Milan gene başlamış 35-40 yaş transfer politikasına, tamda toparlanmaya başlıyorlar derken.
Milan gene başlamış 35-40 yaş transfer politikasına, tamda toparlanmaya başlıyorlar derken.
Milan bugün deplasmanda ilk yarısını 3-0 geride kapadığı maçta Lecce'yi 4-3 yenmiş.Boateng oyuna girdikten sonra hatrick yapmış.
Kevin - Prince Boateng bu sene de üstüne koyuyor uzaktan şutları , zor golleri çok iyi beceriyor , keşke izlemiş olsaydım maçı izleyemedim.
Tecrübeli forvet oyuncusu, Ocak transfer döneminde takımdan ayrılmayı hiç düşünmemiş olduğunu söyledi.
Inter'in Arjantinli golcüsü Diego Milito, ara transfer döneminde takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
32 yaşındaki futbolcu bu sezona çok iyi bir başlangıç yapamamış ve son olarak 1-1'lik Atalanta maçında da ağları sarsmayı başaramamıştı.
Milito'nun geleceği hakkında dedikodular artmaya devam ederken, kendisi bu iddiaların asılsız olduğunu ve takımdan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.
Sanılanın aksine bir sorununun olmadığını söyleyen Milito, Inter Channel'a yaptığı açıklamalarda konu hakkında "Inter'de kimseyle herhangi bir sorunum yok ve takımdan önümüzdeki Ocak'ta ayrılmayı hiç düşünmedim. Tüm dedikodular asılsız. Herkesin takımda mutlu olduğumdan ve elimden geleni yapacağımdan emin olmasını istiyorum." şeklinde konuştu.
Milito bir sonraki rakipleri Juventus'la oynayacakları maç hakkında da "Hepimiz bu maçın ne anlama geldiğini biliyoruz, çok iyi oynamalıyız. Juventus'u yenmemiz gerekiyor, üç puana ihtiyacımız var." dedi.
Ligde 16. sırada bulunan Inter, önümüzdeki Cumartesi lig lideri Juventus'u Giuseppe Meazza'da ağırlıyor.
AC Milan'ın asbaşkanı, ara transfer döneminde Fiorentina'nın yıldız oyuncusunu transfer edecekleri yönündeki söylentileri yalanladı.
Serie A şampiyonu AC Milan'da asbaşkan Adriano Galliani, ara transfer döneminde Fiorentina'da forma giyen Riccardo Montolivo için bir çalışma yapmayacaklarını açıkladı.
Milannews.it'e açıklamalarda bulunan Galliani, "Ocak ayında Montolivo'yu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yok. Sezon başında onu istemiştik. Ancak o dönemde pek çok sakat oyuncumuz vardı. Ocak ayına kadar Seedorf, Gattuso ve Flamini iyileşir. Böylelikle orta sahada sıkıntı yaşamayız." ifadelerini kullandı.
Montolivo, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayınca Fiorentina ile arasındaki ipler kopma noktasına gelmişti. Floransa ekibinin az da olsa bonservis bedeli kazanmak için ara transferde Montolivo'yu elden çıkarması bekleniyor.
26 yaşındaki Montolivo, bu sezon Fiorentina formasıyla beş maça çıktı.
Tercümesi; Montolivo daha genç, acelemiz yok, sezon sonunda bedavaya alırız.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Sezon sonu kontratı biten Oddo'yu, devre arası 8 milyon € karşılığında transfer etmiş bir adam Galliani. Ocak ayında el sıkışabilirler.
Burası ölmüş yahu.
İnter maçı var bu hafta..
Şöyle hazır Inter'i bulmuşken 2-3 tane atsak ne muhteşem olur yahuHeyecanla bekliyorum.
Umarım hazır Inter kötü durumdayken deplasmandan 3 puanla döneriz. Bu kesinlikle süper olur.
Milan’ın yıldızı Gattuso bir gözünün görmediğini ancak 4 ay sonra yapılacak ameliyatla iyileşebileceğini açıkladı.
Eylül ayında antrenmanda takım arkadaşı Nesta ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra gözlerinden rahatsızlanan Gattuso, göz sinir sisteminde felç geçirdiğini açıkladı.
[YOUTUBE="oe-fPq_fQuk"]Gattuso Kör Oldu ![/YOUTUBE]
Yuh artık. Çok üzücü bir durum yahu.
üzüldüm gercekten sevdigim bir oyuncuydu.. olay futbol kariyerini fazla etkilemez zaten yasi gelmisti seneye birakir iyilesmesse.
Çok üzüldüm.Allah acil şifalar versin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Üzücü bir durum çok sevdiğim bir oyuncuydu...Kanake'nin dedigi gibi bırakma yaşı gelmişti zaten 2-3 seneye bırakacaktı şimdi daha erken bırakabilir...
Şok oldum yemin ederim :/
http://www.goal.com/tr/news/444/ital...%B1lm%C4%B1yor
futbolu falan bırakmıcak deli oğlan![]()
Geçmiş olsun. Allah yardım etsin, üzüldüm.
Deplasmanda Vucinic ve Marchisio'nun golleriyle 2-1 aldık. Maçtan önce ''Biz hiç şampiyonluk çalmadık'' diye pankart açmışlardı. Nerenle gülersin buna?
![]()
Last edited by Del Piero_10 : 30.Ekim.2011 at 01:02
Çok önemli bir galibiyetti. İnşallah haftaya Napoli deplasmanından da galibiyetle döneriz.
Bu arada resim süpermiş![]()
Resim olağanüstü. Inter'i deplasmanda yenmek daha da harikulade.
maçtan sonra cambiassoya tarak hediye etmek isterdim![]()
Nazar değmesin iyi gidiyoruz![]()
Sonunda hakettiği gibi gidiyor Juventus , Del Piero'nun son sezonu olması çok üzdü beni ama iyi başlayan takım biraz olsun morali düzeltti.Milan ile çekişir muhtemelen şampiyonluk için bu takım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
At bile korkmuş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved