Sayfa 157 / 483 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
4,681 ile 4,710 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor'un Fenerbahçe yerine Şampiyonlar Ligi'ne alınma kararının, tamamen UEFA'nın kendi insiyatifi ile gerçekleştiğini belirtti.

Kamuoyundaki çeşitli spekülasyonlara açıklık getirmek isteyen TFF'nin açıklaması şöyle:

"UEFA Başkanı ve 4 UEFA Yönetim Kurulu Üyesi'nin katılımı ile 24 Ağustos'ta yapılan acil durum toplantısının ardından açıklanan Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma kararı, tamamen UEFA tarafından alınmış ve resmi açıklama da yine UEFA tarafından yapılmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu kararda dahli olmadığı gibi, gelişmeler de bilgisi ışığında gerçekleşmemiştir. Bu konu hakkında, bir kesimin yapmış olduğu gerçekdışı yönlendirmelere futbol ailesinin itibar etmemesini önemle rica ederiz."

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13271

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor'un Fenerbahçe yerine Şampiyonlar Ligi'ne alınma kararının, tamamen UEFA'nın kendi insiyatifi ile gerçekleştiğini belirtti.

Kamuoyundaki çeşitli spekülasyonlara açıklık getirmek isteyen TFF'nin açıklaması şöyle:

"UEFA Başkanı ve 4 UEFA Yönetim Kurulu Üyesi'nin katılımı ile 24 Ağustos'ta yapılan acil durum toplantısının ardından açıklanan Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma kararı, tamamen UEFA tarafından alınmış ve resmi açıklama da yine UEFA tarafından yapılmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu kararda dahli olmadığı gibi, gelişmeler de bilgisi ışığında gerçekleşmemiştir. Bu konu hakkında, bir kesimin yapmış olduğu gerçekdışı yönlendirmelere futbol ailesinin itibar etmemesini önemle rica ederiz."

açıklamaya bakar mısın marifetmiş gibi yaptıklarına bak

tahkim itirazımızı reddetmiş,sebebi çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İngilizcem kötü UEFA resmi açıklamasında TFF'nin kararı aldığını söylememiş miydi?

The UEFA Emergency Panel has decided to replace Fenerbahçe SK with Trabzonspor AŞ after the Turkish FA withdrew Fenerbahçe from the 2011/12 UEFA Champions League.

http://www.uefa.com/uefa/footballfir...d=1666823.html

UEFA kararı TFF'nin aldığını söylemişti evet,tahkimse reddetme gerekçesi olarak UEFA'nın kararlarına saygı duyulmak zorunda diyor,vallahi pes!

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    İngilizcem kötü UEFA resmi açıklamasında TFF'nin kararı aldığını söylememiş miydi?

The UEFA Emergency Panel has decided to replace Fenerbahçe SK with Trabzonspor AŞ after the Turkish FA withdrew Fenerbahçe from the 2011/12 UEFA Champions League.

http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1666823.html
    TFF'nin Fenerbahçeyi men etme kararını vermek için toplandık demiş. Biz kararı vereceğiz onlar da uygulacayak manasında.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

http://www.uefa.com/uefa/footballfir...d=1666823.html
    Türk federasyonunun fenerbahçeyi şl deb men etmesinden sonra uefa aci açık oturumu fenerbahçenin yerini trabzonsporla doldurmaya karar vermiştir...

tam çeviri budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Fenerbahçe'nin itirazı reddedildi

25 Ağustos 2011 18:06 | NTVSpor.net
    Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesine sabah saaatlerinde yaptığı itirazı reddetti.

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesine sabah saaatlerinde yaptığı itirazı reddetti.
    Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmesinin ardından, Fenerbahçe Yönetim Kurulu, bu kararla ilgili sabah saatlerinde Tahkim Kurulu'na başvurmuştu.
    TAHKİM KURULU'NDAN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA
    "Başkanın çağrısı üzerine 25 Ağustos 2011 günü olağanüstü olarak toplanan Tahkim Kurulu gündemindeki işi inceleyerek aşağıdaki kararı almıştır.
    E.2011/292
    Fenerbahçe Spor Kulübü'nün TFF Yönetim Kurulu'nun 24 Ağustos 2011 tarihli ve 7 sayılı toplantısında aldığı, Fenerbahçe Spor Kulübünün bu sezon UEFA Şampiyonlar Lig'ine katılmaktan men edilmesine dair kararına karşı yaptığı itirazla ilgili E.2011/292 numaraya kayıtlı dosya incelendi. Başvurunun süresinde olduğu ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Fenerbahçespor Kulübü vekillerinin talebi doğrultusunda duruşma açıldı. Duruşmaya Fenerbahçespor Kulübünü temsilen katılan Prof.Dr. Haluk Burcuoğlu, Av. Emin Özkurt ve Av. Yasemin Merçil ile Federasyonu temsilen katılan Prof.Dr. İlhan Helvacı ile Av. Ergin Akçay'ın sözlü açıklamaları dinlendi, beyanları tutanak altına alındı. Yapılan müzakere neticesinde;
    Türkiye Futbol Federasyonu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun'un 3. maddesi TFF'ye UEFA'nın yetkili organları tarafından verilmiş kararlara uyma yükümlülüğünü getirmiştir. Aynı şekilde TFF Statüsü'nün 2. Maddesinin c, i ve l bentleri ve 13. Maddesinin a ve k bentleri uyarınca da gerek TFF'nin gerekse de TFF'ye üye olan futbol kulüplerinin FIFA ve UEFA'nın koyduğu tüm kural ve talimatlara uyma zorunluluğu bulunmaktadır. TFF Statüsünün 80. maddesinin II. fıkrası hükmü uyarınca da TFF, UEFA ve FIFA kural ve talimatlarına uygun karar almak zorundadır.
    Yine 2011-2012 Şampiyonlar Ligi Talimatı'nın (Regulation of the UEFA Champions League- 2011/2012 edition) 2.o4 maddesi, müsabakalara katılacak kulüplere UEFA Statü, talimat, karar ve düzenlemelerine uyacaklarını teyit zorunluluğu getirmektedir. Bu Talimatın 2.05 maddesine göre, 27 Nisan 2007'den beri yürürlükte bulunan UEFA Statüsünün madde 50/3 hükmü gereğince, bir kulübün ulusal veya uluslararası maçlarda maç sonucu belirlemeye yönelik bir faaliyetinden şüphe duyması halinde UEFA, bu kulübün şampiyonlar ligine katılmasını engelleme kararı alabilmektedir.
    Yukarıda yazılan mevzuat hükümleri çerçevesinde UEFA 23 Ağustos 2011 tarihinde TFF'ye gönderdiği yazılı bildirim ile gerekçesini de göstererek Fenerbahçe Spor Kulübünün bu seneki Şampiyonlar Ligine Katılma yeterliliği bulunmadığını belirtmiştir.
    2011-2012 Şampiyonlar Liginin düzenleyicisi UEFA olup TFF UEFA'nın üyesidir. Fenerbahçe Spor Kulübü de TFF 'nin üyesidir. Yukarıda anılan mevzuat ve 2011-2012 Şampiyonlar Ligi Talimatına göre üyelik yükümlülükleri uyarınca gerek TFF'nin gerekse de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün UEFA'nın her türlü karar, talimat ve bildirimlerine uyma yükümlülüğü bulunmaktadır.
    Bu hukuki mevzuat kapsamında yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda TFF Yönetim Kurulu'nun 24 Ağustos 2011 tarihli ve 7 sayılı toplantısında aldığı kararda mevzuat hükümlerine aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından yapılan itirazın ve yürütmenin durdurulması talebinin REDDİNE (2011/ 294 K.); karar verilmiştir. 25.08.2011
    TAHKİM KURULU"

http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...azi-reddedildi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadri Şener'in de yurtdışı yasağı kaldırıldı. Bizi Fenerbahçe kadar suçlu etmeye yetecek basit tedbir de ortadan kalkmış gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazık yazık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

UEFA ya mail atmaya baslandigind bu yasağın kalkması ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    mail msn verrirsen bende atarım yazarsan sevinirim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ozellikle Fenerbahceli arkadaslarin bu videoyu izlemesini tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=0aJ4U...ature=youtu.be

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeter artık yahu. Çekin şu takımı ligden. Amatöre düşelim hiç önemli değil.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fotospor zirve yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="0aJ4U1mfvWQ"]???[/YOUTUBE]

UEFA ile tekrar görüştüm. Mektubun içeriğini öğrendim. Merak eden renkdaşlar vardı UEFA'nın Fenerbahçe'ye tazminat ödeyeceği şeklinde MAA'nın açıklaması ile ilgili.

Görüşmeyi telefona kaydettim bu sefer:

Ben Emilia ile görüşebilir miyim?

UEFA Media Cnter Officer: Şuan ben yerine bakıyorum. Aynı konulardan sorumnluyuz. Lütfen ben yardımcı olayım size.

Ben: UEFA Türkiye Futbol Federasyonuna 'Eğer Fenerbahçeyi CL'den yasaklamaz iseniz Türkiye'ye, 8 yıl ceza vereceğiz' dediniz mi? UEFA'nın böyle bir bildirisi oldu mu TFF'ye? Türkiyenin UEFA'dan dolayı 8 yıl ceza alacağı doğru mu?
    UEFA: (Özetliyorum sadece) Size TFF'ya gönderdiğimiz mektubu kontrol edip, böyle bir şeye değinilmiş mi hemen cevap vereceğim. Hatta kalın lütfen. Evet mektubu okuyorum şimdi, UEFA şunu diyor, 'Şu anda verilecek ceza hakkında birşey tahmin etmemiz gerçekten imkansız.' Kesinlikle UEFA'nın bu şekilde bir ceza vereceği iddiası spekülasyon. Tamamen spekülasyon. Ancak mektupta şuna değinilmiş, daha önceki cezalara göre bir karar vermemiz imkansız. Size şunu tavsiye ederiz ki zamanında A kulübü 8 yıla kadar ceza almış. Ama bu size de bu cezayı vereceğiz anlamına gelmez. Mektupta 8 yıl ile ilgili geçen konu bu ama,UEFA'nın bu söylediği tamamen spekülasyon. Biz 8 yıl ceza vereceğiz diye bir baskıda asla bulunmadık.

Ben: Peki UEFA eğer Fenerbahçenin suçsuz olduğu ispatlanırsa biz tazminat ödemeye hazırız dedi mi TFF'ye?

UEFA: Mektuba bakıyorum şaun..Hayır asla böyle birşey demedik TFF'ye. Bu doğru değil. Bu suçlamayı kabul etmiyoruz.

Ben: Fakat TFF başkanı heryerde bunları diyor. Biz size email olarak bu konuşmaları gönderdik. Lütfen bir Türk tercüman bularak bunları deşifre ediniz. Dava tamamen siyasidir. Trabzon 300 bin kişilik küçük bir şehirdir ama, 80 tane milletvekili vardır mecliste. Siyasette çok güçlüdür. Son 8 aydır şampiyon olmak için TFFya her türlü siyasi baskı yapılmıştır. Fenerbahçe kurban edilmiştir. Bunun bedelini hem TFF hem UEFA ödeyecektir.

UEFA: Dediklerinizi dikkatle dinliyorum.

Ben: TFF Başkanı açık ve net şekilde iki konuda yalan söylemiştir. Lütfen UEFA bu konuyu incelesin. Bu arada, bana çok yardımcı oldunuz. Bu yalanları sizin sayenizde ortaya çıkardık. KONUŞMALARINIZI KAYDETTİM VE FENERBAHÇE KULÜBÜNE GÖNDERECEĞİM ŞİMDİ!

UEFA: Derin bir sessizlik........

Bu telefon konuşması kesiti Forum 12 Numaradan The Last Canary adlı arkadaşımıza ait olup UEFA YETKİLİSİYLE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.

Forum 12 Numara olarak The Last Canary'e teşekkürü borç biliriz.

@Rajon Rondo 9

Bu gerçek mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Doğrudur büyük ihtimalle.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    [YOUTUBE="0aJ4U1mfvWQ"]???[/YOUTUBE]

Bu gerçek mi ?
    Bu gerçekse buyrun cenaze namazına.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    [youtube="0aJ4U1mfvWQ"]???[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=0aJ4U1mfvWQ&feature=youtu.be

Bu gerçek mi ?
    Doğruysa söylenecek şey yok...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

UEFA'dakiler de her arayıp sorana mektubu okuyordur zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Hiç de sahte gibi durmuyor söylenecek hiç bir şey yok ....

Bir de doğruysa Olayı Gör Sen Şimdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kesin ondandır, benim de aklıma ilk o ihtimal geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yarın federasyona BankAsyada oynamak için talepte bulunacakmışız. Ali Koç teknik heyet, futbolcular ve taraftarın böyle istediğini söyledi.
    TariboWest

Bizi bank asya'ya gönderin diye yarın federasyona çıkacakmış yönetim.Federasyon bunu bu aşamada kabul etmez,fikstür çekildi vs vs. gibi bahanelerle.Fenerbahçe'nin havuzdan çıkmasını kabul edemez federasyon kolay kolay.2 senemiz yanacak bu gidişle.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

En doğrusunu yapmış olucaz şike diyenler 1 sene temizlik içinde oynasın sonra geri döneriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ali Koç'un açıklamaları gerçekten yüreğime su serpti. Helal olsun sana. Bu sene süper ligde oynamayacağımız için mutluyum.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Futbolcular Bank Asya'da oynamayı talep etmiş !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Futbolculara teklifler varmış. Üzülerek söylüyorum bunları değerlendireceğiz dedi. Fazla söylenecek söz yok. Öncelikle futbolcuları toplayan kaptanlarımız Alex, Emre ve Volkan'a, daha sonra da diğer futbolculara ve teknik heyete teşekkürlerimizi sunarız. Taraftar sonuna kadar arkanızda.
    TariboWest

Süper ligde kalsak dahi gidecekler olacak dedi.Çok büyük kayıplar var dedi(maddi kayıpları kast etti muhtemelen) maalesef tefklifleri kabul etmek zorundayız dedi.Koskoca fenerbahçe istenilince bu duruma düşürülebiliyormuş işte.Hükümete yakın fenerbahçeli büyük iş adamlarının da nedense hiç sesi çıkmıyor bu süreçte.

Umarım Ali Koç başkan olur Aziz Yıldırım'dan sonra.Hangi ligde oynarsak oynayalım Antihükümetçi bir başkanımız olsun istiyorum ve sayın Ali Koç tam bu isimdir.

Mesaj Yetkileri