Başarılar diliyorum...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
güzel de bir kadro kurmuştun niye bıraktın hocam ya
Sevilla'da başarılar![]()
Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan ve ligi 11. sırada tamamlayan Sevilla'da yeni hoca Ümit Boğa takıma neşteri vurdu !
TariboWest
İlk başta takımlarında mutsuz olan ve ayrılmak isteyen isimleri aldık.
Nuri Şahin (2.700.000 € )
Nuri takımın beyni olacak.
Sergio Busquets ( 7.000.000 € )
Kalitesini anlatmaya gerek yok. Ortasahadaki direncin artmasında başrol oynayacak.
Georges Colin ( Bedelsiz )
Gözlemcilerimizin tavsiyesiyle bonservisi elinde olan Georges Colin'i kadromuza kattık.
Jozy Altidore ( 7.500.000 € )
Forvette ilk tercihim olacak. Atletik yapısyla ve bitiriciliğiyle çok can yakacağını düşünüyorum.
Mats Hummels ( 11.750.000 € )
Roderick Miranda ile uyumlu bir ikili olmalarını umut ediyorum.
Aldığımız 5 isimle kadro kalitesini arttırdığımızı düşünüyorum. Takımdan bir çok oyuncuyu gönderdiğim için rotasyonda kullanabileceğim oyuncu transferine başlayacağım artık. Yine fazla transfer yapacağız ama buna mecburuz.
TariboWest
Transferler güzel ama baya oyuncu göndermişsin kadro uyumunu yakalaman uzun sürebilir
Transferleri beğendim bi 5-6 yaş daha genç olsalar şampiyonluğa oynarmısın![]()
eto'o bitmiş.
Transferlerin on numara uyum süreci çabuk atlatılırsa ben 2.sezonunda şampiyonluk bekliyorum.
7 oyuncu ile daha anlaştık ve transferi noktaladık.
Francesco Di Leo ( 6.500.000 € )
Sol bekte ilk tercihimiz olacak.
Gerard Deulofeu ( 1.600.000 € )
Barcelona alt yapısından çıkma Gerard hala gelişmeye açık. Sağ kanatta onu kullanacağız.
Dani Parejo ( 1.500.000 € )
Nuri'nin yokluğunda alternatif olarak kullanacağım.
Kyle Walker ( Kiralık )
Sağ bekte ilk tercihimiz olacak.
Sven Bender ( Kiralık )
Nassim Bouafia ( Kiralık )
Marc Albrighton ( Kiralık )
Transfer Özeti
Transferde uyum sorunu yaşamamak için rotasyonda kullanılacak isimleri kiraladım. Çünkü transferde kiralık alınan oyuncular transfer olarak sayılmıyor. Böylece uyum sorunu da fazla yaşanmıyor. Nitekim basın toplantısında 12 oyuncu ile anlaşmamıza rağmen 8 transfer yaptınız kadroyu daha da genişletmek istiyor musunuz sorusu bunun kanıtı.İyi bir takım kurduğuma inanıyorum. Bu sene sürprizler olabilir.
TariboWest
Transferler güzel.Umarım uyum sürecini çabuk atlatabilirsin![]()
Transferler güzel Fenerbahçe'nin durumu nasıl takip ediyor musun?
Ben ayrıldıktan sonra Aykut Kocaman geldi takımın başına. Aziz Başkan bıraktı. Yakup Özdoğan geldi. Albin Ekdal, Dzagoev ve Belhanda'yı rekor fiyata sattılar. Transferleri de takip ediyorum gerçekten iyi oyuncular alıyorlar. 4 sezon önce Avrupa Ligi finalinde City'e kaybettiler. Daha sonra Avrupa Ligi'nde 1. tur ve 2. tur gördüler. Geçen sene de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde elendi. Bu sene de 2 maç sonunda grupta lider. Aykut Kocaman ile herşey çok iyi devam ediyor yani.
TariboWest
La Liga 1. Hafta
İlk resmi maçımızda güzel bir oyun ortaya koyduk. Galibiyet golünün 90'da gelmesi sevincin daha fazla olmasına sebep oldu.
La Liga 2. Hafta
Granada 2 yıldır yükseliş içinde ve bu maç da zor geçti. Geçen sezon İspanya Kral Kupası'nı kaldıran Granada deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardık.
La Liga 3. Hafta
Bu maçta rotasyona gittik. Zayıf rakibimizi rahat geçtik.
La Liga 4. Hafta
Kesinlikle günümüzde değildik. Şanssız bir şekilde mağlup olduk.
La Liga 5. Hafta
Sevilla Zevkten 4 Köşe !
Barca deplasmanını düşünerek önemli oyuncularımızı dinlendirdik. Zayıf rakibimizi farklı mağlup ettik.
La Liga 6. Hafta
Bu zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmak çok iyi oldu. Lige ambargo koyan ve 11 yıldır şampiyon olan Barca karşısında ezilmedik ve iyi bir sonuç aldık.
TariboWest
Başarılar yeni takımında ümit.Bu nasıl bir istikrardır böyle 9 sezon vay be.Ben senin daha3/1 anca olmuşum.
Barca'nın şampiyonluk serisini bitirmeden ayrılmaman gerke zaten bu takımdan.Maçlar güzel![]()
Sonuçlar güzel. Barça 11 yıldır şampiyon olmuş. yuhBende 3-4 sezon oluyordu arada Real alıyordu
![]()
La Liga 7. Hafta
La Liga 8. Hafta
La Liga 9. Hafta
La Liga 10. Hafta
La Liga 11. Hafta
La Liga 12. Hafta
La Liga 13. Hafta
İspanya Kral Kupası 4. Tur Maçları
5. turda rakibimiz Racing Santander oldu.
Bu arada Barca T.D. Guardiola Milan'ın başına geçti. Medya en büyük adayın benim olduğumu yazdı. Ama Sevilla ile devam eden kontratım yüzünden Barca'nın başına geçmek istemediğimi açıkladım. Rijkaard Barca'nın yeni hocası oldu.
TariboWest
Muhammed ve Recep'in profillerini merak ettim 9.sezonda rica etsem koyabilir misin ?
Maçlar hep az gollü bitmiş.
Real almış başını gitmiş bu arada![]()
La Liga 14. Hafta
La Liga 15. Hafta
La Liga 16. Hafta
La Liga 17. Hafta
La Liga 18. Hafta
Real Madrid'in namağlup ünvanına son verdik.
İspanya Kral Kupası 5. Tur Maçları
Çeyrek finalde rakibimiz Barcelona oldu.
TariboWest
Skorlar çok iyi ama Real Madrid'de çok iyi, sezonu ilk 2'de bitirirsen büyük başarı olacak.