Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 480 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre programı izlemediğini tam olarak konuşulanları da bilmediğini ve küfürleşmeyi kabul ettiğini belirtti canlı yayında.

Dün geceki canlı televizyon bağlantısında Zokora ile aralarındaki diyalogları kabul ettiğini, ancak bugün baktığında kamuoyunda farklı bir algı oluştuğunu şaşkınlıkla gördüğünü belirten Emre...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

O bahsettiğiniz TRT Spor yaz aylarında maç günlerinde 2 den fazla göstermediği bazı maç özetlerini büyük fontlar ile işte şike yapılan maçlar diye yayınladığını unutmamak gerek. TRT artık TRT değil. Şimdi o maçlarla ilgili iddialar çürütüldü ve çürütülmek için sıra bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre ile Zokora'nın arasında küfürleşme ve Emre taraflı ırkçı bir söylem var. Bu oyuncular kendi aralarında barıştıktan sonra Zokora'ya birileri bu durumu basına söylemesini iletti. Bunun yanında Emre'ye de birileri "neden ırkçı söylem kullandığını kabul ettin" dediler ve Emre'de bunu basın toplantısında inkar etti.

Dikkatinizi çekerse Zokora biz Emre ile küfürleştik demiyor. Bana ırkçı söylemde bulundu diyor. Emre'de biz bu konuyu çözmüştük neden tekrardan ortaya getiriyor diye sorguladı. Bu durum bile olayın doğruluğunu nispeten ispatlamaktadır. Lig Tv programında daha kendisine sorulmadan "Söylemiş olduğu kelimeyi de sarf etmiş olabilirim. Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi." gibi bir yorum yapıyor. Söylemiş olduğu kelime derken ırkçı söylemden bahsediyor. Söylemiş olan kişide Zokora'dır. Konuşmanın devamında açık açık sorulunca da "Tam hatırlamıyorum, bilmiyorum, ağzımdan çıkmış olabilir. O bana küfür edince, bir cevap verdim ona. Ama ağzımdan tam olarak çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum. Ben yaptığım hatayı kabul ederim'' diyor. Basın toplantısında da "Zokora benim ..... dediğimi iddia etti. Bu sözleri söylediğimi kesinlikle kabul etmiyorum. Ben ..... diyorum. Bunu İngiltere'deyken öğrenmiştim, doğru değildi ama O'nun da söylediği şeyler vardı." diyor.

Yani benim kendimce haklı olan analizim doğrulanıyor. Benim Zokora'nın söylediği sözden haberim olmasa söylemiş olduğu kelimeyi sarf etmiş olabilirim demem. Önce bir ne söylemiş diye sorarım.

Emre'nin ırkçı bir kişiliğe sahip olmadığına dair sözlerini samimi buluyorum. Ancak söylemedim dediği noktada samimi değil. Tahminimce İngiltere'deki olayda da söylemişti. Sinir anında en sevdiğimiz kişiye bile ölsen yardım etmem diyoruz. Bunlar hayatın gerçekleri ama keşke olmasa. Ahlaki yönden gerçekçilik dönemindeysek Emre'nin bu hatasından dolayı ona ırkçı etiketini vurabiliriz. Ahlaki yönden özerklik dönemindeysek Emre'nin bu söyleminin nedenlerine bakarız ve sinir anı olması nedeniyle eleştirir ama bir etiket vurmayız.

Emre'de her konuda özür dileme limitini doldurdu. Özür dilemek bir daha yapmayacağının göstergesidir. Artık özürden ziyade kendini düzeltme evresine geçmelidir. Umarım bir daha bu olaylarla kendine zarar vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yine konusu degil ama bilgilendirmek amaçli elmander"in zaten asil ozelligi defansi bozan 90 dakika kosan savasan bir oyuncu salvio arkadasim tek forvettede oynati elmander rahat ol ordada basiyordu rakibe
    Basar ama nafile caba olur, bosuna yorulur. 4-5 kisilik rakibin arasinda kime basacak. GS de etkili olmasinin sebebi takim olarak ilerde prese baslamalari ve orta alanin destegi. Macin konusunun disina ciktik biraz Soyle baglayalim, Sowun etkili olmasini istiyorsak oyunu ilerde kurmak zorundayiz. Semih ve Sow birlikte iyi is yapar bu macta. Dia'nin olmasini istemem sahsen, 2 yildir bi katkisini gormedik. Bugun de degisen birsey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    beyler konudan şaşmayın
    Aynen aynen. Takım uzun süredir böyle istekli oynamıyordu. Hemencecik kilitlenmeyelim konuyu

Ligtv'nin manşeti güzelmiş : Kadıköy'ün 'Baroni'

http://www.ligtv.com.tr/haber/kadiko...ecan-firtinasi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İlk kelimenin ne olduğunu sen buraya yazamadığın gibi Zokora da kameraya söyleyemiyor.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:30 Reason: alıntılanan msj silindi
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şu anda bulunduğumuz durumda nasıl mesajlar atılmasını bekliyordun ? "Emre olayı önemsiz. Tebrikler Fenerbahçe" yazılmasını mı ? Dediğim gibi nadiren yaşanan bir olay var. Emre de bu durumu reddetmiyor üstüne "Söylemiş olabilirim" diyor. Kendisi bile ihtimal veriyor (Gerçi emin olsa bile evet söyledim demez . Kendi ağzıyla kendine ceza verdirecek değil )
    Emre küfürden bahsediyordu, ırkçılık demedi. O da küfretti diyor, aynısını o da yaptıya getiriyor. Ceza almaktan korktuğu için önce küfrettim diyememiş işte.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Emre küfürden bahsediyordu, ırkçılık demedi. O da küfretti diyor, aynısını o da yaptıya getiriyor. Ceza almaktan korktuğu için önce küfrettim diyememiş işte.
    Video yu izlersen anlaşılmayan bir durum yok.

Emre : Söylemiş olduğu kelimeyi (bahsi geçen kelime) de sarfetmiş olabilirim.Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi.

Aptalca bir kelimeydi cümlesi pişman olduğunu açıklıyor zaten.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Video yu izlersen anlaşılmayan bir durum yok.

Emre : Söylemiş olduğu kelimeyi (bahsi geçen kelime) de sarfetmiş olabilirim.Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi.

Aptalca bir kelimeydi cümlesi pişman olduğunu açıklıyor zaten.
    Afedersiniz de bunun neresi ırkçılığı anlatıyor. Küfürden bahsediyor, anneme küfretti yanıtladım diyor. Irkçılığı kabul ettiği yok. Cımbız ile çıkartıp yön çekmeye çalışmayın.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:43 Reason: küfür içerikli kısım silindi

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Afedersiniz de bunun neresi ırkçılığı anlatıyor. Küfürden bahsediyor, anneme küfretti yanıtladım diyor. Irkçılığı kabul ettiği yok. Cımbız ile çıkartıp yön çekmeye çalışmayın.
    Abi nasıl kabul ettiği yok.Yapmadıysa hayır yapmadım der zaten.Açık açık evet dedim diyemez ki.Yapmış olabilirim söylemiş olabilirim diyor.Bi ara duraksıyor falan.Çok açık ama siz anlamak istemiyorsunuz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:43 Reason: alıntı düzenlendi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi nasıl kabul ettiği yok.Yapmadıysa hayır yapmadım der zaten.Açık açık evet dedim diyemez ki.Yapmış olabilirim söylemiş olabilirim diyor.Bi ara duraksıyor falan.Çok açık ama siz anlamak istemiyorsunuz.
    Çünkü küfür ettiğini kabul edersen ceza alırsın. Küfür ettim diyemediği için o şekilde söylemiş olabilirim diyor. O da bana söyledi diye bitiriyor. Irkçılık ile bunu bağlamak gerçekten komik oluyor. Küfür ettim demek istiyor ama diyemediği için afallıyor, biraz saçmalıyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre'yi savunanları anlamıyorum.Her maç görmüyor muyuz ağır çekimlerde oyuncuların hakeme rakiplere,taraftarlara küfür ettiklerini.Tamam Zokora'da küfür etmiştir bu çok oluyor maçlarda ama ırkçı bir hakaret ilk defa oldu.Emre bağlandı yayına dolaylı yoldan o lafı söylediğini açıkladı.Lafı uzattı sadece,söylemese ben kesinlikle böyle birşey demedim derdi ama söylemiş olabilirim diyor.Bir de durduk yere gidip niye özür dilesin o zaman adamdan gitti özür diledi Zokora'dan ama söylediği o laftan dolayı ceza alması lazım.Emre gibi birisine ırkçı bir tavrı hiç yakıştıramadım.Newcastle'da oynarkende böyle bir olay olmuştu sanırsam Yobo ile olmuştu.Hatta yargılandı bu yüzden.Emre'ye hiç yakıştıramadım yazıklar olsun.Umarım Aykut hoca sözleşme yeniletmez sezon sonunda.Bu kadar iyi bir oyuncu bunları nasıl yapar akıl mantık almıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçe yönetimi süper finale iyi prim vermiş anlaşılan bi takım birdenbire bu kadar değişir mi benim aklım başka bir şeye yatmıyor çok mu art niyetliyim ne
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 09:59 Reason: Silinen mesajla ilgili kısım düzenlendi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

fenerbahçe yönetimi süper finale iyi prim vermiş anlaşılan bi takım birdenbire bu kadar değişir mi benim aklım başka bir şeye yatmıyor çok mu art niyetliyim ne
    Ruh için taraftar için oynanan futbol biraz geride kaldı. Futbolcular için herşey duygusal artık
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 10:00 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

Tabii ki mücadelelerinin haklarının karşılığını alırlar ama bu akşamki mücadele pek o yönde değildi. Takımın motivasyonu, güveni, inanmışlığı tepe noktasındaydı. Bunu da para ile sağlamak keşke mümkün olsa Bas parayı, yen bütün ezeli rakiplerini

demese miydim acaba son sözü, şike mike karışmaz inşallah yine
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 10:00 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu akşam Emre bir pas hatası yaptı, Serkan araya girip net pozisyon buldu. O pozisyondan sonra Emre Volkan'a teşekkür etti, tam 3 takım arkadaşı da gelip Emre'ye moral verdi. 2. golü attıktan sonra Volkan gol sevincini yedek kulübesine giderek yaşıyor. Bunlar ufak detaylar ama geçen sezonun 2. yarısında gördüğümüz detaylar da aynen böyleydi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu olayda diğer takım taraftarlarının kavrayamadığı bir mevzu var, Hiç bir Fenerbahçeli suç cezasız kalsın demiyor ancak emsalleri olurken sus pus olanlar, hasır altı edenler, görmezden gelenler, konu Fenerbahçe olunca kurallar kitapçığına dönüyor aniden.

99'da Trabzonspor kulübü başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Campbell'ın performansı üzerine söylediği bir söz var "Başkanım bize golcü al diyolar, bizde alıyoruz bir yamyam, rengi bozuk alıyoruz ama atmıyor" derken çok komik bulanlar, Fenerbahçe Avni Aker'e gittiği zaman açılan "Papazın çayırından, Kanuninin vatanına hangi yüzle geldiniz?" yazılı ırkçı pankartına ne demeli ? Eminim bugün Emre'ye sallayanlar bu pankartı çok yaratıcı bulmuştur.

Bu ve gibi olaylar bırakın ceza-i işleme tabii tutulmayı gündeme bile gelmiyorken, İş Fenerbahçe olunca Adalet mekanizmalarının tam takır çalışması gerçekten alkışı hakediyor. İşte bizim kızdığımız nokta bu, yoksa kimse suçun cezasız kalmasını söylemiyor, Eğer bir şey suçsa, sana ceza sana değil olmaz herkese adil bir uygulama olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şu olayda diğer takım taraftarlarının kavrayamadığı bir mevzu var, Hiç bir Fenerbahçeli suç cezasız kalsın demiyor ancak emsalleri olurken sus pus olanlar, hasır altı edenler, görmezden gelenler, konu Fenerbahçe olunca kurallar kitapçığına dönüyor aniden.

99'da Trabzonspor kulübü başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Campbell'ın performansı üzerine söylediği bir söz var "Başkanım bize golcü al diyolar, bizde alıyoruz bir yamyam, rengi bozuk alıyoruz ama atmıyor" derken çok komik bulanlar, Fenerbahçe Avni Aker'e gittiği zaman açılan "Papazın çayırından, Kanuninin vatanına hangi yüzle geldiniz?" yazılı ırkçı pankartına ne demeli ? Eminim bugün Emre'ye sallayanlar bu pankartı çok yaratıcı bulmuştur.

Bu ve gibi olaylar bırakın ceza-i işleme tabii tutulmayı gündeme bile gelmiyorken, İş Fenerbahçe olunca Adalet mekanizmalarının tam takır çalışması gerçekten alkışı hakediyor. İşte bizim kızdığımız nokta bu, yoksa kimse suçun cezasız kalmasını söylemiyor, Eğer bir şey suçsa, sana ceza sana değil olmaz herkese adil bir uygulama olur.

99'daki olayı bilmiyorum ama o zamanlar ırkçı söylemlere ceza gelmediğini biliyorum. 2002'den sonra bu kuralı FİFA koydu ( araştırabilirsin ). Pankart acılır kulübe ceza verilir. Seyircisiz oynama yada para cezası. Ama İPL'de Evra'ya Suarez ırkçı söylemden dolayı 8 maç ceza aldı. Emre'de öyle bişi sölediyse ceza verilsin. Ama Emre'nin tek kelimesine inanmam. Fildişi'li oyuncular müslümandır ve ana avrat söveceğine ihtimal bile vermiyorum. Ayrıca Zokora Emre gibi agresif bir oyuncu deil. Daha profesyonel...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Memlekete göre mi gelişiyor bu hakaret işleri onu anlamıyorum. Hakaret edene yürü be, bu yorumu yapana helal be dedikçe sadece yapılan yanlışları pekiştirmiş oluyoruz.

Emre küfür etmiş, ırkçı davranmış, ceza almış almamış bunlar beni cidden ilgilendirmiyor. Ancak bazı düşünce yapılarını gördükçe bu ülkedeki geleceğim konusunda kaygıya kapılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Maraton'a bağlandığında söylediğini kabul etti. Ertesi gün basın toplantısında demedim dedi. Bu konuda doğruyu söylemediğini en azından çelişkili konuştuğunu söyleyebilirim.

Olayın diğer kısmına dönersek kendi aralarında çözdükten sonra Zokora'nın bunu dillendirmesi farklı amaçlar güttüğünü gösterir. Zaten lafı geçmeden belirtmiştim; bunu söylemesini ondan kim istedi diye.

Büyük ihtimal ortam gerilsin, Fenerbahçe'ye karşı bu yönden koz kazanalım mantığı ile yöneticiler yapmıştır.

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri