İndiana - Miami maçı CNN'de beyler ilgililere duyurulur.
İndiana - Miami maçı CNN'de beyler ilgililere duyurulur.
72-54 yapmış İndiana.Valla mackolikte duydum CNN'de diye yalanmış.
Neyse adamlar duman etmiş Miami'yi zaten izlenecek bi yanı kalmamış.
![]()
İlk maçıta Indiana 107-96'lık galibiyet aldı seride 1-0 öne geçti. Umarım NBA Finali'nde Indiana-Oklahoma eşleşmesi izleriz.
İndiana evinde rahat kazandı. İkinci maçta aynısı olması zor gibi daha çekişmeli bir maç olacaktır. İkinci maçı da alırlarsa rahatlarlar artık 2. maç çok önemli onlar için. Bizde bu gece açılışı yapıyoruz. OKC'ye sahamızda maç vermeyiz umarım.
Smart reis sağolsun zaten ne La Liga'da ki finali ne Eurolig finalini izleyebildik. ŞL finalini de vermesinler hatta ama onu verirler di mi o kadar ölmediler.NBA'le F1 bile artık şifreli kanallarda yahu şaka gibi artık Türkiye'de spor izlemek parayla.
![]()
OKC'yi 122-105 yenerek seride 1-0 öne geçtik. 3. Çeyrek biraz kötü oynasakta son çeyrek iyi ritim tuttuk ve rahat bir galibiyet aldık. Ibaka'nın yokluğu dikkatimi çekti kalan maçlarda da oynamazsa bence 4-0 en kötü 4-1'le geçeriz OKC'yi. Bu arada bu gece 3:30'da Pacers-Heat maçı CNN'de tabi bi aksilik olmazsa.![]()
112-77 nedir yahu parçalamışız OKC'yi.Burdan vermeyiz artık seriyi onların sahasında da muhakkak kazanırız diye tahmin ediyorum. Heat'te 1-1 yapmış seriyi evlerinde 2 maç alırlarsa biter bu iş.
İndiana , Heat'i 93-90 yenerek seride durumu 3-2'ye getirdi. Lebron James karşılaşmada 7 sayı kaydederek 3 yıl aradan sonra tek haneli sayıda kaldı.
East
İndiana Pacers( 1 ) 2-3 Miami Heat( 2 )
West
San Antonio Spurs( 1 ) 2-2 OKC Thunder( 2 )
Bu gece Spurs ile OKC arasındaki maçla devam ediyor Konferans Finalleri. Evimizde yenip seride tekrar öne geçeceğimizi düşünüyorum bence evimizde fire vermeyiz 4-3'le geçeriz en kötü OKC'yi.
3-2 yaptık seride durumu. İki takımda evindeki maçları alacak gibi görünüyor yani 4-3'le geçeriz gibi. Bu gece Heat işi bitirecektir tabii Lebron yine kötü oynamazsa.![]()
Sas ve Miami süpürür gözüyle bakılırken serilerin ikisi de şimdi 3:2. Sas 4-3, Miami de 4-2 alır gibi duruyor.
OKC'yi dün uzatmalar sonucunda 112-107 yenerek adımızı finale yazdırdık. Maçın uzatmalarını izlemedim ancak Ginobili yine yaktı bizi resmen hem maçı 100-99'a getirdi ardından 2 atışın 1'ini kaçırdı sonra son topu da kaçırınca maç 101-101 uzadı. Duncan'ın atışı girmişti ancak süre bitmişti şanssızlık bunlara rağmen kazanmayı başarmışız benim kalbim kaldırmadı izlemedim uzatmayı.Yine Heat'le finaldeyiz bu sefer Ginobili falan dinlemeyiz haberiniz ola ne de olsa saha avantajı da bizde.
Game 1: MIA at SAS | Thu., Jun. 5, 9:00 PM ET | ABC(Cuma günü saat 4:00)
Game 2: MIA at SAS | Sun., Jun. 8, 8:00 PM ET | ABC(Pazartesi günü saat 3:00)
Game 3: SAS at MIA | Tue., Jun. 10, 9:00 PM ET | ABC(Çarşamba günü saat 4:00)
Game 4: SAS at MIA | Thu., Jun. 12, 9:00 PM ET | ABC(Cuma günü saat 4:00)
Game 5: MIA at SAS | Sun., Jun. 15 | ABC | If Needed(Pazartesi günü saat belli değil)
Game 6: SAS at MIA | Tue., Jun. 17 | ABC | If Needed(Çarşamba günü saat belli değil)
Game 7: MIA at SAS | Fri., Jun. 20 | ABC | If Needed(Cumartesi günü saat belli değil)
Ayrıca bir değişiklik daha olmuş geçtiğimiz senelerde 3 maç üst üste sahasında oynuyordu saha avantajı olmayan ekip. O olay da kalkmış burdan bakarsak. Ben iki ekibin de sahasında kolay kolay kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
bu sezon nedense net bir sampiyon cikmadi. domine eden takim yoktu. bu final de cok belirsiz. saha avantaji Sas'ta olunca onlar bir adim onde diyebilirim ancak.
MIA yine şampiyon olur SAS'a şans vermiyorum.
MIA'lıların içi rahat olsun bu sene bırakmayız işi şansa.Şampiyonluk SAS'ın olacak.
![]()
SAS alır bu sefer.![]()
SAS kazansın ya.Ekimde bizle maç yaptıklarında ''Nba şampiyonuyla oynuyoruz olooom'' diyelim.![]()
Son 1 saat. Hazır mıyız ?![]()
Biz hazırız da senin bu saatte ne işin var burada.26-20 önde kapattık ilk çeyreği. Duncan ve Gino reis çok iyiler böyle devam edelim rahat alırız.
Edit : 54-49 önde kapadık ilk yarıyı.
Last edited by Fearless Coward : 06.Haziran.2014 at 07:20
sas son 2 dakikada dagitti , onunda nedeni lebronun sakatligi..
Lebron olsa da alırdık Arifcim Green reis son çeyrekte maçı koparan isimdi şüphesiz. Üst üste attığı üçlükler maçı getirdi. İkinci maçı da alırsak güzel olacak Miami'ye fire vermeden gitmemiz lazım.
sahsen bende sas"i destekliyorum kaan ama lebron sakatlanmasaydi sas biraz zor alirdi hele son periyot oyle bir sacmaladilarki taa ki lebron sakatlanana kadar iste...
Perde kapanmadan önceki belki de son fırsat San Antonio için. O yüzden bir Dallaslı olarak hiç hazzetmesem de San Antonio kazansın istiyorum.
Maalesef Heat'e kaybettik bu sefer 98-96. Geçen yılda deplasmanda kazanmayı başarmıştı 2 takım da. Yine aynısı olacaktır Heat'in sahasındaki ilk maçı alacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam. Bu arada Tim Duncan bu gece double-double yaparak play-off'lardaki 157. double-doublesini yaptı ve Magic Johnson ile 1. sırayı paylaştı. Kalan maçların 1 tanesinde yapacaktır yine bir double-double.
Toplanın gençler final bizi bekler yaklaşık 10-15 dakika sonra başlıyor serinin 3. maçı.
Akıyoruz akıyoruz nazar değmesin diyeceğim deyecek.Leonard adam ya.