Çok pahalı geldi bana ama yararlı olacak transfer
Çok pahalı geldi bana ama yararlı olacak transfer
30m etmez bir bek oyuncusu bana gore nese hayirli olsun
Ne olursa olsun bir defans oyuncusu bu kadar etmez, biraz fazla uçuk olmuş. Ama Marcelo'yu kesip kendini gösterir ve kalitesini ispatlarsa o zaman verilen parayı değil, futbolunu konuşur herkes orası da işin bir başka boyutu. Hayırlı olsun.
genç oyuncu, hem bek(-ki bek oyuncuları özellikle değerlendi şu son dönemde) hem kanat, portekizli (teknik adamı gibi) + benfica'da göz önünde bir takımda oynuyor ve bir sürü talibi var ve alıcısı real madrid. paranın o kadar göze batmaması gerekir bence.
Coentrao kaliteli bir futbolcu olsada bence henüz Real Madrid'de oynayacak düzeyde bir futbolcu değil.üstelik birde 30 M gibi astronomik bair teklifle gelmesi bence büyük hata olmuş.Bakalım yeni sezonda neler yapacak.İki tarafada hayırlı olsun
Dünya Kupasının en beğendiğim isimlerinden biriydi. Eflatun-beyazlı formayı geç bile giydi ve Marcelo'yu kolay keseceğini düşünüyorum.
Real madrid boş transfer yapmaz aldımmı adamı tam alır bazen istisnalar olabiliyo tabi.
transfer bedeline bakınca dudağım uçuklamadı değil : ))
son durum
![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Mehmet Topal'a Arjantinli takım arkadaşıLa Liga ekiplerinden, Mehmet Topal'ın da formasını giydiği Valencia Arjantinli genç yıldız Pablo Piatti'yi kadrosuna kattı.
06 Temmuz 2011 Çarşamba - 13:18Valencia, Almeria'nın 22 yaşındaki kanat oyuncusu Pablo Piatti'yi renklerine bağladı. Transferin maliyetiyle ilgili bir açıklama yapılmazken sözleşmenin 5 yıllık olduğu belirtildi.
Sporx.com dış haberler
Valencia Başkanı Manuel Llorente, Piatti'nin Valencia için "ideal" bir oyuncu olduğunu söylerken konuşmasına: "Aimar, yüksek seviyede futbol deneyimine sahip genç bir oyuncu. Bizimle olduğu için çok memnunuz. Bir kaç haftadır sessizce bu transferin çalışmasını yürütüyorduk ve başardık. Umuyoruz o da, Aimar, Cladio Lopez, Kempes gibi Valencia'da oynamış Arjantinli efsanelerin arasına katılır." şeklinde devam etti.
"Çok çalışkan ve bunun yanına yeteneğini de ekliyor." diye yeni oyuncularını öven genel sekreter Braulio Vazquez: "Mata, Jonas, Pablo, Soldado ve Aduriz ile beraber etkili bir hucum hattı oluşturduğumuza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Valencia bu arada Pablo Piatti'nin eski takımı olan Almeria ile de 14 Ağustos'ta bir dostluk maçı yapılacağını açıkladı.
Pablo Piatti kimdir?
Doğum Yeri: La Carlota, Arjantin
Doğum Tarihi: 31 Mart 1989
Boyu: 1.63 m
Pozisyon: Sol kanat
En Son Takımı: Almeria
![]()
2. lige düşen takımdaki şu cevheri klüplerimiz kaçırmamalıydı.
çok iyi transfer bencede.
Piatti gelecegin yildizlari arasinda gosteriliyordu bakalim ne olcak hayirli olsun valencia cok iyi bir is yapti
tribundergi:
TRANSFER: Kiko Femenia (Hercules) 2 milyon €'ya Barcelona'da.
çok sağlam transfer ya, neden o kadar ucuz acaba ? kontratın son senesi falan mı ?
dünya kupasını izlerken ''bu adam büyük takım oyuncusu'' demiştim.öyle olduğunu kanıtladı.
7 Temmuz 2011 22:41 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in futbol direktörlüğü görevine efsane Fransız oyuncu Zinedine Zidane getirildi. Zidane, yeni görevine pazartesi gününden itibaren başlayacak.
![]()
Real Madrid'in eski futbolcularından Fransız Zinedine Zidane, pazartesi gününden itibaren İspanyol ekibinin futbol direktörü olarak görev yapacağını açıkladı.
Zidane, yeni görevinden ''çok memnun'' olduğunu söylerken, ''Ne tür bir görev üstleneceğimi göreceğiz ama önemli olan Real Madrid'de olmak'' dedi. Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho'nun talebiyle yeni bir yapılanmaya giden İspanyol kulübü, geçen sezon sonunda spor direktörü olan Jorge Valdano'nun görevine son vermişti. Teknik anlamda en üst düzey yetkili olan Mourinho'nun sağ kolu olarak çalışacak olan Zidane, yeni görevi almasında gerek Portekizli teknik adamın gerekse kulüp başkanı Florentino Perez'in çok önemli payı olduğunu ifade etti.
39 yaşındaki Zidane, 2001 yılında Juventus'tan Real Madrid'e transfer olmuş ve 5 sezon bu takımın formasını giydikten sonra futbolu bırakmıştı.
İspanya La Liga ekiplerinden Malaga, bu sezon kurduğu müthiş kadroya takviyeler yapmaya devam ediyor.
Malaga Kulübünün, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'ı tranfser etmek için 35 milyon avroyu gözden çıkarttığı ileri sürüldü.
Sky Sport'un haberinde, Malaga'nın Katarlı sahibi Şeyh Hamid bin Halife El Thani'nin, takıma yıldız bir oyuncu getirme konusundaki ısrarını sürdürdüğü ve Palermo'dan Javier Pastore'yi transfer edememesinin ardından gözünü Sneijder'e diktiği ileri sürüldü.
Haberde, Malaga yetkililerinin, İnter'de oynayan futbolcunun menajerleriyle bir araya geldiği ve oyuncuyu İspanya'ya gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.
Kulübün, futbolcuya sezon başına 7-8 milyon avro ödemeyi planladığı da kaydedildi.
Sneijder insallah boyle bi karar vermez.eger manu nasri israrindan vazgecerse alsin bu adami scholes gibi adam.
eto'o bitmiş.
alamazlar, alabileceklerini zannetmiyorum. arap sermayesi işin iyice suyunu çıkardı.
of nasıl bir olaydır bu ya![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Transfer döneminin en hızlı takımlarından olan Malaga, kadrosuna yeni bir ismi daha kattı.
11 Temmuz 2011 Pazartesi - 22:24
Sporx.com dış haberler
İspanyol ekibi Malaga, Valencia'nın 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Francisco Alarcon Suarez'i renklerine bağladı.
'Isco' adıyla anılan genç yıldız, 6 milyon avro karşılığında 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Katarlı Şeyh Hamit bin Halife El Thani tarafından satın alındıktan sonra bir çok önemli transfere imza atan Endülüs temsilcisi, genç yıldızın sözleşmesine 20 milyon avroluk serbest kalma maddesi de ekledi.
İspanya'da otoritelere göre önümüzdeki yıllarda büyük bir yıldız olması beklenen Isco, geçtiğimiz sezon 7 resmi maçta Valencia forması giymişti.
Malaga daha önce Ruud van Nistelrooy, Jeremy Toulalan, Joaquin, Joris Mathijsen gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı.
İtalya'nın Udinese takımının Kolombiyalı savunma oyuncusu Cristian Zapata, İspanya'nın Villarreal takımına transfer oldu.
Villarreal Kulübü'nün açıklamasında, 25 yaşındaki Zapata ile 5 yıllık anlaşma imzalandığı belirtildi.
İtalyan ajansı Ansa'nın haberine göre, 2005'te geldiği Udinese'de 168 maçta forma giyen Zapata'nın transferi için Villarreal 9 milyon avro ödedi
Ligtv.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Udinese önemli oyuncularını gönderiyor, önümüzdeki yıl bunun sıkıntısını yaşayacaklar bence.Villareal adına çok iyi transfer ve Zapata'nın İspanya'da daha başarılı olacağını düşünüyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Tribun Dergi
TRANSFER: Isco (Valencia) 6 milyon €'ya Malaga'da.
Tribun DergiTRANSFER: Joao Miranda Atletico Madrid'de.
Real Madrid, Sergio Ramos'un sözleşmesini 2016-17, Pepe'nin sözleşmesini de 2015-16 sezonu sonuna kadar uzattı.
Sporx
hayirli olsun bence yerinde bir transfer
FM'de en çok sevdiğim defanstır, hayırlı olsun.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Villareal'in en zayif oldugu bolge defans zaten. O boslugu Zapata rahatlikla doldurur diye dusunuyorum. İyi bir fiyata da almislar. Bu gidisle seneye Udinese'den pek bir sey beklememek lazim.