İyi o zaman sen git bak güzelse bizde geliyoruz![]()
İyi o zaman sen git bak güzelse bizde geliyoruz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
NE o korkuyormusun 3 harflilerden Cihan?
Korkulması gerekir zatenFilmlerdeki hayaletler gibi gerçek dışı varlık değil bunlar
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Allah dışında hiçbir şeyden korkulması gerekmez insanları yanlış bilgilendirmeyelim.Onlar da Allah tarafından yaratılmış,korkulması değil inanılması gereken varlıklardır.Onların da bizim gibi cinsiyetleri vardır,onlar da Allah'a ibadet etmek için yaratılmışlardır.Fakat onların yaşadığı boyut çok farklı herkese görünmüyorlar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yahu heralde Allah'tan başka kimseden korkmayız ama insanlık hali. Korkuyu kontrol edemeyiz
Ayrıca evet onlarda ibadet edilmek için yaratılmış varlıklar. Ama onların içinde de kötüler ve iyiler var. Kötü olan kısım istedikleri zaman bize görünebiliyor. Yani anlatılanlar bu şekilde.
Ben farkında olmadan rüyamı kontrol ettim kabul görür mü ?Rüyada ne istediysem gerçekleşti sonradan jeton düştü ama "lan bu rüya" dememle uyanmam bir oldu, moralim bozuldu.
Screw you guys, I'm goin' home
İş orda bitiyor zaten![]()
Vay arkadaş neler yapıyorsunuz siz! Bende bi nescafe hazırlayıp denesem mi acaba?![]()
Bende tuhaf bir şey oluyor.Kendi isteğimle uyanıyorum bazen.Kötü rüyalar gördüğümde oluyor bu olay.Rüyanın ortasında pat diye bir şey oluyor.Rüyada olduğumu anlıyorum ve kendi kendime kalkıyım bitsin şu rüya diyorum.Derin derin nefes almaya başlıyorum falan bir şeyler yapıyorum ve uyanıyorumŞu rüyada olduğunu anladığımda birden uyanmıyorum rüyaya devam ediyorum
![]()
Valla konuyu okudum ama denemek istemiyorum. Çünkü gerçek hayatta kendimi rüyada falan sanıp saçma şeyler yapabilirim.
Bir keresinde köpek ayağımdan ısırmıştı rüyamda beni. Aynı ayağıma kramp girdi ve bağıra bağıra uyanmıştım. Onun dışında yok bu tarz şeylerim. Denemedimde![]()
Bugün yine Lucid yapmayı başardımSon günlerde iyice takmıştım kafaya ve gün içerisinde sürekli ben rüyada mıyım diye kendime soruyordum. Benim rüyalarımda genelde hep düşüm sallanır. Rüyamda arkadaşlarımla evde oturuyorduk, bir baktım dişim sallanıyor. Rüyada mıyım diye sordum kendime ve sonra kendimi cimcirdim. Acımayınca anladım rüyada olduğumu. Arkadaşıma döndüm ve rüyadayız şu anda dedim. Hadi len gibisinden bir şeyler söyledi
Bak göstereyim sana dedim ve havaya zıpladım. Sanki yer çekimi yokmuş gibi ağır ağır düştüm yere. Sonra tepki göstermedi. Zil çaldı ve tanımadığım bir iki kişi geldi. Nasılsa rüya diye saçma sapan hareketler yaptım çok komikti
adama tokat attım, suratına kapıyı çarptım, çevresinde uçtum falan böyle acaip komikti
![]()
Eskiden olsa hemen uyanıyordum ama bu sefer kontrol ettim kendimi çok güzeldi.
FM Gazetesi
Ben çok az rüya gören birisiyim, gördüğüm rüyalar ise çok kısa ve çok az belirgindir. Bir rüya gördüğümde çoğu zaman hatırlamam, sadece rüya gördüm derim, bazen de sadece anlık şeyler görürüm. Bu yüzden normalde rüya göremeyen ben bunu yapabilir miyim bilmiyorum. Deneyeceğim.
Babam rüyalarını çok detaylı anlatır, sanki bir film izlemiş gibi olur. O zaman babam Lucid Baba.![]()
Yalnız başaranlardn komiğime giden tarafı bir yerden sonrası bana kalsın lafı özgürlük sınırsız olunca naptınız hınzırlar
benim sorunum ise hiç rüya görememem görüyorsamda hatırlayamam.Hatırlamaya başladığım sıra denemeyede başlarım unutmzsam enteresan birşeymiş![]()
3 kişi daha başarsın da Lucidspor'u kuralım.
O zaman Turksportal SK ile Lucidspor FM'de kapışsın.
EndoplazmiK RetikuluM'la dün başladık rüya defteri tutmaya. Adam 2. gününde rüyada olduğunu anladı![]()
Bugün uyku ile uyanıklık arasında ince bir çizgide yatarken üstümde fare dolaştığını gördüm rüyamda.Ama bilinç de açık bir yandan.Uyanmak istedim ama kilitlendim kaldım.Sonra bir anda fırladım yataktan yorganı falan fırlatarak.Baktım yorganın altında bir şey yok.İyi bari rüyaymış dedim,tekrar yattım.Ama çok kötü bir histi valla,üstümde fare dolaştığını hissettmem ve kilitlenip kalmam.
So what?
Saike
Bi kere bende kilitlenmiştim yatarken. Ne bağırabiliyordum ne de kımıldayabiliyordum. Ayak parmaklarımı oynatmaya çalıştım ve yavaş yavaş bütün vücudum çözüldü![]()
Arkadaş uykunuz bile olaylı, ne adamlarsınız ya![]()
O sizin dediğiniz karabasan denen şey olmuyor mu![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Benim bildiğim karabasanda da bağırmaya çalışıyosun sesin çıkmıyo, sonra boğuluyomuş gibi oluyosun, bağırdıkça daha kötü oluyosun falan. Bana geldi ordan biliyorumBi de 3. gelişinde öldürüyormuş Karabasan öyle bi efsane var. Bakalım bana 2 gün üst üste gelmişti 3.sünü bekliyorum
![]()
bu olay benim kafama cok takiliyordu zira bende zaman zaman rüyama hakim olabiliyorum yani rüyada oldugumu biliyorum fakat rüyada gidisata göre hareket edebiliyorum hatta cogu zaman konustugumda olur.. ilginc bir olay bilimde adi oldugunu felan bilmiyordum daha önce hicte arastirmadim![]()
Karabasan demeyin be! Bi kere fena etmişti beni.
Cihan ,rüya defteri nasıl tutuluyor merak ettim ve ne işe yarıyor?
Sabah uyanır uyanmaz gördüğün rüyaları hatırlayıp bi deftere yazıyorsun. Bu senin hafızanı güçlendiriyor. Ben o defteri tuta tuta hergün 4-5 rüya görmeye başlamıştım.
cinlerden korkarsaniz daha cok musallat olurlar insanlara kolay kolay görünmezler fakat "cinci hoca" denilen hocalar yani cinlerle bayagi sohbeti olan insanlar onlari birisine yönlendirdigi an görünürler.. tabi "cinci hoca" denilen hocalarin bircogu sahtekar fakat sahsen cinlerle iletisim kuran hocalarida gördüm tanidim yani böyle seyler var maalesef.
Ben az rüya gören biri olmama rağmen
dün gece uzun soluklu bir rüya görüyordum.
Hep aklımın ucunda ben birşey unuttum gibi bir his vardı o anda tabumu gördüm(elimde kolye tarzı bir ip var onun bağlantı noktası tabumdu.Gördükçe rüyadamıyım diye sorardım kendime)
tam hani birşeyi hatılayıncaki duygu gelir ya bingo diye tam geldi.O anda rüyam yıkılır gibi oldu.Görüntü gitti geldi.Sonra rüya tekrar normale döndü.O anda direk kendimi cimdikledim.Baktım acı hissetmiyorum.Tam kontrol etmeye girişçektim rüyamı ki.Uyumadan önce true blooddan bir bölüm izlemiştim.O anda işyerinde kan gövdeyi götürdü.Tek yapabildiğim kendimede diş yapabilmek oldubende giriştim.Sonra öldürdüğüm biri tanıdıktı galiba niyeyse öldürdüğüm kişiye üzülürken uyandım
![]()