Ben fikrinize saygılıyım gerçekle FM'yi karıştırdığınız da benim şahsi görüşüm, herhangi bir saldırı olarak algılamamanızı rica ederim.
Bu arada 2 gün geri sayım muhabbeti bakalım son bulacak mı ?
Çünkü bu akşam siyah forma Villarreal maçında sahne aldı. Salı günü satışa çıkacak diye bu kadar resmi siteden caf caf yapılmaz. Mutlaka birşey var artık....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aynen.. Bugün Beşiktaş'ın siyah formayı giymesi Salı günü bir bombanın patlayacağının habercisi![]()
Aynen bende görünce şaşırdım , madem maçta giyilecekse bu kadar kamuoyu oluşturulmaya çalışmaz kimse.
Artik Robinho da gelirse seni tutamayiz ahmet![]()
Bence iyi bir sol bekte gerekli BJK'ye bana göre. İsmail dün kötü oynadı. Yenen gole bakınca sol bekte büyük boşluk vardı. Bir çokta atak geliştirdiler oradan.
İbrahim Üzülmez futbolu bırakmadan Beşiktaş oraya transfer yapmaz. Bence de gerek yok zaten.
Üzülmez 1 maç kötü oynar 2 maç kötü oynar ama sezonun genelinde iyi performans sergiler. O yüzden gerek yok yeni bir isme.
Geri sayım hala devam ediyor bu arada...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yarın bombayı patlatıyormuş beşiktaş, Robinho dan daha ses getirecekmiş.
Söylenen kritlerlere ancak Adebayor, İbrahimoviç, Drogba falan uyuyor. Ha bi de Torres![]()
Önceki gece maçta giyilmiş bir forma için bu kadar tantana yapılmaz bence , herkes de bu görüşte.. Ama ben yine de kendimi en kötüsüne hazırlayıp sadece forma tanıtımı diyorum içimden.. Şayet bomba bir transfer olursa da siyah formamı alıyorum =)
Haber1903.com da süper golcü formaya yetişmiyor diye bir yazı var bilmem göreniniz oldu mu arkadaşlar..?
ilkokuldaki matematik öğretmenine de açıklamş mı abi =))
onun kalbi varmış anıl![]()
cidden robinho'Yu alacaklar sanırım Q7 işine döndü biraz önce kesin dendi sonra bi anda konuşulmamaya başlandı sonra tekrardan gündeme gelip gerçekten geldi.Robinho orada mutlu değil bu aşikar.kiralıkta olsa getirmesini bekliyorum beşiktaşın
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Açıkçası yönetimin bu site grişindeki resim için oluşan beklentiye bir yalanlama getirmemesi de beni çok daha umutlandırıyor yarın için. Bakalım herşeyin hayırlısı olsun kazanan türk futbolu olsun inşallah.
1 gün daha mı bekliyeceğiz şimdi...
serdar adalı karısına 'hayatım robinho'yu türkiyeye getirdim' diye hava atarken hizmetçi duymuş![]()
Beşiktaş`ın siyah formasını da bir yıldızla tanıtmak istediği, ancak transferin bitirilemediği ortaya çıktı. Gelecek futbolcunun Robinho`yu bile gölgede bırakacağı iddia edildi! Beşiktaş`ın siyah formasını da bir yıldızla tanıtmak istediği, ancak transferin bitirilemediği ortaya çıktı.
Beşiktaş`ın resmi internet sitesinde son günlerde yer alan bir anons, camiada transfer beklentisine yol açtı. Sitenin açılış sayfasında, siyah forma için yapılan geri sayım, yönetimin Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez transferlerindeki politikasını hatırlayanları bir hayli heyecanlandırdı. Bilindiği gibi siyah-beyazlı yönetim, yeni sezonda giyeceği formaları ilk olarak yeni transferlerine giydirmişti. Quaresma, Beşiktaş`ın kendi sahasındaki maçlarda giyeceği beyaz forma ile havaalanına inmiş, Guti de taraftarları siyah-beyaz çubuklu ile selamlamıştı. İşte bu uygulamalar, gözlerin yarın yapılacak tanıtıma çevrilmesine neden oldu.
İSMİ SIR GİBİ SAKLANIYOR
Camiada herkesin dilinde, siyah formayı yeni bir transferin tanıtacağı iddiası dolaştı. Yeni transferin olacağı söylentisi doğruydu. Ancak bu ismin forma tanıtımına yetişemeyeceği ortaya çıktı. Bu durum kesinleşince de Beşiktaş dünkü Villarreal mücadelesine yeni siyah formasıyla çıktı. Şimdi herkes bu transferin kim olduğunu merak ediyor. Kulislerde konuşulan iddialar, Beşiktaş`ın Manchester City`nin Brezilyalı yıldızı Robinho`dan vazgeçtiği yönünde. Ancak siyah-beyazlıların Robinho`yu bile gölgede bırakacak bir santrforun peşinde olduğu ve bu ismi sır gibi sakladığı da yakın kaynaklardan gelen haberler arasında.
1 SEZON KİRALIK OYNAYACAK
Bu oyuncunun dünyaca ünlü bir kulüpten kiralık olarak Beşiktaş`a geleceği ve 1 sezon siyah-beyazlı formayı giyeceği ifade ediliyor. Bu tarife uyan isimler arasında Emmanuel Adebayor`un ismi öne çıkıyor.
Sabah
Allah!
Biz bundan çok boşta oLan numaraLara bakaLım.Serdar Özkan 21 mi giyiyordu? Kim var 21 numara yıLdız oyuncu?![]()
Selçuk ŞahinŞaka bir yana Beşiktaş Adebayor veya Robinho'yu getirirse bu senenin transfer şampiyonu olmakla beraber ligin de en büyük şampiyonluk adayı olur bence.
BuLdum! Tim Duncan.Uuzun goLcüye ihtiyacımız var zaten.
Şaka maka Adebayor geLirse vay anam vay yani...