Robinho diye Robinjo diye bir adam gelirse şaşmayın.Böyle yıldızları görmek süper olur ama nerdee..
Robinho degilde Robinhood gelir bize anca. Basının gazına gelip çok büyük beklentilere girmeyelim. Tamam büyük beklentilere girelim ama o kadar büyük beklentilere degil![]()
Robinho'yu beklemek hayal olur zaten...
Ali Turan'ı ve Santos'u beklemedeyiz..
2'ye kadar transfer bekleyeceğim...
"Dos Santos G.Saray'da"
Dün The Times Gazetesi'nin Galatasaray'ın Giovanni Dos Santos transferinde sona yaklaşmasını manşetlerine taşımasının ardından bugün de İngiltere'nin tabldot gazetelerinde The Sun da Galatasaray'ın Meksikalı oyuncunun transferini bitirdiğini iddia etti.
The Sun Gazetesi'nde yer alan haberde; yaşanan talihsiz sakatlıkların ardından transfer çalışmalarına hız veren önce Lucas Neill ardından da Brezilyalı Jo'yu kadrosuna katan Galatasaray, Giovanni Dos Santos'u kadrosuna katabilmek için Tottenham ile anlaştığı ve Meksikalı oyuncunun sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı formayı giyeceği, sezon sonunda ise 8 milyon bonservis bedeli ile Tottenham'dan satın alınacağını okuyucularını duyurdu.
Tottenham takımında bir türlü forma şansı bulamayan Dos Santos için The Sun Gazetesi'nin 'Tottenham kabusu Galatasaray'a transferiyle sona eriyor' ifadelerini kullanması da dikkat çekti.
Öte yandan Galatasaray - Dos Santos flörtü Meksika basınında da genişçe yer bulmaya devam ediyor. Dos Santos'un Galatasaray ile anlaşmaya oldukça yakın olduğunu sütunlarına taşıyan gazeteler, "Meksikalı futbolcu, Tottenham'dan Türk takımına transfer oluyor. Gio, G.Saray'da 6 oynayacak ama satın alma opsiyonu da Türkler'de olacak" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Doğan Haber Ajansı'nın FLAŞ gelişme olarak üyelerine servis ettiği haberde, İngiltere'nin Sky Sport Televizyonu, Tottenham'lı Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'a verildiğini duyurdu.
Alıntıdır:Sporx
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
doğrudur umarım iyi bir transfer. En azından genç ve potansiyeli olan bir isim.
Bu haberde küçümseme ve ırkçılık sezdim özellikle "Meksikalı, futbolcu Tottenham'dan Türk takımına transfer oluyor" cümlesinde ama bana da öyle gelmiş olabilirneyse değişmesin konu
Gio iyi topçu ama kim gidecek yönetimin Kewell'ı gönderme gibi bi hataya düşeceğini sanmıyorum öyle yaparlarsa 2 yılda yaptıklarıyla kazandıkları krediler bi anda yok olur...
Screw you guys, I'm goin' home
Dos santos Gs de , 6 ay kiralanildi ve sezon sonunda 8m euro ya satil alma hakkida bizde , devre arasinda yapilan 3 transfer arasinda bence takima en cok katki yapicak oyuncu dos santos dur , ve iddaa li konusuyorum 2-3 sene icinde GS bu oyuncudan cok iyi paralar kazanicakdir , takimimiza hayirli ugurlu olsun , bir de parantez acmak istiyorum haldun ustunel mukemmel bir is cikartarak bu sene ki sampiyonlugumuzda en buyuk etken olucakdir , rijkaard ile baslattigi transfer atagini elano , neill , jo , dos santos ile tamamladi , gercekten gipta edilicek bir kisilik
6 Ay kira için ne kadar para ödendi?
o yonde bi aciklama yok henuz , fakat benim bildigim kadariyla dos santos un tottenham dan aldigi para oyle ahim sahim bi para degil hepsini biz odesek bile sorun olmaz , dos santos potansiyelini biraz gosterirse 6 ay icinde gs alir bonservisini ve ilerde cok iyi paralar kazanir dos santos dan
Turks target Giovani loan
Spurs to let winger go out on loan
![]()
KAYNAK http://www.skysports.com/story/0,195...885846,00.html
Herkes kendi takımının Şampiyon oLmasını ister. Bana göre de sezon sonu Şampiyon Beşiktaş oLacak siz ne derseniz deyin veya rakipLer kimi aLırsa aLsın.
Ben sadece aLdığınız oyuncuLar sanki sizi kesin Şampiyon yapacakmış edasında bir hava sezdiğim için söyLedim.
Herşey oyuncu iLe bitmiyor. Herşey oyuncu iLe bitse ReaL her sezon 6 kupa kazanmaLı.. SakatLık var, form durumu var, hakem etkisi var. FutboLda herşey var sonuçta![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
1. Kimseyi tehdit ettiğim yok, yazıLanLarı tekrar okuyun.
2. Düşünce özgürLüğü tabi ki de var, ben arkadaşa sen nasıL böyLe birşey yazarsın diye hesap sormadım, kendi düşünce özgürLüğümü kuLLanarak bu kadar emin oLmayın dedim.
3. Sizin bizim aramızda geçen bir konuşmada ne işiniz var onu da anLamadım.
4. BöyLe takımcıLık yapacaksanız işimiz var.
Manchester City'nin Brezilyalı forveti Robinho, ülkesinde bir televizyon kanalına eski takımı Santos'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Robinho, yüzde 90 olasılıkla 6 aylığına Santos'a kiralanacağını söyledi.
![]()
NTV Spor
Güncelleme: 10:35 TSİ 26 Ocak. 2010 Salı
Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Chelsea'ye transfer olacağını düşünen Robinho, kendisini bir anda Premier Lig transfer rekoru ile Manchester City'de bulmuştu. Aradan geçen 1.5 sezonda bir türlü City'e uyum sağlayamayan Brezilyalı yıldız, 2010 Dünya Kupası öncesi eski takımı Santos'a dönmek istiyor.
City Menajeri Roberto Mancini, Robınho'nun takımda kalmasını istemesine karşın transfer gerçekleşmek üzere. Ülkesindeki bir televizyon kanalına konuşan 26 yaşındaki futbolcu, "Herşey yolunda gidiyor. Yüzde 90 olasılıkla transfer bitti" diye konuştu.
Santos Kulübü’nün basın sözcüsü de, Robinho'yu 6 aylığına kiralamaya çok yakın olduklarını söyledi. Sözcü, “Tabii ki daha uzun süreli bir anlaşma istiyoruz. Ancak şu anda 6 aylığına Robinho'yu kadromuza katmamız daha gerçekçi görünüyor. Taraftar da kutlamalara başlamak için sabırsızlanıyor” ifadelerini kullandı.
Manchester City taraftarı, Robinho'nun gidişini kabullenmiş görünüyor. Manchester City resmi taraftar kulübünün genel sekreteri Kevin Parker, Brezilyalı futbolcunun takımda huzursuzluk yarattığını ve bu yüzden en iyi seçeneğin ayrılması olacağını söyledi.
1.Yazdığınız cümle her yere çekilebilir güzel Türkçemizle.Bunu düşünmeyerek yazdıysanız orası ayrı.
2.Bence düşünce özgürlüğünüzü değilde forum özgürlüğünüzü kullanarak karşılık verdiniz.
3.Herhangi bir user'a haksızlık yapıldığını gördüğümde bende girerim.
4.Bunu sizmi söylüyorsunuz![]()
ben bu tartisma icine girmiycem sadece kendimi bildigim den beri taraftari oldugum bir takimin bu oyuncular ve boyle kaliteli bir t. direktorle kim ne derse desin en az 6 puan farkla sampiyon olucagini ''biliyorum'' bundan aldigim guvenlede bu sekilde bi yorum yaptim kendi tuttugum takimimin basligi altinda olay bu kadar basittir ve uzatmaya da gerek yok diye dusunuyorum
Ben GaLatasaray takımı hakkında geneL bir yorum yapsam o zaman başka kişiLerinde bana cevap vermesin aLdırış etmem. Ben orada kendi düşüncesini beLirten bir kişi hakkında onun düşüncesine istinaden bir yorum yapıyorsam kusura bakmada sen de araya giriyorsan ben farkLı şeyLer aLgıLarım. Orada ki konuşma bizim aramızda geçen bir oLay, kusura bakmada seni iLgiLendirdiğini de sanmıyorum.
Ayrıca üyeLere haksızLık ediLdiğini düşünüyorsanız burada bana cevap yetiştirmek yerine üst yönetici veya adminLer iLe iLetişime geçerseniz daha hızLı çözüm buLabiLirsiniz.
kewell in en az 2 ay , barosun en az 1 ay , elanonun bobrek tasi oldugu bir takimda , AMR , AML ve Poacher rollerinde oynayabilen yasi henuz 20 olan potansiyeli yuksek olan rijkaard in bir zamanlar ronaldingo yu kesip oynattigi bir oyuncunun takima yarari olmiycagini dusunuyorsan bence bir daha dusunmende yarar var
Açıklıyim..
Kewell sakat 2 ay
Baros sakat 2 ay
Nonda desen Allah'a emanet.
Ayrıca Kewell büyük ihtimal gidecek bizden.Sözleşme yenilemiyecek gibi..
Santos'u kiralayarak sezon sonuna kadar hücumdaki etkinliğimizi arttıracağız.Kaldıki belki bizde bir dünya yıldızı olucak.Barcelona'dayken bu oyuncuyu iyi biliyordum.Bileklerine felan çok hakim.O zamanlar bu çocuğa yıldız gözüyle bakılıyordu.Patlayamadı o ayrı..
Şimdi böyle bir oyuncuyla adımız geçiyor ve yararlı olucağındanda çok ümitliyim.Kewell kalsa bile bence keser Kewell'ı.Santos taşır bizi.Birde seneye Jo felanda kalırsa hücumda yapabileceklerimizi düşünemiyorum.O yüzden bence Santos'u biran önce almalıyız.
Dos santos pazarı oLan bir oyuncu. GaLatasaray akıLLı davranırsa yıLLar sonra iLk defa bir oyuncusundan satışında ciddi paraLar kazanabiLir.
Dos santos geLsini, Arda nın %40 ı kadar performans sergiLesin Ardan dan daha hızLı ve daha yüksek bir fiyata çabucak gidebiLir takımdan. Adamın bir kez geçmişi sağLam.
peki hocam dos santos gelecek o kesin leo franco gitsin diye düşünüyorum ben bizde artık bir türk kaleciyle oynayalım ufuk yada aykut işte bu müthiş bi atlım olur biz ufuk'u boşa mı aldık tam zamanı aykut we ufuk un kaleye geçmesi için hem sezon sonunda çok işimze yarar şimdi siz diceksiniz ki dolu hücum oyuncusu oluyo doğru ama hepsi sakat sezon sonu birini yollar ön libero alırız hem 6+2 içinde iyi bişi türk kaleci bence aykutun yetenek açışından leo'dan bi farkı yokk
butun bu transfer haberlerinin yani sira soyle bisey eklemek istiyorum herhalde hak verirsiniz , bu kadar klasi yuksek , onceden gelmez gozuyle bakilan oyuncularin 1 sezon icinde geldigi artik hangi yildizimizi gondermeliyiz dememize neden olan bir durum icine girdigimizi lutfen unutmayalim , yani demek istedigim sadece yapilan transferler yonetimin iyi yada kotu oldugunu tek basina gostermez fakat bu kisitli butce ile bu kadar nokta ve basarili transferler de cidden alkislanmali diye dusunuyorum