Bir takım kendi isteğiyle ligden düşebiliyor mu ki ?
Bir takım kendi isteğiyle ligden düşebiliyor mu ki ?
Lig TV girin Fenerbahçe'nin düşmesi ile ilgili hiçbir haber yapmıyorlar, istemiyorlar çünkü Fenerbahçe'ye zarar gelmesini, bu yıl Şansal bile dedi Fenerbahçe oynayacaktır diye, oynamassa başıan gelecekleri biliyorlar, bu gün iptal ettirmek için arayın Fenerbahçe'li olduğunuzu söyleyin telefonda ki ses ama Süper Lig'de Fenerbahçe var, Avrupa'da yok cümlesini duyacaksınız. Tek kelime ile korkuyorlar, zarar ediyorlar onun için play-off geldi...
Ya arkadaş inanın şu Süper ligde oynarsak gıdım şampiyon olacağımza inancım kalmadı istemiyorumda bu hale nasıl geldim bilmiyorum gerçekten hani süper lig başlasada Fenerimin maçlarını izlesem yok bitti heyecan BankAsya'da oynasak belki heyecan olur falan hem TRT'den izleriz![]()
Bizi bu mantığa büründürenler düşünmesi lazım. Ortada bir yargısız infaz vardır. Fenerbahçe'nin ŞL'ye gidememesi ve Trabzon'un gitmesi (Ayrıca Sadri Şener'in cezasının kalkması) Fenerbahçe'yi suçlu konumuna sokmuştur. Hiçbi karar verilmemiş olmasına rağmen.
Ayrıca Bursa'nın cezasını kaldıran
Fenerbahçeyi ŞL'ye yollamayan, Trabzonu ŞL'ye yollayan
Ayrıca UEFA gibi bir kurum ŞL hakkını kaybeden bir takımı ŞL'ye direk alabiliyorsa (Sonuçta TFF'nin babası UEFA dır.)
Fenerbahçe'nin de Bank Asya da oynama teklifini kabul etmesi gereklidir.
TariboWest
Aynen dün tam 20 dakika konuştum digiturkle iptal için 2 farklı kişi ayrı ayrı dakikalarca ikna etmeye çalıştı,fenerbahçe ligde mağdur olmazsınız diye.Lig tv bu süreçte TFF'den daha çok taraf ama para için bizi piyon yapamazlar.Fenerbahçe'nin maddi manevi kaybını hepimiz biliyoruz,biraz da başkaları kaybetsin.Diğer takımlar rahat rahat transfer yapabilsin,lig tv batmasın diye ortalıkta şamar oğlanı olacak bir camia değil fenerbahçe.
Bir şey sormak istiyorum. Ts gruplardan çıktı diyelim. Karşısına da Benfica geldi. Oldu Ts Benfica'yı eledi. Benfica itiraz etse, biz bu takımı daha önce eledik diye. Ortalık daha da çok kızışmaz mı? Oluşabilecek kaos ortamını düşünemiyorum.
Tek kelimeyle skandal.
Diliyorum ki Galatasaray'da çıksın şu havuz sisteminden.İlhan Cavcav gibi adamlar bizim sırtımızdan para kazanıpta Galatasaray'ı ihraç edelim Kulüpler Birliği'nden diyip ahkam kesmenin.Yukarda bir abimin dediği gibi Tff sadece yayın haklarını sattı ruhunu değil.Futbolu Ligtv ve paragöz adamlar yönetmesin.
Siz neye gülüyosunuz bilmiyorumda bizim durumumuz hiç gülüncek tarzda değil ligden düşmek istiyoruz engeller var böylesinide ilk kez görüyorum.
Trabzon'un durumu Zaytung'luk haberdir, isteseler yazamalar, hem eleniyorlar hem gruplara giriyorlar. Şaka gibi, hayır o zaman Şampiyonluk Kupasını verin de bari tam sevinsinler.
o kadar mutluyum ki anlatamam. federasyon bizim itirazımızı kabul etmeyecektir. bkz. fatih altaylı nın programında söylemişti maa. ama elbet bir yol bulunur ve oynamayız bu sezon. zaten şuan digitürk kan alıyor. büyük bir kesim fenerbahçeli digitürk ü iptal ettirdi/ettiriyor.
daha önce de dedik 1 değil 3 forma alırız zararımızı kapatırız. Türk Futbolu bizsiz kendi yağında kavrulsun. inşallah bizi çok ararlar ve başarısızlığın dibine vurur. Ayrıca; derhal tüm sporcularımız Milli takımdan çekilmeli. inanıyorum bunun da vakti gelecek...
O da 8 Eylül'de olacakmış. UEFA baskı yapacakmış TFF'ye. Ama biz öyle bilecekmişiz. Sonra TFF kendi insiyatifiyle karar vermiş olacak. Sistem tıkır tıkır işliyor. Nedense Bank Asya'da görmek istiyorum takımı. Eminim diğer senelerde takımlar Bank Asya'ya gelmek için uğraşacaktır.
TariboWest
TFF,Fenerbahçe'nin isteğine derse şike ile ilgili gerekli kanıtlar yok biz sizi düşürmüyoruz diye.Ben TFF'nin bu Bank Asya işine olumsuz yanıt vericeğini düşünüyorum.O zaman Fenerbahçe ligden çekilir mi sizce?Bence çekilmez.Bana göre Fenerbahçe topu TFF'ye atmamalıydı.Biz ligden çekiliyoruz ne haliniz varsa görün demesi lazımdı.Tabi bana göre.Ben kendi kulübümden böyle bir davranış beklerdim açıkçası.
Bir şey daha soracağım. "Süper" Kupa'nın oynanma tarihi belli mi ? Lig 9 Eylül'de ama ondan haber yok. (Gelişmelerden uzağım tarih belliyse öğrenmek istiyorum.)
arkadas hala cumhuriyet havasinda yahu fenerbahce olmayinca ne olcak en fazla 1 yil olmucak geri yukselicek daha dusecegide belli degil yani ve dusurmezlerde zaten bu havuz reklam gelirleri vs yuzunden. Italya ligi bizim ligimizden daha kalitelidir italyada juventus dusunce ne oldu ekonomik olarak zarar gorduler ama 1 yil sonra geri ciktilar ve su an hersey gulluk gulistanlik adamlar yollarina devam ediyor.
haberiniz yok galiba ordanda men edildik trabzon oynayacak.
İtalyayla bizi kıyaslaman yanlış en başta.
ne mi olacak ? türk futbolu bize mecbur.. biz gelecek sene çıktığımızda sence havuza dahil olur muyuz bunca olandan sonra.. bu arada kesin bir bilgi olmamakla birlikte: digitürk kullanıcılarının %65 fenerbahçe taraftarı..
ek olarak düşürmüyorlar diye de oynamak zorunda değiliz..
Juventus dünya'nın en güçlü 1-2 takımından biriydi şu an avrupa ligine gidip gidememeye oynuyor her sene.İtalya ligi avrupa'nın en önemli 2. ligiydi şimdi 4-5 arası gidip geliyorlar.Fransa dahi geçmeye yaklaştı deniyor.Yani o kadar kolay değil.
Ayrıca juventus mahkeme sürecinin sonunda aklandı.Şu an tazminat sürecinde ilerliyorlar.
fenerlilere bir sorum olacak...diyelim ki düşürdü tff sizi ki imkanı yok böyle birşeyin...ama düşürdü hadi...seneye lider olarak yükseldiniz...gene lig tv...napcaksınız?çıkıp çıkıp düşcekmisiniz ?
eğer havuza dahil olmayı diyorsanız ve bu mümkünse ve erçekten fb yönetimi bunu yaparsa inanın bir gsli olarak forma alır destek olurum...ama sanmıyorum böyle birşeyin olacağını...
Hiç yorumlarına katılmadığım Tanburacı bile farkında:
İşte bir kötü örnek daha!
Şike hakkında gerekeni yapamayan Aydınlar Federasyonu, Trabzonspor’un haklarını koruyan Başkanı Sadri Şener’i PFDK’ya yolluyor.
Şener 30 gün hak mahrumiyeti alıyor!
UEFA ne yapıyor?
Aydınlar’ın başkanına ceza yazdığı Trabzonspor’u ödüllendiriyor.
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde.
Böyle bir federasyona sahip olduğumuzdan ötürü utanıyorum!
Şenol Hoca da PFDK’ya sevk edildi hem de Bilbao maçı arifesinde.
Bereket cezadan yırttı.
Düşünebiliyor musunuz haksızlığı…
Yahu her işin çzöümü vardır Türkiye'de. 2 maça çıkmazsın bir alt lige düşersin. 3 maçı yarıda bırakırsın bir alt lige düşersin. Türk futbolunda herşey kurala göre oluyor da Fenerbahçe'nin düşmesi de olacak. Hiç sorun değil.
TariboWest
Türk futbolu kimseye mecbur değil isteyen oynamaz oynamayan kaybeder.Kimse kendini göklerde sanmasın.