+1 Fıratcan yorumuna katılıyorum.Gelse tabi bizde mutlu oluruz böyle genc ve yıldız Turkiye'ye gelecek ama gelmez gelmeezz !
+1 Fıratcan yorumuna katılıyorum.Gelse tabi bizde mutlu oluruz böyle genc ve yıldız Turkiye'ye gelecek ama gelmez gelmeezz !
Tamam kardeşim biliyom seni ztn...
Yani ya da ben kendimi tam anlatamadım
Adriano yu Inter FB nin alabilceği bir ekonomik boyutta satarsa araya başka takımlar girer diye düşünüyorum... Diyip konuyu tatlıya bağlayalım...![]()
Taşkın Abi ztn süper transferler yaptınız yahu... Kadro harika oldu... Saviola da gelirse sistem çok gzl olur GS de...
Adriano'nun popularitesi falan kalmadı artık.Adriano eski Adriano değil.
Ha alırlarmı kulüpler alırlar.O da belki eski günlerine dönebilir diye.Ama benim hiç öyle bir umudum yok
beyler elmander nası olurdu gs ye bzı grişimlerimiz olmuş galiba
Kalli revizyon yapacaksa kendinden başlasa iyi eder..
Abi Potansiyel varmı var.Teknik varmı var Sutları iyimi İyi.Her futbolcunun kötü bir dönemi olmustur.Toparlar diye düşünüyorum.
yaw Bence şunu konuşalım şimdi forvet alındı diyelim takıma ... Alex kezman ""xforvet""3ü kesin oynayacağına göre 3 orta sahalı olacak ... appiah aurelio 1 tane kaldı bunu nereye koyacaz 3 libro mu oynayacız dünyada böle sistem yok
ALi bilgin gündemde alsak ne olacak o zaman tümer bu sistemde nasıl oynar ??????????????????? ben hala çözemedm valla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konu yine fenerbahçe olunca gelen oyunculara bir kulp bulunuyor ne yazık ki
elmander demiştim dşünceleriniz ne bu adam hakkında?
yaw geretsin ve fatih terimin (2.dönem için diyerm) senelerce yapamadığı bir çok şeyi 1 2 haftada yaptı veya yaptırdı bu yetmez mi
bence kalli galatasarayın kurtuluşudur...
türkiyede hiç bir kulübün ödeyemiyeceği bir miktar.para olsa zaten gs ya da fb avrupada duyulmuş takımlar gelir ama işte o kadar para yok takımlarımzda![]()
Akil Var Mantik Var... Daha Takimin Basinda Tek Idamana Cikmadi. Gecen GeldİĞİnde 4 Kupa Kazandirdi. GeldİĞİ İlk Gun Aydinin Sakatligini Sordu. TÜrkİyeye Pres Yapmayi Ogreten Bu Adam Icin Bir Gs Lİ Olara : "İlk Basta Kendini Revizyon Etsin" Demek Ayip Diilmi ? Buna Kizmak Pollyancilikmi ?
Ayip Ayip...
[QUOTE=fenerbahce_1907;717083]Touluse baskanı bir acıklama yapmıstı Elmander'le ilgil.Ve bu acıklama Elmanderi almak isteyen kulüp 25 milyon € ile gelir Elmander'i götürür demişti yani bu transer imkansız.[/QUOTE bnimkide zten öneri saviola gelecek gbi ama forumların yalancısıyım![]()
Önüne gelen iyi oyuncunun fiyatı en az 20 milyon euro... bu nedir yaw hep bu chelsea'nın başının altından çıktu bu işler... Ticaret maalesef futbolu esir alıyor
Zico için geleceğim
"İnter'den bir süre uzak kalmak bana da iyi gelecek Zico benim idolüm. Alex ve Roberto Carlos'un olduğu Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapmak için geliyorum".
Tarihin en büyük transferi
Fenerbahçe, Türk futbol tarihinin en büyük transferini yapıyor. İnter ve Brezilya Milli Takımı'nın "Boğa" sı Adriano artık imzaya çok yakın. Özel hayatındaki düzensizlik nedeniyle geçen sezon hayal kırıklığı yaratan 25 yaşındaki oyuncuyu İnter de göndermek istiyor. Fenerbahçe, İtalyan ekibine 50 milyon euro'yu
aşan bonservisi nedeniyle oyuncuyu kiralık alabileceğini bildirdi. Prensipte anlaşılan Adriano ve menajeriyle küçük pürüzlerin giderilmesine çalışılıyor. Sambacı yılda 5 milyon euro alacak.
Yabancı kararı geciktiriyor
İnter'de geçirdiği kötü sezon sonrası, "Biraz ayrı kalmak benim için de iyi olur" diyen Adriano, "Zico benim idolüm. Alex ve Roberto Carlos'un forma giydiği takıma seve seve giderim. Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonu yapmaya geliyorum" diyerek müjdeyi verdi. İnter'e 9 milyon euro'luk teminat mektubu da gönderen Fenerbahçe, resmi açıklama için federasyonun kararını bekliyor. Şu anda 8 yabancısı olan Kanarya, federasyon açıklamayı yapar yapmaz bombayı patlatacak.
Lincoln'e misilleme
Fenerbahçe yönetiminin yarın ünlü golcü Adriano ile ilgili bir açıklama yapacağı belirtiliyor. Sarı lacivertlilerin amacının Galatasaray'ın Lincoln şovunu gölgede bırakmak olduğu iddia ediliyor.
Bu arada kafama birşey takıldı. Volkan Yaman'ın transfer haberlerinin hepsinde( buna son haber dahil ) Antalya Başkanı : prensipte anlaştık 1 M. Euro ve Fevzi diıo...
Heryerde bi prensip lafı var... Bunun prensibimi kaldı ben anlamıyorum ? Ayrıca resmi sitede açıklanan PZT gunku imza torenınde neden Volkan yok ?
ayıp
ilk 2 cümleniz ve burada yapılan Kalli yorumlarıyla polyanacılık ortaya çıkıyor zaten.. daha adam bişey yapmadan şişiriliyor mazisinden dolayı ve de geldiğinden ettiği 2-3 kelamdan dolayı.
Aydın'ı sormuş ne oldu sorduysa, canaydında bizi şaşırtıp temmuzu görmeden transfere başladı ne oldu şimdi? o da iyi başkan mı oldu ?
adamın mazisini boşverin ne o eski Kalli ne de onun zamanındaki Galatasaray var şuanda..
Kalli zaten omuzlarda gençlerde şişirilmeye başlanmış aynı tas aynı hamam devam bakalım, durun hele bi hazırlık kampı başlasın izleyin görün sonra sağa sola kafa atın!
zihniyet istifa..
Kaynak varmı ? Hadi bakalım inşallah alırsınız.Ama gelmeden inanmam borumu Adriano.
aynen katılıyorum bncede kalliyi görmeden hiç bir yorum yapamayız daha şmdiden ktü brşey mi yaptı takıma aksine lincoln gldi linderoth geldi sonuçta bekleyip göreceğiz
Daha ne olsunBana yalan haber gibi geldi yarın belli olur.
herşey çok güzel olacak, kupalara ambargo koyacağız..
Kalli sayesinde çok büyük başarılar sağlayacağız, gençlerimiz coşacak falan filan ...
böyle demediğim için mi ayıp ettim, birlik & beraberliğinizi böldüm ?
canaydında 2 transferle geçmişine cızık attırmışya helal olsun..
ben ayıp etmeye sizde nefsinizin istediği şekilde yorumlar duymaya devam edin en iyisi![]()
Hala beni anlamamakta ısrar ediyor ve savunma yapıyorsuun... Ne CANAYDIN yaptıklarını unutturabilir ne bence bu trasnferlerde Canaydın cok buyuk emek sarfetmişit.
Bnece de klubumuze zarar veren her zihniyet istfa etmelidir. Ancak isimler gecisi, klubmzu kalcııdır. Biz Canaydını diil,yonetimi,başkanıl koltugunu diil her ne şart olursa olsun bu kimliği, kulturu, tarihi ve lkubumzuu desteklitoruz
Ancak sezona yeni başlarken nir GS taraftarının kendi hocasına ettiği bu laf doğgrumu ? Birlik olması gereken taraftarlara bu lafı etmek yakısırmı ?
Eger bu ettiğin laftan pişmalık duymuyorsan ve daha tek idmana cıkmamıs bu kadar dünyaca saygın bir hocaya bu lafı etmekten için rahatsa, ben başka bir laf etmıorum ve kapatıyorum konuyu...
Tamam beyler bu kadar uzatmayın,Kalli hakkında şimdiden ne türlü olursa olsun söz etmek anlamsızdır.... Bekleyip görelim.