Sayfa 159 / 436 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
4,741 ile 4,770 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ali Koç'un olmaması kötü oldu ama yapacak bir şey yok hayırlısı olsun. Bu arada MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluktan hala haber alınamıyor. Norveç'e falan taşındılar herhalde. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Koç'u bir 5-6 sene sonra başkan olarak göreceğiz inşallah

isfendiyar zulfikari bu adam tehlike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    isfendiyar zulfikari bu adam tehlike
    Nasıl tehlike?
    Zülfikarlar Şirketler Grubu patronu, petrol zengini. Bence harika bir isim.
    Ne zamandır insanları isimleri ile yargılıyoruz, hor görüyoruz?

Kadir Topbaş'ın oğlunun orda olmasını kabullenemiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Nasıl tehlike?
    Zülfikarlar Şirketler Grubu patronu, petrol zengini. Bence harika bir isim.
    Ne zamandır insanları isimleri ile yargılıyoruz, hor görüyoruz?

Kadir Topbaş'ın oğlunun orda olmasını kabullenemiyorum.
    senin anlattığın yönden tehlike yani yanlış anladın sen heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ali Koç'a ailesinden büyük baskı vardı, bunu aylar önce ifade etmişti, başkan dışarıda olsa belki ikna ederdi ki dün Nihat Özdemir, Ali Koç'a başkanvekli olması gerektiğini söyledi, Aziz Yıldırım'dan sonraki de başkan olacaktı.

Ama bu derece önemli bir aile, direk taraf olmaktan yana değil. Her kulübe destek veren aile bireyleri var ama başkan olacak kadar değil. Ali Koç biraz geri planda kalacak sanırım ama mutlaka o koltuğa oturacak bir gün.

Ali Koç'un yönetime girememesi olayı haricinde çok güzel geçiyor. Vefa Küçük çok önemli bir konuşma yaptı. Vefa Küçük'ten o sözleri duymak birlik beraberlik adına çok önemliydi.

Aydınlar ve onun sessiz çoğunluğu sessiz kalmayı tercih etmiş sanırım. Hani başkan olup 45 milyonu cebinden verecekti.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın tahliyesinden sonra ya da bir kaç ay içinde dava sonucunda aklandığında Olağanüstü Kongre yapılacağını düşünüyorum. Yani bu yönetimin ömrü o kadar uzun olmaz.

Bugün tek adayla Aziz Yıldırım'ın yanındayız mesajı verilmeliydi ve birlik beraberlik gösterilmeliydi, o da gerçekleşiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

MAA nin sessiz cogunlugu görülmeye değerdi ben göremedim bir türlü samanyolu haber bir açıklama yapmış; yoneticimiz , taraftarımız hepsi provokatör veya teröristmis. Açıklama yapmaları iyi oldu. Kiminle savaştığımızı herkes görsün. Kacak dövüsmesinler artık, böyle açık olsunlar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe spor kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kadir Topbaş'ın oğlu daha önceden de yönetimde alt yapıdan sorumluydu.. Listeye yeni girmiş birisi değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadir Topbaş'ın oğlu geçen yönetimde de vardı, Futbol Altyapıdan Sorumlu yönetici olarak. İsminden dolayı değil, önceki çalışma döneminde yaptıklarından dolayı bu listeye de girmiştir umarım
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kadir Topbaş'ın oğlu geçen yönetimde de vardı, Futbol Altyapıdan Sorumlu yönetici olarak. İsminden dolayı değil, önceki çalışma döneminde yaptıklarından dolayı bu listeye de girmiştir umarım
    Ben de öyle düşünüyorum çünkü Futbol altyapı ve Amatör Branşlardan sorumluydu ve Amatör Branşlarda alınan başarılar ortada.. Futbol altyapı da hiç olmadığı kadar iyi durumda şuan..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ferit Şahenk göremedim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ferit Şahenk göremedim ?
    Ferit Şahenk başkan olmayı da düşünmeyen birisi, Fenerbahçe'ye dışarıdan destek oluyor, sponsor olarak. Bu şekilde devam edecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Aziz Yıldırım : "Ben Çıktığımda Dünya Sadece 3 Takımdan Bahsedecek. Barcelona, Real Madrid ve Fenerbahçe!"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aziz Yıldırım : "Ben Çıktığımda Dünya Sadece 3 Takımdan Bahsedecek. Barcelona, Real Madrid ve Fenerbahçe!"
    Biraz uçmuş bence. Bir hedefin önce SMART olması gerekir. Bu haliyle bu bir hedef değil sadece hayaldir.

Umarım bu hayal gerçek olur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiç çıkamayacağını düşünüp söylemiş olabilir Ama büyük ihtimalle doğru değildir bu bilgi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hiç çıkamayacağını düşünüp söylemiş olabilir Ama büyük ihtimalle doğru değildir bu bilgi.
    Bu lafı söylemedi diye biliyorum. Facebook sayfalarının uydurduğu bir şey.

Ama Aziz Yıldırım'ın lafı vardır. Fenerbahçe kimi isterse onu alır diye. Para için Katar'a, Çin'e giden Türkiye'ye de gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kadir Topbaş'ın orada olmasının bizim stat problemimiz ile yakın ilgisi olduğunu birkaç sene önce bir yerde okumuştum. Tahminen yine öyledir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bunu nerede söylemiş Aziz Yıldırım, ben göremedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

antu forumundan aldım bende

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Taraftar forumları çok gereksiz yerler. İnsanları çok fazla yanıltıyorlar. Herkes bir gaz ile yazıyor çünkü.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

5271 oyun 5269 tanesini Aziz başkan almış. MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluk 2 kişiden ibaretmiş. :} Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    5271 oyun 5269 tanesini Aziz başkan almış. MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluk 2 kişiden ibaretmiş. :} Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.
    Hayırlı olsun. Ben yine de başkan çıktıktan ve bu süreç bittikten sonra yeniden seçimli genel kurula gidilmesi taraftarıyım. Mevcut yönetimden daha güçlü bir yönetim elde edebiliriz. Mevcut süreç yüzünden bu işlere bulaşamayacak insanlar var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hayırlı olsun. Ben yine de başkan çıktıktan ve bu süreç bittikten sonra yeniden seçimli genel kurula gidilmesi taraftarıyım. Mevcut yönetimden daha güçlü bir yönetim elde edebiliriz. Mevcut süreç yüzünden bu işlere bulaşamayacak insanlar var.
    Sana ne çok katılıyorum bu günlerde.

Bu yönetim işleri idare edecek yönetim olmalı.

Aziz Yıldırım, belki de yapımı devam ederken rüyalarına giren bu salonun son halini göremedi ve o salonda yeniden başkan seçildi. O salonda çıktığında bir kongre daha yakışır Aziz Yıldırım'a.

Bu arada 2 atletimiz daha olimpiyat barajını aşmış ve Londra'da mücadele edecekler. Bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın eseri.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu arada 2 atletimiz daha olimpiyat barajını aşmış ve Londra'da mücadele edecekler. Bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın eseri.
    Aziz Yıldırım Masa Tenisi şubesini aktif edip Çin'den getirdiğini 2 kız sporcuyu Türk vatandaşlığına kazandırırken millet dalga geçiyordu. O kızlar hem Fenerbahçe Masa tenisi takımını şahlandırdı, bilgi ve becerilerini Türk oyunculara aktardı hem de Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil ettiler. Dün de Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yaptılar.

Aziz Yıldırım'ın en sevmediğim yönü diğer branşlarda doğru yaptığı işleri futbolda yapmaması. Futbol takımına da biraz mesafeli kalabilseydi, Son senelerde branşlarda gelen uluslararası dereceler ekonomisi büyük olan futbolda çok rahat elde edilirdi. İşin sadece futbol kısmı ile değilde bir spor kulübü olarak ele alırsak, Aziz Yıldırım bu kulüp için efsanedir ve şuanki şartlarda bu kadar desteklenmesinin sebebi budur, olmayan bilemez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yanılmıyorsam 12000 civarı kongre üyesi var. Bahsettiği sessiz çoğunluk geriye kalan 7000 kişi olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yanılmıyorsam 12000 civarı kongre üyesi var. Bahsettiği sessiz çoğunluk geriye kalan 7000 kişi olabilir.
    Öyle bir sayıları olsa zaten gelir seçtirirlerdi kendi adaylarını , o 7.000 kişinin içinde tek aday olduğu için oy kullanmaya gitmeyen bir çok kişi var , misal geçen seçimde biz gitmiştik kullanmaya , şimdi gitmeye gerek duymuyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sessiz çoğunluğun başı sensin demek

Ben tesadüfen 12000 civarı üye sayısı olduğunu öğrenmiştim. Cümleme de yanılmıyorsam diye başladım çünkü yanlış olabilir. Bunu bilmeyen kişiler sadece 5271 üye olduğunu sanabilirler. Bu nedenle 2 kişiymiş dememek lazım. En basit şekilde 3 kişide olabilirler.

Yoksa Mehmet Ali Aydınlar'ın bir sözü varsa bunu seçime girerek gösterir. 7 bin oyu Aziz Yıldırım alır, 5 bin oyu kendisi alır. O zaman seçilmese bile sessiz bir çoğunluk vardır denebilir. Aday olmadığı sürece söylediği söz havada kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Katılım hiçbir zaman %100 olmadığı için geriye kalanların hepsine sessiz çoğunluk demek doğru olmaz. Örneğin; 2009'da da %60 katılım oluyor. Aziz Yıldırım'ın tek başına girmesinden dolayı zaten kazanacak mantığıyla Aziz Yıldırım'a oy verecek insanlar da sandık başına gitmemiş olabilir. 7 bin kişinin tamamının muhalif olması lazım ki MAA'nın söylediği gerçek olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Katılım hiçbir zaman %100 olmadığı için geriye kalanların hepsine sessiz çoğunluk demek doğru olmaz. Örneğin; 2009'da da %60 katılım oluyor. Aziz Yıldırım'ın tek başına girmesinden dolayı zaten kazanacak mantığıyla Aziz Yıldırım'a oy verecek insanlar da sandık başına gitmemiş olabilir. 7 bin kişinin tamamının muhalif olması lazım ki MAA'nın söylediği gerçek olsun.
    Ortada Aziz Yıldırım açısından bir belirsizlik, Mehmet Ali Aydınlar açısından yenmiş bir etiket var.

Aziz Yıldırım aklanırsa elde ettiği başarılar nedeniyle zaten kimse deviremez. Zamanında Fenerbahçe İnşaat Kulübü diye dalga geçiyordum ama şimdi dalga geçilmesi gereken kişinin ben olduğumu anlayabiliyorum. Çünkü gelen başarılara baktığımızda hem alt yapı hem sportif başarı olayı bir sürece yayılmıştır.

Aziz Yıldırım aklanmazsa o zaman başkan olarak kalamaz, hadi aday olsa bile kendi çevresi dışında oy alamaz. Bu şekilde olursa Mehmet Ali Aydınlar'da boşuna etiketlenmiş olacağından sessiz çoğunluğa gerek kalmadan başkanlık koltuğundaki değişir.

Mesaj Yetkileri