Hocam arada sırada olur öyle kazalar. Gidişat gayet iyi. Devam böyle.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eyvallah dostum.
Yıllardır şu gol yeme işine bi çözüm bulamadım. Taktiği belki 1000 kere değiştirdim. Oyuncular her sene daha çok gelişiyor acaba yamadan dolayı mı ki ?
eto'o bitmiş.
Bu 8-4 lük maç profesyonel bir maç mı?yoksa hazırlık maçı falan mı?
İyi gidiyorsun iyi.
![]()
TariboWest
Kupada 2.tur maçıEyvallah Ümit bu senede lig atlamak lazım.
eto'o bitmiş.
Son skorlar gayet iyi özellikle 8-4lük maç![]()
Ben memnun değilim defansif olarak takımdan![]()
eto'o bitmiş.
...
8 tane atmışsın. Artık 3 ün 4 ün hesabını yapma yahu.![]()
TariboWest
Ahmet abi gidişat çok iyi nazar değmesin.
Sunderlandle anlaşma yapman da çok iyi olmuş. EPL'ye 3 kala hadi bakalım![]()
Çok iyi gidiyorsun.Nazar değmesin![]()
Çıldırdım zaten biz 8den sonra bile boş kale kaçırıyoruz adam sağ çaprazdan doksana gönderiyor.
Şike vardı şike, 10-12 gol oynamıştık.
Aman diyim değmesinBaktım Sunderlande bi çok takip edeceğim oyuncu var ama bu sene kadroya alıp dengeyi bozmak istemedim. Ben açıkçası para için seçtim onları
İnşallah dostum![]()
eto'o bitmiş.
Fena yıkılıyoruz![]()
eto'o bitmiş.
3-2'ye getirmiştik üstünlüğü sağlamıştık, saçma sapan bi gol yedik kaptan Nicholas yüzünden.
Son dakika yediğim en güzel golü yedim![]()
eto'o bitmiş.
Hartlepool maçı çok kötü olmuş.Ama moralleri bozmak yokBlyth Spartans kariyerimin savesi bozulduğundan Fletwood ile kariyer açtım ama kanat eksiğim var.Bana önerebileceğin MR ve ML futbolcular var mı?(Fletwood senin bir alt liginde)
Ne demek rica ederim. Artık az buçuk hakim oldum İngiltere altliglerine 200-300 kişilik çok sağlam shortlistim var. Mevki söylemeniz yeter.
eto'o bitmiş.