilar. Olayın Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgisi yok, olay polisin her zamanki tavrı..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Olaylar GS şampiyon oldu diye olmadı.Polisin Fb taraftarına saldırısına taraftarların karşılık vermesiyle başladı. Aynı polis otobüsler taşlanırken, silahlar çekilirken neredeydi acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Sami Yen'de maçlara gittiğimde GS'lı taraftarların sıra muhabbetinden kendi arasında çıkan itişmelerde polislerden yediğim copun hatti hesabı yok. Hele bi FB maçı var ki 3 tane farklı polis sağ ayak baldırıma vurdu maçı izlemek için ayakata durmakta bile zorlanmıştım ama ne gariptir ki Fenerliler kendilerini oldum olası ayrı bir cumhuriyet olarak görmekte ve herkesin kendilerinden nefret ettiği tribinde yaşamaktalar. Saha içinde görevli 700-800 polisin 55bin kişiyi kontrol altına alma yöntemi nasıl olabilir bi söylermisiniz? GS'lı futbolcular ortadayken bile kaç tane taraftar sahaya atladı güvenlik görevlileri tuttu. Türkiye'de tek bir cumhuriyet vardır oda Türkiye Cumhuriyeti'dir ve Türkiye Cumhuriyeti polisine zarar veren hangi takımı tutarsa tutsun vatan hainidir. Ama siz polis bize zor kullanırsa bizde 26 polis yaralar, 9 polis aracını kullanılmaz hale getiririz, çevreye maddi hasar veririz diyorsanız bilemiycem. Dünkü olaylar Brezilya, Kolombiya gibi ülkelerde olsaydı bugün ölen taraftarları konuşuyor olurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Sami Yen'de maçlara gittiğimde GS'lı taraftarların sıra muhabbetinden kendi arasında çıkan itişmelerde polislerden yediğim copun hatti hesabı yok. Hele bi FB maçı var ki 3 tane farklı polis sağ ayak baldırıma vurdu maçı izlemek için ayakata durmakta bile zorlanmıştım ama ne gariptir ki Fenerliler kendilerini oldum olası ayrı bir cumhuriyet olarak görmekte ve herkesin kendilerinden nefret ettiği tribinde yaşamaktalar. Saha içinde görevli 700-800 polisin 55bin kişiyi kontrol altına alma yöntemi nasıl olabilir bi söylermisiniz? GS'lı futbolcular ortadayken bile kaç tane taraftar sahaya atladı güvenlik görevlileri tuttu. Türkiye'de tek bir cumhuriyet vardır oda Türkiye Cumhuriyeti'dir ve Türkiye Cumhuriyeti polisine zarar veren hangi takımı tutarsa tutsun vatan hainidir. Ama siz polis bize zor kullanırsa bizde 26 polis yaralar, 9 polis aracını kullanılmaz hale getiririz, çevreye maddi hasar veririz diyorsanız bilemiycem. Dünkü olaylar Brezilya, Kolombiya gibi ülkelerde olsaydı bugün ölen taraftarları konuşuyor olurduk.
    İyide maçı izleyen gördüklerini yorumlayan herkes polisin o oyuncuları tutmasının ne kadar gereksiz ve saçma olduğunu, o polis sopayla kale arkasına vurmasa hiç bir şey olmayacağını bilir.

Türkiye'de tek bir cumhuriyet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti'dir, Fenerbahçe ise bir sevgi cumhuriyetidir.

Bu 2 olayı anlamakta neden bu kadar zorlandın tribün de görmüş adamsın ?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Orada aynı bölümden sahaya 10 kişi atlasa arkasının geleceğini sizde biliyorsunuz, bizde biliyoruz haliyle poliste biliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

türkiye kupasını alırsak bence tören kesinlikle yapmamalıyız.Dünkü galatasaray takımının oyuncuların sevinçlerini gördükten sonra kesinlikle yapmamalıyız.Sabriye yazıklar olsun diyorum gökhan umarım karşılık vermez ona

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım Türkiye Kupasını kazanırız. Eğer kazanırsak şuan oluşan hafif dumanlı havayı, güneşli günlere çevirebiliriz. Fenerbahçeli oyuncular bugün oynanan Manchester City'i maçının son 5 dakikasını 5000 defa izlemelidir. Son saniyeye kadar vazgeçmemek çok önemli. Umarım vazgeçmezler ve o gururu hep beraber orada yaşarız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Başkan çıkana kadar hiçbir kutlama yapılmayacak, şampiyon olsaydık bile ayrı bir günde kutlama olmayacaktı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

akşam haberlerde izledim,maç öncesinde taşkınlık yapan galatasaray seyircisine de biber gazı sıkmış polis.yani oradaki binlerce insanı kontrol etme amacı güden polisle çatışan insanları alnından öpmek isteyen zihniyete anlam veremiyorum.açıkçası polis arabasını devirip,insanların araçlarının ve ekmek teknesi olan dükkanlarının camlarını kıranların ben sıradan fenerbahçe taraftarı değil,futbolla hiç alakası olmayan,fenerbahçe forması altınta ortalığı bulandirmak için o alana gelen terör örgütü üyeleri olduğuna inanıyorum.çünkü rengi ne olursa olsun hiçbir futbolsever kendi ülkesine bu zararı vermez.fenerbahçeli arkadaşlardan da ricam o alanda devletimizin malına kasti zarar verme uğraşında olan bu insanların asıl maksatlarının futbolla alakası olmadığını idrak ederek bu insanların emellerine ulaşmalarını engellemeleridir.bizi birbirimize kırdırmak amacında olan bu zihniyete çanak tutmayalım lütfen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

akşam haberlerde izledim,maç öncesinde taşkınlık yapan galatasaray seyircisine de biber gazı sıkmış polis.yani oradaki binlerce insanı kontrol etme amacı güden polisle çatışan insanları alnından öpmek isteyen zihniyete anlam veremiyorum.açıkçası polis arabasını devirip,insanların araçlarının ve ekmek teknesi olan dükkanlarının camlarını kıranların ben sıradan fenerbahçe taraftarı değil,futbolla hiç alakası olmayan,fenerbahçe forması altınta ortalığı bulandirmak için o alana gelen terör örgütü üyeleri olduğuna inanıyorum.çünkü rengi ne olursa olsun hiçbir futbolsever kendi ülkesine bu zararı vermez.fenerbahçeli arkadaşlardan da ricam o alanda devletimizin malına kasti zarar verme uğraşında olan bu insanların asıl maksatlarının futbolla alakası olmadığını idrak ederek bu insanların emellerine ulaşmalarını engellemeleridir.bizi birbirimize kırdırmak amacında olan bu zihniyete çanak tutmayalım lütfen
    uzun zamandır ilk kez bir yazınıza hak verdim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şunu da belirtmeden geçemeyeceğim.video haberi vardı o taraftara silah çeken polisin.önce taraftar grubu ellerinde birşeylerle polisi kovalıyorlar,sonra polis silahını çekiyor ve elindekini at diyor taraftara.taraftar ise polise 'sıksana' diye yanıt veriyor.yine başka bir görüntüde fener forması giymiş kalabalık bir grup,polisleri kovalıyordu.polis belinde silah olmasına rağmen camiye kaçtı.yine başka bir görüntüde başka bir fener formalı kişiyi polis yere yatırmış ve polislerden biri 'zorla silahımı almaya çalıştı abi,kelepçe takın' diye bağırıyordu.tüm bu örnekler benim yukarıdaki düşüncemi doğrular nitelikte.ben dün olay çıkaran,polisle çatışan,oto yakan kişilerin fenerbahçe taraftarı olduklarına inanmıyorum ve o hainlerin yaptığı olayların fenerbahçe camiasına maledilmesini uygun bulmuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ya helikopter ile biber gazi atıyorlardı var mı ötesi kadını, çoluğu cocuğu vardi orada. Biz cadde bostandan stada dogru yürüdük: tek dediğimiz şey Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter . Stada 200 metre kaldı yada kalmadı teyzenin biri bana oğlum gitme polis biber gazi atıyor , kendimi zor attım buraya dedi. Yahu o kadinin yanındaki torununun sucu ne be kardesim. Kadıköy'den çıkabilmek için ara sokaklardan gittim, polisten kaçarak. Bindiğim otobüse biber gazi atıldı buna hiç aklım almadı zaten daha ne diyim ki ? Polis beni korumuyor, dün polis benim en büyük dusmanimdi. Yok böyle birsey ya; saldırıya maruz kalan biz, başbakan tarafından terörist ilan edilen yine biz. Alın ne kupalar varsa bize başkanımızı verin başkada bir şey istemeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Polis o duruma getirdi ki isi, o arabayı deviren her kimse alnından öpmek isterim. Bu taraftar neler çekiyor polisten aylardır, bu sefer yapılana dayanamadılar iste. Taraftarı cildirttilar. Olayın Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgisi yok, olay polisin her zamanki tavrı..
    Ben,Zokora Emre'ye vurmakta haklıydı dediğimde tepki gösteren sendin dimi?Evet evet hatırladım sendin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evet bendim. İki durumu bir tutmaniz komik olmuş. Zokora aynı mac icinde emreye sarıldı. Üzülen adam bunu yapar mı yahu. Kim bilir kimin gazına geldi. Belli gerçi kim olduğu. Bu taraftar ne zulümler görüyor , patlıyor artık. İstanbul emniyeti Trabzon Emniyeti'ne biber gazi takviyesi yapmalı, bitmiş heralde onlarda. Birileri yesin su gazdan sonra ne olduğunu anlarlar. Malum sadece biz yiyoruz bu gazi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben,Zokora Emre'ye vurmakta haklıydı dediğimde tepki gösteren sendin dimi?Evet evet hatırladım sendin.
    bende tepki gösterdimdi ama

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haha merak ediyorum yakında Fener taraftarı bibere bağışıklık kazanırsa ne kullancaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

akşam üzeri bi konak turu attım da sağım solum gs formalı insanlarla doluydu fb formamı giyip çıkmadığıma pişman oldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    haha merak ediyorum yakında Fener taraftarı bibere bağışıklık kazanırsa ne kullancaklar
    Bugün arkadaş söyledi, bi yerde okumuş;

Yeni bi teknoloji geliştirmişler, elektromagnetik dalgalarla karşı tarafın vücuduna ısı yayarak uzaklaştırmayı amaçlıyolarmış.. Bu da olursa artık kobay oluruz biz..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emirates forma ve stat sponsoru olucakmış twitterda dönüyor bu haber

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ahmet ercanlar : Fenerbahçe ülker,Ettore Messina ile yüzde 99 anlaşmış diyor allahım sana geliyorummmm

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ahmet ercanlar : Fenerbahçe ülker,Ettore Messina ile yüzde 99 anlaşmış diyor allahım sana geliyorummmm
    Harika olur

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

atatürkü öldürtmeye kalkan fb başkanıdır diyen arkadaşa gelsin :

Fenerbahçe, Atatürk'ün stadına büstünün konmasına izin verdiği tek kulübümüzdür.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Böyle adamları polis yaparsan polis aracı da yakılır, polis de kovalanır.

Last edited by meddah : 14.Mayıs.2012 at 15:54
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

[quote=TR.CaPTaiN;2251639]Böyle adamları polis yaparsan polis aracı da yakılır, polis de kovalanır.

Eğer gerçek hesapları ise ben yarın emniyetteki dayıma söyleyeceğim ve göstereceğim bu resmi ne olursa olsun görsünler.Bakarsın bi durum olur şikayet edilir.
    Last edited by meddah : 14.Mayıs.2012 at 15:55

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Sabah yazmıştım basketbol transfer haberi bölümüne.. Demek doğruymuş Gelirse çok iyi bi hamle olur..

Mesaj Yetkileri