Sayfa 158 / 896 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
4,711 ile 4,740 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bursa'da kalmalı 1-2 yıl daha. kendisini geliştirmesi sürekli oynamasına bağlı bence.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Semih'le Sercan kıyaslanamaz Reis.Sercan gelirse eğer çift forvet oynanabilir.Ayrıca Fenerbahçe ile idmana çıkmak bile onun için bir hediye olur.
    Semih'le Güiza da pek ala çift forvet oynanabilir.Sercan'ı bende çok isterim takımda ancak Bursa vermek istemiyor oyuncuda klubunde kalmak istiyorsa yapacak bişey yok sonuçta lig sadece bizden ibaret değil..
    Ve Sercan bize gelse toplam 10 maç yada en fazla 15 maç oynar en iyimser tahminle.İlhan Parlak geldi de çok bişey mi oldu bencede Bursa'da kalması daha iyi Sercan adına..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

zaten ben Alexli sistem yerine Semih-Güiza oynasın istiyorum...Semih'in bu takımda oynamasını ne kadar istiyorum.Keşke her maç Güiza'yla birlikte oynasa...Çok iyi işler yapar...
    Sercan Fenerbahçe'ye gelse alternatif bir isim olur.Bursa'da kalması kendisi için daha iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Turşusunu kurarlar artık.Adamın geleceğiyle oynuyorlar.
    Asıl Fnere gelrise şimdi geleceğiyle oynar Güiza ve Semihten forma şansı bulamaz Bursada 1 2 yıl daha geliştirirse daha iyi olur gibi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by scar face View Post
    zaten ben Alexli sistem yerine Semih-Güiza oynasın istiyorum...Semih'in bu takımda oynamasını ne kadar istiyorum.Keşke her maç Güiza'yla birlikte oynasa...Çok iyi işler yapar...
    Sercan Fenerbahçe'ye gelse alternatif bir isim olur.Bursa'da kalması kendisi için daha iyi...

Semih'in bende oynamasını çok istiyorum ancak bilip gördüğümüz Daum onu anca maçı cevirmek için 60 dan sonra forvet sayısını arttırmak için kullanacak gibime geliyor ne yazikki..

Şu Lugano konusu bi açıklığa kavuşmadı gitti takıma iyi bi stoper şart herkes farkında bunun bi an önce halledilse de rahatlasak bizde.Bilica ya hiç güvenmiyorum ne yazık ki..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Bilica gereksiz bir transferdi. Neden? Adam bir sezonda iyi performans gösterdi tamam ama şıp diye alınmazki. Onun yerine uzun vadede katkısı olacak, A.Santos gibi yaşı makul bir oyuncu almalıydık stopere. Artı sakat olan ve 2 ay sonra sahalara inecek olan ve kondisyon kazanıp forma tutana kadar aylar yılların geçeceği Edu'yuda sepetleyip Lugano'nun yanına Kayseri'li Eren tarzında bir stoper alınmalıydı. Yani Lugano'dan atik olmalıydı. Mesela; Bilica, Lugano, Edu, Servet, G.Zan bu tip oyuncular yan yana çok can yakar. Ben Bilica'nın çok katkı sağlayacağından emin değilim. Edu'yu neden gönderiyorum. Hani Fm'de ipucu varya Düşük konsantrasyonlu defans oyuncuları pahalı hatalara yol açabilir. Tam o tabire uyan bir oyuncu. En önemli maçlarda kendi kalesine goller attı. O maçlarda verim alamazsak Tr Ligi'ndemi oynayacak? Orada Bekir'de oynar, Önder'de.. Bence Edu gitmeli. Bu sezonlukta Lugano-Bilica mecburen denenmeli.

Transferler sezon boyunca izlenmeli. Ağustos ayı girince görüşmeler yapılmalı. Yani oyuncuları hemen şıp diye almamalı. Onu gerekirse 19-20 yaşında bir kaç yıl izlemeli. Ama bizdeki yöntem futbolun ilk başladığı yöntem. Yok abi ya bu kafayla zor..

Ama takımın maşşallahı var Ama stoper fire veriyor. Üstelik Edu sakat ve Lugano yok Hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Artı sakat olan ve 2 ay sonra sahalara inecek olan ve kondisyon kazanıp forma tutana kadar aylar yılların geçeceği Edu'yuda sepetleyip Lugano'nun yanına Kayseri'li Eren tarzında bir stoper alınmalıydı.
    Eren'de en az 4 ay yok

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

edu 6 ay sakatmış sözleşmesi fesh edilmiş sanırım yerine lugano ya bir teklif yapılacak olmazsa başka oyuncu bakılacakmış

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

güiza da gidici diye yazıyorlar menajeri marsilya ya transfer olacağını söylemiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    satsınlar güiza yı yerine sercan ı alsınlar defansada durumu nedir bilmiyorum ama coloccini yi alsınlar
    Last edited by murat taşlı : 01.Ağustos.2009 at 16:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

aklımdan geçen 11-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------volkan----------------------------------------------------------------------------------gönül-------------coloccini-------------------lugano-------------------rc3----------------------------------------------kazım-------------m.topuz-------------------emre--------------------santos--------------------------------------------------------------sercan----------------------semih------------------------------------------------------------------------

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    güiza da gidici diye yazıyorlar menajeri marsilya ya transfer olacağını söylemiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    satsınlar güiza yı yerine sercan ı alsınlar defansada durumu nedir bilmiyorum ama coloccini yi alsınlar
    Menajeri her gün basına bir şeyler uyduruyor,Guiza hiç bir yere gitmiyor kalacak kendisi söyledi zaten.Sercan transferi de artık bu saatten sonra çok zor dün de söylemiştim zaten.Ya İngiltere'ye gidecektir ya da Bursa'da kalacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Menajeri her gün basına bir şeyler uyduruyor,Guiza hiç bir yere gitmiyor kalacak kendisi söyledi zaten.Sercan transferi de artık bu saatten sonra çok zor dün de söylemiştim zaten.Ya İngiltere'ye gidecektir ya da Bursa'da kalacaktır.
    doğru söylüyorsun da gönül istiyor işte

TuNdRaLoWeR Misafir

Lugano defteri kapanır bir kaç güne kadar tahminimce.Yönetime ona para verdikçe Lugano arttırıyormuş.Atıyorum yönetim 1 milyon veriyorsa Lugano 1.5 istiyormuş böyle böyle uzuyormuş diye duymuştum, bu sebeple Lugano'nun kalması zor ama talibi olmaz ise mecbur kalacak tabii o da ayrı bir husus.

Bilica'nın yanına bir eş kesinlikle şart.Esasında Bekir ile Bilica ligde bizi idare edebilir ama hedef hem lig hem Avrupa ise Bilica'ya sağlam bir partner lazım.Önder ile olmaz maalesef.

Thiago Heleno gelebilir mesela..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Adamdaki hırsa,psikopatlıga bakın
    PvH ve Alex'ten sonraen cok sevdigim Fenerbahce'li oyuncu..
    Kesinlikle takımda kalmalıdır bize böyle ruhlu oyuncular lazım.
    Kimse demesin neden sözlesme imzalamıyor o zaman diye.
    Figer'in oyuncusu Figer'in ne kadar paragöz oldugunu bilmeyen yok heralde..
    Ama öyle veya böyle Lugano imzalayacak..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lugano ve Bilica Turkcell Süper Lig'e ağır geliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eren'de en az 4 ay yok
    Haberim var... Demek istediğim şuydu. Bir ağır stoper varsa, yanına biraz daha atik bir adam almak lazım dedim. Yane Eren tarzı. O çocuğu çok beğeniyorum. Bence Milli takımda değişmez olacak.

Sheriff Misafir

Bilica'ya kimse laf etmesin adam harbiden süper. Hayran kaldım, hem çabuk hem müdahaleleri yerinde, hem duracağı yeri biliyor. 10 numara defans adam bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence henüz erken. İzlediğim maçlarda bende beğendim. Özellikle ileridede etkili olacak gibi. Ben kötü olduğu için eleştirmedim ama ileriye dönük bir transfer olmaması yönünde ve hep aynı tip stoper almamız sebebiyle bir eleştiri yaptım. BŞöyle 24 yaşında felan iyi bir stoper alsaydık daha çok sevinirdim..

Sheriff Misafir

Yok yok iyi oyuncu. Mutlaka faydalı olacaktır. Olamayacak seviyeye geldiğinde zaten gönderilir yenisi getirlir. Sıkıntı olmaz bize

Nesil
    2006

Yönetimden açıklama geldi bir hafta on gün içinde stoper transferini gerçekeştireceğiz diye.

O zaman Edu ile kesin olarak yollar ayrılıyor.Umarım Lugano ile görüşmeleri sürdürmüyordur yönetim,artık bu konuda tok alıcı olmalıyız.

Defansta iletişim çok önemli.Yeni gelecek oyuncu mutlaka Bilica'nın partneri olacak ve bana kalırsa ya İtalya pazarına yönelmeliyiz.Brezilyalı bir oyuncu da alınabilir.

Nesil
    2006

Bence Avrupa'dan bir stoper almamız gerek. İtalyan bir stoper çok güzel olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Brezilya'li olursa Benfica'dan Luisao'yu isterim.. Lugano kadar iyi..

Stoper alırsak yabancı, kim yedek kalacak? +2 şu an Deivid ve Edu. Yabancı stoper almak çok saçma olur. Kontenjan izin vermiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Türk stoperler çok fazla beğenilmiyor büyükler tarafından Hem Fenerbahçe ayağı biraz daha düzgün ve daha atik bir stoper arıyor sanırsam.Öyle de bildiğim pek Türk stoper yok
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Stoper alırsak yabancı, kim yedek kalacak? +2 şu an Deivid ve Edu. Yabancı stoper almak çok saçma olur. Kontenjan izin vermiyor.
    Edu yollandı. Kontejan konusunda öyle sanırsam Dos Santos veya Roberto Carlos'dan birisi kalır.

Andre Santos da R.Carlos da yedek kalmayacağına göre stoper transferi yapılmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

of of süper başladık sezona..
    bu sene kimse durduramaz bizi.
    bir yedek forvet ve bilica'nın yanına hızlı bir stoper alırsak uefa'yı bile zorlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    of of süper başladık sezona..
    bu sene kimse durduramaz bizi.
    bir yedek forvet ve bilica'nın yanına hızlı bir stoper alırsak uefa'yı bile zorlarız.
    Uçmayalım...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Uçmayalım...
    Bence doğru yazmış, bu yıl Avrupa Ligini ya Fenerbahçe ya da Galatasaray kaldıracak. Türkiye'de hiçbir Anadolu Kulübü bizi yeneceğini düşünmüyorum.

Mesaj Yetkileri