Sayfa 158 / 483 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
4,711 ile 4,740 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ali Koç: "TFF madem BJK nin kupayı vermesinden etkilenmiş bu kadar‚ biz bankasyaya gitmek istiyoruz"

Şu lafı söyledin ya Ali Koç sana helal olsun. Biz kupa vermiyoruz Bank Asya'ya gitmek istiyoruz. Umarım kabul etmeye yüreğiniz vardır. Ama veremezsiniz demi? Neden? Çünkü havuz var. Digitürk var. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Kendimiz düştüysek kendimiz kalkmasını biliriz tekrar toparlanırız.Oyuncu satılıyosa satılsın kayıp kapatılsın ama bu takım ayakta dursun ve BANK ASYA'da oynayalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Adam ağlıcak vallaha ya zor tutuyor.

Şu an ntvspor'da telefonla bağlanan Tayfun Bayındır(spor yazarı) diyorki "fenerbahçe yönetimi bu sefer süreci çok iyi yönetti.Eğer tff, şu an fenerbahçe'nin talebini kabul etmeyip,ilerde lig ortası gibi bir dönemde fenerbahçeyi ligden düşürmeye kalkarsa fenerbahçe tazminat hakkı kazanmış olacaktır."

Nesil
    2003

Keske MAA bu isi basindan cozebilseydi ama maalesef bence Fenerbahce'yi kurtarmaya calisirken daha da buyuk bir ucuruma surukledi kararsizligi nedeniyle.

Bu lig oynanmaz. Oynanmamali. Ne zaman federasyon hakkinda iddialar olan takimlar konusunda nihai karar verir, o zaman lig oynanir.

Turk futbolu sadece yayin hakkini digiturk'e satmistir, ruhunu degil!

Yaziklar olsun olayi buraya kadar getiren herkese.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben açıkca bir suç işlemişler olsa dahi bir klübün bank asyaya gönderilmesine karşıyım. Herkes herşeyi teklif eder hayatta, ayıp olan haksızlığı kabul etmektir. Benim gözümde şikeyi veren değil alan suçludur. Neyse. Umarım federasyon reddeder Fenerbahçenin talebini. Seneye lig normal olarak devam eder.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Keske MAA bu isi basindan cozebilseydi ama maalesef bence Fenerbahce'yi kurtarmaya calisirken daha da buyuk bir ucuruma surukledi kararsizligi nedeniyle.

Bu lig oynanmaz. Oynanmamali. Ne zaman federasyon hakkinda iddialar olan takimlar konusunda nihai karar verir, o zaman lig oynanir.

Turk futbolu sadece yayin hakkini digiturk'e satmistir, ruhunu degil!

Yaziklar olsun olayi buraya kadar getiren herkese.
    ben de bu mantığı anlayamıyorum.Tek bir adam karar vermiyor orada hatayı tüm TFF yaptı,içerisinde fblisi kadar bjklisi gslisi de olan TFF.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Ayaklarına gidip bizi düşürün diyipde düşürmezlerse bişey demiyorum artık kabul etsinler artık.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    ben de bu mantığı anlayamıyorum.Tek bir adam karar vermiyor orada hatayı tüm TFF yaptı,içerisinde fblisi kadar bjklisi gslisi de olan TFF.
    Bence tek bir adam karar veriyor.

Konusmalarini dikkatle dinlersen MAA'in ne kadar cok 'ben' dedigini ve ne kadar az 'biz' dedigini fark edersin.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Çıkıp biz Fenerbahçe'nin iyiliği için bu kararı verdik diyor MAA buda bizim iyiliğimiz için bu talebide kabul etmesi lazım adam zaten süper ligde kalsak bile oyuncular gidicek diyor 2 sene kaybetmektense 1 yılımız gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Ben açıkca bir suç işlemişler olsa dahi bir klübün bank asyaya gönderilmesine karşıyım. Herkes herşeyi teklif eder hayatta, ayıp olan haksızlığı kabul etmektir. Benim gözümde şikeyi veren değil alan suçludur. Neyse. Umarım federasyon reddeder Fenerbahçenin talebini. Seneye lig normal olarak devam eder.
    Digitürk ve havuz oldukça Fenerbahçesiz Süper Lig olmaz. Bunu bildiğimiz için Süper Ligde oynamak istemiyoruz.
    TariboWest

Nesil
    2006

O değilde biz şike yaptık diyelim, neden para verdiğimiz kulüplere yaptırım yok? Tek namusuz biz miyiz? Şaka gibi adalete inancım yok. Gidelim bank asyada şerefimiz ile oynayalım. Kendileri yarattığı kaosda mücadale etsin.

Beşiktaş haklarında iddialar olduğu için kupayı iade ettiğinde bunu memnuniyetle karşıladı TFF.

Şimdi yarın Fenerbahçe gidecek ve "hakkımızda şike iddiaları varken biz bu ligde kalmak istemiyoruz,iddiaları kabul etmiyoruz ama böyle şeyler dile getirildiği için dahi ligden affımızı istiyoruz.Bize şike yaptığımız ispatlanmış gibi cezayı verin ve tüm şüphelerden arınarak dönelim" derse TFF bundan da memnun olup,bu isteği kabul etmek zorundadır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

tff de kulüpler de lig tv nin önünde diz çöksünler aynen devam...helal olsun lig tv ye resmen dize getirdi türk futbolunu...

kendi dümeninin kendi çıkarının peşinde olmayan bi büyük kulüp de çıksın ben bu havuzda yokum arkadaş ben sizin oyuncağınız değilim desin...

Nesil
    2006

Gerekirse on senemiz yansın, biz temiziz sonuna kadar inanıyoruz. Umarım Türk futbolu batar. Tek isteğim budur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Beşiktaş haklarında iddialar olduğu için kupayı iade ettiğinde bunu memnuniyetle karşıladı TFF.

Şimdi yarın Fenerbahçe gidecek ve "hakkımızda şike iddiaları varken biz bu ligde kalmak istemiyoruz,iddiaları kabul etmiyoruz ama böyle şeyler dile getirildiği için dahi ligden affımızı istiyoruz.Bize şike yaptığımız ispatlanmış gibi cezayı verin ve tüm şüphelerden arınarak dönelim" derse TFF bundan da memnun olup,bu isteği kabul etmek zorundadır.
    Yönetim de aynen bunu yapacak. Elinde koz da var çünkü. Bjk yaptı kabul ettiniz. Biz de aklanana kadar ligde oynamak istemiyoruz diyecekler. Tabiki TFF kabul etmeyecek. Hiç ama hiç inancım yok.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

havuz ve digiturk gibi etkenler varken tff bunu reddeder.

playoff olayını boşuna getirmediler bence.
    (/s)

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Gerekirse on senemiz yansın, biz temiziz sonuna kadar inanıyoruz. Umarım Türk futbolu batar. Tek isteğim budur.
    koyulaştırdığım düşüncemiz ispatlandığında TFF'nin ödemek zorunda kalacağı tazminat Türk Futbolunu bitirecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

fenerbahçenin talebini kabul etmez lig ortasında düşürme kararı alırsa fenerbahçeye yüklü miktarda tazminat vermek zorunda.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    havuz ve digiturk gibi etkenler varken tff bunu reddeder.

playoff olayını boşuna getirmediler bence.

Beşiktaş yaptığında kabul eden TFF hangi bahaneyle bunu reddedecek ben de onu merak ediyorum.

Quote Originally Posted by vFor View Post
    fenerbahçenin talebini kabul etmez lig ortasında düşürme kararı alırsa fenerbahçeye yüklü miktarda tazminat vermek zorunda.
    bunu bir spor yazarı da dile getirdi ama bana mantıklı gelmiyor yani TFF, "o zaman belli bir şey yoktu,şimdi ispatlandı düşürdük" diyebilir gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TFF nasıl ŞL hakkından kendiniz vazgeçin dediyse ligden feragat edip Bank Asya'da oynamamızı kabul etmesi gerekli. Yarın göreceğiz bakalım neler olacak? Ayrıca Süper Lig bir de temiz oynansın. Nasıl olacak bi görelim. Tek kirli Fenerbahçe çünkü !
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Vallaha dostum ligden düşme talebimizede ret çıkarsa oturur ağlarım daha ne diyim ya ülkenin 4/3'ü zaten bunu istiyor e lig tv de bunu düşünerek sorun çıkarmaz zaten fenerliler alayına iptal ettirdi tff kabul etsin BANK ASYADAYIZ.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ali koçu izlerken bir kez daha fenerbahçeli olduğuma şükrettim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

koyulaştırdığım düşüncemiz ispatlandığında TFF'nin ödemek zorunda kalacağı tazminat Türk Futbolunu bitirecektir.
    Zaten öyle birşey olursa tazminattan dolayı diğer takımların bütün gelirleri kaybolacak. Çünkü TFF ödediği tazminattan sonra pay veremeyecek. Ama şu Ramazan gününde bu olayları Allah'a havale ediyorum. İnşallah ilahi adalet yerine gelecektir. Ayrıca bir de atasözümüz var. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak....
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Federasyon işi yürütmeyi bilmese de Fenerbahçe yönetimide iş nasıl tutulur bilmemiştir.

Koskoca takımın yöneticileri topumu verin eve gidiyorum mantığına bürünmemelidir. Fenerbahçe, Şampiyonlar liginde kalmak için gücünü kullanamadıktan sonra bizi bank asyalara gönderin derse daha çok kaybeder.

Tek istediğim ligde kalıp,bu sezon da şampiyon olduğumuzu görmekti ama artık bu ligde oynamamız mümkün değil.Avrupadan ihraç edilmemiz demek suçluluğumuza kanaat gösterildi demektir ve bu durumda bir an önce bank asya'ya indirilmeliyiz.

Ligler başlamadığı için ve çok ekstra bir durumla karşı karşıya olunduğu için fenerbahçe bank asya'ya indirilip yeniden fikstür çekilebilir ya da buna benzer ayarlamalar yapılabilir.Sonuçta UEFA bile sınırları zorladı Trabzonspor'u fenerbahçe'nin yerine lige alırken,bunu TFF'ninde yapabilmesi gerek.

Nesil
    2006

Tek oradan değil, UEFA'dan da gelecek; ama önemli olan para değil, her şey bittiğinde o kişilerin sokağa çıkamıyacak olması. Allah'dan tek duam vardır, acil birşey olmadığı sürece Acıbadem hastahanesinde tedavi görmemek...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Vallaha dostum ligden düşme talebimizede ret çıkarsa oturur ağlarım daha ne diyim ya ülkenin 4/3'ü zaten bunu istiyor e lig tv de bunu düşünerek sorun çıkarmaz zaten fenerliler alayına iptal ettirdi tff kabul etsin BANK ASYADAYIZ.
    Büyük ihtimal şike yaptığınızı kabul edin cezanızı verelim diyecekler. Diğer türlü imkanı yok kabul etmez TFF.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

"BANK ASYA'DA OYNAMAK İSTİYORLAR"
    "Futbolcularımız bu akşamki toplantıda bizlere gelecek sezon için onurlarıyla Bank Asya 1. Lig'de oynamak istedikleri iletti. Biz de yarın TFF ile bir araya geleceğiz ve bu isteğimizi onlara bildireceğiz"

Helal Olsun.

Mesaj Yetkileri