Sayfa 159 / 439 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
4,741 ile 4,770 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

anlayamama durumu karşılıklı sanırım.

bundan sonra böyle takılayım bu başlık altında..

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    herşey çok güzel olacak, kupalara ambargo koyacağız..
    Kalli sayesinde çok büyük başarılar sağlayacağız, gençlerimiz coşacak falan filan ...

Adriano Set To Join Fenerbahce

By Nathan L. Redd

Inter Milan star Adriano will be joining Fenerbahce, according to Wednesday's edition of Turkish media outlet Sabah. Speculation began circulating last week that he would join his friend Roberto Carlos in Kadikoy, and AC Milan striker Ronaldo was also connected to a move to Turkiye. According to Sabah, Adriano will join Fenerbahce for two years after accepting their offer, and he is reportedly excited about playing under Zico and alongside Roberto Carlos.
    Fenerbahce has yet to confirm the deal. More information to follow as details become available.

Adriano’s ready for Turkey shoot

FENERBAHCE are considering a bid for unsettled Inter Milan striker Adriano.
    The Turkish giants failed in an ambitious approach for AC Milan striker Ronaldo last week, and have now made contact with Adriano’s representatives
    about a big-money switch to Istanbul.
    Fenerbahce, with Brazilian legend Zico as manager, are ready to cough up big for Adriano’s contract and will seek to take the striker on a year-long loan.

Adriano has had a problematic time in the just concluded season, missing training on several occasions because of his love of late nights.

Inter already have a powerpacked strikeforce in Zlatan Ibrahimovic, Hernan Crespo and Julio Cruz.

According to the Turkish press Fenerbahce, after signing R.Carlos, have increased their will to do better in the champions league. Therefore, they are trying to sign one of the three: 1. Ronaldo (Milan); 2. Adriano (Inter); or Trezeguet (Juve).

Regarding Fenerbahce's ambitions... For the sake of Turkish football I hope they do well in the CL. Regardless, I don't think Trezeguet will go. Ronaldo just transferred to Milan, he has much better odds of winning the Serie A and CL if he stays and his form is on an up swing -so I don't think he would move either. Then there is Adriano... My headache. He seems to have lost all desire to win for the sake of trophies, so on that note... he may be tempted by a large paycheck. I also think that in order for Inter to get any value from the sale of Adriano it would need to be to a team such as Fenerbahce that need to spend big to lure top talent. So that could be a potential. Unlikely one, but definately a possibility. I think Fenerbahce realistically should try to transfer Roy Maakay from Bayern. If I am not mistaken he is on his way out and there have not been any links to him. He still could score 15-20 a season.

Sheriff Misafir

Ankaraspor'dan özer diyolar.. Transfer piyasasında yer bulmuş 3 büyükler sarmış bu adama.. Bir bilgisi oln varmı?

4. Default

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Adriano Set To Join Fenerbahce

By Nathan L. Redd

Inter Milan star Adriano will be joining Fenerbahce, according to Wednesday's edition of Turkish media outlet Sabah. Speculation began circulating last week that he would join his friend Roberto Carlos in Kadikoy, and AC Milan striker Ronaldo was also connected to a move to Turkiye. According to Sabah, Adriano will join Fenerbahce for two years after accepting their offer, and he is reportedly excited about playing under Zico and alongside Roberto Carlos.
    Fenerbahce has yet to confirm the deal. More information to follow as details become available.

Adriano’s ready for Turkey shoot

FENERBAHCE are considering a bid for unsettled Inter Milan striker Adriano.
    The Turkish giants failed in an ambitious approach for AC Milan striker Ronaldo last week, and have now made contact with Adriano’s representatives
    about a big-money switch to Istanbul.
    Fenerbahce, with Brazilian legend Zico as manager, are ready to cough up big for Adriano’s contract and will seek to take the striker on a year-long loan.

Adriano has had a problematic time in the just concluded season, missing training on several occasions because of his love of late nights.

Inter already have a powerpacked strikeforce in Zlatan Ibrahimovic, Hernan Crespo and Julio Cruz.

According to the Turkish press Fenerbahce, after signing R.Carlos, have increased their will to do better in the champions league. Therefore, they are trying to sign one of the three: 1. Ronaldo (Milan); 2. Adriano (Inter); or Trezeguet (Juve).

Regarding Fenerbahce's ambitions... For the sake of Turkish football I hope they do well in the CL. Regardless, I don't think Trezeguet will go. Ronaldo just transferred to Milan, he has much better odds of winning the Serie A and CL if he stays and his form is on an up swing -so I don't think he would move either. Then there is Adriano... My headache. He seems to have lost all desire to win for the sake of trophies, so on that note... he may be tempted by a large paycheck. I also think that in order for Inter to get any value from the sale of Adriano it would need to be to a team such as Fenerbahce that need to spend big to lure top talent. So that could be a potential. Unlikely one, but definately a possibility. I think Fenerbahce realistically should try to transfer Roy Maakay from Bayern. If I am not mistaken he is on his way out and there have not been any links to him. He still could score 15-20 a season.
    Eeeeee burda ne yazıyor Adriano geliyor mu geliyor mu???

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Eeeeee burda ne yazıyor Adriano geliyor mu geliyor mu???
    Orda yazana göre 2 yıllık anlaşmayı kabul etmiş Adriano..

Lincoln'ü alarak taraftarının yüzünü güldüren Cim Bom, şimdi de Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcünün şartlarını araştırıyor.
    24.06.2007

Hedefi iyice büyüttüler

Çoğu kişinin ‘imkansız’ gözüyle baktığı Lincoln transferini gerçekleştirerek büyük bir iş başaran Galatasaray Yönetimi’nin listesinde süper bir yıldız daha var. Cim Bom, Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve Katalan ekibinden kesinlikle ayrılacağını açıklayan Saviola’nın şartlarını araştırmaya başladı. Tangocu’nun bonservisinin elinde olması Aslan’ın iştahını iyice kabartıyor.

West Ham ile yarışacaklar
    Lincoln’ün ardından iki bomba daha patlatacaklarının garantisini veren Sarı-Kırmızılılar’ın Saviola transferindeki en büyük rakibi Premier Lig ekiplerinden West Ham. Ada temsilcisinin de Arjantinli yıldızla yakından ilgilendiği ve Saviola’ya müthiş bir teklif yaptığı ifade edildi. Yöneticilerin yakın çevrelerine, “Almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diyerek, umutlu konuştukları belirtildi.
    .................................................. .................................................. ...........................

Saviola gelecek!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    kadronun yarisi yabanci... bide bize derler yerliden cok yabanci var diye..
    Trabzonsporun hangi yabancisi surekli ilk 11 oynuyo, siz yabanciyi bile TURK yapip oyuna surme gayretindesiniz.

Adrianoyu istediğimiz çok açık belli,ama bu imkansız.25 yaşında brezilyanın camız gibi forvetini türkiyeye getirmek imkansızdır.Ronaldo bile çok zor.Bu isimlerin konuşulduğu bir ortamda yapılacak bir oliviera,zigic,gudjonsen,carew tarzı çok faydalı olabilecek transfer bile çok fazla yıpratılacak.Avrupada ciddi anlamda piyasası olan adamları getirmek gerçekten zor..

Yinede yönetimimiz bizim için imkansızı istiyor,bu yönetimle 3-4 sene içerisinde bu gelişmemiz devam ederse ancak bu transferlere artık imkan dahilinde bakabiliriz,şimdilik imkansız.

9. Default

Cangele Kayseri’de
    Geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen Arjantinli golcü, Kayserispor'la anlaştı.
    24.06.2007

Geçen sezon küme düşen Sakaryaspor’da kiralık olarak forma giyen Cangele, Kayserispor ile anlaşma sağladı. Boca Juniors’tan bonservisi alınan Arjantinli oyuncu, önümüzdeki hafta Kayseri’ye giderek resmi sözleşmeye imza atacak. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, transfer arayışlarında hız kesmiyor. Bugün Norveç’e gidecek olan teknik direktör Tolunay Kafkas, birkaç futbolcu için görüşmelerde bulunacak.

fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah ya..Gelsin de 2 tane forma birden alayım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler orada Sabah'ın adı geçiyor..Galiba şöyle bir şey diyor: Sabah Adriano 2 yıllık sözleşmeyi kabul etti yazdı gibisinden..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni Oyuncularımız 25 Haziran Pazartesi Basınla Buluşuyor

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın yeni oyuncuları Servet Çetin, Ismael Bouzid, Orkun Usak, Barış Özbek ve Serkan Çalık 25 Haziran Pazartesi saat 14.00'te Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenecek olan törenle basın mensuplarına tanıtılacaktır.

Oyuncular aynı gün sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceklerdir.

Medya mensuplarının dikkatine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alın beyler,bakın habere....Ben kaç gün önce vermiştim bu haberi sizlere....Bize inanmayanlara duyurulur...

Nesil
    2006
    Yer
    -

keşke imzalasa çook güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    -

saviola'nın parasının gs hayatta vereemeez

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar sıze tam 3 gundur savıola dıyorum ve e nsnonudabasına cıkmaya bassladı bu haber e demekkı dedıklerım dogrums ben sıze erkenden bu haberı soyledım ınsallah alacaz
    valla işi biliyon abi ben bu transfere inanıyosam senin sayendedir. Ayrıca Adnan Baba'yada güveniyorum
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    GS vermiyecek zaten..Birkaç sayfa gerisini okusaydın anlardın..Sırada bekleyen sponsorlar var..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Dostum bu parayı zaten bız versek alamayız ama bu parayı adı sır gıbı saklanan bır sponsor verecek sponsor 5 ekadar cıkın demıs ok eskı mesajlara bakarsanız ıyı olur

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Siz daha iyilerini aldınız değil mi?
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bende buna ayni senin tavrinda bi cevap verirdim ama vermiyorum, bosuna konu sapmasin, tartisma cikmasin.

Ama diyorum sana cok guzel bi cevbim vardi
    Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    eğer adriano gelirse diğerleri kimi getirirse getirsin kimseyi menmun edemez ister lincoln ister makelele ister helguera bide fenerbahce o kadar büyük ki gs kimi zaman 5 bin kişiye maç yapıyo fener sadece carlosa imzayı 5 bin kişi önünde attırıyo eğer adriano gelirse zaten rakipsiz olan fenerin hiç rakibi kalmaz bizim içinde sıkıcı bir sezon olur
    adnan polat
    Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    aynen sewerek izlioruz
    her akşam saat 20:45 de
    sen benimle uğraşacağına git fmde bile alamayacağınız saviola transferiyle uğraş
    Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ya sen ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyosun..! bir önceki sayfada ben arkadaşa gerekli cwp verdim.
    valla ben 1 eylüle kadar beklerim yani değil 1 hafta 1 eylüle kadar süreniz var
    ayrıca biraz mantık kurallarına uyabilseydiniz carlos tan sonra daha ses getirenini almıyacağınızı anlardınız
    Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ya galatasaraylı arkadaşlarım bizim almaya calıştığımız oyuncuların gelmesi hep cok zor oluyo sizin galatasarayınız nedense hemen getiriyo anlayamadım yani..!
    lincoln tum dunya basininda genis yanki buldu carlos ne ki ya
    eyvallah aykut kardeş carlos neki lincoln ün yanında alt tarfı 5 bin kişiye karşı sözleşme imzaladı
    Quote Originally Posted by Laz_Asker_61 View Post
    adriano fener
    Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    R.Carlos içinde herkes aynı şekilde düşünüyordu...Seneye stadında izlersin Carlos'u...
    adrianonun anca posterini alabiliris biz
    haklısın birader biz kiiiiiiimm adriano kim zaten başka bir kulüp yöneticisi kesin yoklamıştır adamın türkiyeye gelme niyeti yoktur biz anca posterini alırız
    Kendinize gelin. Kıraathane değil burası.

Not : Gerekli kişilere ceza sistemi kullanıldı. Bir daha tekrarı olmasın. Lütfen

colin kazım richards geldi,wederson geldi,adriano ile ronaldo geliyor bir de ali bilgin geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano ile Ronaldo geliyor mu yav ben hiç inanmıyorum adriano'nun geleceğine ama bir gelirse ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi transfer Cangele çok iyi oyuncu kayserinin hedefleri açısından iyi transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

inşallah doğru haberdir cangele bizim takıma çok uygun bir oyuncu hızlı, adam geçene. teknik çok iyi olur gökhanla

büyük bir merakla salı gününü bekliyoruz inş bizleri sewindirecek acıklamalar cıkacaktır..!

Nesil
    2006

İnş. ben adrianonun gelmesini çok istiyorum ama bu işler tabi bütçe işi itibar işi ondan salı gününü beklemekten başka çare yok sanırım ama lincoln e misilleme yapmaya hazırlanıyor sözü doğru olabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Salı günü ne olacak ki ??

neyse tartışmaya gerek yok okadar sağ kanat aldılar sol kanat hala kötü nicki gençlerbirliğine kaptırmasaydık iyi olurdu su işe yaramayan yabancılardan kurtulamadikki.neyse bir forvet alim sürekliliği olan ve bir sol kanat defans veya ortasahada kiki iyi oynarsa sol defans lazim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayserinin arjantinli forvet gönderilcek o zaman

bana göre en iyi transferleri yapıp takımın taslağını iyi koydular transferlerle

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

özer hurmacı trabzonsporun eskşi futbolcusu lemi çelik'in yegenidir.. ve kendisi trabzonlu ve koyu bi trabzonspor taraftarıdır..bi röportajı vardı şöyle diyordu:

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. .

Mesaj Yetkileri