Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Kondisyon problemi var çok sakat var 11 i zor çıkarıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antrenman yükünü azaltabilirsin, oyuncuların hepsine de 1 hafta kondisyon yükletmek iyi gelebilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hocam rica edersem Necip Uysal'ın Profili paylaşırmısınız.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Hocam rica edersem Necip Uysal'ın Profili paylaşırmısınız.

KAdro kurmakta çok zorluk çekiyoruz özellikle orta sahayı kurarken çok zorlanıyoruz sakat sayısı çok fazla.

Maç fazlası ile liderliğe oturduk fakat takım sallanıyor sahaya çıkaracak adam mu zor buluyoruz sakatlıklar çok fazla süreleri çok uzun ihtiyacımız olan tek şey zaman 3 günde 1 maç yapıyoruz bugün bu 3 puan ilaç gibi geldi zor zamanlar geçiriyoruz ...

Rakip CSKA

Bugün CSKA nın karşısına takım çıkarmakta çok ciddi sıkıntı yaşadık oynayacak adam yok 18 yaş altından 3 kişiyi A takıma çıkardım yedek takımı oldugu gibi A kadroya taşıdım 8 As futbolcum sakat.Bugün ilk 18 de 8 futbolcu yedek ve 18 yaş altından İlk 11 de ise 2 futbolcu yedek takım 1 futbolcu 18 yaş altında maça dönecek olursak bugün biz 3 puanı kaçırdık defansta Rasmussen biraz dikkatli olsaydı ya da pozisyonlarda birazcık daha şanslı olsaydık bugün sahadan galip ayrılacaktık evimizde 2-2 berabere kaldık kötü bir skor fakat ben yetenekleri sınırlı fakat yürekli futbolcularımı kutluyorum ve teşekkür ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cska maçında onca eksiğe rağmen takımın mücadeleyi denk bitirmesi takdir-e şayan.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligde son haftalarda galibiyete hasret kalmışsın gibi.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Cska maçında onca eksiğe rağmen takımın mücadeleyi denk bitirmesi takdir-e şayan.
    Böyle maçları seviyorum 3.golü atabilseydik tek kelimeyle muhteşem bir galibiyet alacaktık.

Ligde son haftalarda galibiyete hasret kalmışsın gibi.
    Mevcut kadrodan sakat 6 futbolcu ve yoğun maç trafiğini de işin içine katarsak sahaya ilk 11 çıkarmakta zorlanıyorum ama sakatlıklar iyileşme sürecine girdiler çok şükür .

Bunun adı zafer. 3-4 günümüz daha olsaydı bugün biz CSKA yı eze eze yenerdik fakat Orta Sahadan sadece as diyebileceğim oyuncum Mokoena vardı bugün Niyazi ve İbrahim bu iki altın genç boylarından büyük işler yaptılar.Futbol her zaman yetenekler ile oynanmıyor hırs azim kararlılık ve cesaret ile böyle mucizelere imza atılabiliyor.Kaleyi bulan 2 şutumuzdan biri Alfaro düzgün bir vuruş ile bizi bir üst tura taşıdı.Bugün sahaya çıkmadan önce aklımızda tek bir şey vardı gol yememek deplasman skor avantajının CSKA da olması işimizi oyun planımızı çok etkiledi golü attık ve üstüne yattık başka bir yol yoktu 2. golü atıcak ne gücümüz vardı ne de cesaretimiz. Bugün Sahaya çıkan herkes görevini çok iyi yaptı bu gurur verici.

Markovic'in 2 nefis golü ile Süper Ligin zayıf takımlarından Bucaspor'u 2-0 mağlup ediyoruz ve çok önemli bir 3 puan kazandık.

Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta Galatasaray'a Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında yenilmiştik çok karşı karşıya geldimiz bir takım Galatasaray ligde çok iyi tanıdığımız takımlardan o gün yenildiğimizde yine kadro sıkıntılarımız vardı ama bu maça Emre Can ve Fatih Güner yetişti.Orta Sahamızı istediğim gibi kurdum.Mokoena harika bir gol attı.Alfaro zaten üstüne düşenin çok fazlasını yaptı bugün Play off ve Şampiyonluk adına çok önemli bir 3 puan alıp tekrar liderliğe yükselmiş olmanın sevinci ve sakatlıkların iyileşme sürecinde olması çok sevindirici.

Kouassi ve Savaş Alemdar da iyileşme sürecine girdiler fakat Markovic 4 hafta yok

Sıradaki Rus Gelsin
    Rakip Zenit

Sonuna kadar savaşacağız.

4 futbolcumuzun iyileşmesi hemen skora yansıdı birazcık daha dayanabilseydik deplasmandan 2-1 skor avantajı ile dönebilirdik güzel bir mücadele oldu evimizde oynayacağımız karşılaşmada Kerzhakov'u tutmamız lazım çok tehlikeli bir oyuncu.Şuanda Avrupa ligi gol kralı.
    Gustavo'nun performansı beni her geçen gün mutlu ediyor transferi aşamasında gündemi çok rahatsız etmişti özellikle menajerinin tutumu o attığı goller ile herkese gereken cevabı en iyi şekilde veriyor.

Kouassi golle dönerken bugün Gustavo yine performansı ile parmak ısırttı bir gol atarken bir de penaltı kazandırdı bugün Zenit karşılaşması için 3-4 futbolcumuzu dinlendirdik riske etmedik.

3 Türk Takımı yoluna devam ediyor umarım hepimiz tur atlarız.

Kawaga'nın 13.dk attığı gol morallerimizi alt üst etti o dakika kadar net pozisyonlardan yararlanamamıştık fakat 26.dk Kerzhakov'un sakatlanarak sahayı terk etmesi açıkçası ekmeğimize yağ sürdü kendisi çok tehlikeli ve çok korktuğumu söylemiştim. İkinci yarı oyuna dengeyi kurduk ve goller peş peşe geldi. Gustavo Coronel'ın süper çıkışı devam ederken Mokoena da bugün jenerik bir gole imza attı. İki gizli kahraman İbrahim ve Niyazi fizik olarak yetenek olarak yetersizler ama yürekleriyle mücadele edip rakibi yoruyorlar bugün onlara özel olarak teşekkürü bir borç bilirim.Taraftarımız şüphesiz bu çocukların mücadelesine şahit oluyor.

Sıradaki Rus Gelsin
    Rakip Rubin Kazan

Kolay olmayacak ama zaten hiçbir şey kolay olmadı ki.
    Galatasay'ın intikamını almaya gidiyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Habire Ruslar'la eşleşiyon yav daha Rus kaldı mı bu Rus'u da elersin ama Yarı Final'de Rus gelmezse elenirsin

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Habire Ruslar'la eşleşiyon yav daha Rus kaldı mı bu Rus'u da elersin ama Yarı Final'de Rus gelmezse elenirsin
    Rus Takımı kalmadı bu son turu geçersek rakip ya Roma olacak ya Atletico Madrid.Ruslara yenilmek istemiyorum CSKA zordu Zenit çok zordu bence Bu karşılaşma daha kolay olacak.Bir kaç Rus Takımı daha olsaydı Finali görürdük

Rusları Boğazdan geçirmeyeceğiz görecekleri tek yer denizin dibi (Gerçekte böyle bir şey olsa bir Türk takımı 3 Rus Takımı ile eşleşse Gazetelerde ki manşetler sanırım buna benzer olur

Rus Donanması İzmir'de Battı
    Sıcak Denizlere inme hayali yine hüsran
    Rusya Türkler ile ısındı.
    Kaybetsek mesela Ruslar yine donanmamızı yaktı
    buna benzer şeyler türetmesi hiç de zor değil

Herşeyi yaptık ama şans bugün bizimle değildi.Özbek Aripov'un performansını bugün çok beğendim hatasız oynadı formayı kapabilir.

Bugün ortaya konan mücadele beni bir hayli mutlu etti.Kondisyon problemi var idman yaptırmıyorum bir çok oyuncuya ama bu maç trafiği bitmek bilmedi bir türlü.Deplasmanda rakip Fenerbahçe olunca 1 puan iyidir.

Rakip bugün 90 dakika neredeyse 10 kişi oynadı ama biz bunu değerlendiremediğimiz gibi bir de 1-0 geri düştük Coronel klasına yakışır bir gol ile bize bugün 1 puanı kazandırdı son haftalarda üst üste gelen beraberlikler can sıkıcı bugün 3 puanı almalıydık uzun süre hafızalarımızda kalacak bu maç umarım bu maçta kazanamadığımız puanlar için pişman olmayız.

Rakip Rubin Kazan

Kalemizde erken gol görmemiz tüm planlarımızı alt üst etse de bugün maçı söke söke kazandık birazcık şansımız olsaydı 2. golü yemezdik deplasman için tehlikeli bir skor kazandık ama bizi deplasmanda çok zor bir maç bekliyor üstelik bu 3 futbolcumuz cezalı duruma düştü günün kahramanı Savaş ve takımın maestrosu Mokoena Rusya da yok. Kariyerimin en büyük maçına çıktım turu geçersek yari final i göreceğiz kaybedecek hiçbir şeyimiz yok turu geçecek güçteyiz.Hala Savaş Alemdar'ın ortaya koydugu performansın büyüsü altındayım bu takım iyi yerlere gelecek.

Sezonun son maçı alışık olmadıgımız türde maç gerçekleşti bugün 3 futbolcumuz kırmızı kart gördü.10 kişi mücadele edebilseydik maça aslında denge gelmişti 3-0 geri düşüp 3-2 yi yakaladıgımızda ortadaydı maç hala amabunu başaramadık kaleci İhsan'ın sakatlıgı oyuncu değişiklik hakkımızın kalmaması neticesinde 10 dakika kadar kalede Rasmussen kaldı arkasından gelen gereksiz kırmızı kartlar maçı kopardı tarihi bir farkta yiyebilirdik. Kırmızı Kartlar çok ağır oldu bunları hak etmedik Markovic'in kırmızı kart görmesine anlam veremedim en fazla sarı kartı hak ediyordu diğerleri için hakemin takdiridir birşey diyemem Defansta Zaitsev in olmaması bizi bitirdi defansı toparlayacak adam yoktu defans tercihinde çok hatalar yaptım ders çıkaracağız bunlardan.

Sezon sonu puan durumu

Sezon sonu oyuncu verileri

3-2 lik bir skor avantajı ile geldik Kazan'a amacmız gol yememek maçı kilitlemekti.Dakika 19'da Alfaro sakatlanıp oyunu ter edince oyuna forvet almadım ve genç Niyaziyi oyuna sürdük Ortasahanın hakimiyeti komple bize geçti zaten Coronel da defansın arkasına sarkıp golü atınca çok rahatladık ve maçın üstüne yattık 90+2'de Rubin Kazan durumu 1-1 yapsa da maçı kazanmak için süre kalmamıştı.Tur atladıgımız için çok mutluyum bugün Mokoena ve S.Alemdar kart cezalısı oldugu için oynamadı.

7 As oyuncumuzdan yoksun çıktıgımız karşılaşmada Kouassi de sakatlandı ve bizi iyice sıkıntıya soktu.Galatasaray karşısına bugün çıkarken Rubin maçında ki gibi amaç oynatmamaktı ve bunu başardık ama bu maçın hakkı beraberlikti.Hala kazandıgımıza inanamıyorum Sabri 90+2de penaltı yaptı ortada hiç pozisyon bile yoktu bu 3 puan beni çok mutlu etti bu kadar sakat ve cezalı var ben 1 puan hesabı yaparken sahadan 3 puanla ayrıldık teşekkürler sabri.

Avrupa Ligi Yarı Final Karşılaşması Rakip Atletico Madrid
    Madrid yolcusu kalmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

GS galibiyeti güzel olmuş.

Madrid'le işin biraz zor gibi.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    GS galibiyeti güzel olmuş.

Madrid'le işin biraz zor gibi.
    Galatasaray galibiyeti Sabrinin hediyesi oldu.
    Madrid maçından tek beklentim fark yememek Bir de bu mevsimde Madrid güzel oluyormuş

Üst düzey maçlar oynuyoruz ama şu takımların karşısına resmen paf takımla çıkıyorum çoluk çocuk ile mücadele ediyoruz 16 yaşında ki Niyazi bile aman sakatlanırsa ne yaparız diye düşünmeye başladım Tevfik de sakatlandı neyse ki defansta adam çok 90+5 Stoch'un golü bizi kalpten götürdü yenilsem bu kadar üzülmezdim ama maçın hakkıydı doğruya doğru.

Altay Rüyası İspanya'da da devam ediyor paylaşımlar az sonra ...

Rüya devam ediyor Savaş Alemdar 82. ve 86. dakikalarda ki pozisyonları değerlendirseydi bugün İspanyollar donup kalacaktı inanamıyorum yarı finaldeyiz rakip Atletico Madrid ve deplasmanda 1-1 berabere kaldık tur falan umurumda değil Vicente Caldero'nun çimleri bu takımı unutmayacak

[YOUTUBE="KZaw4OCGQig"]Atletico Madrid 1-1 Altay[/YOUTUBE]

İspanya'da Flemenko değil Zeybek oynayıp döndük

Last edited by grozny : 17.Nisan.2012 at 22:35

Biz oynadık Antep attı helal olsun 3 de 3 yaptılar.

Süper Final Puan Durumu

Bir an evimizde oynadığımızı unutup 90+1 de Savaş Alemdar'ın attığı 2.gole çok sevindim tur atladık sandım ama deplasman golü kuralı ile elendik böyle elenmek sarstı hiç bir zaman bu kadar şanslı olur muyuz bilemiyorum futbolcularımın hepsi gerçekten motive olmuşlar inanmışlar Finalde Genoa ile eşleşicektik kupayı kaldıracaktık belki de ama elendik. Şimdi Coronel in sayılmayan golüne mi yanayım direkten dönen topumuza mı hepsi boş Falcao 35 metreden bizim kaleciyi astı resmen bu maçı hiç unutmayacağım.

Süper Finalde müthiş çekişme devam ediyor Savaş Alemdarın 1 gol 1 asist yaptığı Mokoena'nın mükemmel bir gol attıgı maçta deplasmanda Galatasaray'ı devirdik ve averajla liderliğe yükseldik şimdi Fenerbahçe maçına konsantre olmalıyız.

Defansımız hata yapmadı bugün herkes işini yaptı her zaman görmek istediğim takım ruhu bu işte.
    Ayrıca Savaş Alemdar bencilce davranmadı ve pas vererek Alfaro'nun boş kaleye gol atmasına vesile oldu.

[YOUTUBE="-vKbCQ2tvVA"]Altay 1-0 Fenerbahçe Gol Alfaro[/YOUTUBE]

Biraz Antep şehrimize göz atalım dedik.
    Antep Kalesi

Zeugma

Eee olmadan olmazdı değil mi?

Süper Finalin son maçı Gaziantep Deplasmanındayız bizim için çok önemli bir maç eğer 3 puan alırsak Şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.

İşte Şampiyonluk Golü
    [YOUTUBE="DdWIuYE7Mi4"]Gaziantep 0-1 Altay Gol G.Coronel[/YOUTUBE]

Güzel bir maç oldu.İki takımında direkte patlayan topları vardı.Maçın 49.dakikasında Wagner çok iyi burdu top çataldan döndü. Dakika 85'de Coronel bomboştu düzgün bir vuruşla Şampiyonluk golünü attı.Gaziantep Deplasmandan İzmir'e mutlu dönerken artık Müzemize Şampiyonluk kupasının geleceği günü beklemeye koyulduk. Kalecimiz İrfan güzel bir oyun sergiledi.Niyazi 16. yaşında onu mecburen oynattık yine o bölgede ki 3 futbolcuda sakat çünkü o çocuk yaşından ve boyundan büyük işler başardı ileride iyi bir topçu olacak İnş.

Last edited by grozny : 29.Nisan.2012 at 18:36

Trabzonspor'un teklifi kafamı karıştırdı bir yanım git diyor bir yanım kal diyor sanırım burada kalacağım.

Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri