Welsh Cup Final Maçı
Bu sezonu da 3 kupa ile kapatıyoruz
Welsh Cup Final Maçı
Bu sezonu da 3 kupa ile kapatıyoruz
helal kaptan kupayi almissin
UEFA'ya gidecek son takımı belirlemek için oynanan play-off maçları tamamladı ve sıralama bu şekilde oluşuyor
Yılın menajeri ödülünü kazanıyorum
Yılın en iyi genç oyuncusu Liverpool'dan kadroma kattığım Graham seçiliyor
Yılın en iyi oyuncusu Hollandalı Bas Brack'in
Yaz transfer dönemi açıldı.Genç oyuncuyu 18binTL bedelle kadromuza kattık
5 yıllık katsayılara bakılınca yeni sezonda 10 bin civarı puan toplarsan ilk 100'e girecek Neath FC. panathinaikoslar, rosenborglar, steaular arkandan bakacaklar.. reputationda 1 yıldızlık değerlendirme aynı zamanda kulübün genel ün sıralamasıyla aynı, yanılıyor muyum?
Hırvat Tomislav Pek'i ücretsiz olarak kadromuza kattık
Genç Scott Ridgers'ı ücretsiz olarak kadromuza kattık
tamamdır. tr süper kupaya bak 2 yıldızlı, rezillik, gerci TsL bile 3 yıldızken fazla bilebugün marsilya yarı finali var, heyecanlıyım çok
![]()
Genç oyuncuyu bonservissiz olarak kadromuza katıyoruz.
Richards bedelsiz oyuncuya göre kıyakmış.. Şu Britanya ülkelerinin kupalarındaki ihtişamlı figürlere hayranım![]()
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Çok etkili oynamamıza rağmen Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyı gole çevirerek kazandıkGolcü oyuncumuzun Günther'in bu maçtan önce sakatlanması bitiricilik anlamında takımı sıkıntıya soktu.Günther 1 ay sahalardan uzak kalacak
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Deplasmanda beklenmedik şekilde müthiş rahat bir galibiyet alıyoruz.Bu farklı galibiyet forvetlerime beceriksiz diyenlere gelsin![]()
Kaptan seni bekliyorum, şimdi oynuycam finali, canlı anlatımla, gel kariyerime..
O kadar pozisyona girmişsin ama forvetlerin beceriksiz galiba
Bende İrlanda'da başladım Derry City ile. 7-8 CCC yakaladığım 3-4 maçı 1-0 2-0 gibi skorlarla kaybettim ve 2 puan farkla Shamrock'un ardında 2. oldum. Gerçekten çileden çıkartıyor bu forvetler.
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turunda akibimiz Makedonya temsilcisi Sileks Kratovo.Bosna takımı Zeljeznicar'ı elediler.Benim maçım bir gün önce oynandığı için 2. maçlarını izleme olanağı buldum.Açıkcası Bosna takımından daha kötüler.İlk maç 3-2 kazanmışlar 2.maç kornerden 1 gol attılar rakip 1-1 yaptı ama 65'De kırmızı gördü Bosna takımı.Bu turu rahat geçeceğime inanıyorum
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç
Rakibin tek maçını izleyerek adamları biraz fazla hafife aldık.Maça iyi başladık ama oyunu dengelediler.Özellikle uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar.Kırmızı kart ve hemen ardından gelen 2 gol 4.tur için kapıyı ardına kadar araladı
Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç
ya arkadaş eskiden ne güzel 3 öneleme vardı, sonrasında gruplardaydın, şimdi iyice karman çorman.. şaka maka CL'ye kalırsan deli gibi para gelecek, direk kalkınır neath fc..
Corbett Sports Welsh Premier League 2. Hafta
Yedek oyuncularım bu sefer kazanmayı başardı.
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 2.Maç
İŞTE BU!!İŞTE NEATH ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE!!!Maçın hemen başında gelen gol şok etkisi yaratsa da Neath oyuncuları maçın geri kalanında iyi bir oyun ortaya koyarak tarihlerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanıyorlar.Biz geldik Avrupa
Aman Allah'ım o da ne!!!O nasıl bir para
Kasaya giren para inanılmaz.
O ne biçim grup![]()
Transfer dönemi sona erdi.Transfer anlamında iyi transfer yaptığımız söylenemez.Genelde her zamanki gibi geleceğe yatırım yaptım.Sadece Pek orta yaşta bir oyuncu ama o da yedek olarak kalacak gibi