Madrid'e giderse kendisi için daha iyi olur insAllah Madrid'e gider.
Madrid'e giderse kendisi için daha iyi olur insAllah Madrid'e gider.
madrit'e giderse futbol kariyeri biter bir cacık olmaz ondan sonra.barçaya gelsin olmadı valencia atletico ya gitsin bari.
ama bence barçaya gelcek umarım gelir.
walla bence barça'ya gidipte normal bir oyuncu olmaktansa daha şey bir kulübe gider yıldız futbolcu olmayı yeğlerim
R.Madrid eskisi gibi bence genç oyuncuların futbolunun bitmesine neden olan bir kulüp değil.Bkz.Sneijer,Robinho..
Arshavin'in büyük kulüplerin küçük oyuncusu olacağını düşünmüyorum.walla bence barça'ya gidipte normal bir oyuncu olmaktansa daha şey bir kulübe gider yıldız futbolcu olmayı yeğlerim
So what?
Saike
Arshavin tek forvet oynamaz, o yüzden yeni sezonda Valencia'da David Villa ile yanyana müthiş ikili olurlar..
Ayrıca tekniğini hızından alan bir oyuncu, Premiership'te oynamasında fayda var..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Arshavin forvet oyuncusu değil zaten, forvet arkası, önünde klas bir isim olursa ikisi iyi işler çıkarabilir.
Arsenal'in Arshavin'i alacağını sanmıyorum zira o mevkiiye Samir Nasri'yi transfer ettiler.
Bu transferi yapabilecek bir takım var bence, alacak gibi, o da Chelsea. Abramovich faktörünü düşünürsek, bu işi kolaylıkla bitirebilir. 20 milyon Pound önerdiği yazılıyor yabancı basında Arshavin için, Chelsea'nin Deco'dan vazgeçip Arshavin'i istediği belirtiliyor.
Barcelona'da da oynayabilecek düzeyde, R.Madrid'in bence ihtiyacı yok Arshavin'e, onlar Ronaldo'yla kafayı bozmuş durumdalar![]()
Bu haber kesinlikle yalan. Bir kere Real Madrid Wesley Sneijder ve Robinho'yu neden satsın ki? Ayrıca Ronaldo'yu almak için bu tür mali sıkıntılara girecek takım değil Real Madrid, gereken para neyse kolayca öderler.
Zinedine Zidane "R.Madrid istediği her oyuncuyu alabilir. Para konusunda sıkıntı olmaz, mutlaka anlaşılır." gibi bir demeç vermişti Ronaldo transferiyle ilgili, yani Man Utd satmaya yanaşsın, ne kadar istenirse istensin bu transfer gerçekleşir ama Man Utd satmaya sıcak bakmıyor.
Kaka için de geçen yıl 75 milyon Euro teklif etmişlerdi Milan'a ama Milan kabul etmemişti.
Real Madrid Ronaldo'yu alamasa bile mutlaka çok kaliteli isimler alacak yine, Schuster daha önce söylemişti ama şu an aklımda değil, yine bomba isimlerle ilgileniyorlar.
Egemen dediğin gibi Arshavin Chelsea'ye gidebilir.Abramoviç faktörü..
So what?
Saike
Adebayor muhteşem bir transfer olmuş. Ben gelecek yıl Barcelona'nın çok etkili olacağını düşünüyorum doğru bir sistem ve dizilişle oynarlarsa. Henry gerçek mevkisine dönerse, Henry-Adebayor ikilisini, bir de arkalarından Messi, Iniesta, Xavi desteğini kimse durduramaz.
Arsene Wenger belli ki Adebayor yerine başka bir oyuncu alacak, sattığına göre. Çok iyi para kazandırdı yalnız Wenger yine Arsenal'a, toplam 18 milyon Euro gelir elde ettirdi, gerçekten büyük iş.
Huntelaar'ın adı geçiyor forvet için ki bence iyi bir transfer olur. Cassano'yu tekrar alamazlar, zaten faydalı da olmaz. Luis Fabiano'yu istemişlerdi bir ara ama bonservisi sebebiyle alamadılar.
Primera Liga ekiplerinden Deportivo Coruna'nın teknik direktörü Jo**uin Caparros görevini bıraktığını açıkladı... Capparso, kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı...
Caparros, sözleşmesinin dolmasına bir yıl daha kalmasına rağmen Deportivo'dan ayrıldı.
Sevilla'da geçirdiği başarılı dönemin ardından 2005-2006 sezonunun başında Deportivo'ya geçen Caparros, "bir yıl daha burada kalacak gücü kendimde bulamıyorum. Artık ayrılma zamanı geldi" dedi.
Sevilla'da gençleri takıma kazandırmadaki başarısıyla tanınan Caparros, deneyimli oyuncuların ayrılmasına rağmen Deportivo'yu çalıştırdığı ilk sezonda lig sekizinciliğine taşıdı.
Deportivo için 2006-2007 sezonu ise daha başarısız geçti ve küme düşme tehlikesi yaşamamasına rağmen ligi 13'üncü sırada kapattı.
51 yaşındaki Caparros'un, Jose Manuel Esnal'ın ayrılmasıyla teknik direktör arayışına giren Athletic Bilbao'nun başına geçeceği konuşuluyor.
Deportivo başarısızdı bu sene yönetim iyi karar vermiş.Deportivoyu topluyacak bir teknik adama ihtiyaç var
zaten yeni öğrendim henry wenger ile sorunu varmış falan filan onun için gitmiş...
Harita üzerinde olmayan bir sözde ülkenin milli takımı olamaz.
Bence Bence bugünkü sistemde oynarlar deco oynamaz Henry veya eto'o oyun kurucuya çeker... yada ronaldinho ortaya geçer Henry sola geçer... ama her 2 sistemde deco forma şansı bulamayacak belki satarlar
2003-2004 sezonu Arsenal namağlup lig şampiyonu oldu,52 maçlık namağlupluk serisi bariz bir hakem hatası yüzünden gitti,o günler yakın,o zaman hepiniz Arsenalli olacaksınız,herkesin avatarında Arsenal olacak,tıpkı 2 sezon önce Barcelonalı ve bu sezon Man Utd'li olması gibi
Henry'nin yokluğunu Van Persie kapatacaktır,forvete 2 iyi oyuncu alınırsa sıkıntı çekmeyiz gol yollarında
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Buraya yazıyorum,Barcelona gelecek en sezon en fazla La Liga ve Kral kupasını alır,onlardan da şüphem var,geçen yaz da aynı şeyleri diyordunuz,Barcelona defansını da güçlendirdi,bütün kupaları alacak,Ronaldinho dünyanın en iyi topçusu diye gördük,bir tane bile kupa alamadılar,11 mağlubiyetli Real Madrid şampiyon oldu,ilk maçta fark attıkları getafeden depslansmanda fark yediler kupadan elendiler,Şampiyonlar Ligi'nde gruptan zor çıktılar,ilk turda elendiler,en vahimi de hiç ama hiç ışık vermediler,bırakın Henry'i Pele'nin genç halini geçmişten getirip takıma koysalar yine de ne köy olur Barca'da ne de kasaba
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bu takım eskiden süperdi yahu nsl bu hale geldi şaşırdım... İşleri çok zor... Bakalım yeni hoca neler yapıcak...
Brezilya içinde bu hücum adamlarıyla Dünya kupasının kesin favorisi deniyordu,kupa yalan oldu.
Daha toparlanamazlar bence orta sıralarda takılmaya dvm ederler
ben dünya kupasında brezilya yı favori görmüyodum zaten.çünkü adriano,ronaldo,robinho,ronaldinho hep tembel oyunculardı,bir tek kaka vardı kupayı ciddiye alan.
ama ben önümüzdeki sene barçayı her alanada favori görüyorum.çünkü messi,henry,eto'o gibi çalışkan ve zeki oyuncular var.favori her zaman kazanacak diye bir şey yok.daima sürprizler olur.ama onların da takviyeye ihtiyaçları var
.barça bu yılda rahat iki kupa alabilirdi ama kim bilebilirdiki real madridin 9-10 maçı son dakkalarda kazanabileceğini ya da getafenin 5-2 nin rövanşında barçayı 4-0 yenceğini.ama bunların olması barçanın favoriliğinden hiç bişey eksiltmez.bunlar sadece sürprizdir. barça her zaman favoridir.![]()
Real Madrid kulüp tarihinin en berbat sezonlarından birinde bile şampiyon olduysa son dakika gollerine değil rakiplerinin kötü olmasına bağlarım ben
Barcelona o kadar nizami olmayan gol attı,haksız penaltı kazandı bunları da eklersek bu sezon tam bir hayal kırıklığı ve takımda büyük bir revizyona gidilmediği sürece bu böyle devam eder
ben orda barcelonanın çok iyi olduğunu söylemedim zaten.düşüncem hala devam ediyor.barcelona son dakikada gol yiyor,real madrid ise aynı dakikada gol atıyor.espanyol maçında real 3-1 geride son dakikada higuain gol atıyor maçı 4-3 real madrid kazanıyor.böyle daha bir çok var.dediğm gibi burda beni ilgilendiren şampiyonluk konusu.real madrid in barcelona nın kötü sezon geçirmesi bişey değiştirmez.burda ben bunu şanssızlık olarak değerlendiriyorum.![]()
Messi
R10
Deco
Eto'o
HenRy
-------
Inıesta
Xavi
------
Zambrotta
Silvinho
Puyol
-------
Valdes
O zmn kadro böle olucak bu şekilde de kupalr çok zor... 5tane forvet hattı heer kaptırdı top gol olarak olma riski var... Deco oynatılmaz...
dimi ya real madrid in yaptığı faullere kırmızı kartlar verilmesin(bkz.diarra barcelona,beckham zaragoza.).nistelrooy depotivo maçında bir el harektiyle smaçla ramos a asist yapsın.2-3 tane kırmızı kartı geri kaldırılsın.sonra da barçanın gönlünü almak için artık hiçbirşeye yaramayn elle atılan bir gol hediye edilsin.çok haklısın kardeş.sonra elle atılan gol aylarca konuşular,krallık takımı real madrid'inkiler göz ardı edilsin.![]()