Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 158 / 422 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
4,711 ile 4,740 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Madrid'e giderse kendisi için daha iyi olur insAllah Madrid'e gider.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

madrit'e giderse futbol kariyeri biter bir cacık olmaz ondan sonra.barçaya gelsin olmadı valencia atletico ya gitsin bari.

ama bence barçaya gelcek umarım gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

walla bence barça'ya gidipte normal bir oyuncu olmaktansa daha şey bir kulübe gider yıldız futbolcu olmayı yeğlerim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    madrit'e giderse futbol kariyeri biter bir cacık olmaz ondan sonra.barçaya gelsin olmadı valencia atletico ya gitsin bari.

ama bence barçaya gelcek umarım gelir.
    R.Madrid eskisi gibi bence genç oyuncuların futbolunun bitmesine neden olan bir kulüp değil.Bkz.Sneijer,Robinho..

walla bence barça'ya gidipte normal bir oyuncu olmaktansa daha şey bir kulübe gider yıldız futbolcu olmayı yeğlerim
    Arshavin'in büyük kulüplerin küçük oyuncusu olacağını düşünmüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Arshavin tek forvet oynamaz, o yüzden yeni sezonda Valencia'da David Villa ile yanyana müthiş ikili olurlar..

Ayrıca tekniğini hızından alan bir oyuncu, Premiership'te oynamasında fayda var..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Arshavin forvet oyuncusu değil zaten, forvet arkası, önünde klas bir isim olursa ikisi iyi işler çıkarabilir.

Arsenal'in Arshavin'i alacağını sanmıyorum zira o mevkiiye Samir Nasri'yi transfer ettiler.

Bu transferi yapabilecek bir takım var bence, alacak gibi, o da Chelsea. Abramovich faktörünü düşünürsek, bu işi kolaylıkla bitirebilir. 20 milyon Pound önerdiği yazılıyor yabancı basında Arshavin için, Chelsea'nin Deco'dan vazgeçip Arshavin'i istediği belirtiliyor.

Barcelona'da da oynayabilecek düzeyde, R.Madrid'in bence ihtiyacı yok Arshavin'e, onlar Ronaldo'yla kafayı bozmuş durumdalar

Bu haber kesinlikle yalan. Bir kere Real Madrid Wesley Sneijder ve Robinho'yu neden satsın ki? Ayrıca Ronaldo'yu almak için bu tür mali sıkıntılara girecek takım değil Real Madrid, gereken para neyse kolayca öderler.

Zinedine Zidane "R.Madrid istediği her oyuncuyu alabilir. Para konusunda sıkıntı olmaz, mutlaka anlaşılır." gibi bir demeç vermişti Ronaldo transferiyle ilgili, yani Man Utd satmaya yanaşsın, ne kadar istenirse istensin bu transfer gerçekleşir ama Man Utd satmaya sıcak bakmıyor.

Kaka için de geçen yıl 75 milyon Euro teklif etmişlerdi Milan'a ama Milan kabul etmemişti.

Real Madrid Ronaldo'yu alamasa bile mutlaka çok kaliteli isimler alacak yine, Schuster daha önce söylemişti ama şu an aklımda değil, yine bomba isimlerle ilgileniyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Egemen dediğin gibi Arshavin Chelsea'ye gidebilir.Abramoviç faktörü..
    So what?
    Saike

Adebayor muhteşem bir transfer olmuş. Ben gelecek yıl Barcelona'nın çok etkili olacağını düşünüyorum doğru bir sistem ve dizilişle oynarlarsa. Henry gerçek mevkisine dönerse, Henry-Adebayor ikilisini, bir de arkalarından Messi, Iniesta, Xavi desteğini kimse durduramaz.

Arsene Wenger belli ki Adebayor yerine başka bir oyuncu alacak, sattığına göre. Çok iyi para kazandırdı yalnız Wenger yine Arsenal'a, toplam 18 milyon Euro gelir elde ettirdi, gerçekten büyük iş.

Huntelaar'ın adı geçiyor forvet için ki bence iyi bir transfer olur. Cassano'yu tekrar alamazlar, zaten faydalı da olmaz. Luis Fabiano'yu istemişlerdi bir ara ama bonservisi sebebiyle alamadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Caparros Deportivo'dan ayrıldı

Primera Liga ekiplerinden Deportivo Coruna'nın teknik direktörü Jo**uin Caparros görevini bıraktığını açıkladı... Capparso, kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı...
    Caparros, sözleşmesinin dolmasına bir yıl daha kalmasına rağmen Deportivo'dan ayrıldı.

Sevilla'da geçirdiği başarılı dönemin ardından 2005-2006 sezonunun başında Deportivo'ya geçen Caparros, "bir yıl daha burada kalacak gücü kendimde bulamıyorum. Artık ayrılma zamanı geldi" dedi.

Sevilla'da gençleri takıma kazandırmadaki başarısıyla tanınan Caparros, deneyimli oyuncuların ayrılmasına rağmen Deportivo'yu çalıştırdığı ilk sezonda lig sekizinciliğine taşıdı.

Deportivo için 2006-2007 sezonu ise daha başarısız geçti ve küme düşme tehlikesi yaşamamasına rağmen ligi 13'üncü sırada kapattı.

51 yaşındaki Caparros'un, Jose Manuel Esnal'ın ayrılmasıyla teknik direktör arayışına giren Athletic Bilbao'nun başına geçeceği konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deportivo başarısızdı bu sene yönetim iyi karar vermiş.Deportivoyu topluyacak bir teknik adama ihtiyaç var

Nesil
    2006
    Yer
    -

zaten yeni öğrendim henry wenger ile sorunu varmış falan filan onun için gitmiş...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    hucum hattı

ronaldinho__________messi

__________deco__________

_____henry_____eto'o_____
    Bu intihar hattı olur.We'de bile kullanılmaz.

Del Piero_10 Misafir

Harita üzerinde olmayan bir sözde ülkenin milli takımı olamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Bence bugünkü sistemde oynarlar deco oynamaz Henry veya eto'o oyun kurucuya çeker... yada ronaldinho ortaya geçer Henry sola geçer... ama her 2 sistemde deco forma şansı bulamayacak belki satarlar

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    arsenalden daha büyük takimlarda oynamayi hakediyor dedim.. arsenal kücük takim gibi bir cümle kullanmadim.. unutma arsenalden daha iyi daha büyük kulüplerde var.. henry nin gitmesi arsenal icin kötü oldu.. cok büyük bir kan kaybi
    2003-2004 sezonu Arsenal namağlup lig şampiyonu oldu,52 maçlık namağlupluk serisi bariz bir hakem hatası yüzünden gitti,o günler yakın,o zaman hepiniz Arsenalli olacaksınız,herkesin avatarında Arsenal olacak,tıpkı 2 sezon önce Barcelonalı ve bu sezon Man Utd'li olması gibi

Henry'nin yokluğunu Van Persie kapatacaktır,forvete 2 iyi oyuncu alınırsa sıkıntı çekmeyiz gol yollarında
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bu intihar hattı olur.We'de bile kullanılmaz.
    alakasi yok.. dünyanin en tehlikeli hücum hattini olusturdu barcelona.. seneye bütün kupalar barcanindir..

Nesil
    2006

alakasi yok.. dünyanin en tehlikeli hücum hattini olusturdu barcelona.. seneye bütün kupalar barcanindir..
    Buraya yazıyorum,Barcelona gelecek en sezon en fazla La Liga ve Kral kupasını alır,onlardan da şüphem var,geçen yaz da aynı şeyleri diyordunuz,Barcelona defansını da güçlendirdi,bütün kupaları alacak,Ronaldinho dünyanın en iyi topçusu diye gördük,bir tane bile kupa alamadılar,11 mağlubiyetli Real Madrid şampiyon oldu,ilk maçta fark attıkları getafeden depslansmanda fark yediler kupadan elendiler,Şampiyonlar Ligi'nde gruptan zor çıktılar,ilk turda elendiler,en vahimi de hiç ama hiç ışık vermediler,bırakın Henry'i Pele'nin genç halini geçmişten getirip takıma koysalar yine de ne köy olur Barca'da ne de kasaba
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Bu takım eskiden süperdi yahu nsl bu hale geldi şaşırdım... İşleri çok zor... Bakalım yeni hoca neler yapıcak...

Del Piero_10 Misafir

Brezilya içinde bu hücum adamlarıyla Dünya kupasının kesin favorisi deniyordu,kupa yalan oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha toparlanamazlar bence orta sıralarda takılmaya dvm ederler

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Brezilya içinde bu hücum adamlarıyla Dünya kupasının kesin favorisi deniyordu,kupa yalan oldu.

ben dünya kupasında brezilya yı favori görmüyodum zaten.çünkü adriano,ronaldo,robinho,ronaldinho hep tembel oyunculardı,bir tek kaka vardı kupayı ciddiye alan.
    ama ben önümüzdeki sene barçayı her alanada favori görüyorum.çünkü messi,henry,eto'o gibi çalışkan ve zeki oyuncular var.favori her zaman kazanacak diye bir şey yok.daima sürprizler olur.ama onların da takviyeye ihtiyaçları var
    .barça bu yılda rahat iki kupa alabilirdi ama kim bilebilirdiki real madridin 9-10 maçı son dakkalarda kazanabileceğini ya da getafenin 5-2 nin rövanşında barçayı 4-0 yenceğini.ama bunların olması barçanın favoriliğinden hiç bişey eksiltmez.bunlar sadece sürprizdir. barça her zaman favoridir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencde isterse defans kötü olsun defans 5 yerse hucum 6 atar bu takımda

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by lucho View Post
    .barça bu yılda rahat iki kupa alabilirdi ama kim bilebilirdiki real madridin 9-10 maçı son dakkalarda kazanabileceğini ya da getafenin 5-2 nin rövanşında barçayı 4-0 yenceğini.ama bunların olması barçanın favoriliğinden hiç bişey eksiltmez.bunlar sadece sürprizdir. barça her zaman favoridir.
    Real Madrid kulüp tarihinin en berbat sezonlarından birinde bile şampiyon olduysa son dakika gollerine değil rakiplerinin kötü olmasına bağlarım ben

Barcelona o kadar nizami olmayan gol attı,haksız penaltı kazandı bunları da eklersek bu sezon tam bir hayal kırıklığı ve takımda büyük bir revizyona gidilmediği sürece bu böyle devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Real Madrid kulüp tarihinin en berbat sezonlarından birinde bile şampiyon olduysa son dakika gollerine değil rakiplerinin kötü olmasına bağlarım ben

Barcelona o kadar nizami olmayan gol attı,haksız penaltı kazandı bunları da eklersek bu sezon tam bir hayal kırıklığı ve takımda büyük bir revizyona gidilmediği sürece bu böyle devam eder
    ben orda barcelonanın çok iyi olduğunu söylemedim zaten.düşüncem hala devam ediyor.barcelona son dakikada gol yiyor,real madrid ise aynı dakikada gol atıyor.espanyol maçında real 3-1 geride son dakikada higuain gol atıyor maçı 4-3 real madrid kazanıyor.böyle daha bir çok var.dediğm gibi burda beni ilgilendiren şampiyonluk konusu.real madrid in barcelona nın kötü sezon geçirmesi bişey değiştirmez.burda ben bunu şanssızlık olarak değerlendiriyorum.

Messi
    R10
    Deco
    Eto'o
    HenRy
    -------
    Inıesta
    Xavi
    ------

Zambrotta
    Silvinho
    Puyol

-------
    Valdes

O zmn kadro böle olucak bu şekilde de kupalr çok zor... 5tane forvet hattı heer kaptırdı top gol olarak olma riski var... Deco oynatılmaz...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by lucho View Post
    ben orda barcelonanın çok iyi olduğunu söylemedim zaten.düşüncem hala devam ediyor.barcelona son dakikada gol yiyor,real madrid ise aynı dakikada gol atıyor.espanyol maçında real 3-1 geride son dakikada higuain gol atıyor maçı 4-3 real madrid kazanıyor.böyle daha bir çok var.dediğm gibi burda beni ilgilendiren şampiyonluk konusu.real madrid in barcelona nın kötü sezon geçirmesi bişey değiştirmez.burda ben bunu şanssızlık olarak değerlendiriyorum.

Zavallı Barcelona,La Liga'yı sonuna kadar haketmişlerdi halbuki...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Zavallı Barcelona,La Liga'yı sonuna kadar haketmişlerdi halbuki...
    dimi ya real madrid in yaptığı faullere kırmızı kartlar verilmesin(bkz.diarra barcelona,beckham zaragoza.).nistelrooy depotivo maçında bir el harektiyle smaçla ramos a asist yapsın.2-3 tane kırmızı kartı geri kaldırılsın.sonra da barçanın gönlünü almak için artık hiçbirşeye yaramayn elle atılan bir gol hediye edilsin.çok haklısın kardeş.sonra elle atılan gol aylarca konuşular,krallık takımı real madrid'inkiler göz ardı edilsin.

Mesaj Yetkileri