Sayfa 158 / 191 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon
4,711 ile 4,740 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

TuNdRaLoWeR Misafir

Milan gene başlamış 35-40 yaş transfer politikasına, tamda toparlanmaya başlıyorlar derken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan bugün deplasmanda ilk yarısını 3-0 geride kapadığı maçta Lecce'yi 4-3 yenmiş.Boateng oyuna girdikten sonra hatrick yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

güzel maç sporixin facesinde maçın golleri var

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kevin - Prince Boateng bu sene de üstüne koyuyor uzaktan şutları , zor golleri çok iyi beceriyor , keşke izlemiş olsaydım maçı izleyemedim.

Del Piero_10 Misafir

Default Milito: "Sezon sonuna kadar buradayım"

Tecrübeli forvet oyuncusu, Ocak transfer döneminde takımdan ayrılmayı hiç düşünmemiş olduğunu söyledi.

Inter'in Arjantinli golcüsü Diego Milito, ara transfer döneminde takımdan ayrılmayacağını açıkladı.

32 yaşındaki futbolcu bu sezona çok iyi bir başlangıç yapamamış ve son olarak 1-1'lik Atalanta maçında da ağları sarsmayı başaramamıştı.

Milito'nun geleceği hakkında dedikodular artmaya devam ederken, kendisi bu iddiaların asılsız olduğunu ve takımdan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

Sanılanın aksine bir sorununun olmadığını söyleyen Milito, Inter Channel'a yaptığı açıklamalarda konu hakkında "Inter'de kimseyle herhangi bir sorunum yok ve takımdan önümüzdeki Ocak'ta ayrılmayı hiç düşünmedim. Tüm dedikodular asılsız. Herkesin takımda mutlu olduğumdan ve elimden geleni yapacağımdan emin olmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

Milito bir sonraki rakipleri Juventus'la oynayacakları maç hakkında da "Hepimiz bu maçın ne anlama geldiğini biliyoruz, çok iyi oynamalıyız. Juventus'u yenmemiz gerekiyor, üç puana ihtiyacımız var." dedi.

Ligde 16. sırada bulunan Inter, önümüzdeki Cumartesi lig lideri Juventus'u Giuseppe Meazza'da ağırlıyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Galliani: "Montolivo'yu almıyoruz"

AC Milan'ın asbaşkanı, ara transfer döneminde Fiorentina'nın yıldız oyuncusunu transfer edecekleri yönündeki söylentileri yalanladı.

Serie A şampiyonu AC Milan'da asbaşkan Adriano Galliani, ara transfer döneminde Fiorentina'da forma giyen Riccardo Montolivo için bir çalışma yapmayacaklarını açıkladı.

Milannews.it'e açıklamalarda bulunan Galliani, "Ocak ayında Montolivo'yu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yok. Sezon başında onu istemiştik. Ancak o dönemde pek çok sakat oyuncumuz vardı. Ocak ayına kadar Seedorf, Gattuso ve Flamini iyileşir. Böylelikle orta sahada sıkıntı yaşamayız." ifadelerini kullandı.

Montolivo, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayınca Fiorentina ile arasındaki ipler kopma noktasına gelmişti. Floransa ekibinin az da olsa bonservis bedeli kazanmak için ara transferde Montolivo'yu elden çıkarması bekleniyor.

26 yaşındaki Montolivo, bu sezon Fiorentina formasıyla beş maça çıktı.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tercümesi; Montolivo daha genç, acelemiz yok, sezon sonunda bedavaya alırız.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Del Piero_10 Misafir

Sezon sonu kontratı biten Oddo'yu, devre arası 8 milyon € karşılığında transfer etmiş bir adam Galliani. Ocak ayında el sıkışabilirler.

Burası ölmüş yahu.
    İnter maçı var bu hafta..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şöyle hazır Inter'i bulmuşken 2-3 tane atsak ne muhteşem olur yahu Heyecanla bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Umarım hazır Inter kötü durumdayken deplasmandan 3 puanla döneriz. Bu kesinlikle süper olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Default Gattuso Kör Oldu !

Milan’ın yıldızı Gattuso bir gözünün görmediğini ancak 4 ay sonra yapılacak ameliyatla iyileşebileceğini açıkladı.

Eylül ayında antrenmanda takım arkadaşı Nesta ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra gözlerinden rahatsızlanan Gattuso, göz sinir sisteminde felç geçirdiğini açıkladı.

[YOUTUBE="oe-fPq_fQuk"]Gattuso Kör Oldu ![/YOUTUBE]

Yuh artık. Çok üzücü bir durum yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

üzüldüm gercekten sevdigim bir oyuncuydu.. olay futbol kariyerini fazla etkilemez zaten yasi gelmisti seneye birakir iyilesmesse.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok üzüldüm.Allah acil şifalar versin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Üzücü bir durum çok sevdiğim bir oyuncuydu...Kanake'nin dedigi gibi bırakma yaşı gelmişti zaten 2-3 seneye bırakacaktı şimdi daha erken bırakabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şok oldum yemin ederim :/

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.goal.com/tr/news/444/ital...%B1lm%C4%B1yor

futbolu falan bırakmıcak deli oğlan

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Geçmiş olsun. Allah yardım etsin, üzüldüm.

Del Piero_10 Misafir

Deplasmanda Vucinic ve Marchisio'nun golleriyle 2-1 aldık. Maçtan önce ''Biz hiç şampiyonluk çalmadık'' diye pankart açmışlardı. Nerenle gülersin buna?

Last edited by Del Piero_10 : 30.Ekim.2011 at 01:02

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Çok önemli bir galibiyetti. İnşallah haftaya Napoli deplasmanından da galibiyetle döneriz.
    Bu arada resim süpermiş

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Resim olağanüstü. Inter'i deplasmanda yenmek daha da harikulade.

maçtan sonra cambiassoya tarak hediye etmek isterdim

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nazar değmesin iyi gidiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sonunda hakettiği gibi gidiyor Juventus , Del Piero'nun son sezonu olması çok üzdü beni ama iyi başlayan takım biraz olsun morali düzeltti.Milan ile çekişir muhtemelen şampiyonluk için bu takım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

At bile korkmuş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri