Sayfa 159 / 220 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209 ... SonSon
4,741 ile 4,770 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikret Orman artık bu mevzuda konuşmuyor diye sevinirken Serdal Adalı çıktı şimdi de. Beşiktaş taraftarı veya yöneticileri Arena & Saraçoğlu'nda oynamak isteyebilir, bunun için önce o statların kullanım haklarını ellerinde bulunduran kulüplerin onayı gerekir. Kabak gibi ortada duran gerçekleri görüp görmemek kişileri bağlar, devletin stadı goygoyu ile sadece kendinizi kandırdığınız gerçeği de gün gibi ortada. Kimse kalkıp Beşiktaş küçük kulüp, stadımıza layık değil, o yüzden istemiyoruz demiyorken kendi kendine Beşiktaş büyük kulüp istediği yerde oynar triplerine girenlere hayret ediyorum. Hem devletin stadı vurgusuyla insanları sinirlendirmeye çalışıp hem de türlü türlü çabalara giren, araya adamlar sokan, misafir olmak için medyayı da etkin şekilde kullanan Fikret Orman yine iyiymiş, Serdal Adalı daha fena, daha iddialı.

Beşiktaş 1-2 sene misafir olmak istiyor, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray cephesi misafir kabul etmek istemiyor. Siz evinize davetsiz misafir ister misiniz ? Biraz empati. Ayrıca haklı ve mantıklı gerekçeler var ortada. Zemin sorunu en önemlisi gibi gözüküyor bence daha önemlileri de var. Kendi stadımızda deplasmana mı çıkacağız ? Beşiktaş ile rekabet söz konusu, ekstra gelir ve seyirci desteği bulacak kapasiteden ötürü, kendisine avantaj sağlayacak. Bunları niye isteyelim, herkes Beşiktaş kulübünün iyiliğini istemek zorunda değil.

Umarım bir önce yeni başkan ve oynayacağınız stadyum belli olur, bu konu artık herkesi baydı. Kasımpaşa, Gebze ve Avrupa&Derbi maçlarında Olimpiyat, herkes için en hayırlı formül bu bana göre.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Devlet bu kadar prosedür çıkarmasa yıkılacaktı sizle anlaşmalık bir durum yok. Oldu Galatasaray bize stadını vermiyor , biz kendi stadımızın inşaatını erteleyelim.

Bu arada üslubumuza dikkat edelim. Gerginliğe gerek yok.
    stadı yıkmasanız bile anlaşsanız bizim stada geçicektiniz hemen kaç tane görüşme ayarladınız araya spor bakanını soktunuz bi sonuç alabildiniz mi ? bizim yönetim istemeden bizim stadta oynayamazsınız bunu kabul etmek bu kadar mı zor ? bu arada localar kiralanan kişiye aittir bi başkasına kiralanamaz bu yüzden loca gelirini unutun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çimlerle ilgili durum, fazla maç oynanacak olması ve rakip taraftarların buna gönlü olmaması en önemli nedenlerden biri. Sanırım bize Olimpiyat yolu gözüktü.
    Canım FEDA olsun sana !

Kimsenin tribe falan girdiği yok olan bir şey dile getiriyorum ben. O stad devletindir. Tüm stadlar devletindir. Kimin hangi stadda oynayacağınada devlet karar verir. gs'nin böyle bir yetkisi yok. Nerede oynayacağımız bizim için çok çok önemli bir mesele değil.Heryere gidip oynarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bekle daha oynarsin. stat galatasaraya aittir galatasaray devleti zengin etmistir.

Hiç kimse stres yapmasın İnönü yıkılmayacak. çArşı'nın Taksim olaylarına etkisi yüzünden devlet bu stada izin vermeyecek görürsünüz. çArşı'nın direnişini yeni İnönüye tercih ederim. Aynen devam çArşı...

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bekle daha oynarsin. stat galatasaraya aittir galatasaray devleti zengin etmistir.

http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc...iy78o1_400.gif
    Last edited by berkebjk1 : 08.Haziran.2013 at 22:35

Aynen sana da aynısından gelsin bir tane daha farklı şeyler istersen rica et.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Arkadaş illa renktaşlarından mı cevap yemek istiyorsun. Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Buraya asarız, keseriz tarzı mesajlar atıp ortalığı bulandırma istersen. Sonra iş genele biniyor, tartışma büyüyor. Yazdıkların bir tek senin sorunun bilesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Hiç kimse stres yapmasın İnönü yıkılmayacak. çArşı'nın Taksim olaylarına etkisi yüzünden devlet bu stada izin vermeyecek görürsünüz. çArşı'nın direnişini yeni İnönüye tercih ederim. Aynen devam çArşı...
    Spora siyaseti karıştırmayın.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Arkadaş illa renktaşlarından mı cevap yemek istiyorsun. Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Buraya asarız, keseriz tarzı mesajlar atıp ortalığı bulandırma istersen daha. Sonra iş genele biniyor, tartışma büyüyor. Yazdıklarından bir tek sen sorumlusun bilesin.
    O arkadaş benden üstteki mesajlara attığını bildirdi, sorun yok yani.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Spora siyaseti karıştırmayın.
    Beşiktaş Sohbet Alanı'nda stadla ilgili yorum. Derin bir siyasete mi girdim? Hayır al işte stadla ilgili yorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Beşiktaş Sohbet Alanı'nda stadla ilgili yorum. Derin bir siyasete mi girdim? Hayır al işte stadla ilgili yorum.
    Taksim olayları demişsin, devlet demişsin, direniş demişsin ... Derin değil ama siyasete giriyorsun işte.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Kimsenin tribe falan girdiği yok olan bir şey dile getiriyorum ben. O stad devletindir. Tüm stadlar devletindir. Kimin hangi stadda oynayacağınada devlet karar verir. gs'nin böyle bir yetkisi yok. Nerede oynayacağımız bizim için çok çok önemli bir mesele değil.Heryere gidip oynarız.
    kimin hangi stad ta oynucağına devlet karar vermez madem öyle devlet desin fenere çık saraçoğlundan olimpiyatta oyna diye orda yapılmış bi sözleşme var dimi sözleşme gereği stad kullanımı 49-99 yıl bize ait milli maçlar dışındaki herşeyi biz karar veririz konser vs. bizim yönetimin izni olmadan kimse o stad ta oynayamaz yok öyle bi dünya

Sen öyle zannet. Anlamamışsın dediğimi konuşuyorsun. Tamam artık sizinle uğraşmak istemiyorum. Artık cevap yazmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Sen öyle zannet. Anlamamışsın dediğimi konuşuyorsun. Tamam artık sizinle uğraşmak istemiyorum. Artık cevap yazmayın.
    geçen sene o kadar uğraştınız spor bakanını araya sokup toplantı yapmalar başbakanın açıklamaları vs. neden alamadınız stadı bi söylermisiniz çok merak ediyorum sizi istemeyen bi takımın stadına zorla başkalarına satılmış locaları tekrar satma ümidiyle girmeye çalışmak nasıl bi şey bunuda anlamış değilim ya

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    geçen sene o kadar uğraştınız spor bakanını araya sokup toplantı yapmalar başbakanın açıklamaları vs. neden alamadınız stadı bi söylermisiniz çok merak ediyorum sizi istemeyen bi takımın stadına zorla başkalarına satılmış locaları tekrar satma ümidiyle girmeye çalışmak nasıl bi şey bunuda anlamış değilim ya
    Arkadaşın tartışmayı daha fazla uzatmayıp senin tartışmayı illa büyütmeye çalışman da itici.. Hem ben Adalı'nın böyle bir açıklamada bulunduğunu düşünmüyorum. Galatasaray çıkan haberler neticesinde açıklama yapmak zorunda kalmıştır. Galatasaray niyetini başında belirtmiş. Yani kısacası istemiyoruz demeye getirmişler. Daha bunu uzatmaya gerek yok. Ne GS nede FB sahasında istemeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne spor bakaniymis arkadas.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başkan Adayı Serdal Adalı'nın dün katıldığı Telegol programında yaptığı açıklamaların tamamı:

http://www.haber1903.com/Besiktas-13..._yapamaya.html

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK İnönü Stadı ile ilgili tüm izinlerin alındığını, 1 yıl içinde stat inşaatını tamamlamayı planladıklarını ve "stadın yıkılıp park yapılacağı" iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı’na BJK İnönü Stadı’yla ilgili açıklamalarda bulunan Fikret Orman, alınan izin belgelerini ve planları paylaştı. "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, ’Bütün izinler verilmiştir ve orası yıkılıp stat olarak yapılacaktır’ açıklamasını yaptı" diyen Orman, "Fakat şu andaki seçim sürecinde bu işe aday olan arkadaşlar çıkıp kapalı kapılar arkasında, ’Bu stat yıkılacak, elimizden alacaklar, bunu park yapacaklar’ deyip, bunu dedikodusal olarak ortaya koyuyorlar" diye konuştu.

Fikret Orman, Beşiktaşlıların yanlış yönlendirildiğini kaydederek, şöyle konuştu: "Çıksınlar kamuoyunun önüne desinler ki, ’Bu stat yıkılacak bizim elimizden alacaklar, bunu park yapacaklar, Beşiktaş’ı başka yere gönderecekler’. Kapalı kapılar arkasından değil, benim gibi çıksınlar açıklasınlar. Her yerde bunu yayıyorlar ve Beşiktaşlıları yanlış yönlendiriyorlar. Ben resmi evrakla konuşuyorum. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını, asla kimsenin de böyle bir niyeti olmadığını, sadece bu planların yapılması ile ilgili destek gördüğümüzü, kimsenin böyle bir amacının olmadığını Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak kamuoyuna açıklıyorum ve evraklarını da gösteriyorum. Beşiktaş taraftarını galeyana getirip, bir seçim süreci diye Beşiktaşlıları yanlış yönlendirmek Beşiktaşlılara yakışmıyor."

Resmi belgelerin, bu iddiaların doğru olmadığını kanıtladığını kaydeden Orman, "Beşiktaş’ta çarşıda gezip, insanları böyle konuların içine çekmenin Beşiktaşlılıkla alakası yoktur. Bu bir seçimdir. Seçimde kazanan olacaktır, kaybeden olacaktır ama ana amaç Beşiktaş’a zarar vermemektir. Bu stadın yapılamayacağını, park yapılacağını kapalı kapılar arkasında insanlara söyleyeceğinize gelin böyledir deyin. Ben onlar ifade etmeden resmi evraklarla cevabını verdim" diye konuştu. -"Kendime yalı yapmıyorum" Fikret Orman, stat konusunda ortaya atılan iddiaların yakışıksız olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: "Bunlar çok ayıp şeyler çünkü kendimize bir stat yapmıyoruz, biz Beşiktaş’a bir stat yapıyoruz. Bu stadın yıkılacağı tarihi, google’a girin ’Beşiktaş’ın stadının yıkım tarihi’ diye yazın, ben ta şubat ayında haziranda yıkılacağını söylemişim. Ortada bir seçim var mı? Yok. Tarihi açıklamış mıyız? Evet. Sözleşmeler yapmışız, şimdi bunun seçimle ne alakası var? Bu stadın yapılması Beşiktaş’ın menfaatine olan birşey, ben kendime yalı falan yapmıyorum, Beşiktaş’a yapılıyor. Bu, ülkemizin eseri, bunu baltalamak Beşiktaş’a ihanettir. Gidip insanları yanlış yönlendirmek, devlet kurumlarının içerisinde projeyi durdurtmaya çalışmak ayıp şeylerdir."

"Stadı 1 yılda tamamlarız"

Olanları üzüntüyle izlediğini anlatan Orman, stadın 4 aşamada bitirilebileceği görüşüyle ilgili olarak da, "Bu stat 23 metre geriye kayıyor, 8 metre aşağı iniyor. Stadı 4 senede nasıl yapacaksınız? Tribünler dururken, aşağı inen stadı nasıl yapacaksınız? Bunun bir mantıksal açıklaması yok. Devamli anlatıyorum, rakiplerimizle aramızdaki gelir farkı çok açıldı. Beşiktaş’ın hızlıca bu stadı yapması lazım. Benim işim inşaat, 1 senede yaparız. Hedefimiz, stadı 2014 eylül sonu, ekim başı açmak" diye konuştu.

Orman, hep negatiflikle seçim propagandası yapılamayacağını kaydederek, "Bu stat 1 senede olmaz, yıkılmaz, yapılmaz, izni yok gibi hep negatiflik üzerine bir seçim propagandası olmaz. Siz neyi nasıl yapacağınızı kamuoyuna anlatın, biz de diyelim ki ’arkadaşlar bizim aklımızda olmayan birşey söylediler’. Yönetimlere aday olmak benim üzerimden prim yapmak değildir. Daha fazla neyi nasıl yapacaklarını anlatsınlar. Ben ciddi bir kurumu yönetiyorum. Ciddi insanlarız, bazen konuşmuyoruz ama Beşiktaş’a zarar verilmesine müsade etmem" ifadelerini kullandı.

"Geldiğimiz tarihte sadece restorasyon izni vardı"

Beşiktaş’ta göreve geldikleri tarihte sadece restorasyon için izin olduğunu hatırlatan Orman, statla ilgili bütün izinlerin kendi dönemlerinde alındığını söyledi. Bu konuyla ilgili belgeleri açıklayan Orman, "Ben Türkiye’nin en eski ve en ciddi camiasını yönetiyorum. Konuştuğumuz şeyler evraklar üzerinden oluyor. Ben açıklamalar yapıyorum, Sayın Başbakanımız da açıklamalar yaptı stadımızla ilgili, Sayın Bakanımız da yaptı. Bugüne kadar evrakları çok gündeme getirmedim. Her konuyu da evrakla anlatmayı doğru bulmuyorum. Olay öyle bir hale getirildi ki bunları artık kamuoyuyla paylaşma zamanının geldiğini düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 1 Kasım 2011 tarihinde almış olduğu bir kararın bulunduğunu, alandaki mevcut İnönü Stadı yapısında restorasyon yapılabileceğini, stadın konumu nedeniyle tescilli yapının dışında herhangi bir yapılanmaya gidilmemesine karar verildiğini kaydeden Orman, şunları kaydetti: "Geldiğimiz tarihte yapılan işlem şudur; burası ancak ve ancak mevcut haliyle restorasyon yapılır ve başka birşey yapılamaz. Biz geldikten sonra 18 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis kararıyla buranın tekrar spor alanı olarak ve mevzi imar planı açısından kararını aldırdık. 1/5000 ve 1/1000’lik planlarla buranın spor alanı yapılmasında hiçbir problem yoktur diye meclis kararı aldı. Sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü komisyonu toplandı. Onlar da bu meclis kararına uyduklarını ve söz konusu planlara göre de bunu onayladılar. 5 binlik ve binlik planlar yaptık. 5 adet itiraz geldi. Sonra ikinci bir plan yaptık. Üçüncü plan yapıldı ve hiçbir itiraz olmadan planlar onaylanmıştır. Bu planlar Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi 29 Nisan 2013 tarihinde 5 binlik ve binlik planları onaylayarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 nolu kuruluna son karar için gönderildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bütün bunları onaylamış ve onaylanmış olarak 7 Mayıs 2013’e 956 nolu kararıyla avan projesiyle restorasyon onaylanmış ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gönderilmiştir. Onaylandıktan sonra Beşiktaş’ın hiçbir problemi kalmamış, bütün planlar yapılmış, bütün kurullar ve merciler tarafından onaylanmıştır." Onayların ardından inşaat işleri için İstanbul Büyükşehir Belyediyesi’ne müracaat edildiğini ve yıkım ruhsatı alındığını anlatan Orman, "Biz geldiğimizde hiçbir plan çalışması yoktu. Planlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ancak ve ancak yenilemek, restorasyon yapmak açısından bir karar alınmıştı" dedi.

Bakanlığın izni konusu

Fikret Orman, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın izni olmadığı konusuna da değinerek, Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan protokolü gösterdi ve sözlerini şöyle tamamladı: "Bunda Fikret Orman ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın imzası vardı. 26 Şabut tarihinde yapılmıştır. Stadın yıkılması ve yenisinin inşaası durumunda, yıkımın fiilen başladığı genel müdürlükçe tespit edildiği tarihten itibaren yeni stadyum 1000 gün sonra geçici kabule hazır hale getirilecektir maddesi vardır. İnşaat süresi boyunca kulübün stadyumdan yararlanamayacağı göz önüne alınarak, bu süre içinde kira alınmayacaktır denmektedir. Spor Genel Müdürlüğü ayrıca bize yetki belgesi vermiştir. Bu madde de ’ Mülkiyeti hazineye ait, 27.3.2047 tarihine kadar Beşiktaş kulübü adına irtifak hakkı tesis edilen İnönü Stadyumunun yıkılması ve mevcut alan üzerine yapılacak yeni stadyuma ilişkin proje ve inşaatların ivedi şekilde tamamlanarak hizmete açılmasını sağlamak amacıyla, taşınmaza ilişkin imar planı tadilatıyla ilgili başvurular ile yeni projelere ilişkin projelerin tasdiki, inşaat ruhsatı ve iskan raporlarının alınması ve sair işlemlere esas olmak üzere gerek ilgili belediyelerde ve gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlardaki işlemleri genel müdürlüğümüz adına takip etmek üzere Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği adına Mustafa İhsan Coşkun ve Metin Demir yetkilendirilmiştir’ ifadeleri yer almaktadır."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş ve Fenerbahçe disiplin kuruluna sevk edilmiş. Nedeni açıklanmadı daha. Fenerbahçe'nin 2 yıl uefadan men edilmesi için başvurulmuş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu açıklama rahatlattı beni.Artık hiç bir kulübümüz zarar görmesin şu işlerden.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    UEFA'nın resmi sitesinde konuyla ilgili haber var maalesef.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    UEFA'nın resmi sitesinde konuyla ilgili haber var maalesef.
    Eyvah eyvah, durum kötü o zaman. İnşallah takımlarımız kötü bir durumla karşı karşıya kalmaz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ben mi yanlış hatırlıyorum? Biz o maçı bir taraflarımızdan ter aka aka kazanmadık mı

Eğer olduysa bile şike bildiğin fail olmuş

Şu an içimi rahat tutmam için tek sebep Serdal Adalı'nın başkan adayı olması. Eğer içi gerçekten rahat olmasa , böyle bir vebalin altına girmezdi diye düşünüyorum yok Beşiktaş'ın adını böyle olaylara gerçekten soktularsa sonuna kadar çeksinler cezalarını.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öyle oldu abi doğru hatırlıyorsun, penaltılarla zar zor aldık kupayı. Şike neresinde bunun ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

O maçta şike olduysa eğer bende Pele. Bizim açımızdan bir şey çıkacağını sanmıyorum. umarım öyle olur. Aksi durumda direk düşürsünler.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İçiniz rahat olsun beyler,neyin ne olduğunu aklı başında her insan rahatlıkla görmekte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçla ilgili şike değil de İbrahim Akın'ın Serdal Adalı ile ilgili transfer görüşmesi yapmasından dolayı bir şeyler kurcalıyor da olabilir UEFA. O zaman da koskoca şampiyonlar ligi finalinden önce rakibinden oyuncu transfer eden Bayern'i değil de Beşiktaş'ı cezalandıran UEFA'nın cibiliyetine tükürürüz.

Mesaj Yetkileri