Bursa'da kalmalı 1-2 yıl daha. kendisini geliştirmesi sürekli oynamasına bağlı bence.
Bursa'da kalmalı 1-2 yıl daha. kendisini geliştirmesi sürekli oynamasına bağlı bence.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Semih'le Güiza da pek ala çift forvet oynanabilir.Sercan'ı bende çok isterim takımda ancak Bursa vermek istemiyor oyuncuda klubunde kalmak istiyorsa yapacak bişey yok sonuçta lig sadece bizden ibaret değil..
Ve Sercan bize gelse toplam 10 maç yada en fazla 15 maç oynar en iyimser tahminle.İlhan Parlak geldi de çok bişey mi oldu bencede Bursa'da kalması daha iyi Sercan adına..
zaten ben Alexli sistem yerine Semih-Güiza oynasın istiyorum...Semih'in bu takımda oynamasını ne kadar istiyorum.Keşke her maç Güiza'yla birlikte oynasa...Çok iyi işler yapar...
Sercan Fenerbahçe'ye gelse alternatif bir isim olur.Bursa'da kalması kendisi için daha iyi...
Semih'in bende oynamasını çok istiyorum ancak bilip gördüğümüz Daum onu anca maçı cevirmek için 60 dan sonra forvet sayısını arttırmak için kullanacak gibime geliyor ne yazikki..
Şu Lugano konusu bi açıklığa kavuşmadı gitti takıma iyi bi stoper şart herkes farkında bunun bi an önce halledilse de rahatlasak bizde.Bilica ya hiç güvenmiyorum ne yazık ki..
Bence Bilica gereksiz bir transferdi. Neden? Adam bir sezonda iyi performans gösterdi tamam ama şıp diye alınmazki. Onun yerine uzun vadede katkısı olacak, A.Santos gibi yaşı makul bir oyuncu almalıydık stopere. Artı sakat olan ve 2 ay sonra sahalara inecek olan ve kondisyon kazanıp forma tutana kadar aylar yılların geçeceği Edu'yuda sepetleyip Lugano'nun yanına Kayseri'li Eren tarzında bir stoper alınmalıydı. Yani Lugano'dan atik olmalıydı. Mesela; Bilica, Lugano, Edu, Servet, G.Zan bu tip oyuncular yan yana çok can yakar. Ben Bilica'nın çok katkı sağlayacağından emin değilim. Edu'yu neden gönderiyorum. Hani Fm'de ipucu varya Düşük konsantrasyonlu defans oyuncuları pahalı hatalara yol açabilir. Tam o tabire uyan bir oyuncu. En önemli maçlarda kendi kalesine goller attı. O maçlarda verim alamazsak Tr Ligi'ndemi oynayacak? Orada Bekir'de oynar, Önder'de.. Bence Edu gitmeli. Bu sezonlukta Lugano-Bilica mecburen denenmeli.
Transferler sezon boyunca izlenmeli. Ağustos ayı girince görüşmeler yapılmalı. Yani oyuncuları hemen şıp diye almamalı. Onu gerekirse 19-20 yaşında bir kaç yıl izlemeli. Ama bizdeki yöntem futbolun ilk başladığı yöntem. Yok abi ya bu kafayla zor..
Ama takımın maşşallahı varAma stoper fire veriyor.
Üstelik Edu sakat ve Lugano yok
Hadi hayırlısı
![]()
edu 6 ay sakatmış sözleşmesi fesh edilmiş sanırım yerine lugano ya bir teklif yapılacak olmazsa başka oyuncu bakılacakmış
güiza da gidici diye yazıyorlar menajeri marsilya ya transfer olacağını söylemiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
satsınlar güiza yı yerine sercan ı alsınlar defansada durumu nedir bilmiyorum ama coloccini yi alsınlar
Last edited by murat taşlı : 01.Ağustos.2009 at 16:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aklımdan geçen 11-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------volkan----------------------------------------------------------------------------------gönül-------------coloccini-------------------lugano-------------------rc3----------------------------------------------kazım-------------m.topuz-------------------emre--------------------santos--------------------------------------------------------------sercan----------------------semih------------------------------------------------------------------------
Lugano defteri kapanır bir kaç güne kadar tahminimce.Yönetime ona para verdikçe Lugano arttırıyormuş.Atıyorum yönetim 1 milyon veriyorsa Lugano 1.5 istiyormuş böyle böyle uzuyormuş diye duymuştum, bu sebeple Lugano'nun kalması zor ama talibi olmaz ise mecbur kalacak tabii o da ayrı bir husus.
Bilica'nın yanına bir eş kesinlikle şart.Esasında Bekir ile Bilica ligde bizi idare edebilir ama hedef hem lig hem Avrupa ise Bilica'ya sağlam bir partner lazım.Önder ile olmaz maalesef.
Thiago Heleno gelebilir mesela..
Adamdaki hırsa,psikopatlıga bakın![]()
PvH ve Alex'ten sonraen cok sevdigim Fenerbahce'li oyuncu..
Kesinlikle takımda kalmalıdır bize böyle ruhlu oyuncular lazım.
Kimse demesin neden sözlesme imzalamıyor o zaman diye.
Figer'in oyuncusu Figer'in ne kadar paragöz oldugunu bilmeyen yok heralde..
Ama öyle veya böyle Lugano imzalayacak..
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
Lugano ve Bilica Turkcell Süper Lig'e ağır geliriz..![]()
Haberim var...Eren'de en az 4 ay yokDemek istediğim şuydu. Bir ağır stoper varsa, yanına biraz daha atik bir adam almak lazım dedim. Yane Eren tarzı. O çocuğu çok beğeniyorum. Bence Milli takımda değişmez olacak.
Bilica'ya kimse laf etmesin adam harbiden süper. Hayran kaldım, hem çabuk hem müdahaleleri yerinde, hem duracağı yeri biliyor. 10 numara defans adam bence..
Bence henüz erken. İzlediğim maçlarda bende beğendim. Özellikle ileridede etkili olacak gibi. Ben kötü olduğu için eleştirmedim ama ileriye dönük bir transfer olmaması yönünde ve hep aynı tip stoper almamız sebebiyle bir eleştiri yaptım. BŞöyle 24 yaşında felan iyi bir stoper alsaydık daha çok sevinirdim..![]()
Yok yok iyi oyuncu. Mutlaka faydalı olacaktır. Olamayacak seviyeye geldiğinde zaten gönderilir yenisi getirlir. Sıkıntı olmaz bize![]()
Yönetimden açıklama geldi bir hafta on gün içinde stoper transferini gerçekeştireceğiz diye.
O zaman Edu ile kesin olarak yollar ayrılıyor.Umarım Lugano ile görüşmeleri sürdürmüyordur yönetim,artık bu konuda tok alıcı olmalıyız.
Defansta iletişim çok önemli.Yeni gelecek oyuncu mutlaka Bilica'nın partneri olacak ve bana kalırsa ya İtalya pazarına yönelmeliyiz.Brezilyalı bir oyuncu da alınabilir.
Bence Avrupa'dan bir stoper almamız gerek. İtalyan bir stoper çok güzel olabilir.
Brezilya'li olursa Benfica'dan Luisao'yu isterim.. Lugano kadar iyi..
Stoper alırsak yabancı, kim yedek kalacak? +2 şu an Deivid ve Edu. Yabancı stoper almak çok saçma olur. Kontenjan izin vermiyor.
Türk stoperler çok fazla beğenilmiyor büyükler tarafındanHem Fenerbahçe ayağı biraz daha düzgün ve daha atik bir stoper arıyor sanırsam.Öyle de bildiğim pek Türk stoper yok
Football is simple,but Football Manager is not
Andre Santos da R.Carlos da yedek kalmayacağına göre stoper transferi yapılmaz.
of of süper başladık sezona..
bu sene kimse durduramaz bizi.
bir yedek forvet ve bilica'nın yanına hızlı bir stoper alırsak uefa'yı bile zorlarız.